Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 1 februari 2014

Februari 2014 Boodschap Vanuit de Akashic Archieven: 1 februari 2014 / Jen Eramith MA

Februari 2014 Boodschap
Vanuit de Akashic Archieven: Een uittreksel uit het Bericht van Februari 2014
Gechanneld door: Jen Eramith MA
Wat voor energie en ervaringen kunnen wij in januari 2014 verwachten?

Deze maand brengt een gevoel van concentratie. Dit kan leiden naar een gevoel van innerlijke vreedzaamheid en kalmte, of het kan zich als een moeilijke intensiteit manifesteren. Welke je hiervan zult ervaren hangt af van of je bewust kiest waar je op te focussen, of dat je het anderen voor jou laat kiezen.

Er zijn vele punten van keuze geweest, of andere balancerende handelingen om uit te voeren in de voorafgaande maanden. Jullie hebben het nodig gehad om het gelijktijdig doen van verscheidene dingen te beoefenen, of om je tegelijkertijd in diverse richtingen te ontwikkelen. Deze maand zal je bij jezelf gewaarworden dat alles bij elkaar lijkt te komen aangaande één thema. Het thema zou zich voor kunnen doen als een op zichzelf staande gebeurtenis, of een specifieke les die steeds maar weer opnieuw herhaald wordt. Het thema zou zich ook kunnen materialiseren in de vorm van een op zichzelf staande relatie of een belangrijke levenskeuze. Het zou naar voren kunnen komen op één of op vele manieren, maar er zal één ding in jouw leven zijn die steeds opnieuw deze maand jouw aandacht oproept.

Als je ontdekt wat het thema voor jou is en er actief voor kiest om eraan deel te nemen, dan zal je een gevoel van kalme concentratie vinden. Als, in plaats daarvan, jij jezelf toestaat om aangetrokken te worden met het beschuldigen van anderen, te wachten op toestemming, of dat je op een andere manier jouw macht weggeeft, dan zal je ontdekken dat jouw thema verloren raakt in de willekeurige volgorde van het proberen om te gaan met ieder ander diens kwesties. Je zult ontdekken dat de geconcentreerde energie van de maand meer zal zijn als een laserstraal die jou verblind en jou afleidt van de magische genezing die erop wacht om zich in jouw leven voor te doen.

Het zal voordelig zijn om terug te kijken op dat wat je geleerd en waaraan je in jouw leven gewerkt hebt gedurende de laatste vier maanden, neem dan in overweging hoe deze dingen nu bezig zijn samen te komen. Het zal je van dienst zijn om één of twee kwesties te identificeren die je wenst op te lossen en jouw aandacht in hun richting te wenden op iedere manier dat je dat deze maand maar kunt doen.

Zijn er specifieke activiteiten die wij kunnen gebruiken om met de energie van deze maand om te gaan?


Meditatie zal diepgaand belangrijk zijn in Februari 2014. Iedere vorm van meditatie is prima zolang als het jou iedere dag de tijd geeft om in stilte te zijn en om in beschouwing te nemen welke diepere gedachten en gevoelens binnenin jou verblijven. Sommigen van jullie zullen in staat zijn om dit in tien minuten tijds te vinden, terwijl anderen iedere dag een uur nodig zullen zijn. Verzeker je ervan de tijd te nemen die je nodig bent om dat gevoel van rust dat over jou heen komt te bespeuren, en gebruik enige tijd om jouw gedachten en gevoelens op te schrijven of om hen anderszins vast te leggen. De diepere kwesties die naar boven komen zullen in het begin niet gemakkelijk te herinneren zijn omdat zij voor jou nieuwe wegen presenteren om de wereld te bezien. Je zult hen op moeten schrijven gedurende een paar dagen voordat jij je hen met overzichtelijkheid en begrip kunt herinneren.

Het zal ook van dienst zijn om sterke, duidelijke grenzen in jouw sociale relaties te gebruiken. Verzeker je ervan duidelijk in al jouw relaties te communiceren. Neem niet aan te weten wat andere mensen verwachten. Bespreek verwachtingen en aannames. Maak geen overmatige beloftes. Streef ernaar om eerlijk te zijn over wat je bereid bent in relaties aan te bieden, en laat anderen geen voordeel halen van jouw tijd en energie. Je kunt het je niet veroorloven om in misbruikende of onevenwichtige relaties te zijn deze maand, omdat de noden van anderen zo geïntensiveerd zullen zijn dat wie dan ook die aan jouw energie trekt deze maand, te hard trekt. Zoek naar wederkerigheid en respect. Je zou niet in staat kunnen zijn om dat onmiddellijk in iedere relatie te creëren, dus voor die relaties die nog niet gezond en gebalanceerd zijn, probeer teveel omgang te vermijden tijdens de intense energie van deze maand…


Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
This Message was channeled from the Akashic Records by Jen Eramith MA through Akashic Transformations.
It may be shared with individuals provided that the content is complete; all credit is given to the author; and it is distributed for no financial or other compensation to anyone other than Jen Eramith and Akashic Transformations. Please include this message with all redistribution.