Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 11 januari 2014

Misschien wel de meest motiverende videoboodschap aller tijden.

Misschien wel de meest motiverende videoboodschap aller tijden.

Als je zou weten dat je jezelf altijd goed zou moeten voelen, dan zou je niemand vragen anders te zijn, zodat jij jezelf goed kunt voelen. Dan zou je jezelf bevrijden van al het omslachtige, het onmogelijke van de drang controle te willen hebben over de wereld, je partner, je kind. Jij bent de enige die jouw realiteit creëert.Niemand anders kan voor jou denken, niemand anders kan dat, alleen jij, ieder stukje van jou. Er is slechts een stroom van welzijn dat vloeit. Het is een stroom van pure positieve energie.

En het universum heeft voor zover wij weten een overvloed van alleen dat! Dit is een wereld gebaseerd op welzijn, een welzijn wat volledig in balans is. En wanneer je die stroom volledig laat vloeien, dan voel je je heel erg goed! Als je de stroom maar een beetje tegen houdt, dan voel je je niet zo goed. Er is slechts een stroom van goedheid of welzijn die je toestaat of niet. En jouw prachtige emoties vertellen je wat die mix is, hoe je het doet in het toelaten van, of het verzetten tegen deze verbinding. Vandaag is het begin van mijn nieuwe leven...