Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 24 januari 2014

Heavenletter #4809 Een Doorlopend Verhaal / 24 januari 2014

Een Doorlopend Verhaal
Brief uit de Hemelen
Vrijdag 24 januari 2014

God zei:

Iedereen op Aarde is een kampioen. Zie jezelf niet als een gevallen held of als een jonkvrouw op Aarde. Jij bent jouw eigen zich vrijzinnig bewegende persoon op Aarde. Neem jezelf bij de hand en beweeg je voorwaarts en wees de zegen op Aarde die Ik jou bestemde om te zijn.

Jij moet jouw eigen held zijn. Hoewel Wij Eenheid zijn, ben jij een unieke persoonlijkheid op deze Aarde. Er is niemand net als jij. Jij bent de enige. Niemand kent jou zoals jij dat doet.

Anderen kunnen jouw groei bevorderen en toch hangt jouw groei van jou af. Wees jouw eigen held. Red jezelf van tijd verspillen door treuzelen. Red jezelf van op anderen wachten om ertegenaan te gaan. Je moet doen wat nodig is. We kunnen zeggen dat jij samen met Mij ondertekend hebt. Dat heb je zeker. Hoe dan ook , dat betekent niet dat je altijd op Mij moet wachten. Ik ben jou waarschijnlijk ver vooruit en jij probeert het bij te houden.

Ik laat jou niet bungelen. Dan moet jij het zijn die jezelf laat bungelen.

Jij bent een doorlopend verhaal. Er is geen einde aan jou. Er was nooit een begin. Je bent altijd geweest. Ongeacht de omstandigheden, jouw leven is aan jou. Jij bent jouw eigen held en je bent ook jouw eigen bewaker. Jij bent verantwoordelijk voor de manier hoe je in de wereld communiceert. De wereld is de wereld. Jij bent jij.

Als je wilt dansen, dan ben jij degene die de eerste stap moet zetten.

Als jij wilt spreken, dan ben jij degene die zijn mond moet opendoen.

Als jij wilt zingen, nou, zing dan! Waar wacht je op?

Het leven wordt niet verondersteld een spel van wachten te zijn, evenmin is het leven bedoeld een spel van toestemming te zijn. Jij bent degene die toelaat, dus, geliefden, ga je gang, sta jezelf het Koninkrijk toe. Niemand wordt verloochend. Soms echter verloochenen Mijn kinderen zichzelf. Zij besluiten een benadering van zichzelf te zijn, misschien als ze zichzelf moeten verkondigen en gaan door datgene waaarvan welke kritiek dan ook hen terughoudt. Ik zeg het nogmaals. Niemand houdt je tegen. Je houdt jezelf tegen. Je houdt jezelf tegen of je gaat verder. Je moet jouw eigen motor starten. Jij hebt de sleutel. Niemand anders heeft die.

Als je wilt lopen, dan moet je lopen met je eigen benen.

Als je wilt dromen, dan ben jij degene die jouw dromen droomt. Niemand anders kan ze voor jou dromen. Niemand kan jouw dromen tegenhouden of ze uitstellen. Alleen jij.

Zeker, je kunt een wens doen op een vallende ster. Je kunt een geluksteken dragen. Je kunt duimen en toch hangen jouw dromen en hun vordering van jou af. Jij bent de initiatiefnemer van jouw eigen handelen. Jij bent er de vervuller van. Niemand kan jouw leven voor jou vervullen. Anderen kunnen jou versterken of jou afschrikken, maar jij bent jij. Heb je misschien gedacht dat jouw leven aan iemand anders was? Natuurlijk ben jij de ingenieur van je eigen leven. Jij hebt het voor het zeggen.

Je kunt verstandig zeggen dat Ik de Doener ben. Dit is ook waar. En toch zit jij daar niet zomaar. Jij bent niet in de buitengebied van jouw leven. Jij bent degene die jouw leven leeft en jij bent degene die het leidt. Het is jouw bestemming jouw leven te leiden en het is ook jouw keuze of niet jouw keuze.

Wat je ook mag hebben gekozen door besluit of vanzelf, je kunt weer kiezen. Kies het leven, geliefden. Kies je leven, geliefden.

Vertaald Luus

http://heavenletters.org/