Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 20 januari 2014

EMF - Hoofdstuk uit het 7e KRYON boek. Deel 2 Geplaatst 20 januari 2014

EMF - Hoofdstuk uit het 7e KRYON boek.
Deel 2
Het Universeel Balanceringsnetwerk
Geplaatst 20 januari 2014

Circulaire tijd.

Als je de illustratie van het UCL weer bestudeert, kijk dan hoe de energie van achter (het verleden) aansluit en informatie doorgeeft aan de energie in de kern, het NU. Deze kern-energie sluit aan op en geeft informatie door aan de energie aan de voorkant, de toekomst. De kanalen zijn open in beide richtingen, dus de toekomst kan het heden en ook het verleden voeden. Hier beginnen we te begrijpen wat het betekent om in circulaire tijd te leven. De verbinding tussen het verleden, het heden en de toekomst creëert het oneindige NU. Er is geen verleden, heden of toekomst, er is alleen het NU. Deze informatie is niet nieuw. Ik las het boek van Ram Dass "Wees hier Nu" bijna 25 jaar geleden en ik genoot ervan. Na alle jaren van studie ben ik teruggekomen om "Hier Nu te Zijn".

Maar er is een verschil met toen: we kunnen het nu doen op een manier die niet eerder beschikbaar was voor ons. Dat is vanwege de magnetische aanpassingen die Kryon op de aarde maakt. Kryon moedigt ons aan om te ervaren in het NU te zijn als hij zegt (tijdens een channeling) dat "deze informatie is voor hen die dit in het Nu horen, en voor diegenen die dit in het NU op tape horen, of voor hen die deze woorden lezen in het NU". In Portland herinnerde hij ons eraan dat "de tijd hetzelfde is; dat het tijdsframe hetzelfde is". Terwijl we leren hoe we moeten leven in de arena die circulaire tijd wordt genoemd, dragen we inderdaad een grotere lading van ons Zijn. De EMF Balancing Technique leert ons een praktische weg om met deze wetenschap in het Nu te leven.