Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 22 maart 2014

Aartsengel Gabriel Dagelijkse boodschap 21 maart 2014

Aartsengel Gabriel
Dagelijkse boodschap 
21 maart 2014

De grootste oorzaak van conflicten en ontevredenheid is de perceptie van een gebrek, een beperkte universum, en machteloosheid. Deze overtuigingen leiden tot vrees, paniek, depressie, angst, twijfel, weerstand, oorlog, tweedracht, slechte gezondheid en criminaliteit.

Dierbaren, deze ideeën veroorzaken zulk een, ongemak, omdat ze in strijd zijn met universele waarheden. Ze voelen zo verschrikkelijk dus je zult niet in deze energieën willen verblijven! Het leven is niet het dragen van een kruis. Het is niet een grote reeks tests waar je op wordt beoordeeld. Lijden is niet een voorwaarde van beloning. Dit zijn allemaal oude overtuigingen die de oude op gebrek en angst gebaseerde systemen in stand houden.

Jullie zijn oneindig machtige wezens die deel uitmaken van een oneindig overvloedig universum. Als jullie dat beginnen te accepteren, begint jullie focus te veranderen. Jullie beginnen de overvloed die wemelt te zien, en door jullie dankbaarheid en focus, ervaren jullie er zelfs nog meer van. Vanaf daar beginnen jullie je waarheid en macht te voelen, en zullen beginnen met opnieuw te scheppen, uit een veel steviger fundament van authenticiteit.

Zoals elke persoon op jullie planeet begint om zijn/haar goddelijkheid op deze manieren te omarmen, begint de gehele menselijke ervaring te verschuiven om veel meer vreugde, tevredenheid, liefde, vrede en harmonie te bevatten. En dat, Dierbaren, is precies wat de Nieuwe Aarde creëert en dit grootse tijdperk van verlichting waar jullie nu in zitten, ondersteund.

Aartsengel Gabriel

Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl