Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 1 januari 2014

Boodschap van God & Gabriel: Gelukkig Nieuw Jaar & Gelukkig Vorig Jaar 31 December 2013 via Suzanne Spooner

Boodschap van God & Gabriel:
Gelukkig Nieuw Jaar & Gelukkig Vorig Jaar

31 December 2013 / Suzanne Spooner of TAUK


[Suzanne: Hallo God & Gabriel!]
Gelukkig Nieuw Jaar & Gelukkig Vorig Jaar! De "Tijd" zoals jullie weten, is een benodigdheid van de Aarde. De tijd versneld zeer definitief en doet dit zodat jullie (de mensheid) en Gaia de 5de dimensie "op tijd" kunnen betreden. ~ Dat was spelen met woorden! Echter, de "tijd" is niet langer in staat om gemeten te worden zoals het eens werd gedaan. Dit wordt nu gevoeld als tijdsprongen, als ogenblikkelijke manifestaties, terwijl de dagen en de uren als in het niets lijken te verdwijnen. Dit is een noodzakelijke vereiste om de mensheid te helpen diens sprong in/naar het nieuwe bewustzijn te maken.

Stel je voor niet langer een horloge te dragen. Stel je voor dat alle gebeurtenissen gebeuren wanneer en hoe zij dat zouden moeten doen voor het hoogste-grootste goed van alle betrokkenen. Stel je voor waarachtig vertrouwen/geloof te hebben dat alles goed is en niet op schema hoeft te worden gehouden.
Zou dat eruit zien als chaos? Misschien voor sommigen. Voor anderen ziet het eruit als vrijheid. Het voelt aan als waarheid op een natuurlijk niveau. Geef enige eer aan de kosmos die al het leven volmaakt geregeld heeft zonder de hulp van een polshorloge.
Ja, tijd is belangrijk op de Aarde. Het heeft jullie op een doelmatige manier op deze lange reis van het driedimensionale leven gegidst. De Nieuwe Aarde is goed onderweg. Geef dank dat de mensheid als een geheel (bewust, onderbewust en anderszins) diens zegen gegeven heeft om voorwaarts te gaan. Ben je nu meer bewust van jouw gevoelens en weet dat waar je specifiek om vraagt veel sneller naar je toe zal komen. Dit zal van jou vereisen om bedachtzaam ten aanzien jouw gedachten te zijn. Heb van ganser harte lief. Vergeef gemakkelijk. Help anderen door jouw voorbeeld. Dit is de manier van het leven Nu.  

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/ 
Copyright © Suzanne Spooner. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way and the content remains complete with the links below.
TAUK Website: www.TAUKsite.com
TAUK Blog: www.tauksuzanne.com
Suzanne’s QHHT Website: www.infinityhealers.com