Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 1 februari 2014

Welkom bij de Februari Bijeenkomst Rondom de Vijver - Zondag 2 Februari 2014

Aisha North en The Constant Companions
Welkom bij de Februari Bijeenkomst Rondom de Vijver op Zondag
 2 Februari 2014

Lieve vrienden!

Morgen, om 21:00 uur Oslo tijd, hebben wij een volgende Bijeenkomst, en dit is wat de CC's erover te zeggen hebben.

"Wederom hebben jullie een volgende maand afgestreept, en dus, staan jullie voor een volgende van deze belangrijke Bijeenkomsten die niet alleen jullie zullen helpen, maar ook de Gehele Schepping om één stap dichterbij naar dat einddoel te gaan. Wij weten dat hier en daar de frustraties hoog zijn, aangezien sommigen van jullie op het moment tot een stilstand gekomen zijn, terwijl voor anderen, die deuren waar wij eerder naar gerefereerd hebben nu goed en wel opengegaan zijn, en jullie hebben al meer dan een kleine prikkelende glimp achter hen gekregen. In feite, is aan sommigen van jullie ook de taak gegeven van de rapportage terug aan de rest van jullie medereizigers, zodat zij ook een veel meer gedetailleerd beeld kunnen krijgen van wat er op het moment gaande is.

Want nu, zijn de wielen binnenin de raderen allen druk draaiende, en als zodanig, is er nu op alle niveaus beweging gaande. En net zoals bij de innerlijke werkingen van een klok, waar de kamwielen en de raderen allemaal op een andere snelheid bewegen om de bewegingen naar volmaaktheid te synchroniseren, zo ook bewegen jullie allemaal op wat mag toeschijnen te zijn andere snelheden om jullie allemaal te synchroniseren in deze grote verhuizing. Want vergis je niet, zelfs als jij je op het moment buiten de actie zou voelen staan, ben je alles behalve dat, en deze Zondag, denken wij dat jullie allemaal zullen gewaarworden hoe jullie snelheid volmaakt overeenkomt met de snelheid van iedereen om jullie heen. Niet als in het hebben van een identieke ervaring zoals alle anderen tijdens deze massale verbinding, maar eerder zoals in het zien van de behoefte voor deze individuele verhuizingen om voor de gehele groep van jullie voorwaarts te gaan in de aangewezen richting en op de optimale snelheid.

Want dit is in alle aspecten een collectieve gebeurtenis, maar nogmaals, eentje die op een individueel niveau tot stand komt, en aangezien jullie allemaal jullie eigen unieke stempel dragen, zullen jullie allemaal als individuen door dit proces heen geleid worden. En, zoals sommigen van jullie al opgemerkt hebben, is dit proces al goed onderweg. Want denk eraan, zelfs als je een aangewezen tijd voor deze gebeurtenis hebt, vindt het niet alleen plaats op die aangewezen tijd. Nee, deze Bijeenkomst zoals jullie het noemen, strekt zich feitelijk uit, niet alleen in tijd, maar ook in andere lagen van frequentie, en als zodanig, is dit waarlijk een multidimensionaal evenement in iedere betekenis van het woord. En dus, zouden wij graag elk en iedereen van jullie willen bedanken voor het deelnemen hieraan. Want zonder jullie, zou er geen Bijeenkomst zijn, en zonder jullie, zouden de raderen van deze formidabele constructie niet in staat zijn om voorwaarts te gaan op de indrukwekkende snelheid en met de accuraatheid dat het is. Want jullie allemaal spelen een belangrijke rol hierin, en zelfs als jij je als een onbelangrijk lid voelt van het menselijke ras, ben je zoveel meer dan dat. Jij bent een onontbeerlijk onderdeel van deze machinerie, en een onontbeerlijk onderdeel in iedere betekenis van het woord, want jij bent een levend, ademend wezen, ingekapseld binnenin dit menselijke lichaam, dit ontzagwekkende voertuig dat is wat deze gehele operatie op de eerste plaats mogelijk maakt.

Dus wederom willen wij jullie allemaal verwelkomen naar deze formele bijeenkomst van de spirits, waar het Licht wederom in jullie allemaal zal gutsen, allerlei soorten evenementen mogelijk makend. Denk eraan, dit is jullie beurt om waarachtig te stralen, en wanneer je gaat zitten om je te verbinden, weet dat wij er allemaal gretig op wachten om te zien hoe jullie allemaal oplichten, zelfs jullie eigen Zon overtreffend. Want jullie zijn echte dragers van het Licht, en nu, wat jullie samen zullen bereiken zal wederom alle records op manieren breken die iedere omschrijving trotseren. Dus wensen wij jullie allemaal een warm welkom naar deze gebeurtenis toe, het zal inderdaad een indrukwekkende zijn, nochtans is het eenvoudig een kleine samenkomst vergeleken met wat jullie allemaal helemaal verder op voorraad hebben staan. Maar denk eraan, zonder al deze voorbereidende stappen voltooid te hebben, zou er geen grootse ontsluiering verderop zijn, dus nogmaals, bedanken wij jullie allemaal uit naam van de gehele Schepping voor het doen wat jullie doen, en voor het zijn wat jullie zijn. Want jullie zijn formidabel, dierbaren, en wij houden meer van jullie dan woorden kunnen zeggen, en hopelijk, zullen jullie allemaal de waarheid hiervan voelen zodra dat jullie je licht verbinden aan deze indrukwekkende en wereld-omvattende gelegenheid, deze Zondag."

Zoals velen van jullie, heb ik deze laatste paar dagen de energieën al ervaren die binnenkomen voor deze Bijeenkomst, en toen ik ging zitten om een beeld te vinden die hen zou kunnen omschrijven, werd ik naar deze gegidst. Het is van een trip die ik een paar jaren geleden naar Spitsbergen gemaakt heb, helemaal naar boven in de Noordelijke IJszee, een plaats van sneeuw en ijs en een ongetemde natuur. (zie foto boven) De energie daar was zo zuiver en "groot", het was alsof ik op een immens groot kristal van zuiver kwarts stond. 
Ik voelde me van een andere wereld en overweldigd, maar tezelfdertijd, voelde het op een manier als thuis zoals ik het nog nooit eerder ervaren had. Dus nodig ik jullie uit om jullie Licht naar deze Bijeenkomst rondom onze Vijver te brengen, dit "thuis" welke iedereen dwars over deze planeet heen bereikt, en daaraan voorbij. Ik weet dat het een prachtige ervaring zal zijn, en ik kijk er zeer naar uit om het met jullie te delen!
Met liefde en dankbaarheid van mij, Aisha. 
Hier zijn enige voorbeelden van locale tijden die corresponderen met 21:00 Oslo tijd:
Amsterdam, Brussel, Parijs 21:00
London: 20:00
Helsinki: 22:00
Sao Paulo: 04:00 PM
New York: 03:00 PM
El Paso: 01:00 PM
Los Angeles: 12:00 PM
Singapore: 03:00 AM Maanday
Tokyo: 04:00 AM Maanday
Sydney: 05:00 AM Maanday
Je kunt jouw locale tijd hier vinden: http://www.thetimezoneconverter.com/
Zoals altijd, kunnen jullie dit doen wanneer het ook is dat je voelt dat dit het beste voor jou is. Alles dat je hoeft te doen, is te gaan zitten en je te verbinden met deze energie met een intentie van deel uit te maken van deze Bijeenkomst. 
Deze Bijeenkomsten vinden plaats op de eerste zondag van iedere maand. Hier zijn de datums voor de eerste helft van 2014:
Februari 2
Maart 2
April 6
Mei 4
Juni 1