Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 13 februari 2014

Aartsengel Michael: De verandering komt eraan! 12 februari 2014 / Marc Gamma

Aartsengel Michael door Marc Gamma
De verandering komt eraan!
02/12/2014
[Originele taal Duits, vertaald door Björn Kurt naar het Engels]

Mijn geliefden hier op aarde. 
Laat me je begroeten en omhelzen in mijn liefde en mijn energie. Mijn energie zal je voorzien van de noodzakelijke duidelijkheid en begrip voor wat er nu gaat komen.

Vandaag kondigen we de komst aan van een groot portaal. Dit portaal zal het grootste portaal ooit zijn welke zich heeft gemanifesteerd in uw tijd en dimensie. Met de komst van dit portaal respectievelijk zijn manifestatie en aanvullende zeer belangrijke informatie waarin wordt voorzien.

De mensen, degenen die er al over gehoord hebben zullen zeer tevreden zijn. Vandaag kondigen we aan dat de reünie van de tweeling-vlammen staat te gebeuren. Deze reünie is van het grootste belang en is van cruciaal belang om het energetisch potentieel te creëren, zodat de poorten van Ascentie kunnen worden overspoeld met de benodigde licht-energie.

Wat nu gaat komen zal de mensheid veranderen. Stap voor stap zullen de mensen wakker worden. Velen van hen zijn al wakker, maar de meeste van hen zijn nog steeds in diepe slaap. Bij het ​​ontwaken, zullen de mensen beseffen dat ze geleeft hebben in een illusie. Met het ontwaken zullen de mensen beseffen dat ze hebben geleefd in leugens. Deze leugens zullen echter niet langer duren, de mensheid kan door de stof van leugens heen zien.

De verandering zal volledig in handen zijn van de mensheid, niet de onze. De mensen zijn degenen die alles zullen veranderen. Zodra de gewenste drempel bereikt is zal het systeem instorten. Het is allemaal een kwestie van timing. Dit specifieke moment in de tijd is belangrijk omdat dit moment wanneer het systeem begint in te storten weer een trigger zal zijn voor verdere acties.

Deze acties zullen dan niet langer beperkt blijven tot de mensheid. Nee, op dat punt zal het de Krachten van het Licht en de buitenaardse rassen worden toegestaan ​​om te helpen. Het startschot voor de missie staat te gebeuren maar allemaal wachten zij op de mensheid om de eerste stap te zetten.

Wij wachten al een lange tijd en dus ook jullie. Maar aan het wachten komt al snel een einde en dus kunnen we eindelijk verder gaan in het spel van Ascentie. Maar het begin is slechts het begin en dus alleen de eerste eisen zullen zodanig worden vastgesteld zodat we verder kunnen gaan.

Vanaf dat moment zullen we in staat zijn om jullie volledig te ondersteunen. We zullen in staat zijn om jullie een sterke hand te bieden en onze invloed massaal uit te breiden. Maar dit zal alleen gebeuren in een nauw overleg met jullie, de mensen op aarde.

De nieuwe ambassadeurs van de aarde zullen zich bewust worden op het moment van hun oproep tot ontwaken dat ze de plicht hebben op dat gebied. Ze zullen zich ervan bewust worden dat ze ten dienste staan van de mensheid en in dienst van het Licht staan. Zij zullen weten dat hun missie op het punt staat te beginnen en ze zullen leren waarheen ze moeten gaan, zodat we de communicatie kunnen vestigen.

We kijken uit naar de komende dagen en weken van ons. We kijken uit naar de progressie die in beweging is. Allen waren veel te gespannen in verband met Ascentie. Ascentie begint direct in jullie harten. We zijn alleen diegene welke jullie mogen begeleiden en ondersteunen op jullie weg door het Ascentieproces. Niet meer, niet minder.

Laat mij dit bericht afsluiten. Wederom besef je misschien dat alles meer aan het versnellen is en dit is verondersteld te wijzen op de richting waar we naartoe willen met jullie hulp.

Zodra jullie dit diep in jullie hart hebben begrepen, zijn jullie klaar op jullie innerlijke niveau om de volgende stap te zetten. Zoals gebruikelijk wachten wij op jullie uitnodiging, zodat we worden toegestaan om jullie bij te staan en te helpen.

Dat waren de woorden voor deze week. Dit zijn de energieën van deze week en dus ga zo door en houd je ogen en oren open. De verandering komt!

Jullie Aartsengel Michael

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Copyright © Gamma Marc. It is allowed to share this message in its complete form without changes and when the author’s name and the link to the original site is given. http://soul4free.wordpress.com