Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 1 januari 2010

Kryon: De Verandering der Aarde............. 1 januari 2005. Geplaatst: 24 februari 2014

Kryon: De Verandering der Aarde – de Tsunamicatastrofe in Zuid-Oost Azië, Kerstmis 2004.

Barbara Bessen
1 januari 2005. Geplaatst: 24 februari 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur
                                                                                      
Lieve Kryon-vrienden.

De grond van onze huidige bijeenkomst is geen vrolijke – hoewel alle boodschappen die ik en andere Vrienden van het Licht aan jullie doorgeven altijd vol Licht en Vreugde zijn. Sta mij toe te zeggen dat ik begrijp dat jullie de actuele gebeurtenissen met droeve ogen bekijken.

Ik zie jullie angst. Ik zie jullie ontzetting, jullie onbegrip en jullie meevoelen. Alles is passend. Het is wat jullie gewoon zijn te ervaren als een gebeurtenis als deze onder jullie aandacht komt. Deze natuurramp, zoals jullie het noemen, is een van de vele incidenten die met de herstructurering van de Aarde te maken hebben. Het is momenteel voor de planeet Aarde een maatregel die genomen moet worden om zich te reinigen en te verduidelijken.

Bekijk, als jullie mijn geschriften en die van anderen hebben gelezen, deze gebeurtenissen ook met andere ogen. Aan de ene kant hebben jullie liefde en medegevoel. Kijk met liefhebbende ogen naar deze mensen die deze ervaringen doorstaan. Eer de zielen die zijn overgegaan en zend licht naar degenen die nu geen dak boven hun hoofd hebben, die gewond zijn en veel pijn hebben door degenen die uit hun leven zijn verdwenen, en met hun aardse leven verder moeten gaan.