Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 22 januari 2014

Het Gemak van Beweging Voorbij de 3D is Jullie Nieuwe Wereld 21 Januari 2014 / Brenda Hoffman

Het Gemak van Beweging Voorbij de 3D is Jullie Nieuwe Wereld

21 Januari 2014 / Brenda Hoffman

Dierbaren,

Een gewone reisangst voorbij de 3D Aarde is dat je niet naar de Aarde terug zult keren. Iets dergelijks is niet mogelijk want jullie zijn van de Aarde in dit leven. Niet altijd. Misschien niet van jullie verleden of toekomst - maar nu.

Misschien zou je deze angst beter begrijpen als jij je nochtans de onbekendheden van het ruimtereizen van de late 1950er jaren zou herinneren. Velen vreesden dat de astronauten naar de hemelen gestuurd zouden worden om nooit weer terug te keren. Jullie zijn nu vertrouwd met maanlandschappen - tenminste de buitenkant van de maan zoals bekeken door 3D ogen. Maar in de vroege stadiums van het ruimtereizen, maakten kunstenaars, wetenschappers en werktuigbouwkundigen gissingen ernaar en ontwikkelden dienovereenkomstig ruimtevaartuigen.

Deze gissingen verschoven het ruimtevoertuig ontwerp en vele andere elementen. Hetgeen nu voor jullie van weinig interesse is. Het volstaat met te weten, dat astronauten, werktuigbouwkundigen en ontwerpers geloofden dat ruimtereizen mogelijk was - en dat was het dus.

Velen van jullie bespeuren, zien of ervaren al andere tijden, dimensies en locaties tijdens jullie ontwaakte staat. Maar dergelijke ervaringen zijn niet verwacht of vertrouwd, dus negeren jullie hen. Denkende dat dergelijke sensaties van geen consequenties zijn - slechts een gril van jullie ogen of een truc van jullie oren of andere zintuigen die met jullie spelen. Jullie kunnen niet het onmiskenbare bespeuren omdat jullie dat niet verwachten.

Misschien zou jij je comfortabel voelen met te kijken naar een ruimteschip dat ergens op Aarde zou landen - een ET avontuur. Maar gedachten over het ogenblikkelijk reizen naar andere locaties terwijl van de Aarde af lijken belachelijk - net zoals vliegtuigen of automobielen dat in de late jaren van 1800 deden. Maar toen de maatschappelijke overtuigingen hen eenmaal toestonden om te zijn, werden beide vormen van transport werkelijkheid.

Sommigen van jullie zijn bezorgd dat dergelijk reizen jullie zal dwingen om jullie 3d wereld te negeren of te deleten. Iets dergelijks is op een bepaalde manier waar. Ongeveer zoals wanneer je verdiept bent in een computer programma of een spel, ben je niet dusdanig geïnteresseerd in wat er gebeurd in andere delen van jouw 3D leven.

Het reizen naar uiteenlopende Universums of tijdperiodes zullen gelijkaardig zijn - specifiek in het begin. Je zult fysiek van de Aarde af zijn, maar jouw gedachteprocessen en zintuigen mogen ergens anders zijn. Ongeveer net zoals wanneer je leert auto te rijden, je had er moeite mee te begrijpen hoe het mogelijk was te rijden, tegen de passagiers te praten en naar de radio te luisteren op hetzelfde moment. Nu is iets dergelijks zo gemakkelijk voor jullie dat jullie mobiele telefoons en GPS systemen toevoegen aan jullie rijervaring. Jullie pasten je aan omdat jullie het verwachten.

Sommigen vrezen het reizen en communiceren met andere werelden en de tijden zullen zo opwindend zijn dat jullie niet zullen wensen om een grote hoeveelheid aan tijd in het slaapverwekkende 3D door te brengen. In het begin, zou iets dergelijks waar kunnen zijn. Maar als jullie je aanpassen aan jullie nieuwe gebieden van deskundigheid, zullen jullie de tijd om te reizen terzijde zetten. Hetgeen wederom, niet ongelijk is aan het kopen van een nieuwe auto die jou in het begin intrigeert met gadgets en bekwaamheden, en nochtans ontwikkeld in/naar een basis manier van transport.

Zo zal het zijn voor jullie reizen wanneer de nieuwigheid er eenmaal vanaf gegaan is. Jullie channelen, healen of mediteren niet 24 uren per dag - en jullie zullen dat aldus ook niet doen met het reizen naar nieuwe plaatsen. Jullie reizen zijn louter een andere methode van het verzamelen van informatie - als je dat kiest.

Sommigen van jullie zullen nooit jullie reis, werkset functie gebruiken. Net zoals dat waar is van jullie iPad functies waar anderen bij zweren. Jullie hebben vele Nieuwe Aarde, werkset programma's gewoonweg beschikbaar, maar dat betekend niet dat jullie hen moeten gebruiken of hen zelfs moeten begrijpen.

Diegenen van jullie die opgetogen zijn door het reizen tijdens jullie wakende uren, weten dat jullie volledig bekwaam zijn van dat aldus nu te doen. Feitelijk, zijn jullie altijd bekwaam geweest. Maar de aardse geloofspatronen moedigden jullie niet aan, noch deed de lastige aard ervan jullie verleiden om dat te doen.

De recente meervoudige en doorgaande energiepakketten die naar de Aarde gestraald werden spoorden jullie aan om jullie voormalige gewaarwordingen terzijde te zetten en jullie kans overtuigingen te openen - alsook maakten zij verkenningen van jullie Nieuwe Aarde werkset componenten gemakkelijker.

Het reizen in de ontwaakte staat was lastig voordat deze Nieuwe Aarde energieën jullie begonnen te bombarderen. Diegenen die zich het reizen in de ontwaakte staat eigen maakten deden dit aldus met vele voorbereidingen en gedachteprocessen voorafgaand aan ieder avontuur. De dimensie en het tijdreizen van vandaag de dag lijkt veel op het opnemen van een telefoonontvanger en praten - niets anders is vereist.

Gemak van beweging en meesterschap is jullie nieuwe wereld. Sta jezelf toe te geloven dat je niet langer beperkingen hebt die door jou of jouw maatschappij opgelegd zijn. Geloof in de mogelijkheden/kansen en iets dergelijks zal zijn. Geloof in de beperkingen en je zult van de Aarde blijven met weinig of geen bewegingsvrijheid … of vreugde.

Zo zij het. Amen.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009-2013, Brenda Hoffman. All rights reserved. http://www.LifeTapestryCreations.com. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But please keep this article’s integrity by including the author: Brenda Hoffman & source website link:http://www.LifeTapestryCreations.com