Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 2 februari 2014

Steve Beckow in ‘een Uur met een Engel’ en met de Goddelijke Moeder: 30 januari 2014

Steve Beckow in ‘een  Uur met een Engel’ en met de Goddelijke Moeder:
Mijn tsunami van Liefde zal jullie voor eeuwig veranderen.

30 januari 2014Graham Dewyea: Hallo en welkom bij Een Uur met een Engel met Linda Dillon, het kanaal voor de Raad van Liefde en schrijfster van De Nieuwe Jij: Emerging into the Brilliance of Humanity’s Heart Consciousness. Bij ons zit Steve Beckow, stichter van de Gouden Eeuw van Gaia en schrijver van Building Nova Earth: Toward a World that Works for Everyone.

Onze gast vandaag is de Goddelijke Moeder. Dus hierbij geef ik het aan jou door, Steve.

Steve Beckow: Dank je zeer, Graham. En voordat we naar de Goddelijke Moeder gaan,

Linda, begrijp ik dat jij iets voelt van de effecten van de tsunami van Liefde. Kun je ons daar iets over vertellen?


Linda Dillon: Nou, dat kan ik als ik kan praten. [lacht] En ik denk dat dit een van de manieren is waarop die veel van ons aanraakt. Het is gewoon een overweldigend gevoel van totaal te worden omhuld door deze vreugdevolle liefde, verrukking, gelukzaligheid, niet op de wijze die je uit je lichaam haalt, maar zeker op een manier die je volledig levend maakt.
Je voelt niet alleen dat je geliefd wordt, maar dat je alles liefhebt, en dat alles dat je ziet liefde is. … En ik hoor dit van veel mensen, Steve.

Steve: Ja?

Linda: Ja, dat ze zijn begonnen om deze grote golf van liefde zich hen voelen omhelzen en je uit bepaalde oude patronen te halen of uit duistere plekken of plekken die beperking hadden, in dat gevoel van gewoon gelukzaligheid, of complete competentie, en het diepe weten om in een co-creatief proces te zitten. Dus dit is heel opwindend.

Ik weet zeker dat de Moeder meer heeft om over te praten vanavond, maar ik denk dat wat zij aan het doen is, is het scheuren van de barst in de dam en dat zij die verankert in groepen mensen, zodat ze dus letterlijk de ankers kunnen zijn van deze enorme golf die de planeet omhult.
Dat is mijn indruk. Hoe voel jij dat?

Steve: Nou, het is interessant want het neemt een bepaalde vorm aan. Een tijdje ben ik volmaakt normaal en dan kan ik iemand op straat zien, of een vriend, en als ik dat doe, als die liefde omhoog komt, gaat het gewoon van ‘whoosh!’uit me, en dan wordt ik gewoon weggedragen.
En dan, na een tijdje neemt dat af en dan herstel ik mijn normaalheid weer.

Maar het is een heel interessant fenomeen. Ik wil graag dat dit bij meer mensen gebeurt en toch kan het nog niet zo zijn. Het is misschien nog niet serieus begonnen.

Linda: Ik denk dat het echt prachtig zou zijn als mensen er op het blog over communiceren of bij de Website van de Raad van Liefde en ons laten weten hoe ze dit beleven.
Een van de dingen die er gebeuren is, zoals je zei, als je die whoosh voelt van liefde, gaan je armen gewoon naar buiten en kom je in die staat van gelukzaligheid en dan is er geen element van controle. Je wilt het helemaal niet beheersen. Je bent er helemaal bij en je wilt het nooit meer loslaten.

Steve: Ik vraag me af wat Graham hier over heeft te zeggen. Ik denk dat hij pas bij zijn zoon is geweest. En Graham, heeft dat jou aangeraakt?

Grah: Ik heb specifiek die verhoogde en wijde liefde beleefd met mijn jonge zoon. En hij en ik hebben er over gesproken.


Het is werkelijk echt heerlijk. Wij hebben… het is een directe aanwijzing, denk ik, van de kwaliteit, de uitgestrektheid ervan. En het blijft groeien en groeien en groeien. 

En ik vertelde dit aan een vriendin van me die ook een jonge zoon heeft van dezelfde leeftijd – in feite, dat zijn heel goede vrienden – en zij zei het zelfde. 

En we gingen heen en weer over hoe we er met onze kinderen over konden praten, echt open hoor, maar we voelden het, echt belangrijk, zelf. En het ging maar door met groeien en groeien. 

En dit is al aan het gebeuren, minstens een goeie maand, als het niet meer is. Maar het schijnt zich te versnellen. Het schijnt te groeien.
Dus dat is heerlijk. Het kan wel een weerspiegeling zijn dat onze kinderen dit direct kunnen voelen en ze kunnen het heel makkelijk binnengaan.

Steve: Misschien moet ik aan onze luisteraars vertellen dat ze kunnen verwachten dat dit in golven komt, en dat er eerst een heel uitgesproken golf komt. En dan zal die verdwijnen. Dit is geen teken dat je je ruimte hebt verloren. We krijgen dan een kleine interval om het op te nemen en integreren.

Linda, jij hebt hier een channeling workshop over, die nog komt. Kun je er ons nog een beetje over vertellen?

Linda: Op 21 en 22 februari, dat is een zaterdag en een zondag, heb ik een workshop “Hoe Kun je Channelen” en die wordt live gehouden. Het is geen webinar workshop. Het is een live workschop die in Miami, Florida wordt gehouden.

En hoe dit zich ontwikkelde, Steve, is een van die dingen die ik het meest hoor in mijn individuele readings wat mensen echt willen is om zich direct, zoals van zich een-op-een willen verbinden met hun gidsen, met de Raad, met het Gezelschap van de Hemel, met de aartsengelen of de meesters.

En al jaren had ik geen concept hoe ik dat mogelijk ook maar kon onderwijzen of dat gaan doen, of dat te laten zien aan iemand hoe je dat doet, maar ik vertrouw op de Raad. Zij gaven me een ‘zeker van succes’ formule om hoe je naar channeling kunt doorgaan.

En dus is het een stap voor stap proces dat we volgen, als een cirkel, als groep, waarin iedereen doorgaat naar het punt om verbaal met hun favoriete aartsengel of meester te channelen, of met hun gidsen, tijdens de cursus van dat weekend.

En dus is het altijd echt een grappige workshop, veel lachen. Het Gezelschap van de hemel speelt echt met ons in die situaties om onze zenuwen en nerveusheid uit de weg te halen. En ik kan me niet eens voorstellen hoe het zal zijn terwijl we in die tsunami van liefde zitten. Dat zal fenomenaal zijn.

Dus, ja, Miami, in Florida aan het eind van februari, 21 en 22ste in Florida. Dus, kom, als je kunt. We zullen je graag ontvangen.

Steve: En wij zullen er nog over praten op het blog van zaterdag, wat meer details zal geven.

Terwijl jij je transitie maakt, Linda, waarom vraag ik Graham dan niet – heb jij dat golf effect ook beleefd van de tsunami?

Grah: Ja. Ik grinnikte al voor de show omdat ik absoluut die golf voel. Gisteren voelde ik me heel erg hoog zitten en ik voelde me alsof mijn hart heel groot was en hoog in vibratie zat.

En vandaag dacht ik: “Geez.. ik voel me alsof ik vandaag een optater heb gehad en dus, ik voel echt die golf. 

En ik denk ook dat het waarschijnlijk zegt hoe dit zo uniek is en een individuele belevenis is en zoals je zei, Steve, het zal waarschijnlijk in golven worden gevoeld en geleerd. Ik voel dat zelf zeker zo.

Steve:
Ik hoor ook een verschil in onze stemmen. We schijnen allemaal heel gesetteld en kalm te zijn, en ik denk dat dit ook een effect is.

Nou, Graham, waarom verwelkom ik de Goddelijke Moeder niet en laten we haar er meer over vertellen. Welkom Moeder.

Grah: Dat klinkt goed, ja.

Een Druppel van Mijn Liefde zal Jullie Permanent Veranderen.

Goddelijke Moeder: En welkom aan jullie, want ja, Ik Ben de Moeder, ik Ben de verandering. Ik Ben het Constante, Ik Ben de continuïteit. Ik ben de Liefde. Lieve kinderen, zoete engelen, lieve menselijke wezens van mijn hart, ik heb jullie gewenkt. En wat net zo belangrijk is, jullie hebben mij gewenkt.

De tijd van verandering, de verschuiving, waarvan jullie denken dat je Ascentie proces is – wat betekent dit werkelijk?
Dit is niet louter een interdimensionale verschuiving. Het is jullie erkenning, wording, beleving, vasthouden en zijn in de liefde. Het is jullie overgave, en in die overgave is jullie actie en jullie schepping liefde.

Nu, ieder van jullie weet, zoete engelen, dat ik jullie door mijn aartsengelen, meesters en de vele energieën van mijn duidelijkheid, van mijn zuiverheid, van mijn healing, heb gezonden en groter gemaakt. En ik heb jullie ook het ontwaken van jullie totaliteit gegeven, van jullie roze diamanten essentie.

Maar dat is niet waar het begint en eindigt. Zoals ik zei is dit voorbereiding. En is het een glorieuze voorbereiding? Maar natuurlijk is dat het, want dat is de aard van ware schepping. En die heeft de sensatie, de ervaring om continu te zijn en nooit-eindigend, want dat is de waarheid.

Ik neig er niet toe om te beginnen en dan te stoppen met wat ik jullie stuur. En ik heb tegen jullie gesproken over deze tsunami van liefde. De tsunami van liefde omhelst jullie, omvaamt jullie en vernietigt niet wie jullie zijn maar die onthult en vergroot jullie vermogen, jullie waarheid, niet alleen om jullie missie te vervullen en je bedoeling, want jullie doen dat reeds, maar om dat met zo’n onbeantwoorde vreugde te doen, zulke enorme zin van welzijn, van liefde, dat er niets anders meer is.

Oh, liefde heeft zoveel gezichten zoals velen van jullie al hebben ontdekt, niet alleen in de tijd van een heilige vereniging en partnerschap, maar in het gezin, familie, vriendschappen, in relaties met de koninkrijken, de dieren, het gras, de bomen, de bloemen, de elven/feeën en ja, liefde voor jullie sterrenbroeders en zusters.


Deze penetratie, deze tsunami spoelt niet gewoon over jullie heen. Geliefde mensen, die gaat recht door jullie heen. Denk aan je zelf als louter energie. Denk over jezelf als een spiritueel scherm, maar een dat geen weerstand biedt, want weerstand is reeds verwijderd.

En zo gaat de liefde door jullie heen. En die energie, die substantie – want het is gewoon niet alleen energetisch – die subatomische vezels worden gevoegd bij die van jullie en ze activeren jullie zelfs nog verder, naar jullie potentieel, naar de volheid van jullie wezen.

Wat bedoel ik hiermee? Ieder van jullie die naar me luistert, vanavond is reeds begonnen om die tsunami te voelen, en jullie zullen dat nog meer gaan voelen terwijl ik spreek. Jullie hebben nog niet geleefd, of bestaan of gewerkt met je volle potentieel. Maar jullie hebben nog niet vastgesteld: je leven en je levenskracht, al jullie lichamen, en je kern, jullie hebben nog niet in de vorm bereikt, jullie maximum aan potentieel terwijl Ascentie aan het gebeuren is.

Luister naar wat ik zeg. Het is nooit dat jullie minder dan zijn; dat is een oud menselijk denken dat ik wil weghalen en van je afspoelen weg uit het gezicht/van de oppervlakte van Gaia, want zij heeft dit niet nodig, en jullie ook niet. Maar ieder van jullie heeft de magnifieke capaciteit om in vreugde te zijn, om in liefde te zijn, om liefde te delen, om in de liefde te zijn.

Ik zeg niet dat jullie geen liefde hebben gehad of liefde gedeeld hebben met je hele hart en dat jullie niet telkens weer je liefde voor mij hebben gedemonstreerd, met het hart, met je geest met je wil, met jullie daden, met je verdraagzaamheid, met jullie consistentie, met jullie doorzettingskracht, met alles dat jullie zijn.

Maar gewoon terwijl jullie mentale vermogens, jullie hersenen, jullie hemisferen nog niet volledig zijn ontstoken, dus hetzelfde geldt voor jullie vermogen om liefde te zijn, om liefde te ervaren, ook in persoonlijke zin, in universele zin en in spirituele zin.

Een druppel van het kennen van de volheid van mijn liefde verandert jullie permanent, en onomkeerbaar. En toch spreek ik tegen jullie over een tsunami, van een oceaan van liefde, van onze liefde, om jullie kern te penetreren zodat jullie niet alleen kunnen weten hoeveel jullie worden gekoesterd, maar waar jullie werkelijk capabel voor zijn.

Totale Herdefiniëring van Wat het Betekent om Mens te zijn.

Dit is een totale her definiëring van wat het betekent om mens te zijn. Het is de complete overgave en afschaffing, verwijdering van de oude derde dimensie, want liefde bestaat niet in die omgeving, niet de liefde waar ik vanavond over spreek.

Daar is geen ruimte voor. Die kunnen niet samen bestaan. Zulke misleiding kan niet ademhalen, morfeem worden, groeien in deze soort liefde.

En dit is waar jullie om gevraagd hebben, waar jullie voor gebeden hebben, maar geliefden, dit is ook mijn plan, en dat is altijd mijn plan geweest, dat jullie in de vorm de volheid van je zelf en van elkaar zouden kennen – en als ik zeg ‘elkaar’ bedoel ik ook jullie sterrenbroeders en zusters, de intergalactics, de planeten, de oceanen, de bergen en elkaar.

Jullie zijn engelen in de vorm en jullie zijn gebaard zelfs voor de essentie van de Ene. Dus keren jullie terug naar dat, terwijl jullie je prachtige vorm behouden.

Nu, wat betekent dat? Betekent dit dat jullie gewoon, zoals het kanaal heeft gezegd, ‘op de stromingen drijven?’ Ja, soms is dat zo.

Maar als jullie je aanpassen aan deze vibratie en aan de grootsheid van deze vibratie, triggert dit creatie en co-creatie op diepere, nog diepere, wijdere, bredere, meer intenser manieren in jullie heilige zelven en natuurlijk in eenheid met het AL. Ik bedoel niet gewoon alleen de humanoïden; ik bedoel niet gewoon Gaia; ik bedoel met het AL
.

Nu, opdat deze tsunami die ik ben begonnen te activeren jullie niet gewoon wegvaagt – en daar ga ik over praten – maar zodat jullie in staat zijn om die te absorberen en wat meer belangrijk is de energieën ervan te handhaven die jullie penetreren, zend ik deze tsunami in golven.

Jullie zijn begonnen om de rimpel te voelen. En er zijn er onder jullie – ja, mijn visionaires, mijn Nieuwe Jullie’s die hier ankers voor zijn, die vrijwillig dit doen, zoals Michaël heeft gezegd, als poortbewakers, als pilaren, als wegwijzers, nieuwe patronen vormend, als makers. Het komt in golven zodat jullie het kunnen absorberen en je vorm kunt handhaven.

Als iemand, een menselijk wezen, nou alle wezens, maar het is ergens anders een heel ander proces, als bij jullie sterven, als je denkt over sterven, wat opnieuw een zeer ouderwets proces is, als jullie uit je lichaam opstijgen, is er dat moment van louter vreugde, door het weten dat je terugkeert naar huis.

Nu, wij willen niet dat jullie je lichaam in de steek laten. Dus, de tsunami, door mijn sturen en door mijn plan is, wat jullie denken met jullie termen als gemeten, zodat jullie dit kunnen verankeren en doorgaan met deze belevenis.

Maar dit verandert wat jullie denken als jullie definitie van wat het betekent om in de vorm te zijn. Ik wil dat jullie en daarom zijn jullie, in de vorm, wel tot het weten komen van onze oneindige verbinding.

Dus, als je jezelf vindt lachen, glimlachen, heldere sintels van blijdschap in het hart merken waarvan je voelt dat dit was vertrapt, weet dan dat jullie aan het ontvangen zijn. Doe helemaal niets met deze penetratie; accepteer die gewoon.

Ja, Steve, jij hebt het woord overgave gebruikt. (1) Vecht niet tegen de stroming. Laat die je meenemen in de tsunami als vertrouwen en hoop en weten, zodat je geen zorg in de wereld hebt, in enige wereld, in enig universum
.

Zal er opwinding zijn over wat jullie ermee willen doen? Ja! Maar eerst niet. Eerst zullen jullie voelen dat je in de stroming wordt omhoog geveegd, dat je je in de golven koestert. En dan zullen we een periode van verankering en integratie toestaan.

Dus is het reeds begonnen.

Wat wil je weten, kind?

Hoe moeten we reageren?


Steve: Nou, Moeder, ik weet dat u gezegd hebt dat de tsunami van liefde alle wezens zal penetreren, maar opnieuw, dan zullen er mensen zijn die niet weten wat een ander persoon voelt. Zal de tsunami van liefde variëren van individu tot individu?

Godd.Moed: Ik haal de vrije wil niet weg want het is een van mijn mooiste scheppingen! Ik haal ook, om deze zaak jullie herinnering niet weg of jullie ervaring van dit of een ander leven, in verleden of in de toekomst,.

Dus, ja, de belevenis zal uniek zijn voor het individu. Maar er zal een algemeenheid zijn en begrijpen – ja, wijsheid, weten – ook van die algemeenheid.


Steve: Nog een vraag, Moeder: Er zullen mensen zijn die zich afvragen wat veilig is om te doen, wat is realistisch om te doen. Als de tsnunami van liefde op zijn hoogtepunt is – u hebt hier over gepraat bij andere gelegenheden – maar misschien kunt u dat voor mensen herhalen wat veilig is om te doen, wat is niet aan te raden te doen, tijdens die tsunami van liefde?

Godd.Moed: Werk niet met zwaar materieel. En ik plaag je natuurlijk.

Steve: [lacht] Dat dacht ik!

Godd.Moed: Deel die liefde uit, een deel van mijn liefde is dat jullie veilig zijn. Maar jullie zitten in lichamen die zich aanpassen aan een zeer verhoogde frequentie. Wat ik van ieder van jullie vraag is om jezelf het geschenk van liefde te geven; vertaal dit als een geschenk van tijd om het te laten penetreren en om het te integreren, en om er van te genieten.

Dit is niet alleen mijn plan, maar dit is een zeer kostbaar geschenk. Als je je voelt wat je kan noemen als niet-geaard, niet verankerd, uit het lichaam, voor sommigen van jullie, alhoewel de aard van deze vibratie feitelijk het verankeren in je lichaam is, maar als je die ‘zwemmende’ gevoelens hebt, blijf dan stil.

Blijf stil – en ik bedoel niet dat je moet zitten en mediteren of contempleren – maar ga niet de zaken doen van jullie wereld. Nu, ik zeg je dit niet, noch stel ik dit aan iemand van jullie voor, om je banen aan de kant te zetten, je families, je taken, je verantwoordelijkheden. Jullie, mijn geliefde mensen, zijn perfect gepositioneerd.

En dit is niet gewoon mijn plan. Het is jullie plan in het plan. Ja, hoe voelen jullie dit allemaal, hoe werken jullie, hoe benaderen jullie wat je doet en hoe wissel je uit, dat gaat betekenisvol veranderen. Het zal feitelijk onherkenbaar worden.

Ga langzaam, elegant. Verbind je niet met/in het oude. Zoals ik tegen jullie heb gezegd, daar is geen ruimte, letterlijk geen ruimte om te ademhalen voor de oude illusies, de valse geloven. Dus als jullie proberen in die oude patronen bezig te zijn, zul je je letterlijk voelen alsof je zult stikken, Dus, vermijd dat.

Dat is helder en duidelijk. Want het zal voelen alsof je in die situaties niet meer kunt ademhalen, want die worden geëlimineerd, en het plan, zoete engel is om geen van jullie te elimineren.


Dit is een tsunami die iedereen aanraakt – nou, alles op Gaia. En 
ik kan zeggen, nog ver daar buiten. Dus het rimpel effect dat naar buiten gaat naar jullie sterrenbroeders en zusters, naar het multiversum, dat wordt ook gekend. 

Dus het zijn niet gewoon jullie die erbij zijn betrokken, en dat is ook het golf effect. Denk er over na als bij geluidsgolven, beweging.
Jullie hebben een uitdrukking waarvan ik vaker gewenst had dat jullie dat meer letterlijk namen, en dat is “Take it easy.” (“Doe het op je gemak. Neem het op een gemakkelijke manier”.) Dat is wat jullie moeten gaan doen.

Nu zeg je: “Nou, Moeder, wat als ik naar huis rij over de snelweg, als opeens die tsunami me raakt? En dat is mogelijk. Mijn legioenen, jullie bewaarengelen zullen jullie veilig houden. Dat is een belofte. Dat is hun onderneming en taak. Dat is hun missie en doel.

En dat zal vreugdevol zijn want zij zullen met jullie in die tsunami zitten. Sta de hulp toe die aan jullie wordt gegeven.
Te vaak, veel te vaak, denken jullie in je ijver, in je onstuimige onafhankelijkheid, dat jullie iets onafhankelijk/apart moeten doen en alleen. Jullie zijn nog nooit alleen geweest. Dat is een van de grootste illusies van alles. Dus laat die hulp je omgeven.

Steve: Nog een vraag, Moeder?

Godd.Moed: Ja.

Steve: Menselijke wezens zijn erg overtuigd dat ze de dood moeten overleven en dat ze die niet zullen overleven. En sommige van onze vrienden en relaties kunnen zelfs paniek hebben en voelen dat ze zullen oplossen. Ze kunnen zeggen: “Wat overkomt me? “

Of ze kunnen zich belemmerd voelen en gestikt omdat ze zich vast houden aan een Drie Dimensionaal perspectief.

Hoe spreken we tegen hen? Hoe leggen we uit wat er met hen gebeurt op een manier dat ze dat begrijpen?

Godd.Moed: Spreek direct tegen hun hart, omdat er geen enkel wezen is dat het geschenk van mijn duidelijkheid niet heeft gekregen. Maar ja, er zijn zij die zorgen makers zijn, die nog steeds angst omhelzen of die aarzelend zijn, die niet geloven dat het mogelijk is om zo te worden geliefd en om zo in liefde te zijn.

Spreek tegen hen op dezelfde manier zoals je tegen iemand zou spreken die een duister moment heeft, een aanval van ongerustheid, een paniek aanval, of die wil gaan vertrekken. Spreek tegen hun hart, of feitelijk, of telepathisch, of energetisch vanuit de oneindigheid in hun hart (2) en laat ze jou niet naar beneden trekken, maar alsof je zelf het reddingsvlot vasthoudt of de levensredder bent, de boei bent, dat is dan hun helft van oneindigheid.

Bemoedig hen om met de stroom mee te gaan. Her verzeker hen dat dit gewoon een goddelijk geschenk is. Spreek tegen hen in een taal die ze kunnen snappen, dat het een geschenk van Allah is of van Yahweh. Spreek tegen hen op manieren dat hen in hun lichamen laat blijven terwijl de angst verdwijnt.

Zoals ik zei, ieder van jullie gelooft of denkt dat je vaste stof bent. En dat je diverse gesprekken hebt gehad met mijn aartsengelen en vrienden over jullie lichtlichaam en jullie kristallijnen lichamen. Maar ik herinner jullie er aan, dat louter energie niet gewoon iets is dat zweeft in de diepe ruimte.

Mijn geliefde, jullie zijn louter energie en dat is waarom ik dit aan jullie beschrijf en wil dat je deze voorstelling vasthoudt, van een heel mooi scherm. Er is geen weerstand. Er zijn genoeg holen en er is genoeg ruimte voor het water om vrijelijk te bewegen.


Dus eerder dan voelen, als je tegen iemand spreekt, dat je hun vertelt of hen raad geeft om aan het lieve leven vast te houden, nee, jullie bemoedigen hen dan om met de stroming mee te gaan. Als je in een getijdestroom zit, vecht je er niet tegen, je gaat er in mee en dan stap je aan de kant. Dat is wat je doet in dit geval.

Je zegt tegen me: “Nou Moeder, kan ik dat stoppen? Zoals de getijdestroom, kan ik aan de kant gaan en dan buiten die tsunami komen? “Ja, je kunt die verminderen met je vrije wil, voel je je overweldigd, dat je niet je zelf meer kunt bevatten. Natuurlijk zal ik dat toestaan.

Ik zal jullie nooit willen overnemen. Maar ik leid, stel voor en verzoek dat je hierbij zo volledig meegaat, zo intens en zo prachtig als je dat kunt. En wat je kunt doen is veel groter dan wat je denkt dat je kunt doen
.

Steve: Nog een vraag, Moeder; Wanneer komt deze tsunami aan zijn eind? En hoe zullen we er dan uitzien, hoe zullen we voelen daarna? U hebt gezegd dat het zal blijven voortduren, dus heb ik die informatie. Maar wat zal er dan gebeuren? Wat is het volgende na deze tsunami van liefde?

Godd.Moed: Begrijp dat de tsunami ingebed ligt in, onherroepelijk verbonden is met en deel is van jullie ascentie. Dus zijn er verschillende maatstaven bij die jullie absorberen. Maar wat je eigenlijk zegt is “Hoe zie ik eruit? Wat is het resultaat?” Vreugde. Niet gewoon vreugde die komt en gaat, niet gewoon liefde die komt en gaat.

Er zal geen uitputting zijn. Jullie zullen tenslotte op dat punt komen van integratie waar je niet zult voelen dat je 24 uren moet slapen op een dag of dat je helemaal niet kunt slapen. Er zal wat regulering komen van de patronen – slaap patronen, eet patronen, en patronen van hoe je je gedraagt, hoe je uitwisselt, met wie je uitwisselt, wat je schept.

Dus als je je naar mij keert – sommigen van jullie volgende week, sommigen van jullie volgend jaar – en je zegt: “Moeder, ik had nooit gedacht dat ik dit zou doen” en dan zullen we samen lachen, want jullie hadden altijd dat flikkeren en het innerlijke weten van wat er mogelijk was voor je om te doen.

Vaak hebben jullie tegen me gesproken en tegen mijn zoete aartsengelen over bronnen. (3) Dit is een curieuze keer in een oneindige universum. Oh, mijn vrienden, het is niet zo dat ik niet begrijp waar jullie over spreken. Ik ben jullie Moeder. Ik begrijp alles waarover je spreekt, denkt en van droomt.

Sommigen Ascenderen Nu al.

Een van de grootste elementen hiervan, van wat jullie vragen als resultaat, is het volledige begrijpen, integratie, verankering, weten, bestaan, dat jullie de grootsten zijn van ooit. In dat weten worden bronnen, gelijkmaking, eerlijkheid, eenheid gegeven. Deze stromen.

Er is geen wens om iets te hebben, of dit nu een stuk brood is, een glas water of miljoenen dollars, er is geen wens om iets te hebben wat niet volledig kan worden gedeeld met jullie broeders en zusters en om vol gratie te worden ingezet of het nu de steden van licht zijn of stations/platformen van liefde.

Waar liefde is, als jullie je overgeven, zoals rotsen zich aan de oceaan overgeven, als rolkeien in zand veranderen, als jullie je overgeven aan de liefde die jullie zijn, is alles mogelijk. Je zegt: “Hoe lang?” En wat ik tegen jullie zeg, het kan een ogenblik zijn, maar het zal niet eerder stoppen voordat het klaar is.

Ik spreek niet in eonen van tijd. Ik spreek zelfs niet in jaren van jullie tijd. Ja, het goddelijke plan, ons plan, is langdurig. Maar er zijn uitbreidingen waar we vurig mee willen doorgaan.

Zo vaak hebben jullie in de nacht tegen me geschreeuwd en je zei: “Moeder, waarom hoor je mijn gebed niet? Waarom help je me niet?” zelfs als ik je oppak. DIT is de hulp. Denk er op deze manier over, alsjeblieft.

Neem dit in je hart op. Dit is niet gewoon de transformatie van Gaia of van wat jullie denken dat overvloed is of welzijn of disclosure/onthulling. Dit is de transformatie van jullie, van ieder van jullie. Dit is het antwoord op jullie geschreeuwde en stille gebeden.


Steve: Nou, dat is prachtig, Moeder. Sommige mensen rapporteren Ascentie belevenissen. En nog al een tijdje geleden was ons, geloof ik, verteld dat er golven zouden zijn. Is het mogelijk dat sommige mensen uit deze tsunami van liefde zullen ascenderen? (4)

Godd.Moed:
Oh, ja. Zij zijn al begonnen! Het is al begonnen. Dus jullie zullen meer en meer mensen horen die zeggen, opnieuw vertellen en rapport maken van hun Ascentie, dat ze bij het portaal zijn geweest en vurig hebben gewacht in de rij! Maar ja, die zijn er door.


Steve: Um-hmm. Prachtig. En komen die terug? Ze zullen terugkomen om hun missie te vervullen, enz. – is dat niet juist?

Godd.Moed: Dat is correct, want dat is de overeenkomst. Dat is hun wens. Als iemand wil opstijgen, als iemand wil sterven, in jullie oude betekenis, dan zijn ze natuurlijk welkom thuis.

Maar de meesten die specifiek ascenderen op dit ogenblik, die gaan onmiddellijk terug. En dat hebben ze al gedaan. Zij zijn tussen jullie, weet je. De meesten spreken er gewoon niet over omdat ze er niet willen uitzien alsof ze apart staan van de massa. Maar ze zijn er als jullie wegwijzers. Ze zijn er als jullie poortbewaarders en jullie pilaren. Oh, ja.

Wees klaar.


Steve: Maar voor het grootste deel, zal Ascentie toch een beetje langer van de lijn af liggen, denk ik, is dat juist?

Godd.Moed: Dat is juist. Het is niet veel verder onder de lijn.

Steve: Um-hmm.

Godd.Moed; Zoals ik zeg, dit plan, deze tsunami is niet alleen voor de mensheid. Wordt die allereerst naar jullie en wordt via jullie gestuurd? Ja. Maar jullie weten dat er een plan van Ascentie is voor velen van een nieuwe realiteit, een hogere octaaf. En dus is de tijd nabij.

Steve: Nou, dank u Moeder. Ik kan niet wachten dat de tsunami serieus begint en dank u voor de uitleg wat we kunnen verwachten.

Godd.Moed: Geniet ervan, mijn kostbare geliefde mensen. Doe je zwempak aan en grijp je speeltjes en kom en speel met me.


Steve: Dank u, Moeder.

Godd.Moed: Ik ben met jullie. Vaarwel.

Steve: Vaarwel, Moeder. [end]

Voetnoten:

(1) In the article “Let Go, Let Go, Let Go,” which by the way had been written but not been published. It was scheduled for the next day. See http://goldenageofgaia.com/2014/01/let-go-let-go-let-go-2/.

Listeners would not know this but I write my questions down and, as so often happens, the Mother answered my questions one after another without my needing to ask them. That can be a little unnerving for an interviewer!

(2) Imagine the energy flowing in a continuous figure eight (the infinity sign) between you and the other person.

(3) Probably a reference to the Reval, Prosperity Programs, etc.

(4) See for instance “Angela Hope: An Account of My Ascension – Part 1/2” at http://goldenageofgaia.com/2014/01/angela-hope-an-account-of-my-ascension-part-12/ and “Part 2/2” at http://goldenageofgaia.com/2014/01/angela-hope-an-account-of-my-ascension-part-22/.

De laatste hebben jullie al vertaald gekregen. w