Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 21 januari 2014

De Raden van Zelven "Houd Vast aan Jullie Zadels voor het Lieve Leven Gedurende het Volgende Korte Poosje" 21 Januari 2014 / Ron Head


De Raden van Zelven
"Houd Vast aan Jullie Zadels voor het Lieve Leven Gedurende het Volgende Korte Poosje"
21 Januari 2014 / Ron Head

Wij gaan verder.

Als jullie zouden kunnen zien wat er met zovele anderen in deze tijd gebeurd, zoals wij dat doen, zouden jullie een veel duidelijker en meer optimistische kijk op jullie omstandigheden hebben dan dat de meesten van jullie doen. Jullie zien, duidelijk of niet zo duidelijk, jullie eigen voortgang. Je weet van wat er misschien mag gebeuren voor de vrienden- en de kennissenkring. Zelfs aangaande dat, is jullie kennis beperkt tot wat jullie verteld is en jullie eigen interpretatie ervan. 


Wij, echter, zien het volledige tapijtwerk van jullie collectief. Hoe zouden we dat niet kunnen, sinds wij, aangezien wij tot het uiterste gegaan zijn om het jullie te leren, diepgaand betrokken zijn als deelnemers in het volledige proces. Het is ook belangrijk voor jullie om het feit te beginnen te begrijpen dat jullie ook volledig betrokken zijn. Dat is een groot deel van wat jullie zullen beginnen te begrijpen nu met het optillen van de sluier, het uiteengaan van het gordijn.


Wij zullen nu snel een plaatje voor jullie schilderen, als jullie willen, van een zeer belangrijk proces welke momenteel voor velen gaande is. Jullie hebben het hier genoemd zien worden en ook op vele andere plaatsen, maar jullie mogen het minder aandacht gegeven hebben dan waar het waarborg voor staat. Op geen enkele manier wensen wij dat jullie je voelen of jullie erbuiten gelaten worden als de specifieke zaken die wij aanhalen geen deel uitmaken van jullie huidige ervaring. Wat wij wensen te doen is jullie alert te maken om naar jullie eigen innerlijke zelven en externe levens te kijken voor gelijkaardige veranderingen. Sommigen ontvangen de activering van bekwaamheden waarvan zij niet wisten dat zij die zouden hebben. Sommigen hebben bijeenkomsten, in de droomstaat of daarbuiten, met wezens anders dan degenen die zij dachten dat mogelijk was. Sommigen hebben in een moment van verwondering gezeten bij het besef dat bepaalde dingen opgehouden hebben om "hun knoppen in te drukken", zoals jullie zeggen. En sommigen zijn in staat te begrijpen dat zij een versmelting met hogere aspecten van zelf ervaren. En er zijn vele, vele dingen meer die wij niet benoemen.

Er zijn bijna zeven miljard van jullie daar, een ieder uniek in opmaak en doel. Wij hebben hier niet zoveel ruimte. Dus laat ons uiteen zetten dat, wat jullie het meeste nodig hebben, om jullie zelf gereed te maken voor het volgende dat komt, is wat jullie, en wij, nu voor jullie in gang zetten.

Sommigen zullen kiezen om het niet te ontvangen. Maar diegenen die dit soort van boodschappen volgen zullen ofwel slaande-en-schreeuwende of glijdende-en-lachende ontvangers zijn. Jullie hebben het aldus gekozen en jullie zullen NIET achtergelaten worden.

Nu, is het tijd om je over te geven. OH, jullie houden niet van dat woord. En wij begrijpen waarom dat zo is. Wat wij jullie nochtans vragen om te doen, is om ons de teugels voor een poosje te laten hebben en om je aan jullie zadels vast te houden voor het lieve leven gedurende het volgende korte poosje. Beschouw het als een carnavalsrit. Of, zoals jullie humoristisch zouden zeggen, "Houd mijn bier vast en kijk hier eens naar!"

Dit, dierbaren, gaat een plezierig jaar zijn als je het op die manier behandeld. Natuurlijk zijn er dingen die rechtgetrokken moeten worden welke op het moment niet al te mooi lijken te zijn, maar behoud jullie focus en alles zal goed zijn.

Met liefde zeggen wij, "Tot de volgende keer."


Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:http://oraclesandhealers.wordpress.com/