Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 27 januari 2014

Hilarion " Er Vinden Vele Herijkingen Plaats Binnenin Jullie Menselijke Opererende Systeem " Januari 26- Februari 2, 2014 / Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Hilarion
" Er Vinden Vele Herijkingen Plaats Binnenin Jullie Menselijke Opererende Systeem "
Januari 26- Februari 2, 2014/ Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Dierbaren,
Velen van jullie zullen warmte binnenin jullie lichaam voelen als jullie fysieke lichamen beginnen om jullie DNA/RNA codes te activeren. Dit kan een nogal oncomfortabele periode voor jullie zijn dus is het belangrijk om goed gehydrateerd en goed uitgerust te blijven. Vertrouw erop dat alles goed is en dat er voor jullie gezorgd wordt door jullie etherische gidsen terwijl jullie door dit proces heengaan. Luister naar jullie begeleiding en doe wat het ook is dat er gesuggereerd wordt. Dit proces is het begin van een versnelde transformatie welke alle voormalige beperkingen achter zich zal laten. Het verleden zal vervagen en ontbinden en jullie leren om in het huidige moment te leven. Dit zal een grotere overzichtelijkheid van de geest en een innerlijk weten vergemakkelijken dat er een verschuiving in jullie gewaarwording geweest is, en jullie zullen beginnen om jullie goddelijke bekwaamheden te herkrijgen op wat voor manier dan ook welke uniek voor jullie is. Wij, jullie gidsen en teamleden helpen op vele manieren om jullie te helpen bij de volgende stap op jullie reis. Jullie zijn nooit alleen, Dierbaren, want wij lopen bij jullie tijdens de intensieve en onomkeerbare veranderingen die nu beginnen.Jullie zijn naar dit punt gekomen vanwege jullie diepe verlangen om de lotsbestemming te vervullen die jullie uitgekozen hebben als jullie bijdrage aan het Goddelijke Plan. Deze lotsbestemming begint zich nu op een grotere snelheid te ontvouwen, en jullie zullen je verbazen over hoever jullie gekomen zijn in een korte tijdsperiode. De cellen van jullie wezen worden geregenereerd en verjongd en jullie zullen cyclische golven van energie van binnenuit jullie zelf voelen komen, hetgeen perioden van duizeligheid kan veroorzaken. Blijf kalm, haal diep adem en blijf in een vreedzame tegemoetkomende staat voor de nieuwe sensaties die jullie vullen en omringen. Er vinden vele herijkingen plaats binnenin jullie menselijke opererende systeem en jullie morfogenetische gebied. Dit zal waarschijnlijk jullie meridiaanse stromingen van energie tijdelijk door elkaar hutselen, maar zij zullen zich herbalanceren. Jullie zullen vele episodes hebben van slaperigheid en soezerigheid als jullie afgestemd zijn op immer hogere frequenties als zij binnenkomen.

Kijk naar de hemelse uitlijningen aangezien zij de veranderingen aankondigen die plaatsvinden op en binnenin jullie planeet en binnenin jullie zelf. Alles beweegt zich op een sneller tempo en de lineaire tijd wordt alleen gevolgd vanwege de instrumenten en apparatuur die eerder gecreëerd werden. Het is een tijd om je op een regelmatige basis met de Bron binnenin jou te verbinden zodat je de begeleiding ontvangt die nodig is en dat je op schema blijft met jouw eigen goddelijke timing. Iedereen heeft diens eigen innerlijke klok en deze zit nu in het proces van de fijnafstemming, dus het is belangrijk om jouw intuïtieve aansporingen op te volgen aangezien dit is waar de waarachtige begeleiding doorheen stroomt. Het gehele leven is op niveaus van zijn/bestaan aan het ontwaken die gedurende eonen sluimerend geweest zijn.

Diegenen die afgestemd zijn op de hogere frequenties zijn in uitlijning met de vele veranderingen die zich voordoen en als zodanig voorzien in de rol van katalysator waar het ook is dat zij naartoe gaan. Terwijl zij door hun dagelijkse levens heengaan, activeren zij de ontwakingscodes voor de mensen rondom hen heen, bekend of onbekend. Als leidingen/buizen van de kosmische energieën, stralen deze leidingen/buizen dit uit vanuit hun gebied van energie en het raakt iedereen aan en ontsteekt hun eigen individuele proces. Het is zeer belangrijk dat deze veranderingsagenten gebalanceerd blijven in hun iedere gedachte, woord en daad, omdat dit een impact op anderen rondom hen heen kan hebben. Dit is een grote verantwoordelijkheid als het in jou besef komt dat jij een dergelijke rol op de planeet hebt.

Blijf verheven, gebalanceerd en in een staat van vreugde aangezien dit helpt om een harmonieus evenwicht te houden voor die energieën die voortkomen door anderen terwijl het reinigingsproces doorgaat. Dit is jullie rol als lichtbakens en de meesten van jullie hebben geleerd hoe jullie zelf snel in/naar de uitlijning terug te brengen. Zuiver jouw energieën iedere dag voordat je erop uit trekt en wederom nadat je thuisgekomen bent. Zuiver en balanceer al jouw chakra's zodat jouw onontbeerlijke kracht te allen tijde onbelemmerd stroomt. Als gedachten in jouw bewustzijn tevoorschijn komen die ernaar neigen om jouw concentratie en energie omlaag te brengen, leer om hen automatisch te veranderen naar meer levensverbeterende en bevestigende energieën. De dagen van het bezitten van jullie eigen kracht is nu voor jullie aanstaande.

Tot volgende Week….

IK BEN Hilarion


Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2013 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.  www.therainbowscribe.com