Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 12 februari 2014

Karen Doonan - AE Michael's Zwaard van Waarheid voor Loslating 10 Februari 2014


Aartsengel Michael's Zwaard van WAARHEID voor Loslating
10 Februari 2014 / Karen Doonan
Het moet opgemerkt worden dat AE Michael een tweelingenergie is en dat om in WAARHEID met deze energie te werken je ZOWEL AE Michael als zijn tweeling Lady Faith aan moet roepen om met deze energie in een gebalanceerde ruimte te werken. Lady FAITH (Vertrouwen/Geloof) wandelt met ALLEN in deze tijd hoewel velen haar fluisteringen negeren. Ik heb geblogd over de manifestatie van herinneringen, dit is de manier waarop de lagere dimensionale frequenties binnenin jou naar boven mogen komen om zichzelf vast te blijven houden en om opnieuw te verankeren. 

Het kan op dit moment zijn dat aan jou delen van jouw menselijke leven getoond worden waar je alles al mee gedaan had maar deze echter nog niet vergeten was. Sommige van deze herinneringen mogen pijnlijk zijn en jou in veel verwarring achterlaten omdat het voor het logische menselijke verstand toe mag schijnen dat deze herinneringen op de één of andere manier "willekeurig" zijn. De oude 3d Aarde werkelijkheid zal proberen jou te onderwijzen om deze herinneringen terzijde te drukken, dat als zij "voorbij" zijn dat zij geen enkele relevantie meer vasthouden en dat om naar hen te kijken sowieso te pijnlijk is. Dit zal in deze tijd tegen jou werken want de herinneringen komen naar boven voor LOSLATING.

Velen van jullie mogen zich machteloos voelen, "Wat zou ik moeten doen met deze herinneringen?", "Hoe laat ik deze herinneringen los?" enzovoorts. Al deze vragen mogen momenteel jouw menselijke logische verstand overstromen. De loslating is relatief eenvoudig, ALLES IS GEWOON, het menselijke logische verstand is op ZOEK naar ingewikkeld want het werd ingewikkeldheid GELEERD. Er zijn geen diepgaande en ingewikkelde rituelen te volgen bij de loslating van deze herinneringen. Daar is INTENTIE, want intentie is alles wanneer er gewerkt wordt met energie en wanneer er het LOSLATEN is.

Het volgende is een korte oefening die werkt om je te helpen de VERBINDING met deze lagere dimensionale frequenties DOOR TE SNIJDEN. Ik moet verklaren dat de oude 3d Aarde werkelijkheid te allen tijde mag proberen om jou op veelvoudige manieren opnieuw terug te verankeren en opnieuw terug te verbinden aan deze lagere dimensionale frequenties, dus moet jij je meer bewust worden van de duwtjes van jouw ZIEL. Wees meer bedachtzaam over de taal en de uitdrukkingen die je gebruikt, want vaak liggen de aanwijzingen in jouw woorden, JOUW ZIEL kan via jou spreken en zal jou een "thema" of een "uitdrukking" laten zien dat ernaar streeft om dat te ontsluiten hetgeen verborgen is en binnenin jouw menselijke voertuig lopende is. Het moet herinnerd worden dat JIJ ALLE antwoorden voor JOU hebt, want alleen JIJ bent JIJ en ervaart het leven hier op deze planeet als JIJ.

Iedere keer dat je een herinnering hebt die binnen komt stromen en die ernaar streeft zichzelf aan jou te laten zien, zou ik je willen begeleiden om naar deze herinnering te kijken. STA de herinnering TOE om een stem te hebben, aan jou wordt niet gevraagd om een wisselwerking aan te gaan met de herinnering nog je ermee uit te lijnen, aan jou wordt gevraagd om de herinnering te ACCEPTEREN en te ERKENNEN. Doe dan een beroep op AE Michael en Lady Faith, vraag aan AE Michael en Lady Faith om het zwaard van WAARHEID en LICHT door de herinnering heen te steken en in de verbinding die jij met de herinnering hebt. ALLES dat WAARHEID is zal blijven en versterken, alles dat geen waarheid is zal ontbinden. 

Deze oefening streeft ernaar om jou uit het logische verstand vandaan te halen, want het menselijke logische verstand zal proberen jou te overtuigen om de puzzel op te lossen, het is onontbeerlijk je te herinneren dat er GEEN PUZZEL is, er IS GEWOON.

Wanneer AE Michael en Lady Faith het zwaard van WAARHEID en LICHT in de herinnering steken mag je een enorme grote stroming van energie voelen, deze zijn de energieën waar je van losgesneden en ontkoppeld wordt. ZO EENVOUDIG is het. Je mag tranen naar boven hebben komen voor bevrijding of je mag plotseling naar het toilet moeten gaan. Beide zijn manieren die het menselijke voertuig uitzoekt om zichzelf te ontdoen van een lagere dimensionale frequentie. 

Ieder keer dat er een herinnering naar boven komt voor jou kan je deze oefening doen. Op deze manier hoef je niet logischerwijze uit te werken of de herinnering 'goed' of 'slecht' is, want in WAARHEID IS het GEWOON, het zijn de filters welke jou GELEERD werden om toe te passen in relatie tot het scenario dat jij je herinnerd dat ernaar streeft om de frequenties te verankeren en verborgen te houden door jou in de lus te houden van te proberen uit te werken wat wat is wanneer ALLES in WAARHEID GEWOON IS.

In deze tijd op de planeet Aarde komt er veel naar boven voor loslating. Je kunt steeds maar weer opnieuw met deze oefening moeten werken en het mag als ademhalen worden. Je hoeft niet op te houden met wat je aan het doen bent om deze oefening te doen, intentie is alles, deze oefening is eenvoudig en neemt enkele momenten, nochtans zijn de effecten diep en uitgebreid.

De Nieuwe Aarde energieën verhogen zich wederom ter voorbereiding op een gigantische uitbreiding dwars over en binnenin de planeet Aarde. Dit mag zich laten zien in jouw wakende externe werkelijkheid als een intense energie die jou bij tijden duizelig, en niet in staat te zijn te "slapen" achter mag laten (als in de definitie van slapen in de oude 3d Aarde werkelijkheid), en ook dat je intense druk voelt in diverse delen van jouw menselijke voertuig, borst pijnen, extremen aan emoties, golven van tranen, droogte van de huid, extreme dorst, extreme vermoeidheid. Deze zijn slechts een paar van de symptomen die je mag ervaren, en er is GEEN dienstbaarheid met het vasthouden aan deze symptomen, velen gebruiken deze symptomen als "bewijs" van het ascentieproces. 

Al deze symptomen streven ernaar om jou te laten zien dat je uit balans bent en vragen dat je stappen onderneemt om weer terug in balans te komen. Bijvoorbeeld de extreme dorstigheid en droogte van de huid verwijzen naar uitdroging en het menselijke logische verstand mag proberen jou te onderwijzen, "Oké, drink meer water", je mag dit doen en nog steeds deze symptomen ervaren, dus ik zou je willen begeleiden om het water te veranderen voor iets anders zoals vruchtensap of een ander "type" van water. Dit is proefondervindelijk/met vallen en opstaan totdat jij je volledig uitlijnt met het menselijke voertuig. Het moet herinnerd worden dat jij je UITLIJNT MET het menselijke voertuig, je bent NIET aan het proberen om het menselijke voertuig met jou uit te lijnen! 

De energieën gedurende de volgende 48 lineaire uren in de externe wakende menselijke levenservaring zijn ingesteld om snel en abrupt uit te breiden. In deze tijd wordt aan jou gevraagd om los te laten om de Nieuwe Aarde hogere dimensionale frequenties te verankeren ter voorbereiding op de uitbreiding van het volledige menselijke ras in diens algemeenheid. MET dit proces werken zal jou in staat zien om je te onthechten van de oude 3d Aarde werkelijkheid die nu op uiteenlopende niveaus aan het ontbinden is. Hoe snel het ontbindt op een PERSOONLIJK niveau in JOUW menselijke levenservaring hangt af van hoeveel je los kunt laten en in de stroom kunt zijn. Want de levenservaring op de Nieuwe Aarde is een PERSOONLIJKE en UNIEKE levenservaring, het is NIET afhankelijk van de wisselwerking of de reacties van diegenen rondom jou heen, dit is niet hoe dit in z'n werk gaat, dit is hoe de oude 3d Aarde werkelijkheid geconstrueerd werd om in te dammen en te onderdrukken.

Kx

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
copyright Karen Doonan, all rights reserved.
http://truthcodes.wordpress.com/
Article may be reproduced in its entirety if author and authors website is clearly stated and article remains intact. No permission is granted to change the format of this article which is written and must remain free to access at all times.