Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 25 maart 2014

Heavenletter #4869 Je Bent een Wereldburger / 25 maart 2014

Je Bent een Wereldburger

25 maart 2014

God zei:

De manier om de wereld te maken zoals je wilt dat hij is, is dat jij bent zoals je wilt dat de wereld is. Hoe wil je dat de wereld is?

Je weet wat je niet wilt. Je wilt niet gecommandeerd worden. Je wilt niet worden afgemat met regels en voorschriften en instructies die bedoeld zijn om jou te verbeteren. Je wilt als mens behandeld worden met alle rechten en voorrechten.

Regeringen en instanties en dergelijke die alle regels en voorschriften lijken te maken waar jij bezwaar tegen maakt, zijn ook mensen. En jij als mens, jij wilt echt geen gezag boven jou. Als burger wil je meetellen. Je wilt meer zijn dan een nummer. Je wilt iets te zeggen hebben. Je wilt gehoord worden.

Het beheer van de wereld bestaat uit mensen en mensen hebben kanten gekozen en zijn in twee of meer kampen uiteengevallen en zijn jij en zij geworden.

Er is een uitdrukking in de wereld die zegt, dat wanneer je iets wilt krijgen, je naar de top moet gaan. Ik ben de Top, geliefden. Overleg met Mij. Laat Mij aan de onderhandelingstafel van jouw hart en geest zitten.

Er is een wereldbewustzijn. Hoe je uiteindelijk de wereld hoger tilt is door jouw bewustzijn te verhogen. Verhoog het door intentie en verhoog het door te luisteren.

Je zou niet graag willen dat er over jou gesproken wordt op de manier waarop er vaak over regeringen en werkgevers en managers over gesproken wordt. Zij zijn de anderen geworden. Jullie zijn degenen geworden die zich verzetten. Dat is de afscheiding die er in de wereld bestaat. Er is verlies van de realiteit dat jij en iedereen allemaal gelijk je broeders hoeder bent.

Je ziet misdrijven en gebrek aan vooruitziende blik en gebrek aan zorg en gebrek aan gezond verstand, en je hebt het gevoel dat je geen stem hebt. Naar de stembus gaan helpt niet. Je wilt gehoord worden. Je wilt gezien worden. Je wilt respect. Het is ook aan jou om dat te geven.

Hoe effectief is het de rol van tegenstander aan te nemen en de degens te kruisen? Hoe goed werkt protest? Natuurlijk geven vechten en protesteren je een kans om je hart te luchten, maar wat zal alle betrokkenen weer veranderen in mensen die meer doen dan krachtig hun standpunten uiten?

Laster werkt niet. Beschuldigingen werken niet. Opstanden lijken niet te werken, want wat wordt gewonnen, en wat wordt verloren?

Wat wel werkt is een verhoging van jouw bewustzijn. Hoe je spreekt en wat je zegt beïnvloedt de wereld. Ik zeg dat jouw gedachten en uitspraken en daden jouw bewustzijn weerspiegelen. Bewustzijn wordt verhoogd. Je denkt misschien niet dat jij regeert, maar jouw bewustzijn bereikt degenen die iets over jou te zeggen lijken te hebben.

Er zal een tijd komen dat jouw bewustzijn en dat van velen stijgt naar het punt waar degenen die schijnbaar de baas zijn, alleen maar jouw bewustzijn kunnen volgen. Het bewustzijn van het oude bestuur groeit of er komt een nieuw bestuur met een hoger bewustzijn. Je denkt misschien dat Ik Mij er niet bewust van ben hoe de wereld voor jou is en hoe hij jou beïnvloedt. Ik ben het Mij bewust. Ik ben Mij ook bewust dat jouw bewustzijn spreekt.

Het wijzigen van uiterlijke omstandigheden verandert niet vanzelf alles in wat jij wenst dat het is.

Wens dat jouw individuele bewustzijn groeit. Kom echt en eenvoudig dichter bij Mij waar vrede woont. Alle dingen zijn mogelijk, geliefden.

Verlicht nu je hart. Het bewustzijn in de wereld is aan het stijgen. Jouw bewustzijn is aan het stijgen, soms ondanks jezelf. Je kijkt overeenkomstig je bewustzijn. Hoe je kijkt verandert de wereld. Heb goede moed, geliefden. Heb goede moed. Je bent een wereldburger.

Vertaald Luus

http://heavenletters.org