Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 7 februari 2014

Blossom met de Galactische Federatie van Licht 6 februari20‘14

Blossom met de Galactische Federatie van Licht
6 februari20‘14
vertaling winny


Blossom: Op donderdag 6 februari begon ik een channeling. Die staat hieronder. De verbinding was te zwak en niet stromend zoals die zou moeten zijn. Ik heb geleerd als dit gebeurt, dat ik hem ‘moet loslaten’ en een andere keer proberen.

Hier is wat ik kreeg:


Blossom: Hallo, mijn vrienden. Hier ben ik, afgestemd en klaar om te werken.

Federatie van Licht: We zijn hier direct naast je en we zijn ook klaar om te converseren. Maar, zoals in je geest zat.. waar kan het beste mee begonnen worden?


Bloss: Ik weet wat jullie bedoelen! Ik VOEL, dat na het schrijven en wegsturen van de INVOCATIE.. dat we het nu in de handen van HET GODDELIJKE LATEN … We hebben onze wens uitgebracht… VANUIT HET HOOGSTE GOED VAN IEDEREEN … VOOR HET HOOGSTE GOD VAN IEDEREEN .. VOOR VERBETERING VAN DE HELE MENSHEID, ALLE LEVENDE SCHEPSELEN EN VOOR ONZE GODDELIJKE MOEDER AARDE. Daarom wordt er GEWETEN dat we vanuit ons hart vragen. Misschien moeten we het nu ‘Loslaten’.

Fed.v.L
: We beschouwen jouw gedachten als relevant betreffende het aanbod van dit gebed… want als velen dit aanbieden op dezelfde tijd… zal dat een stuw van energie verzamelen.

Bloss: Oh, Okay… Dat zal ik gaan organiseren… Ik was er niet zeker van om het gewoon zo los te laten zoals het is?

Fed.v.L: Elke wens om vanuit het hart te helpen… elk gebed dat in Liefde wordt aangeboden om het bewustzijnsniveau van de mensheid op te heffen.. VOOR VERBETERING VAN IEDEREEN… gaat altijd door.

Bloss: De link is wat zwak op dit moment. Is het goed dat we doorgaan?

Fed.v.L: Wij zullen inderdaad volhouden. ‘Jij’ bent het niet Blossom, zoals je misschien dacht… onder deze omstandigheden. Het zijn inderdaad energieën van volharding waar we liever helemaal niet over willen praten

Bloss: Ik veronderstel dat is om negatieve energieën?

Fed.v.L: Inderdaad. Maar we zitten niet ‘onder de invloed’ van hun energie en jij ook niet. Om de KRACHT VAN LIEFDELICHT te herkennen die jullie ALLEMAAL zijn… dat brengt zo’n kracht en vastberadenheid. Wij hebben veel geleerd door de jaren heen van studie van het menselijke ras en wij realiseren ons hoe moeilijk het is om ‘te blijven drijven’ terwijl je in de menselijke vorm zit.

Bloss: Dus jullie dachten niet dat ik niet buiten de orde ben als ik om een teken vraag?

Fed.v.L: Wij beschouwen nooit iemand als ‘buiten de orde’. Het is zo dat we nooit altijd volledig…

Bloss: Ik moet hier stoppen… de woorden stromen gewoon niet echt binnen.

EINDE VAN DE CHANNELING


Dit bevestigde me, de gedachte die ik en anderen hadden (die me schreven), betreffende “EEN INVOCATIE” ze zeiden dat we die samen en tegelijkertijd moesten doen.. OM DIE BEDOELING KRACHT TE GEVEN.

(Vreemd genoeg, als ik iets op grotere schaal wil organiseren… begint mijn computer problemen te geven… Mmm! Ik vraag me af wie dat kan zijn?? Zeg maar niks meer!)

Daarom heb ik Valentijns dag gekozen… een dag van Liefde.

14 februari om 9 uur Brisbane tijd in de ochtend… (bij ons dus 24:00 uur, in de nacht ervoor, dus die begint dan ook op 14 februari) Er is 9 uren tijdsverschil met Brisbane)

FEB 14th at 9.am Brisbane Australia time.

(World time zones http://www.timeanddate.com/worldclock/ )

TO LISTEN TO THE INVOCATION AS ONE.

Deze is nog in het Engels, de vertalingen komen later. Dan krijg je deze weer binnen. 

Ik raad ten sterkste aan om je vijf of tien minuten van te voren af te stemmen, ZONDER EEN RESULTAAT TE VERWACHTEN.

Ik zeg dit met de simpele KENNIS van ONZE INTENTIE DIE UIT HET HOOGSTE GOED VOOR IEDEREEN KOMT… VOOR HET HOOGSTE GOED VAN IEDEREEN IS … TER VERBETERING VAN DE HELE MENSHEID, ALLE LEVENDE SCHEPSELEN EN VOOR ONZE GODDELIJKE MOEDER AARDE.

EN DAAROM, DE WIJZE WAAROP IK DIT ZIE IS… ALS HET HOOGSTE GOED VAN IEDEREEN… GOD… DE GROTE WITTE GEEST… DE ‘IK BEN AANWEZIGHEID’ VOELT DAT HET PAST OM EEN TEKEN TE ZENDEN.. DAN ZAL ER EEN TEKEN GEZONDEN WORDEN… ALS HET NIET GEBEURT, DAN ZAL HET NIET.

Ik, zal als de ene, dit accepteren.. maar… als je niet vraagt, krijg je niks!

Wij zijn een planeet van de vrije wil… Sommigen voelen dat het niet gepast is om hierom te vragen.

WE MOETEN ALLEMAAL ONZE EIGEN WAARHEID VOLGEN BIJ DEZE ZAAK.

EN DAAROM ALS HET JULLIE WAARHEID IS OM MILJOENEN (NIET SLECHTS DUIZENDEN) DEZE NEDERIGE VRAAG TE LATEN WETEN DIE VANUIT DE HARTSRUIMTE KOMT… STUUR DEZE NIEUWSBRIEF DAN DOOR.

Zo, dat is het.

FEB 14th at 9.am (Brisbane Australia time.) LUISTER NAAR DE INVOCATIE ALS EEN.

http://www.youtube.com/watch?v=Gqmukxqt2rU (Deze wordt nog met nederlandse tekst na-gestuurd, voor de 14de )

Ik weet dat ons verbijsterend vertaal team hun uiterste best doet om de video klaar te krijgen in zoveel mogelijk talen, als ze kunnen. IK BEN ZO DANKBAAR voor hen. Dank jullie zeer.

En OOK DANK AAN IEDER van JULLIE die met ons mee wil doen op deze tijd…

Alles dat ik kan zeggen is dat IK ME ZO GELEID VOELDE OM DEZE INVOCATIE TE DOEN ( slechts mijn menselijke kant wilde zich verstoppen) en als ik niks anders geleerd hebt in de 56 jaren van deze tijd… dan heb ik geleerd om mijn hart te volgen. Dus BEN IK!

IN LIEFDE, LICHT EN LACHEN EN MET GOUDEN STRALEN.

Blossom G .