Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 19 januari 2014

Hilarion "De Wereld heeft Jullie Liefde, Vriendelijkheid, ..... Januari 19-26, 2014/ Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

 Hilarion
"De Wereld heeft Jullie Liefde, Vriendelijkheid, Goede Wil en Geduld Nu Meer dan Ooit Nodig"

Januari 19-26, 2014/ Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Dierbaren,

Terwijl jullie door de volgende dagencyclus heengaan, denk er dan aan om jezelf vaak te prijzen en te belonen voor het je houden aan de taak en voor het wandelen op deze Aarde. Een ieder van jullie heeft een zeer belangrijke rol te spelen in de ontvouwing van het Goddelijke Plan en jullie aanwezigheid is noodzakelijk. Een ieder van jullie is geliefd en meer dan ooit tevoren omringd door gidsen en engelen. Wij spreken tegen jullie en zijn verrukt wanneer jullie ons horen en antwoorden. Dit zal een meer algemene gebeurtenis worden terwijl dit jaar zich ontvouwd. Jullie zullen ook in een duidelijke communicatie zijn met meer van jullie hogere aspecten en dit zal absoluut een zegen voor jullie, jullie geliefden en de wereld rondom jullie heen zijn. De begeleiding die je ontvangt komt om jou en diegenen die in jouw gebied van invloed en activiteit zijn te helpen bij de volgende stap voorwaarts terwijl zij gereed raken. Wees niet terughoudend om te herhalen wat je van ons ontvangt als het woorden van begeleiding en advies zijn voor diegenen in jouw omgeving. De woorden die je tegen hen spreekt mogen precies zijn wat de ontvangers nodig zijn om te weten om hen op hun pad van ontvouwing te helpen, en wat je hen verteld zou het precieze antwoord, begeleiding of aanwijzing kunnen zijn waar zij naar gezocht hebben.

Als je dit doet, laat het op een onthechte manier zijn zodat je niet emotioneel gehecht raakt aan de uitkomst en belangrijkheid van de boodschap die je deelt. Herinner je dat je eenvoudig de leiding/buis bent, de boodschapper, en terwijl je de woorden zegt, is jouw aandeel in dat moment volbracht. Als de ontvanger van jouw woorden ogenschijnlijk niet hoort wat je aan hen verteld, ben dan gewoon in het vertrouwen dat zij ontvangen wat zij nodig zijn en laat het daarbij. De hogere niveaus van bewustzijn willen op een meer directe en diepgaande manier met diegenen in hun zorg en begeleiding communiceren en het zal door diegenen, zoals jullie, zijn dat zij het zullen doen. Spreek de woorden die bij jou naar boven komen met Liefde en vriendelijkheid en laat de ontvangers beslissen hoe en of zij geloof hechten aan wat er via jou naar voren gekomen is. Dit is een liefdevolle dienstverlening aan diegenen rondom jou heen en eentje die, voor het merendeel, dankbaar ontvangen zal worden.

Alle zielen op de Aarde zijn nu zoekende naar antwoorden op vragen waarvan zij nooit wisten dat zij die hadden tot aan deze nu momenten. Plotseling, is er een geheel nieuw perspectief in/naar hun besef gekomen en er is veel voor hen om uit te sorteren en te internaliseren. Jouw hulp zal aanzienlijk gewaardeerd worden zelfs als je nooit de directe feedback van hen te horen krijgt. De woorden die je tegen hen spreekt zullen de balsem zijn om hun verwarde spirit te troosten. Toen wij jullie onze ambassadeurs noemden in voorafgaande boodschappen, is dit het wat wij bedoelden. De wereld heeft jullie liefde, vriendelijkheid, goede wil en geduld nu meer dan ooit tevoren nodig, en jullie zijn allemaal in training geweest om ingewijd te raken met het geven van dienstverlening op deze manier. Wij zouden kunnen zeggen dat jullie nooit beschuldigd zouden kunnen worden van in slaap gevallen te zijn terwijl je aan het werk was, omdat in waarheid, jullie aan het werk zijn zelfs tijdens jullie slaapstaat.

De multidimensionale aspecten van jouw wezen zijn altijd aan het werk geweest, want er is geen vereiste voor de behoefte om te rusten zoals de mensen op Aarde dat nodig zijn. Vanwege dit, kan je iedere dag in jouw ascentieproces om hulp vragen op welke manier het door jou dan ook het meest gewenst en nodig is. De door jouw hogere aspecten en God geautoriseerde gidsen zullen onmiddellijk beginnen om de begeleiding en antwoorden naar jou toe te brengen, derhalve moet jij open zijn om de antwoorden te ontvangen op welke manier zij dan ook maar naar jou toekomen en moet je handelen op wat aan jou gegeven wordt. Dit zou geduld en doorzettingsvermogen aan jouw zijde nodig kunnen zijn om meer waarnemend te worden van het tijdsverschil tussen jouw verzoek en het tevoorschijn komen van de begeleiding die je gezocht hebt, maar als je ijverig bent zal je in toenemende mate bewust zijn van en dankbaar zijn voor het begrip dat je waarlijk nooit alleen loopt.

Wij, jullie Familie van het Licht, verlangen om jullie te helpen bij het loslaten van alle blokkades die jullie tegenhouden van het verhuizen naar een hoger niveau van bewustzijn en wij kunnen dag en nacht met jullie werken om jullie te helpen begrijpen wat je moet doen om voorwaarts te gaan. De energieën die vanuit de kosmos stromen zijn onverbiddelijk en stralen grotere en meer intense lichtgolven op iedereen op de planeet neer, en wanneer het licht komt bespoedigd het altijd een loslating van goed gevestigde patronen van gedachten en gedrag die gereed zijn om getransmuteerd te worden naar een hogere gewaarwording en de terugvordering van jullie goddelijkheid. De meesten van jullie hebben het begrip verkregen dat jullie waarlijk van een goddelijke essentie zijn, elk en iedereen van jullie. Terwijl je die staat van zijn opnieuw opeist, help je ook om de weg te openen voor diegenen die nu ontwaken jegens hun eigen zielreis en zullen ernaar streven om de antwoorden op de paden welke jullie platgelopen hebben te vinden. Dit is immer het geval geweest - diegenen die de vrijheid van het rad van geboorte en dood ontdekken en die zichzelf bevrijden, keren zich om om een helpende hand uit te steken naar hun broeders en zusters zodat allen vrij mogen zijn.

Tot volgende Week….

IK BEN Hilarion
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2013 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.  www.therainbowscribe.com