Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 25 januari 2014

Bijverschijnselen van het Nieuwe Licht 24 Januari 2014 Sandra Walter

Bijverschijnselen 
van het Nieuwe Licht
24 Januari 2014
Sandra Walter
Het is het beste om je niet ongerust te maken over de bijverschijnselen van deze intensieve golven. Het doel is uitbreiding van bewustzijn en een dimensionale verschuiving; het lichaam, als het bestuurd en ondersteund wordt het aldus te doen, zal deze reis zo goed als het dat kan complimenteren.

Heel veel mensen hebben vragen gesteld over opmerkelijke symptomen. Er is een zeer gedetailleerde module over het Lichamelijke Bewustzijn in de Ascentie Cursus(Engelstalig!!) welke alles dekt waar het lichaam doorheen zal gaan tijdens de Ascentie en hoe dat proces te ondersteunen en te versnellen.

Persoonlijk, BEN IK niet iemand die stil blijft staan bij symptomatische bijverschijnselen van het Ascentie Proces. Ieder bijverschijnsel is doelgericht en zal demonstreren:
  • wat er aan het gebeuren is in jouw proces
  • presenteert zaken aan jou welke losgelaten moeten worden om verder te kunnen gaan
  •  wijzen gebieden van het lichaam aan welke diepe emotionele bagage opgeslagen hebben liggen welke ziekte veroorzaken, veroudering, afbraak van de fysieke structuur.
Denk eraan dat wij ons lichaam recht door deze reis heen met ons meenemen, omhoog naar het punt van transcendentie waar het getransformeerd wordt in/naar een meer op een kristallijne gebaseerde projectie.

Iedere ziekte wordt veroorzaakt door emotie, en wordt versterkt door de geest en het ego via gedrag, gewoonten en overtuigingen. Symptomen welke niet gerelateerd zijn met het loslaten zijn wat ik zou willen beschouwen als de werkelijke Ascentie bijverschijnselen.

Collectieve Bijverschijnselen

Wij zijn een collectief bewustzijn hier - ongeacht hoe onafhankelijk je ook raakt van het collectief, je bent nog steeds onderworpen aan de invloeden van het nieuwe licht op de planeet. Sommige mensen synchroniseren met het planetaire bewustzijn en voelen Haar aanpassingen, sommigen lijnen zich uit met de Zon en voelen de invloeden van de galactische frequenties die ons Zonne Systeem binnenkomen. Ongeacht, zijn er enige opwaarderingen, activeringen en versnellingen welke zich massaal voordoen, veel mensen op eenzelfde manier beïnvloedend.

Lichamelijke voertuigaanpassingen op een collectief niveau zijn bijverschijnselen van de uitbreiding van het bewustzijn. Hoe meer van ons er gereed en bereid zijn, hoe meer het collectief kan ontvangen. Dit is een multidimensionale operatie; een coördinatie tussen ons en de hogere teams van Lichtwezens, sterrenfamilies en begeleidende rijken die bewust werken aan het Ascentie-project dat zich op Gaia uitspeelt.

Het Magnetische Uitbalanceren is waarom wij een groep mensen gehad hebben die vorige maand omvielen met duizeligheden. Een grote magnetische aanpassing deed zich toen voor, en toen wij begonnen met naar de grond te wervelen, maakten onze Hogere Zelven die met de Galactische teams samenwerken aanpassingen toen zij ons onderuitgaan zagen. Sorry iedereen, dit is voor ons allemaal de eerste keer! Deze fase is een magnetische uitbalancerende handeling, en er zullen sterke magnetische verschuivingen zijn die voor het collectief in deze Lente komen. Dus wij waren aan het experimenteren met een paar vrijwilligers. Een geweldige dienstverlening, iedereen. Dank je wel. 

De Zonne activiteit slaat eerst in op het cardiovasculaire systeem (hart en vaatstelsel), dus de Thymus (Zwezerik) fladdert, speldenprik tintelingen in de borst, verschuivingen in de borst, stotende en porrende sensaties zijn zeer waarschijnlijk effecten van loslating van dichtheid - hoe meer jij je overgeeft, hoe meer losgelaten kan worden, hoe gemakkelijker (en gezonder) jouw reis zal zijn. Meditatie en loslating/bevrijding zijn zeer belangrijk als de energieën stijgen; laat hen niet verenigen in jouw interne structuur - stel je open.

Pijnappel-Hypofyse complex actieveringen zijn nu alledaags - verzeker je ervan om veel geactiveerd water te drinken, het circuit uit te balanceren, te bewegen en vaak te strekken. Hoofdpijnen laten stress jegens het systeem zien, ofwel door een activering of loslating, dus stap in jouw Meesterschap en zorg voor jezelf.

Twee opmerkelijke bijverschijnselen
van ons uitbreidende bewustzijn en nieuwe lichaam sjablonen, welke voor sommigen verontrustend mogen zijn, zijn de Boeddha Buik en de Schedel Uitbreiding.

De Boeddha Buik

Deze versterkte golven van licht mogen de nieuwe kliergroei in de onderbuik versnellen, hetgeen sommigen de Boeddha Buik noemen. Het is al jarenlang gaande geweest en mag meer opmerkelijk worden voor diegenen die bewust met het Licht werken.

Voor de duidelijkheid: de nieuwe klieren die zich net onder het middenrif vormen en boven en onder beide zijden van de navel zijn specifiek bedoeld voor de licht integratie; ondersteuning voor nieuwe niveaus van lichtfrequentie in het lichaam. Het oude lichaamssjabloon zou de hoeveelheid aan licht niet vast kunnen houden dat de planeet binnenkomt zonder het zenuwstelsel, organen en de lymfatische systemen af te breken. Vele ziekten beïnvloeden deze systemen eerst wanneer een nieuw niveau van licht opgenomen is in het lichaam. 

De nieuwe klieren - welke dimensionaal mogen zijn gedurende een periode aan tijd voordat zij fysiek worden - zwellen het gebied op waar zij zich vormen, en vullen zich dan met bloed en water als zij activeren. Mijn onderlichaam wordt zeer groot vanaf de ribben naar net onder de navel wanneer ik met hogere niveaus van licht werk of dit onderwijs.

Je mag grote buik weken hebben; de ene dag opgeblazen en de volgende dag is het weer weg. Het kan behoorlijk oncomfortabel aanvoelen, hoewel het niet consequent zo is. Als jouw dieet levend en schoon is (geen suikers, laag-trillende granen, alcohol, cafeïne of verwerkt voedsel), je drinkt veel water en doet aan beweging, en het opzwellen van jouw onderlichaam gaat af en aan, dan mag dit het waarom zijn. Vrouwen schijnen hier specifiek gevoelig voor te zijn, alsook diegenen met een Sirische afstamming. De ene dag zie ik eruit alsof ik zes maanden zwanger ben, de volgende dag is het verdwenen. Het is wat het is. Laat ons wat voor overtuigingen dan ook over ideale lichaamstypen in de steek laten en met de stroom meegaan. Drink water, schenk aandacht aan eetveranderingen, draag losse kleding en beweeg, beweeg, beweeg. Het ophopen van energieën veroorzaakt ziekte als het lichaam niet bij kan blijven, specifiek nu.

Schedel Uitbreiding

Dit is een indrukwekkend bijverschijnsel, en waarschijnlijk de vreemdste waarvan ik het plezier had om te bewegwijzeren. Lijnen van verhoogd bot beginnen op de schedel te verschijnen, lopende van de voor- naar de achterzijde. Sommigen volgen schedelnaad lijnen, sommigen doen dat niet. Zij verheffen zich, en dan vult het gebied tussen hen in op. Het is eerst subtiel, daarna mogen de lijnen meer opvallend komen.

Het gebied van het hoofd mag bobbelig of golvend worden voor een poosje, en dan strijkt het weer glad. De boven- en achterzijde van het hoofd mogen groeien om de langgerekte vorm van vroegere maatschappijen te reflecteren. Het is de reflectie van een oude afstamming, hetgeen niets te maken heeft met jouw huidige familie monade. Dramatische veranderingen aan de schedel zijn afhankelijk van jouw Galactische genetische afstamming; dat is jouw sterrenfamilie.

Opmerking: het moet het bot zelf zijn wat aan het groeien is, over de gehele schedel heen. Dit is geen vermeerdering aan de schedelstructuur; de schedel zelf is aan het veranderen. Het is een langzame vooruitgang, nochtans kunnen de verhoogde randen zelf verbijsterend zijn als je niet weet wat er gebeurd. Voel aan jouw hoofd en spoor het na als je in dit bijverschijnsel geïnteresseerd bent. Neem een betrouwbare vriend(in) om jouw schedel te bevoelen en check het zo nu en dan na; dit helpt op het geestesniveau bewijs dat sommigen rondom jullie heen nodig mogen zijn. Wijs de weg door comfortabel te zijn en erover open te staan.

Schedel uitbreiding dient een paar doelen:
  •  Brein reactivering: Sluimerende cellen die online komen mogen meer ruimte nodig zijn, en voor de hemisfeer herbedrading (het ontbinden van het membraan tussen de hemisferen)
  •  Activering van nieuwe klierachtige structuren rondom het brein helpt bij hogere staten van bewustzijn (het mag aanvoelen alsof jouw brein rond aan het wriemelen is binnenin jouw schedel)
  • Telepathische communicatie – voor mij persoonlijk, is het als het bouwen van een kamer voor communicatie op een hoger niveau. Dit relateert naar mijn rol van een interdimensionale liaison, en ik zal in deze serie van artikelen ingaan op telepathie en teleportatie. Toen aan mij getoond werd waar deze schedeluitbreiding naartoe gaat, zag ik eruit als een godin van lang geleden. Dat zal waarschijnlijk niet in de fysicaliteit gebeuren; het is een metaforische uitdrukking van het herinneren van de hogere communicatieve vaardigheden.
Schedel uitbreiding begon voor mij als een tiener - mijn beste vriend en ik waren het gewoon ernaar te refereren als "het op drift slaan van mijn continenten" toen we nog op de middelbare school zaten. Het versnelde in 2009 en ik ben ermee door een serie snelle veranderingen heengegaan in de afgelopen twee jaren. Het kan oncomfortabel zijn, pijnlijk, vreemd, en je mag je voelen alsof je bij tijden een kroon draagt. Het is zeer fysiek, en IK BEN dankbaar om te begrijpen waarom dit met mij gebeurd. Ik ben het gewoon - het maakt allemaal deel uit van mijn vooraf geregelde rol hier, en ik omhels het. Soms omhels ik het met een hoofddoek.

Onderscheidingsvermogen 

In niveau omhoog gaan betekend dat jij je niet op de symptomen focust, je focust je op het doel van de energie en voelt de volledige ervaring van wat het binnenin jou aan het creëren is.

Herinner je dat niemand anders jou kan vertellen of het een bijverschijnsel is of dat je medische hulp nodig bent, behalve voor jouw Hogere Zelf. Een op zichzelf staand bijverschijnsel dat consequent is laat jou iets zien - en dat mag meer vereisen dan het af te schrijven als een collectief symptoom. 

Gebruik jouw onderscheidingsvermogen.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
The writing and materials on this site may be shared under the guidelines of this Creative Commons License. If you would like to use any of the work on this website, in whole or in part, you must attribute Copyright to Sandra Walter and link back to sandrawalter.com