Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 28 januari 2014

Drie Cyclussen van Zeven Jaar door Frank Hoogerbeets 27 januari 2014

Drie Cyclussen van Zeven Jaar
door Frank Hoogerbeets
vertaald uit het Engels

27 januari 2014

Net zoals vorig jaar manifesteerden specifieke getallen zich een paar dagen geleden, als een teken dat er iets zou worden geopenbaard. Deze keer waren het de getallen 4 en 8 en ik zal je de betreffende Facebook-berichten tonen, net zoals ik dat toen deed.Afb.1: convergentie van 4 en 8

Afb.2: nog een convergentie van 4 en 8, twee dagen later

Het aantal 'Vind ik leuk' op de pagina van GCM-188 groeit elke dag, dus ik kon deze getallen niet negeren, en vandaar mijn commentaar “bull's eye” bij de tweede post. En Bull's Eye is het zeker, ofschoon ik dat pas een paar uur later besefte.

De Graancirkel T367, “Het Zonnestelsel”

Terwijl ik gisteren avond verder onderzoek deed naar het hemellichaam dat ik in verbinding bracht met grote aardbevingen tussen 1700 en het heden – zie mijn vorige artikel “De Vurige Boodschapper” – kwam ik een afbeelding tegen van een graancirkel die was gerapporteerd op 26 juni 1995. Deze formatie was gevonden bij Cheesefoot Head in Engeland en is het object geweest van diepgaande studies en flinke discussies. We zien het binnenste deel van het zonnestelsel met de Zon in het midden. De eerste cirkel om de Zon is de omloopbaan van Mercurius. De tweede is de omloopbaan van Venus. De derde is de omloopbaan van onze planeet Aarde, en de vijfde die van onze andere naaste buur, Mars. De meeste mensen die hebben geprobeerd deze graancirkel te ontcijferen, veronderstellen dat de buitenste ring de asteroïdengordel tussen Mars en Jupiter voorstelt.Afb.3: graancirkel T367, "Het Zonnestelsel"

Wat deze formatie zo bijzonder maakt is dat alle binnenste planeten op specifieke posities worden getoond, behalve de Aarde! Zij staat gewoon niet op de kaart. Dit is de reden van vele discussies, en de verklaring die het meest op internet voorkomt is een correlatie met kometen/meteorieten die onze planeet ergens in de toekomst raken of zelfs vernietigen. Een niet erg plausibele verklaring als je het mij vraagt.

Na het downloaden van de afbeelding gisteren avond, ging ik meteen aan de slag om de datum te zoeken voor de specifieke posities van de planeten Mercurius, Venus en Mars, zoals aangegeven door de graancirkel. Echter, zonder de positie van een vierde planeet is het onmogelijk om één specifieke datum te vinden. Maar de cirkel-makers – die overigens geen mensen zijn – zullen deze formatie zeker niet hebben gemaakt zonder een specifieke boodschap in gedachten. Kan het zijn dat zij de Aarde met opzet hebben weggelaten om de boodschap verborgen te houden totdat de juiste tijd van openbaring zou zijn aangebroken?

Met behulp van Solar System Scope ging ik eerst terug in de tijd om een overeenkomstige constellatie te vinden voor Mercurius, Venus en Mars, maar ik kon geen recente overeenkomst vinden. Vervolgens draaide ik de planeten in de toekomst en er leek een overeenkomst te zijn met 7 mei dit jaar. Mars kwam precies overeen en Mercurius en Venus kwamen ook aardig overeen.

Maar na de publicatie van mijn eerste bevindingen een dag later, bleef ik het gevoel houden dat ik iets over het hoofd had gezien, dus bekeek ik weer de afbeelding en vergeleek deze steeds weer met verschillende constellaties. Toen viel het mij op dat er iets 'fout' was met de graancirkel: de omloopbaan van Mars zoals weergegeven met zijn punten van aphelium en perihelium was niet zoals hij moest zijn in vergelijking met de banen van Mercurius en Venus. Daarom kan er nooit een enkele overeenkomstige constellatie worden gevonden, wat waarschijnlijk de reden is waarom de Aarde was weggelaten. Zou het kunnen zijn dat de makers specifieke tijdsperioden hebben aangegeven?


Met de punten van aphelium en perihelium voor elke planeet als referentie, ging ik opnieuw met Solar System Scope aan de gang om de eerste overeenkomst te vinden voor de posities van Mercurius en Venus. Dit bleek28 mei 2000 te zijn. Een tweede overeenkomst was 25 februari 2007. Komend vanaf aphelium duidde Mars reeds op de constellatie van 7 mei 2014, de datum waar de makers mij denk ik op probeerden te wijzen. Dan is er nog de buitenste ring, maar dat zal ik voor een andere keer bewaren want ik wil het nu niet te gecompliceerd maken. Laten we ons concentreren op de perioden die worden aangegeven door deze datums.

Het Aarde-programma

De getallen 4 en 8, die ik in het begin van het artikel heb genoemd, maken deel uit van nog meer belangrijke aanwijzingen. Ik zal beginnen met de analyse van de datum die door de graancirkel wordt aangegeven, 7 mei 2014, en nagaan of hij past in het Aarde-programma, zoals beschreven in de serie Aarde-Veranderingen. Lees deze artikelen want dan kun je mijn analyse beter volgen.

Tot nu toe blijken alle aardbevingen sinds 2000 met magnitude 8.0 en hoger de strikte regel te volgen dat zij middels een 8-trilling opeenvolgend verbinding maken naar aardbevingen met magnitude 8.8 en hoger sinds 1868. Dit is een mysterie op zich, maar daardoor kunnen we nagaan welke toekomstige datum past in de reeks. Kolom 3 van tabel 4 in het artikel “De Cirkel is Voltooid” toont de reeks:5 1 2 3 4 5 1 2 3 4 5 6 7 6 5

waarbij elk getal de M8.8+ aardbeving aangeeft waarmee de betreffende M8.0+ aardbeving verbinding maakt. Bijvoorbeeld, de laatste M8.0+ aardbeving vond plaats op 24 mei 2013 en maakt middels een 8-trilling verbinding met aardbeving 5 in de lijst van aardbevingen met magnitude 8.8 en hoger. Vandaar dat het laatste getal in de reeks hierboven 5 is. De vraag is dan, hoe zal de reeks verder gaan? Wat zal na het getal 5 komen? Zal het 1 of 4 of weer 6 zijn? Lange tijd dacht ik aan 1 omdat het in de reeks altijd na 5 kwam. Maar omdat de reeks in het laatste deel is veranderd, zou de voortzetting ook anders kunnen worden. Laten we dus kijken hoe de datum 7 mei 2014 aansluit.
Afb.4: 7 mei 2014 maakt verbinding met de 6e M8.8+ aardbeving in de lijst.

Uit afbeelding 4 kunnen we opmaken dat 7 mei 2014 uitstekend past in het Aarde-programma, voorop gesteld dat er voor die tijd geen M8.0+ aardbeving plaatsvindt. Anders zouden we de reeks opnieuw moeten evalueren. De reden waarom ik dit laat zien is vanwege een andere reeks die voortkomt uit het aantal dagen tussen deze aardbevingen. Kolom 4 van tabel 5 in hetzelfde artikel “De Cirkel is Voltooid” toont de reeks (alleen grondgetallen):

4 4 4 6 2 2 6 4 6 2 2 6 8 1 3

Om het wat meer herkenbaar te maken schrijven we de reeks als:


8 4 6 2 2 6 4 6 2 2 6 8 4

Welk getal denk je dat als volgende gaat komen? Dacht je 6? Ik ook. Laten we dus het aantal dagen tellen van 24 mei 2013, de datum van de laatste M8.0+ aardbeving, naar 7 mei 2014. De datum-calculator zegt 348 dagen. Laten we nu kijken wat het grondgetal is:3+4+8=15; 1+5=6

Klopt! Dus op twee fronten laat het Aarde-programma zien dat 7 mei 2014 zou passen als de volgende datum voor een M8.0+ aardbeving. Maar we hebben nog meer aanwijzingen, die moeilijk zijn te negeren.

Ik begon dit artikel met de 'boodschap-getallen' 4 en 8. Kijk nu nog eens naar het begin en het einde van de hierboven vermelde reeks. Het is heel belangrijk om de significantie in te zien van deze getallen. Hun gezamenlijke trilling is 3:4+8=12; 1+2=3

Vergelijk dit eens met het aantal dagen dat we zojuist hebben gevonden: 348!


Alfa en Omega

Altijd als ik een belangrijke datum vind, verbind ik die automatisch met andere sleutel-datums door het aantal dagen tellen van de ene datum naar de andere. Ik doe dit op basis van het feit dat elke rotatie van 24 uur een volledige ademhaling is van onze planeet. Jazeker, de Aarde is een levend wezen en zij haalt adem net zoals wij. Het vinden van sleutel-datums is vaak een kwestie van inspiratie vanuit, of een boodschap via getallen door de Geest. Zo werkt numerologie. Ik weet dat sommigen van jullie de naam Sai Baba niet aanstaat, maar ik zal wederom aantonen (zie ook deel 8 “De Hand van God”) dat zijn leven zeer verbonden was met het Aarde-programma, inclusief deze graancirkel.

Sathya Sai Baba werd geboren op 23 november 1926. Hij overleed op 24 april 2011. Het aantal dagen van zijn geboorte tot aan de constellatie-datum gemarkeerd door de graancirkel, 7 mei 2014, is 31.942, en dat is een 19/1-trilling (3+1+9+4+2). Het aantal dagen van zijn dood tot de constellatie-datum is 1.109, ofwel een 11/2-trilling (1+1+0+9).

Let nu goed op het getal 1, dat 'begin' betekent, en het getal 9, dat 'einde' of 'voltooiing' betekent:

  • Ik kwam deze graancirkel tegen en analyseerde hem op 18 januari 2014, ofwel 109 dagen vóór 7 mei 2014. Op dezelfde dag zagen veel mensen zeer ongewone UFO-activiteit boven Californië.
  • De graancirkel is 19 jaar geleden gemaakt.
  • Het trillingsgetal van 7 mei 2014 is 19/1 (7+5+2+0+1+4).
  • Het 'begin' van het Aarde-programma, op 13 augustus 1868, maakt een verbinding naar 7 mei 2014 middels een 19/1 trilling (afb.4).
  • Het alomvattende artikel van de serie “Aarde-veranderingen”, heeft als titel “De Cirkel is Voltooid” en de oorspronkelijke Engelse versie is de 19e in de categorie.
Het getal 19 is het getal van de Geest die over de wereld van de materie heerst, de Alfa en de Omega, het Begin en het Einde van alles. Het getal 1 is het getal van de Geest of Goddelijke Wil. Hij is vertegenwoordigd in drie getallen: 1, 4 en 7.
1
1
1+2+3+4
10/1
1+2+3+4+5+6+7
28/1

Kijk nu eens naar tarot kaart 19. We zien de Zon die het getal 1 vertegenwoordigt. Dan zien we onder de Zon 4 zonnebloemen, die het getal 4 vertegenwoordigen. Ten slotte zien we 7 zonnebloemen op het hoofd van het kind. Het witte paard symboliseert de geest die zichzelf heeft bevrijd van de beperkingen van de materiële wereld. Vandaar de voltooiing van een cyclus, waar het einde een nieuw begin ontmoet, uitgedrukt door het getal 19.Afb.5: Tarot kaart 19

Zoals je kunt zien heeft deze kaart een zeer diepe, spirituele betekenis. Kijk ook eens naar mijn artikel over het Zonnestelsel, waarin de belangrijkheid van de getallen 1, 4 en 7 wordt aangetoond.

2000 – 2021: Fysieke Veranderingen

Op 7 januari was er een gemiddelde aardbeving bij de South Sandwich eilanden, die in eerste instantie niet interessant was om te vermelden. Maar toen ik de datum en tijd zag, die de codes 7-1-7 en 7:3:7 aanduidden, besloot ik het op Facebook te plaatsen:Afb.6: concentratie van het getal 7 begin 2014

Het was alsof deze codes mij wilden herinneren aan de trilling van het jaar 2014, dat 7 is (2+0+1+4), en ik dacht, ja natuurlijk, dat is ook zo. Daarbij kwam dat mijn bericht werd bevestigd door het tijdstip 16:25, dat 7:7 is, plus het aantal 'Vind ik leuk' op het moment dat ik de screenshot maakte: 421 (4+2+1=7). Dat is dus een heel aardige samenkomst van de 7-trilling, vind je niet?

Het getal 7 wordt door veel numerologen beschouwd als het getal van spiritualiteit, en door christenen als het heilige getal. Vanuit een meer esoterisch oogpunt is 7 het sleutelgetal van de fysieke wereld. Immers, het is via 7 energiecentra dat ons fysieke lichaam functioneert. Licht dat wordt gebroken door middel van een prisma of regendruppel, splitst in 7 kleuren, zoals we kunnen zien op een zonnige/regenachtige dag wanneer de regenboog in de lucht wordt gereflecteerd. De cellen van ons fysieke lichaam vernieuwen zich elke 7 jaar. In elk opzicht vertegenwoordigt het getal 7 de zeven bouwers van de fysieke wereld. Als zodanig kan het getal 7 ook worden beschouwd als het getal van de waarheid, want hij is de sleutel tot ons bestaan in de fysieke wereld.

Laten we met het oog op het getal 7 eens kijken naar de drie periodes van zeven jaar, waarvan de eerste begon op 28 mei 2000, de tweede op 25 februari 2007, en de komende derde zal beginnen op 7 mei 2014, alsmede naar de datum 26 juni 1995 toen de betreffende graancirkel werd gemaakt:


VAN
NAAR
DAGEN
TRILLING
1995-06-26
1926-11-23[1]
25 052
707
2000-05-28
1 798
25/7
2012-12-21[2]
6 388
25/7
2013-08-12[3]
6 622
16/7
2000-05-28
1964-03-28[4]
13 210
7
2004-12-26[5]
1 673
17
2007-02-25
2 464
16/7
2014-05-07
5 092
16/7
2007-02-25
1960-05-22[6]
17 080
16/7
2011-04-24[8]
1 519
16/7
2014-05-07
1960-05-22[6]
19 708
25/7
2012-12-21
502
7
2013-08-12[3]
268
16/7
2014-01-12[7]
115
7

Tabel 1: Aantal dagen met een 7-trilling

[1] Sathya Sai Baba's geboortedatum
[2] 'Einde' van de Maya Kalender
[3] boodschap ontvangen
[4] datum van de laatste zwaarste aardbeving
[5] datum van de eerstvolgende zwaarste aardbeving
[6] datum van de zwaarste aardbeving in de recente geschiedenis
[7] datum waarop het 'gezicht in de oceaangolf' verscheen aan de kust van Oregon (zie onder)
[8] Sathya Sai Baba's sterfdatum

Een belangrijke sleuteldatum in het Aarde-programma is die van de zwaarste aardbeving ooit gemeten in recente tijden, de Valdivia aardbeving met magnitude 9.5 op 22 mei 1960. Zowel het jaar als de datum hebben een 7-trilling:
1+9+6+0=16/7

2+2+5+1+9+6+0=25/7

Ten slotte is er nog de bijzondere afbeelding die een paar dagen geleden op internet verscheen en die naar verluidt was gemaakt op 12 januari 2014 door een man die een foto maakte op het strand van Zuid Oregon:http://www.liveleak.com/view?i=1d6_1389613078Afb.7: Gezicht in Oceaangolf aan de kust van Zuid Oregon.

Het gezicht rechts van de vrouw is duidelijk zichtbaar en herkenbaar, en niet gefotoshopt voor zover ik heb kunnen zien. Zie de vergroting hieronder. Ik laat het aan je eigen verbeelding over wat het gezicht ons probeert te vertellen. Zelfs als zou het zijn gefotoshopt, dan is het tijdstip van de inspiratie feilloos geweest: zoals getoond in tabel 1 is 12 januari 2014 precies 115 dagen tot 7 mei 2014.Afb.8: Vergroting van het gezicht in Oceaangolf aan de kust van Zuid Oregon.

Wat ik op 18 januari ontving was duidelijk een boodschap voor 2014, wat klaarblijkelijk het begin zal zijn van de derde cyclus van zeven jaar, met grote veranderingen voor de mensheid en de Aarde, de Aarde-veranderingen die zijn voorspeld. De getallen spreken voor zich, en ofschoon 7 mei 2014 duidelijk past in het Aarde-programma, betekent dat nog niet dat er een grote aardbeving gaat komen op die dag. Het betekent wel dat 7 mei een markeringspunt is voor de volgende cyclus van zeven jaar.

Om je te laten zien hoe mooi en consistent het ontwerp van de zevenjarige cyclus uit de Hemel is, heb ik de volgende tabel toegevoegd:


VAN
NAAR
DAGEN
TRILLING
2000-05-28
1964-03-28
13 210
7
2004-12-26
1 673
17/8
2007-02-25
2007-01-13
43
7
2007-04-01
35
8
Tabel 2: consistentie bij aardbevingen in verbinding met de 7-jarige cyclus

Wat ik hier in het bijzonder wil overbrengen is de indruk die ik ontving na de Fukushima-aardbeving bij Japan in maart 2011: 'Japan is niet meer.' Sindsdien zijn drie jaren verstreken en de mensheid is niet bij machte geweest om de situatie onder controle te krijgen. Als gevolg daarvan is de Pacifische Oceaan ernstig vervuild met radioactief materiaal, van de Japanse kust tot de Amerikaanse kust. Vraag jezelf nu eens af: “Wat zou de Aarde doen om de radioactieve vervuiling tegen te gaan en te neutraliseren?” Precies, ze zou de kusten moeten schoonwassen. Zo bezien is het 'gezicht' zeer treffend, inclusief de uitdrukking, die ik eveneens heel treffend vind. Het menselijke ras kan het alleen zichzelf verwijten dat het atomen is gaan splitsen met alle negatieve gevolgen voor het milieu.

Ik beëindig dit artikel met een koppeling naar een getuigenverslag uit de toekomst, dat 77 jaar geleden werd ontvangen: http://www.ditrianum.org/English/Articles/Prophecies/0009.htm

Copyright © 2014 Frank Hoogerbeets www.ditrianum.org. Dit artikel mag alleen in z'n geheel en ongewijzigd worden gekopieerd en verspreid inclusief deze copyright-vermelding.