Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 24 januari 2014

De Pleiadische Hoge Raad "De Terugkeer van de Goden" 23 Januari 2014 / Anna Merkaba

De Pleiadische Hoge Raad
"De Terugkeer van de Goden"
23 Januari 2014 / Anna Merkaba

Dierbare Geliefde Kinderen van het Universum,

Op de datum van de tweede opkomst van de maan en de getijde golven van het geluid van de hoorn die blaast door de winden van het vuur, de winden van verandering, zullen jullie een kolossale wolk op zien komen aan de horizon van jullie goddelijke zelven, een wolk opkomend aan de horizonten van jullie goddelijke zelven hetgeen de koers van de geschiedenis van de mensheid voor altijd zal veranderen.

De disclosure (bekendmaking) waar wij over spreken zal vanuit de richting van de oosterse wind van de vurige beklimmingen komen, de vurige beklimmingen van de goddelijke zelven, zal de vleugels van liefde en het prachtige arsenaal van vermomming verspreiden. Want de betreffende vermomden zullen de poorten van geen terugkeer openen, de poorten zullen de vurige hemelen open spreiden en de hemelen zullen wederom met de gehele mensheid spreken, met de gehele mensheid in het verheffende decreet dat zij vrij zullen zijn.

Want wat er voor de mensheid staat te gebeuren zal hun bewustzijn en begrip daarvan tot in de kern schudden. Want dat waarnaar zij gehunkerd hebben om te zien, opgetekend in de oude geschriften, zal inderdaad geschieden, de terugkeer van degenen die gekomen en gegaan zijn, de terugkeer van de goddelijke zelven van het eeuwige OM. Daar vanaf zullen de trompetten de glorieuze namen van de goden schallen, want de trompetten zullen dat openbaren wat gedurende een eeuwigheid voor de mensheid verborgen is geweest.

Dat is alles dat wij nu voor jullie hebben. Wij houden jullie. Wij zijn bij jullie. Goedendag voor nu.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Pleiades– Channeled by Anna Merkaba – Distant Energy Healer- Channeler – Lightworker. To book a Healing or Pychic Session with Anna and for more channeled messages to help you on your journey to self discovery visit : Sacred Ascension – Key of Life – DISCOVER YOUR TRUE SELF THROUGH THE VIBRATIONAL MESSAG