Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 26 januari 2014

Leylijnen 4 Geplaatst: 26 januari 2014

Leylijnen 4
Inleiding Leylijnen
Geplaatst: 26 januari 2014

In februari van het jaar 1999 kwam de Studiekring Leycentra Onderzoek met een nieuwsbrief: Ley-info 1. Helaas bleef het bij deze ene nieuwsbrief en de studiekring ging ter ziele. Met deze nieuwsbrief van de studiekring kwamen we in april van 2003 op het idee om zelf een nieuwsbrief uit te geven, waarin aandacht wordt besteed leylijnen en leycentra, wichelroedelopen en radiësthesie, heiligdommen, krachtplaatsen en aanverwante onderwerpen.

Voor veel mensen zijn leylijnen wel bekend, maar wat het precies zijn is onduidelijk. Zoals de mens meridianen heeft, heeft de aarde ook meridianen, ze worden leylijnen genoemd. Leylijnen zijn energiebanen die energie rond de aarde transporteren. Waar de leylijnen samen komen zijn ze (extra) krachtig, deze plekken worden leycentra of krachtplaatsen genoemd. Onze voorouders waren bekend met deze krachtige plaatsen. Daarom treft men op de plaats waar een aantal leylijnen elkaar kruisen een kerk of ander oud heiligdom aan.

De meest bekende voorbeelden hiervan zijn Stonehenge in Engeland, Piramides van Gizeh in Egypte, maar ook de dolmens & menhirs van Weris en de hunebedden in Drenthe. Maar niet alleen daar. Ieder dorp en stad had in de oude tijden een heilige plaats, in de Middeleeuwen waren dit vooral de kerken en kathedralen, en voor die tijd heilige bomen, tempels, heilige heuvels, enzovoorts. Iedere streek heeft wel één of meer heiligdommen. In de prehistorie, de Middeleeuwen, en in de tijden ertussen, wisten de mensen dat dit plekken waren waar iets bijzonders aan de hand was. Ze wisten bijvoorbeeld van deze plaatsen door bijvoorbeeld het gedrag van dieren dat anders was dan op andere plekken, maar ze wisten het vooral doordat men toen veel gevoeliger was voor energieën dan nu het geval is.

De nieuwsbrief, die in april van 2003 van start is gegaan, behandelt het onderwerp leylijnen in vrij ruime zin. Alle aanverwante energieën en onderwerpen komen tot uitdrukking in de onderzoekingen van de verschillende mensen en groepen die aan deze nieuwsbrief bij dragen.

Het doel van deze nieuwsbrief is om mensen meer in contact te brengen met leylijnen, en voor informatieverstrekking te zorgen. Ook zou ik graag mensen ertoe aanzetten om actief iets met leylijnen te doen op welke manier dan ook. Dit kan bijvoorbeeld door deel te nemen aan een leylijngroep of er iets mee doen op individuele basis door zelf met een wichelroede of een ander instrument aan de slag te gaan. Natuurlijk zijn er ook andere manieren waarop er met leylijnen en de andere energieën gewerkt kan worden.

Deze nieuwsbrief zal ongeveer tweemaandelijks verschijnen en zal per email worden verstuurd. De nieuwsbrief is vrij om doorgezonden te worden, zodat de kennis van leylijnen meer mensen kan bereiken.

Website: www.leylijnen.com

Website : http://www.leylijnen.com

Reactie(s) Naam : Jos Steenhuis

Interessant. Ik heb gister een reconnectie gehad.

www.thereconnection.com

Ik wist eigenlijk voorheen niets van leylijnen.

Bij een reconnectie wordt je lichaam weer her-aangesloten op de meridianen / leylijnen van de aarde en het universum,...

Je voelt je echt weer één met alles, met je (hogere) zelf, moeder Aarde en verder.

Door de reconnectie kun je een energie met een veel hogere frequentie ervaren. Je kunt er ook mee werken. Deze energie is nu beschikbaar voor iedereen.