Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 19 maart 2014

Heavenletter #4863 Het Leven van Jouw Dromen / 19 maart 2014

Het Leven van Jouw Dromen

Woensdag 19 maart 2014

God zei:

Jouw verlangens voor de mensheid zijn ingebed. Hun komst is op handen. Je merkt dat Ik zeg verlangens voor de mensheid. Dit is een grotere schaal dan vervulling van jouw persoonlijke verlangens. Er is een verschil in omvang tussen verlangens voor de mensheid en verlangens voor het individuele zelf. Aan jouw persoonlijke verlangens wordt absoluut geen afbreuk gedaan en evenmin worden ze vergeten, maar zou jij b.v. jouw persoonlijke verlangens vóór vrede in de wereld zetten? Zou jij jouw verlangen naar een nieuwe auto of een vrouw of echtgenoot zetten vóór zegeningen die het Geheel van de Mensheid omvatten?

Dat zou je echt niet. Ik weet dat je dat niet doen zou.

En Ik ben een Alle-Goeds-Wenser, toch wordt Mijn Wil gedaan. Hij is al gedaan. Bedenk dat hier geen tijd is zoals bij jullie.

Het is zo dat wanneer goede wil in het Universum gevestigd wordt, jouw persoonlijke verlangens vervuld zullen worden en/of jouw persoonlijke verlangens niet langer zo belangrijk zullen zijn als ze eens waren.

Weet je nog toen je kind was en je dacht dat een stuiver meer waard moest zijn dan een dubbeltje omdat de omtrek van een stuiver groter was dan die van een dubbeltje? Nu weet je beter. Dit is de vergelijking die Ik maak.

Meer en meer zul je verder denken dan jezelf. Eerlijk gezegd, is vreugde in de vervulling van jouw persoonlijke verlangens gewoonlijk niet langdurig. De nieuwe koelkast – hij is zo prachtig. Dan, gauw genoeg, moet de nieuwe koelkast schoongemaakt worden net zoals de oude, of een groentenla begint te plakken, of als je de koelkast opendoet valt er iets uit en je duwt de deur dicht met je been zoals je gewend was bij de oude te doen. Misschien zie je de nieuwe koelkast amper nog. Enzovoort.

De vrouw van je dromen is niet langer de vrouw van je dromen en de nieuwe baan wordt een oude hoed, en je ontdekt dat een miljoen dollars zijn beperkingen heeft net als vijftigduizend dat hadden.

Maar ach, vrede in de wereld – vrede in de wereld heeft geen grenzen.

Denk aan de voldoening die het geeft te weten dat ieder kind in de wereld water gehad heeft om te drinken en voedsel om te eten.

Denk aan een wereld waar alles logisch is!

Wat zijn jullie persoonlijke wensen geweest, lieverds? Een kleinere neus? Weer jong zijn? De wereld die aan je voeten valt?

Als er vrede op Aarde gevestigd wordt, dan wordt ieder mens ook gezegend en gezegend op manieren waar je nu misschien zelfs niet van kunt dromen.

Er liggen zoveel zegeningen voor jou in het verschiet, en is het niet mooi dat ze voor jou in het verschiet liggen? En alle zegeningen die achter je liggen die je gezegend was te ontvangen, is het niet mooi dat je ze gehad hebt?

Ja, je zegeningen tellen is geen nieuw idee maar het is eeuwig een geweldig idee. Dit zal jou bezighouden en van ontevredenheid afhouden.

Je bent nu in de wereld en het is aan jou aan de wereld te denken en hem te zegenen. De wereld ligt aan je voeten, geliefden. Hij staat tot je dienst. Wees in dienst van de wereld. Er is een grotere wereld dan jouw onmiddellijke omgeving. Ja natuurlijk, als iedereen verder dacht dan zijn onmiddellijke zelf, zou de wereld dan nu niet al in vrede zijn? Zet bij elke persoonlijke wens waarvan je een lijstje maakt, een zegen voor de wereld.

Zou het niet prachtig zijn als iedereen in de wereld een heerlijke nachtrust had vanavond? Welke wonderen zou dat verrichten?

Hoe zit het met meer begrip in de wereld? Wat zou dat niet allemaal in orde maken?

Wat is het een zegen voor je om de wereld te zegenen. En je zult gezegend zijn. Je zult gezegend zijn. Degene die zegent wordt dubbel gezegend. Op dit moment zegen Ik iedereen en Ik wens dat jij waardeert en zegent.

Vertaald Luus

http://heavenletters.org