Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 30 januari 2014

De Raden van Hogere Zelven 29 Januari 2014 / Ron Head

De Raden van Hogere Zelven
"Dit is Zeker een Tijd Waarvoor Wij Gewerkt en Waarop Wij Gewacht Hebben"
29 Januari 2014 / Ron Head

Vandaag zal onze conversatie verder gaan met een discussie over wat Februari jullie brengt.

Er wordt nu veel gesproken en gespeculeerd over dit onderwerp. Dat is in feite omdat een groot aantal mensen in staat zijn om de energie van een grote op handen zijnde energie te voelen. Zelfs diegenen zonder toegang tot jullie nieuws media, welke jullie sowieso niet veel vertellen, of jullie internet voelen de intense rusteloosheid welke vele van jullie maatschappijen overspoelen. Allen zijn onderworpen aan de immer toenemende overstromingen van Licht waar jullie planeet doorheen passeert. Alles en iedereen heeft veranderingen aan hun opmaak van energie gehad, en krijgen dat nu, en dat heeft steeds meer invloed op hun fysieke en mentale zelven.

Wij kunnen dat allemaal in één eenvoudig idee samenvatten, en hebben dat aldus eerder gedaan. Maar wij zullen het op verscheidene manieren zeggen omdat het beter enorme grote concepten overgedragen krijgt in jullie beperkte woorden. Jullie beginnen steeds meer van jullie ware zelven te belichamen. Jullie Hogere Zelven, dat wat wij zijn, zijn nu beter in staat om ons door jullie heen tot uitdrukking te brengen. Jullie verhogen jullie frequenties. De veranderingen waar jullie naar streefden manifesteren zich. En wij zouden alsmaar door kunnen gaan. 

Dit wordt door miljarden ervaren die er geen idee van hebben over waar wij tegen jullie over spreken. Wees hierop voorbereid. Denk aan de dingen waarvan je weet dat die met je gebeurd zijn, die je gevoeld hebt, gezien, of gehoord, en stel je voor hoe jij je zou voelen als je geen begrip van tevoren gehad zou hebben. Je zou hebben kunnen denken dat je krankzinnig aan het worden was. Velen zullen op onfortuinlijke manieren reageren. Maar velen meer, wetende van jullie gedachten aangaande dergelijke zaken, zullen op een stil moment naar jullie toekomen en vragen gaan stellen, zij zullen proberen een conversatie te beginnen waarvan zij niet weten hoe zij die moeten hebben.

Nu zal het de tijd voor jullie zijn om het diepe begrip en de diepe liefde welke jullie geleerd hebben om vast te houden te gebruiken.

Wij kunnen jullie ook vertellen dat het licht en de energie hetgeen dit alles voortgebracht heeft, hoewel immens in omvang en van invloed geweest is, alleen maar door blijft gaan te verhogen. Wij brengen wederom de metaforen naar buiten die wij gebruikt hebben van watervallen, overstromingen, getijden en lawines. Dit is nu in alle ernst begonnen en jullie ZULLEN vanwege dit veranderen.

Welnu, het is mogelijk dat velen mogen zeggen, "Wij deden deze dingen." En wij zullen op onze beurt zeggen, "JA!" Dat is waar wij zo een grote inspanning voor gemaakt hebben om jullie gedurende zo een lange tijd te vertellen. Het is niet dat iemand op de Aarde het deed als in tegenstelling tot iemand in de spirit het nochtans doet. Die afscheiding bestaat niet. Het is een concept, hoewel een incompleet concept. Wij zeiden bijna foutief. Wij handelen hier met jullie, als hier een plaats is, en handelen daar voor ons. Dat is de manier ervan. En nu kunnen jullie meer hier doen en kunnen wij meer daar via jullie doen. En dat zal de manier ervan zijn.

Wij hopen dat deze gedachten jullie vreugdevol en optimistisch maken. Dit is zeker een tijd waarvoor wij gewerkt en waarop wij gewacht hebben.
Het punt van dit alles is dat wij willen dat jullie beginnen te beseffen de diepgaande invloed die jullie gecombineerde gedachten, dromen en acties gehad hebben, en nog steeds hebben. Wij willen dat jullie je waarde tot het geheel voelen. Wij willen dat jullie aan jullie zelf beginnen te denken ALS het geheel.

Welnu, dat is iets dat vele eonen zal nemen om te voltooien, maar jullie maken er een begin mee.

Met liefde zeggen wij, "Tot de volgende keer."

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:http://oraclesandhealers.wordpress.com/