Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 9 februari 2014

Aartsengel Gabriel Dagelijkse Boodschap 8 februari 2014

Aartsengel Gabriel
Dagelijkse Boodschap
zaterdag 8 februari 2014

Een groot aantal van jullie zijn gekwetst en, als gevolg daarvan, uitgegroeid tot hyper alert zijn op de energie die jullie pijn doet. Het zou verraad kunnen zijn, een eigenschap die iemand draagt die je onmogelijk vond om mee om te gaan, of een ander soort ervaring die je geen eer gebracht heeft. In je diep verlangen om nooit meer dat aspect te ervaren, blijft je zeer alert dat het nooit meer gebeurt. Het probleem met dat is, door je hyper waakzame aandacht, zorg je ervoor dat wat je wilt voorkomen opnieuw en opnieuw zal blijven gebeuren.

We begrijpen dat dit een moeilijk ding voor jullie is om te begrijpen. Velen van jullie raken erg van streek, vragen je af hoe je zo vervloekt zou kunnen zijn het zelfde ding over en weer te ervaren. Dierbaren, hoor ons als we dit zeggen. Of jullie nu gefocust zijn op wat jullie niet willen, of nooit ervaren wat jullie niet opnieuw willen, de centrale focus ligt op wat jullie niet willen.


Een veel krachtigere benadering is om te leren van een ervaring, besluiten of het gehonoreerd wordt of niet, en gebruik het dan als een hulpmiddel om meer duidelijk te definiëren wat je wel wilt. Bijvoorbeeld als je problemen met trouweloosheid hebt gehad, wilt je geen partner aantrekken die jou bedriegt . Je wilt iemand die trouw is en loyaal en integer aantrekken. Snap je het?

Jullie moeten ervoor zorgen dat jullie geen bijzonder dingen die jullie niet opnieuw willen ervaren energetisch vasthouden, hetzij door middel van jullie eigen gewoonten of door jullie eigen angsten en negatieve focus. Door het vasthouden van de dingen die je wenst te ervaren, en je te concentreren op de positieve aspecten van wat je opnieuw wilt creëren zul je in een veel krachtigere ruimte zijn om starten met het naar toe halen van relaties die veel meer in overeenstemming zijn met wat je werkelijk wilt.


~ Aartsengel Gabriel ~


vertaald wakkeremensen.blogspot.nl