Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 12 februari 2014

Jullie Sprankelen in Jullie Leven Tussen Levens 4D Overzicht 11 Februari 2014 / Brenda Hoffman

Jullie Sprankelen in Jullie Leven Tussen Levens 4D Overzicht
11 Februari 2014 / Brenda Hoffman

Dierbaren,

Jullie nieuwe segmenten mogen jullie herinneringen en jullie wezen de volgende paar dagen vergroten. Iets dergelijks is aldus voor verscheidene redenen. Niet alleen voegen jullie segmenten toe aan jullie totaliteit, de energieën van de Universums moedigen jullie ook aan om kwesties te adresseren die jullie liefde naar angst of haat verschuiven.

Je tapte waarschijnlijk al in op deze stukjes van jouw Aarde wezen, dat jou aanmoedigt om jouw liefde van zelf of anderen af te buigen. Terwijl jij jouw wezen uitbreidt door segmenten daaraan toe te voegen, zal je ook kwesties gaan verkennen die verwijzen naar de herinneringen of ervaringen van jouw nieuwe segmenten. 

Deze informatie is niet voor jou om jouw armen in afschuw omhoog te gooien aangaande jouw schijnbare nooit-eindigende reinigingsproces, maar in plaats van te begrijpen waarom je onplezierige herinneringen zou kunnen adresseren of erover na zou kunnen denken dacht je dat je verschoof naar een neutrale of liefdevolle plaats.

Deze nieuwe, misschien onplezierige herinneringen zullen voorbijgaand zijn want jij ervoer hen niet in dit leven of deze fysicaliteit. Zij zullen meer als een verontrustende film zijn die gedurende een paar dagen moeilijk om te vergeten is. Raak niet angstig door herinneringen die een klein beetje verontrustend zijn en/of die je niet begrijpt. Want vele van jouw segmenten hebben verschillende herinneringen of ervaringen dan diegenen in jouw aardse fysicaliteit. 

Denk in termen van drie mensen die naar dezelfde scène kijken. Een ieder heeft een andere herinnering. Ongeveer zoals drie historici die drie verschillende verslagen schrijven van hetzelfde incident gebaseerd op hun interesses en gezichtspunten. Dus je zou terug kunnen keren naar een vroegere herinnering met een ander perspectief of je wordt bij jezelf gewaar verontrust te zijn door herinneringen die geen basis in de werkelijkheid lijken te hebben.

Tezelfdertijd, zou je mogelijk anders kunnen zien of voelen als je over een bekende weg rijdt of met een levenslange vriend(in) spreekt.

Deze verschuivingen in perspectief en emoties geven slechts aan dat jij nieuwe segmenten verwelkomt met toegevoegde perspectieven en bekwaamheden.

Zullen sommige van deze nieuwe herinneringen, visioenen en gevoelens gelukkige sensaties bevatten? Ja inderdaad. Maar je bent geen gelukkige sensaties aan het opruimen - je bent naar hen op zoek, dus zal je deze gelukkige sensaties aan jouw liefdesrepertoire toevoegen.

De schijnbare nieuwe onplezierige herinneringen/sensaties zullen niet lang duren. Misschien zal je voor geen duidelijke reden kwaad zijn. Of je zult naar iemand kijken op een nieuwe en ietwat onplezierige manier. Sta deze sensaties toe om door jouw wezen heen te gaan zonder angst dat je achteruit gaat of iets verkeerd doet.

Je zou je dan af kunnen vragen wat er met onplezierige herinneringen tussen levens in gebeurd. Want je hebt gelezen en gechanneld dat het leven tussen levens in zeer vaak een overzicht is van deze stukken die je niet wenst mee te dragen in/naar een ander leven op de Aarde of naar andere locaties. Je voltooid dat overzicht op Aarde in dit leven - voor jullie en de Universums is dat een nieuw concept.

Want als het leven tussen levens in van de 4de dimensie is en de Aarde beweegt nu door en, bij tijden, voorbij de 4D, zou het dan geen zin maken dat je iets daarvan ervaart dat eerder ingedamd was in deze plaatsen en tijden tussen aardse levens in?

Diegenen van dimensies voorbij de 3D keerden nooit terug naar de 4D tussen levens in omdat zij deze kwesties eerder opruimden. De 4de dimensie is louter een Aarde en een soortgelijk locatie vasthoudend/ hertrainend programma.

Voor diegenen die niet langer een 3D aards leven of een andere 3d locatie wensen te ervaren, is er een ander hertrainend programma uitgelijnd met het leren van vaardigheden om te helpen zich aan te passen aan een omgeving die niet 3D is.

Misschien vraag jij je af wat er met diegenen gebeurd - zoals jezelf - die naar andere locaties avonturierden en toen besloten om terug te komen naar een 3D leven onder voorwaarde dat het slechts voor een paar jaar zal zijn. Je keerde terug naar de 4D tussen levenslocaties in om te overzien waar en wanneer je wenste de Aarde in dit leven binnen te gaan. Want de meesten van jullie moesten de Aarde binnengaan met 3D en voorvaderlijke herinneringen. Alle welke toegankelijk zijn in de 4D. Opvolgend aan jouw aardse dood in dit leven, zal je automatisch naar een meer geavanceerde locatie verhuizen om alles dat zich voorgedaan heeft toen je van de Aarde was in dit leven te verwerken. 

Wat gebeurt er met deze geliefden die voor of tijdens deze overgang sterven? Deze segmenten die van de 3D waren worden of werden op de verwachtte 4D manier behandeld. Deze elementen/segmenten van de 4D of daaraan voorbij worden/werden behandeld in de één of andere dimensie voorbij de 4de.

Sterfgeval overgangen van wat voor type dan ook worden altijd behandeld in een onderwijzende omgeving. Iets dergelijks is niet mogelijk als de omgeving van een mindere dimensie is dan degene die net verlaten werd. Natuurlijk, zijn niet alle segmenten in alle levens van één dimensie. Wat betekend dat elk segment aangetrokken wordt naar die plaats die horizonten verbreedt.

Je bent iets soortgelijks in deze tijd op de Aarde aan het voltooien. Een ongeëvenaard en niet uitgetest experiment welke jullie buitengewoon goed navigeren.

In plaats van op jezelf te schelden voor het terugkeren naar enige onplezierige herinneringen, geef jullie zelf een schreeuw van vreugde voor het durven - ja durven - om een proces te voltooien dat zich alleen voordoet tussen levens op de Aarde en verder in jullie voorafgaande levens. Jullie zijn inderdaad uitermate dappere en moedige wezens die zichzelf toestaan op een fenomenaal nooit geprobeerd tempo te ontwikkelen.

Jullie bewegen niet achterwaarts, jullie bewegen VERDER op warp snelheid.

Zo zij het. Amen.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009-2013, Brenda Hoffman. All rights reserved. http://www.LifeTapestryCreations.com. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But please keep this article’s integrity by including the author: Brenda Hoffman & source website link:http://www.LifeTapestryCreations.com