Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 28 januari 2014

De Engelachtige Gidsen “Zijn We er Al?" 27 Januari 2014 Taryn Crimi


De Engelachtige Gidsen
“Zijn We er Al?"
27 Januari 2014 /  Taryn Crimi

Vandaag zouden wij graag jullie aandacht willen focussen op de energie welke velen van jullie ongetwijfeld voelen. Hebben jullie al gevoeld dat de energie tot een gillende stilstand kwam? Wij zeiden een paar weken geleden dat jullie waarschijnlijk tegemoet getreden zouden worden met een zeer sterke energie die jullie je zou laten voelen alsof je tegen een stenen muur opgeknald was. Dus wij zouden graag deze tijd willen nemen om dit opnieuw te adresseren in de hoop van het verlichten van vele van jullie bezorgdheden en ongerustheden.
De meesten van jullie voelen een extreme verlaging in jullie motivatie om gewoonweg wat dan ook maar te doen. Als het niet absoluut noodzakelijk is dan hebben jullie gewoonweg niet de energie of de daadkracht om je ermee bezig te houden. Dus was is er gebeurd? Zoals wij zeiden gaf de energie welke meehielp om dit jaar op gang te helpen velen van jullie een gigantische verhoging van energie hetgeen jullie opgetogen, verlangend en met een gevoel van grote anticipatie achterliet voor wat dit prachtige nieuwe jaar met zich mee zal brengen. Daarentegen is deze energie sterker dan waar menigeen van jullie vertrouwd mee is om vast te houden en als een resultaat hebben velen van jullie de noodzakelijke tijd nodig gehad om jullie te helpen reflecteren en acclimatiseren aan de sterke golf van energie.

Laat ons een analogie met jullie delen om jullie beter te helpen begrijpen wat er gebeurd op een energetisch niveau. Stel je een grote dam op een razende rivier voor; wanneer het volledig open is is het water in staat om in overvloed zonder enige weerstand te stromen; echter, wanneer die dam belemmerend is, zozeer dat het het vermogen van het water om binnen te gutsen beïnvloedt, dan wordt het water teruggehouden. Het beïnvloed het vermogen van het water om door te stromen. En als een resultaat is de rivier aan de andere kant van de dam veel kleiner omdat er een grote blokkade is. Het water druppelt er alleen doorheen, maar om plotseling de dam weg te halen zou voor zo een krachtige stuwing van het water toestaan om door te breken dat het meer schade toebrengt dan goed doet. Door de dam langzaam te openen, zal dat het water toestaan om zachtjes toe te nemen in plaats van erdoorheen te barsten en er de oorzaak van te zijn dat de dam breekt.
Velen van jullie hebben onderbewust een dam gecreëerd om de gigantische hoeveelheden aan licht en energie te beperken om door jullie energetische gebieden heen te gutsen. Hoewel dit helemaal geen slecht iets is, hebben jullie deze energetische dam gecreëerd om jullie systemen te beschermen voor overbelasting, net zoals een schakelonderbreker een zekering door laat slaan in plaats van te ontbranden. Denk eraan deze energie is veel meer geconcentreerd en het frequentiebereik is veel hoger dan waar jullie gewoonlijk vertrouwd mee zijn om vast te houden. Dit is één van de hoofdredenen waarom zovele zielen gekozen hebben om te vertrekken in deze tijd. Niet alle zielen willen de volledige ervaring van het proces van ascentie hier op Aarde ervaren en terwijl de energie doorgaat te verhogen, moeten deze zielen die deze ervaring niet willen hebben een keuze maken. Zij moeten in frequentie verhogen of zij moeten hun fysieke lichamen verlaten. Denk eraan dat de ene beslissing niet beter is dan de andere. Te kiezen om te ascenderen is geen grotere of mindere keuze dan te kiezen om het fysieke lichaam te verlaten. Het is eenvoudig de voorkeur van de ziel met wat zij graag zouden willen ervaren.
Sommigen van jullie hebben zelf fysieke blokkades gemanifesteerd met deze energie wat resulteert in neusverstopping, oorinfecties, infecties van de luchtwegen, spijsvertering kwesties, nierstenen en energie uitvallen door piekgolven. Herinner je dat niets zich manifesteert op jullie fysieke niveau voordat het zich eerst manifesteert op een spiritueel niveau.
Er zijn velen die bezorgd zijn over hun volledige daling in motivatie, energie, en stimulans om wederom voorwaarts te gaan; maar wij kunnen jullie verzekeren, dat jullie wederom opnieuw uit zullen balanceren terwijl jullie acclimatiseren voor nochtans een volgende toename in trilling. Terwijl de energie toeneemt, zullen jullie ook opmerken dat de tijd doorgaat om steeds minder een rol in jullie leven te spelen. De tijd zal doorgaan aan te voelen meer kneedbaar te zijn en aldus is het terwijl jullie doorgaan met het verhogen van jullie trilling.
Als je graag energetisch met deze energie zou willen werken geven wij jullie een eenvoudige oefening om uit te voeren. Wij willen dat jullie je een witte lichtstraal voorstellen welke aan de bovenzijde van jullie hoofd naar binnen stroomt. Je mag beginnen met een kleine straal van wit licht en terwijl je met deze energie werkt mag je de omvang van dit licht verhogen zoals je wenst. Zie die energie moeiteloos door je lichaam stromen. Sta die energie toe om individueel met elke en iedere van jullie cellen te werken, elke cel helpend om los te laten wat niet langer nodig is en om de frequentie waarop het trilt te verhogen. Sta die witte lichtstraal toe te aarden in de grond onder je voeten.
Wij wilden deze boodschap specifiek delen voor diegenen van jullie die deze energetische blokkade voelen en er ongerust op gewacht hebben om wederom terug gestuwd te worden in/naar het versnelde gevoel dat deze energie ook kan brengen. Wij moeten jullie eraan herinneren, dat het jullie niet zal dienen om te proberen deze periode van integratie te verhaasten aangezien je het alleen maar zult verlengen door het te weerstaan. De reden is dat je enige tijd moet nemen om de hogere frequenties te absorberen zodat je gebruik van hen kunt maken voor jouw hoogste goed. Om deze energie te verhaasten, is om het niet volledig te begrijpen. Deze tijd van integratie is net zo voordelig als dat het is om te versnellen. Wij kunnen jullie niet vertellen hoe lang het zal duren, aangezien iedere ziel anders is; hoewel wij jullie kunnen verzekeren dat het inderdaad voorbij zal gaan en dat jullie wederom de behoefte zullen voelen om weer voorwaarts te gaan.
Wij hopen dat wij jullie van dienst geweest zijn, en dat wij jullie een gevoel van vreedzaamheid gebracht hebben door beter te begrijpen waarom jullie je op deze manier voelen.
In Liefde en Licht, wij zijn jullie Engelachtige Gidsen. 

Vertaling: Cobie de Haan -  http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2012-2013 by Taryn Crimi. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://AngelicGuides.wordpress.com