Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 7 oktober 2010

Kryon: Stabilisatie van het Eerste Aspect - Energieoverdracht van kristallen. 7 oktober 2009. Geplaatst 6 februari 2014

Kryon: Stabilisatie van het Eerste Aspect - Energieoverdracht van kristallen.
Doorgegeven via Sabine Sangitar
7 oktober 2009. Geplaatst 6 februari 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Ik Ben Kryon van de magnetische dienst. Ik groet jullie met de woorden OMAR TA SATT.

Kryon, jullie vriend en metgezel spreidt de onmetelijke liefde over jullie heen.

De boodschappen van Kryon dringen door tot het diepst van je ziel als jullie jezelf openen. Geef jezelf aan de energieën van de nieuwe tijd, aan de energieën van onmetelijke liefde.

Jullie zijn vandaag samengekomen voor een viering. In jullie NU is het nu het uur van de Goddelijke Realiteit. De energie breidt jullie uit en als een wezen tegen jullie spreekt opent de sluier zich en verbindt deze onmetelijke liefde zich met een kracht en een schijnsel dat onmetelijk is en toch zeer persoonlijk. Al heel lang is er een liefdesband tussen jullie en Kryon en zit Kryon diep in jullie verankerd.

De spirituele wereld zal het uur van de Goddelijke Realiteit gebruiken om jullie kristallijnen energieën te sturen. Jullie hebben een ceremonie gehouden van liefde en vrede. Veel is er daardoor veranderd, niet alleen bij jullie zelf, in jullie zielen, maar bij elk mens en bij Lady Gaia. Wij zullen het uur van de Goddelijke Realiteit gebruiken om deze energieën weer op te bouwen, hen nog wat meer uit te breiden en te stabiliseren zodat jullie kunnen gaan naar de diepe innerlijke vrede en vreugde die jullie in je dragen.