Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 6 februari 2014

Een Hathor Planetaire Boodschap De Innerlijke Zon 4 februari 2014

Een Hathor Planetaire Boodschap
De Innerlijke Zon
door Tom Kenyon
4 februari 2014
vertaling winny

Volgens de Hathors is onze levenskracht (of sekhem) “geboren” in de zonnevlecht (het Derde Chakra), en van daaruit straalt deze subtiele levensvorm door het lichaam heen terwijl hij gelijktijdig na het Eerste en Tweede chakra naar beneden gaat waar hij een eerste kracht wordt voor het opstijgen van bewustzijn maar ook als ‘seksuele’ energie.

Deze geluidsmeditatie geeft jullie zonnevlecht energie en tilt zachtjes de kwaliteit omhoog van jullie eigen levenskracht, die een directe betrekking heeft op jullie bewustzijn.

Kort na het horen van NASA die de omkering had bevestigd van de magnetische pool van onze Zon, moedigden de Hathors me aan om de geluidsarchieven te bezoeken en om te luisteren naar een geluidsmeditatie die ze gegeven hadden bij een Hathor Intensief in 2009.

Ze zeiden me om het begin en het einde van die meditatie te bewerken en om het middendeel weg te laten terwijl ze zeiden dat deze specifieke toon patronen van groot nut zouden zijn als je werkt met de zonnevlecht, specifiek nu waarop de Zon zijn magnetische polen heeft verschoven.

Het idee dat de Zon als spil dient voor de transformatie van ons menselijk bewustzijn werd door de Hathors geopenbaard vanaf het allereerste begin van mijn uitwisselingen met hen.

Zij zijn van mening dat deze specifieke zonneverschuiving grote implicaties heeft voor onze toekomst en het is een ideale tijd om met onze Innerlijke Zon te werken (de zonnevlecht)

Deze geluidsmeditatie is een mogelijke bondgenoot voor degenen van ons die onze levenskracht wil vergroten en om de raakvlakken tussen lichaam/geest en spirit te onderzoeken.

De Innerlijke Zon Meditatie

Er zijn enkele stappen voor deze meditatie.
  1.  Zet je focus van aandacht in de regio van je zonnevlecht, die zit beneden je sternum (borstbeen), terug achter je maag en in de nabijheid van je middenrif. Dit is een grote zenuw netwerk en is ook de plek van het derde chakra.
  2.  Stel je een bal van gouden licht voor in dit gebied, zoals een miniatuur Zon. Voel deze bal van gouden vuur op de manier waarop dit natuurlijk voor je voelt. Je hoeft niks “te zien”. 
  3.  Terwijl je je aandacht legt op deze bal van licht, ga dan een coherente/samenhangende staat in zoals die van waardering of dankbaarheid. Als je je gefocuste aandacht voegt bij die bal van gouden licht met gevoelens van waardering of van dankbaarheid, zul je enorm het effect vergroten van deze meditatie. 
  4.  Begin te luisteren naar het geluidsdeel, dat 4:40 minuten lang is. Als je geest wegloopt van de bal van licht of van de gevoelens van waardering of dankbaarheid, breng dan je aandacht terug naar je Innerlijke Zon en de samenhangende emoties waarmee je wilde werken. 
  5. Laat de geluidspatronen akoestisch je Innerlijke Zon “masseren”- de bal van gouden licht dat in je zonnevlecht zit. Terwijl je dit laat gebeuren, kun je allerlei soorten fenomenen merken die plaats vinden, inclusief intense stromen van gouden licht door je lichaam en een morfeem worden van de bal in diverse vormen en maten. Jullie Innerlijke Zon kan zich ook uitbreiden en je gehele lichaam omspoelen. Als dit gebeurt, zal elke cel in je lichaam zich baden in het gouden licht van je Innerlijke Zon, en deze heeft unieke healing en transformatorische eigenschappen. 
  6. Als je de meditatie beëindigt, besteed dan enkele momenten aan jezelf voordat je in andere activiteiten racet. Als je specifieke krachtige belevenissen hebt bij die meditatie, kan het een goed idee zijn om wat tijd te besteden aan rust. Dit zal specifiek het geval zijn als je Innerlijke Zon, de bal van gouden licht, zich uitbreidt om je hele lichaam te omspoelen. 
Click here om The Inner Sun sound meditation te spelen of te downloaden. Merk op dat deze geluidsmeditatie niet op andere sites wordt geplaatst. Als je deze boodschap doorstuurt en de link werkt niet, ga dan naar Hathors knop op de Home page (www.tomkenyon.org) en scroll naar de boodschap die heet The Inner Sun.

Je kunt deze meditatie ook vinden bij de

The Inner Sun. van de website www.tomkenyon.org

©2014 Tom Kenyon All Rights Reserved www.tomkenyon.com
You may make copies of this message and distribute it in any media you wish so long as you do not alter it in any way, do not charge for it, credit the author and include this entire copyright notice.

Please note that the actual Inner Sun sound meditation, as mentioned earlier, may not be posted on any site.

Information Not Directly Related To This Message:

Verder volgt er informatie voor lessen en over zijn sabbatical .

Copyright (C) 2014 Tom Kenyon All rights reserved