Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 25 januari 2014

Een Schrijven van de Schepper 24 Januari 2014 - Jennifer Farley

"Helemaal Wakker"
24 Januari 2014 - Jennifer Farley

Ik weet dat sommigen van jullie een beproevende tijd hebben op dit moment; het is niet gemakkelijk omringd te zijn door 'slapers' wanneer jij ontwaakt bent. Een deel van jouw menselijke zelf wil terugkeren naar de alledaagse wereld waar de meeste anderen in bestaan, om deel uit te maken van de menigte, om 'normaal' te zijn. Het Goddelijke Deel beseft dat het niet mogelijk is om terug te gaan en mag onthutst zijn over het gebrek aan belangstelling dat de mensen voor elkaar tonen. Want welbeschouwd, loopt de competitie diep in het massa bewustzijn op jullie Aardse vlak.

Vandaag, vraagt Het Universum dat jij je op jouw Licht en Liefde focust … je ervan verzekerend om het in grote golven uit te sturen naar diegenen die nog steeds slapende zijn. Wanneer de tijd komt, zullen zij naar jou voor begeleiding kijken en dat is wanneer jouw werkelijke werk zal beginnen. Tot dan, weet alsjeblieft dat alles goed en volmaakt op tijd is.

~ De Schepper

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/