Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 27 januari 2014

Ashtar: Toespraak over de staat van de planeet 11-01-2000 Geplaatst 27-01-2014 / Debbie Wright

Ashtar: Toespraak over de staat van de planeet
Gechanneld door Debbie Wright 11-01-2000
Geplaatst 27-01-2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur


ASHTAR: Dit gaat een beetje anders dan anders worden. Ik ga doceren en jullie zijn de studenten. Zijn jullie er klaar voor? Goed! Wij hebben een behoorlijk aantal dingen om vanavond over te spreken. Het is goed dat jullie twee tapes klaar hebben liggen. Dit zal een tijdje gaan duren. Dingen zijn groots vooruit gegaan, weet je? ‘Wereldwijd’ is de term die jullie gebruiken, denk ik. Sommigen van jullie denken dat ik hier kom en jullie in een positie plaats waarin jullie het met mij eens moeten zijn. Dat is niet waar. Mijn broeder Sananda wil hier ook komen en hij speelt “een beetje vals”. Hij straalt als hij komt een energie uit die jullie Hoger Zelf tot aanwezigheid dwingt.

Sommigen van jullie komen hier en gaan zitten, er wordt gediscussieerd en nadat de energie verdwenen is, is hij ook uit jullie geheugen verdwenen. Het is als een “verblekende” herinnering. Dat gaat vanavond niet gebeuren. Ik geloof er niet in om zoiets te doen. Ik geloof in het geven van eigen keuzen aan mensen als zij hun dingen doen. Ik geef hen zelfs tijd om een gepaste keuze te maken. Wel, het is tijd om de bal te laten rollen.

Wij hebben geduldig gewacht, Dat is ok. Dingen komen als zij goed zijn, nietwaar? Ik kom meestal als de tijd rijp is…..hoe noemen jullie dat ook alweer?.....om tegen achtersten te schoppen, is geloof ik jullie term. Maar het wordt met liefde en uit noodzaak gedaan. En sommigen van jullie kunnen hier vanavond weglopen en denken dat precies dat is gebeurd. Toch komt het alleen van JULLIE als dit is gebeurd. Het zal niet van mij komen omdat, zoals ik al heb gezegd, ik hier ben om niets anders te doen dan lesgeven. Ik zal in de loop van de avond een hele serie vragen stellen. Misschien kijk ik zelf naar jou, of naar jou, of naar jou etc. Misschien kijk ik zelfs wel even naar de harige (Dolly) die hier rondholt. Maar begrijp goed – als ik een specifieke vraag stel, vraag ik niet om een verbaal antwoord…..Ik gooi er gewoon een vraag uit en dat is alles. En als ik er een vraag uitgooi die op jullie betrekking heeft zal ik naar jou kijken, of naar jou, of naar jou, of naar helemaal niemand. Want zie je, de meeste vragen die ik vanavond ga stellen zijn zeer persoonlijke vragen en enkelen van jullie zullen denken: “Oh jee! Dat was precies voor mij!” Maar bedenk alsjeblieft, ik zou niet zoiets geks doen. Toch zijn het zeer algemene vragen. Maar zij zijn voor een doelgroep….en dat is de groep die zichzelf “lichtwerkers” noemt.

Ik geloof in het stellen van vragen die voor velen zijn en niet voor maar een of twee. Jullie hoeven de vragen en antwoorden niet allemaal te onthouden omdat Rosie hier hen allemaal voor jullie gaat typen. Ieder van jullie zal een lijst krijgen met de vragen en de transcripties over wat er is gezegd en wat deze vragen opwierp. En zij zijn niet bedoeld om alleen bij JULLIE te blijven. Zij dienen wijd en zijd verspreid te worden.

Zie je, velen van jullie……en met deze term spreek ik zeer algemeen…..hebben een gevoel van “urgentie”. Velen van jullie hebben een gevoel dat jullie niet in woorden kunnen uitdrukken. En anderen hebben hebben een zwaar gevoel gehad, zijn misschien zelfs kwaad geworden. Maar zien jullie, daarom is het nu tijd! Het proces van ontwaken is klaar. Degenen die hebben geweigerd om te ontwaken zijn nu uit beeld verdwenen. Het wordt hen toegstaan om verder te slapen.

Sommigen van hen zullen later een beetje ontwaken maar toch zijn hun missies opgeschort. Zegt dit jullie iets? Jullie mogen doorgaan met het werk dat jullie momenteel doen en jullie kunnen doorgaan met deze mensen wakker te schudden, als jullie dit willen, maar nu is het tijd degenen wakker te schudden die hebben gezegd dat zij hier zijn om anderen wakker te schudden. Zijn jullie klaar voor het schudden?

Nu…..laten wij beginnen. Er is jullie verteld, in dit mensenrijk, dat jullie ongeveer 10% van je hersenen gebruiken, ja? Dat is niet waar. Het is meer zoiets als 8,5 % …..voor de zeer briljanten onder jullie. Het gemiddelde onder lichtwerkers ligt rond 7,5 %. Voor de gemiddelde mens kunnen jullie dit halveren. Ik laat jullie het rekenwerk doen. Velen van jullie hebben de term “ascensie' gehoord en sommigen van jullie hebben hiernaar gestreefd. Nu, hoeveel van jullie in deze zaal voelen dat jullie hiervoor gereed zijn? Houd in gedachten dat dit een van die vragen is die jullie niet verbaal hoeven te beantwoorden.

Wij brengen jullie ego naar voren toe. Om lichtwerkers hun werk te kunnen laten doen is het tijd om naar de ego’s te kijken en nu wij dit doen is het goed om te kijken waarheen zij jullie geleid hebben, ja? Er is momenteel geen mens op de planeet die klaar is voor ascensie…..niet voor ascensie in zijn ‘perfectie’. Op deze planeet zijn er op dit moment om en nabij 14.000 mensen, wereldwijd, die half op weg zijn…….half op weg. De gemiddelde ‘lichtwerker’ zit ongeveer op 6,25 % hiervan. Wat is dat nu: ascensie? Ik spreek over de volvoerde term en niet zoals mijn broeder Sananda over de verhoging van vibratie zoals hij dat bereikte in het fysieke.

Wij zijn hier al die tijd geweest. Wij waren hier om liefde te geven, gemak, om te steunen. Wij zijn om “vals te spelen” als wij dat kunnen, om kleine nieuwtjes te brengen, om jullie aan het lachen te maken, om enkele van de ervaringen met jullie te delen die jullie mogelijk kunnen assisteren in het werk waarvoor jullie vrijwillig hier zijn gekomen.

Jullie kwamen hier vrijwillig en uit vrije keus. Begrijpen jullie dit? Jullie waren vrijwilligers om te doen wat eruit zag als heel gemakkelijk werk. Jullie waren vrijwillgers om hier te komen en te helpen de vibraties van de mensen van deze planeet omhoog te brengen zodat misschien ook de vibratie van de planeet zelf omhoog zou kunnen gaan. Begrijpen jullie dit?

Weten jullie dit? En jullie zeggen dat jullie dit doen? Ik ben hier vanavond niet gekomen om te oordelen maar eerder zo’n beetjes als statisticus…..om met jullie te delen hoeveel meer er nog gedaan moet worden. Er zijn veel mensen die zeggen dat zij er klaar voor zijn om te vertrekken, zij zijn moe, zij voelen zich verslagen. Zij voelen dat zij hun best hebben gedaan en dat het tijd is om verder te gaan. Raad eens? Zij blijven allemaal. Hoeveel van jullie voelen dat julie een herziening hebben gehad van jullie laatste contract en dat jullie contracttijd bijna voltooid is? Ik zal dit nog niet voor jullie beantwoorden. Ik wil dat jullie ego’s hier even op gaan herkauwen. Hoeveel van jullie voelen dat je precies doet wat er gedaan moet worden…..dat jullie je missie of je contract volgen?

Ik zal het antwoord hierop ook nog niet geven. Wij zullen jullie ego’s ook hierover laten herkauwen.

Ik besloot om hier vanavond te komen omdat mijn broeder Sananda onlangs een beetje geschreeuwd heeft en ik heb hier vanavond een paar nieuwtjes gebracht om hem te laten weten dat ik nog steeds hier ben. Maar zie je, Rosie, dit is een globale “schop” voor het achterste voor hen allemaal. Het maakt mij niet uit of jullie wel of niet doen waarvoor jullie gekomen zijn want zie je, het heeft niets met MIJ van doen….ik ben jullie baas niet. Jullie komen niet bij mij en stellen een prikklok in. Ik ben alleen de “bestelwagen” zoals het volgens mij al eerder is genoemd. Zie je, wij begrijpen wat jullie VOELEN over wat jullie nodig hebben. Wij zien dit constant. Wij houden van jullie, wij monitoren jullie. Wij willen er zeker van zijn dat jullie veilig en beschermd zijn. DAT is MIJN werk. En jullie denken dat ik er plezier in heb om jullie te zien worstelen over GELD? Over LIEFDE? Over WANHOOP?......dat maakt helemaal niets uit. Dat zijn jullie die de druk voelen van waarvoor jullie hier zijn om te zorgen! Jullie doen met ons mee, maar……niet helemaal. Zie je, dit is waar de meeste mensen op de planeet aan refereren als de HEL! Begrijpen jullie dit? Het is de ziel die in de val zit in het lichaam met een geest, een lichaam en een ego dat hem tegenhoudt om te doen waarvan hij weet dat het gedaan moet worden! Maar zie je, ik kan dat voor jullie niet veranderen. Het is wat JULLIE besloten. Mijn broeder Sananda…..laat de windklokjes klinken om er zeker van te zijn dat jullie niet vergeten dat hij ook hier is, en van ieder van jullie houdt…..maar ook hij kan dit niet voor jullie doen. Zie je, het is wat JULLIE besloten, het was jullie KEUZE.

Als jullie geen liefde in je leven hebben, HOUD DAN VAN JEZELF! Want dan, als je van jezelf houdt, zul je liefde aantrekken. Dan zal het komen omdat als je een tijdje van niemand anders dan jezelf kunt houden, liefde steeds meer liefde aantrekt. ALS jullie geld in je leven willen aantrekken, DOE DAT DAN. Ah, ….ja….de groep “Hoe” slaat mij nu om de oren. Zie het voor wat het is: een aardegebonden energie die de mensen schiepen en manifesteerden en als de mensen het konden, waarom zouden jullie het dan niet kunnen? Jullie hebben allemaal het hoe-en-waarom in je om het voor jullie veel gemakkelijker te maken dan al jullie multimiljonairs samen. Realiseren jullie je dit?

Maar jullie willen het verschil tussen jullie en hen weten? Dat is alleen hun doel om te zijn! Wil je van GELD je doel maken om te zijn? Wil je van liefde je doel maken om te zijn? Liefde IS al jullie doel om te zijn. Geef eraan toe! Wil je een partner in je leven? Waarom EEN? Willen jullie liefde aan maar EEN persoon geven? Jullie laten er 6,5 miljard achter! Maar, als je seks wilt is het iets heel anders. Je zou al je tijd aan seks moeten besteden als je het met 6,5 miljard mensen zou moeten doen, maar je weet….dit is een grap van mijn kant. (grijns) Ik heb het over LIEFDE. Willen jullie betrokkenheid? Ik zal jullie nu het geheim van betrokkenheid vertellen. Ga naar een grote stad, midden op de dag, en begin te schreeuwen: “God is dood!”…..je zult betrokkenheid krijgen. Je zult weten hoe het is. (grijns) Ja? Lieg ik?

Ik zal een geheim verklappen. Jullie kunnen het misschien waarderen. Jullie weten allemaal dat ik een partner heb, ja? Prachtig in haar vijfdimensionale vorm…..absoluut stralend in haar pure vorm. Zij is mij en ik ben haar. Betekent dit dat ik niet van anderen hou? Ik hou van ALLE anderen. Zou ik niet van een droevige soort zijn als ik niet van jullie zou houden? Relaties zijn aan deze Aarde gebonden. Realiseren jullie je dat? Wat jullie relaties noemen zijn dingen die in de polariteit gebeuren….hier. Zie je, als jullie “hier” zijn streven jullie ernaar om Een te worden met elkaar….en dat is met IEDEREEN, niet alleen maar met een select groepje, maar met allemaal.

Kunnen jullie in het lichaam van een ander kruipen, in het hart en de geest, zodat jullie vrijuit kunnen voelen wat zij voelen? Zodat jullie duidelijk kunnen zien wat zij zien? Zodat jullie kunnen ZIJN wie zij zijn? Nou, natuurlijk niet, jullie zitten vast in deze dimensie, op deze planeet, aan dit contract, aan deze missie. Maar ik kan het wel….net zoals alle anderen hier die ernaarstreven om jullie te helpen. Als jullie een slechte dag gehad hebben en ik kom binnen en zeg: “Ik hou van jou,” en ik zeg dat het beter zal gaan….zijn het niet alleen woorden die ik zeg. Want ik ben bij jullie binnengegaan. Oh, maar dat roept weer een andere vraag op, nietwaar? Jullie zouden dat als een inbreuk op de privacy kunnen zien, ja?

Oh, privacy, komt ook alleen maar voor op deze planeet. Waarom? Vanwege de polariteit. Waarom? Omdat jullie ‘geheimen’ nodig hebben. Waarom? Omdat jullie het nodig hebben om op jezelf te zijn. Hoe kunnen lichtwerkers beslissen om anderen en de planeet te helpen als zij erop staan privé te blijven? Maar zien jullie. Ik HEB jullie toestemming…..jullie zijn alleen vergeten dat ik die heb. Het staat zelfs in jullie contracten geschreven. Het is de manier waardoor wij weten dat jullie OK zijn en de manier waarop wij weten dat jullie een bepaald punt bereikt hebben, dat wij jullie een beetje meer kunnen helpen. Want jullie, en jullie alleen, bepaalden het niveau…..elk niveau….waarop jullie meer hulp zouden gaan krijgen, waarop jullie opener zouden gaan worden, waarop jullie meer “invasie” zouden gaan krijgen. Zie je, dat is een menselijke term. Draagt een negatieve lading, nietwaar? Maar dat is OK omdat dit is waar jullie nu zijn. En hoe kunnen jullie er vanaf vanavond op uittrekken en dit met anderen delen als jullie zelf de polariteit van de woorden niet kunnen horen?

Als jullie je missie niet volledig kunnen volbrengen is dat jullie keuze, het is een deel van jullie contract. Jullie hebben de keuze om ja of nee te zeggen. Als jullie het noodzakelijk vinden om een baan te hebben, om geld te verdienen, om een dak boven je hoofd te hebben, om je kinderen te voeden, om jezelf te kleden, om je doktersrekeningen te betalen, om je tanden up to date te houden, om je verzekeringen te betalen, om in je auto’s te rijden, om te vliegen, om AL het andere te hebben waar je geld voor nodig hebt, is dat jullie keuze.

Toch heeft elke missie een ontsnappingsclausule. Jullie kunnen vanaf vandaag doorgaan met te doen wat jullie ook nodig hebben om jezelf te steunen, maar zie je…. MIJN broeder Sananda noemde het ’belastingheffen, ik noem het een eerlijke uitwisseling van energie maar hoe jullie het ook noemen, jullie kunnen degenen assisteren die HUN missie leven. Jullie kunnen HEN geldelijk helpen. Jullie kunnen hen een plaats geven van waaruit zij kunnen werken. Jullie kunnen vanaf vandaag doorgaan en doorgaan zelf te leren, jullie kunnen doorgaan met alles voor jezelf te hebben maar als je voelt dat je eruit moet gaan en moet gaan werken om dat te doen is dat, zoals jullie dat denkelijk noemen, voor acht uur per dag dat iemand anders jullie werk voor jullie doet…..jullie missiewerk. Betaal hen een salaris. Klinkt dat niet logisch?

Je kunt het heffing noemen, je kunt het liefdadigheid noemen. Het kan mij niet schelen hoe jullie het noemen. Maar als jullie je werk niet doen, doet iemand anders het voor jullie.

En als jullie willen delen in de energieën die zij voor jullie verdienen, zouden jullie er beter voor moeten betalen, denken jullie niet? Nu, houd dit in gedachten. Zoals ik al eerder uitlegde is dit niet alleen voor degenen die hier in de zaal zitten….dit is voor allen hierbuiten die dit lezen want dit wordt direct uitgezonden….zoniet eerder. Jullie hebben de tijd om het werk te doen, maar jullie kunnen beter aan de slag gaan. Als je beperkingen hebt, als jullie vinden dat jullie alleen in een bepaalde atmosfeer kunnen werken, werk dan in die bepaalde atmosfeer. Maar als jullie niet die atmosfeer hebben om in te werken, wiens schuld is dat dan? Ga op zoek en vind het. Vind een nieuwe omgeving. Want alles wat jullie nodig hebben, ALLES…..hebben jullie. Het zit HIER! (wijst op zijn hart) Binnenin elk en iedereen van jullie!

Goed, hier komt nog een van die prachtige vragen. Hoeveel van jullie zijn leraren? Oh, laten wij het ego hier eens op herkauwen. Zal ik een liedje zingen terwijl wij wachten? Hoeveel studenten zijn er onder jullie? Als jullie niet doorhebben dat ieder persoon die jullie pad kruist jullie leraar is moeten jullie terug naar de schoolbanken. Want iedereen op deze planeet, zelfs de 100% mensen, is leraar. Oh, maar waar zijn de leerlingen dan? Als iedereen leraar is, waar zijn dan de leerlingen? Waar kunnen zij zijn? Precies. Want wat jullie nodig gaan hebben om deze taak te volbrengen is voor elk van jullie die hier in de zaal zitten of dit over een paar dagen op je computer lezen ongeveer 1000% van wat jullie nu weten. Oh, dat is niet wat jullie wilden horen, nietwaar? Ik denk dat jullie wat moeten gaan herschikken. Want als jullie maar 7,5% van je hersenen gebruiken, tsonge-jonge, waar gaan jullie al die andere informatie opbergen? Omdat zo velen van jullie voelen dat jullie door zoveel dingen heen zijn gegaan…..jullie zoveel klassen doorlopen hebben, naar zoveel conferenties zijn gegaan, hebben geluisterd naar zoveel seminars, zoveel boeken hebben gelezen, MOETEN jullie alles wel weten, of op zijn minst een groot deel. Hoe op deze planeet, zou het MOGELIJK kunnen zijn dat jullie meer informatie dan dat zouden kunnen bevatten? Dat wordt niet van jullie verwacht.

Jullie kunnen dit het syndroom van de honderdste aap noemen, julie kunnen het de kritieke massa noemen, jullie kunnen het massabewustzijn noemen, wat jullie het ook willen noemen….het vertelt jullie allemaal hetzelfde verhaal. Om het te kunnen bevatten moeten jullie SAMENGAAN! IN GROEPEN! Groepsgeest. Het heet synchroniciteit. Dit wordt jullie al jarenlang verteld, nietwaar? Hoe meer jullie samenkomen, hoe meer jullie samenkomen, hoe meer jullie met elkaar delen, hoe meer er zal komen. Hoe meer er komt, hoe meer jullie zullen weten en hoe wijzer de groep wordt…..niet het individu.

Er is niemand onder jullie die zichzelf een lichtwerker noemt die hier alleen voor ZICHZELF is gekomen. Laat mij dit herhalen. Er is hier niemand voor zichzelf gekomen. Jullie zijn hier voor de planeet gekomen, jullie zijn hier voor de volken van de planeet gekomen. Jullie zijn hier niet voor persoonlijk gewin, jullie zijn hier niet voor persoonlijke herkenning. Jullie zijn hier om werk te doen. Jullie zijn hier, hopelijk, om het leven van de planeet te redden…..een wezen dat het wanhopig uitschreeuwde in de hoop dat IEMAND haar zou horen!

Hier komt nog een van de prachtige vragen. Wanneer was het de laatste keer dat een van jullie met haar heeft gesproken, naar haar heeft geluisterd en haar heeft verteld dat je van HAAR houdt? Hoeveel van jullie willen iemand horen zeggen: “Ik hou van jou?“ Denken jullie niet dat de planeet het nodig heeft om dit te HOREN? Denken jullie niet dat de planeet het nodig heeft om dit te VOELEN? Vanuit de 6,5 miljoen menselijke levensvormen op deze planeet hoort zij er GEENEEN. En zij is nu op het punt aangekomen waarop jullie in grote groepen samen moeten komen en zo hard als jullie kunnen roepen: “IK HOU VAN JOU” om te zorgen dat zij jullie kan horen. Wat gebeurt er met een wezen op deze planeet van polariteit als het een leven lang geen liefde krijgt, geen liefde voelt? Zij keren steeds dieper in zichzelf, nietwaar? Zij voelen zich alleen, zij zijn bang. Deze planeet heeft die liefde al meer dan 150 jaar niet meer gevoeld. Realiseren jullie je dit? Jullie moeten mij vergeven…..ik wordt altijd zeer gepassioneerd als ik hierover spreek.

Als ik een lichaam op deze planeet zou kunnen hebben en zou weten dat het zou helpen, zou ik dit doen. Maar dan, als dat zou kunnen, met hoeveel mensen zou ik hierover dan kunnen spreken? Ik heb mijn KINDEREN gestuurd! Is dat niet genoeg? Er zijn er zovelen die claimen dat zij mij niet kennen of die mij “kwaadaardig” noemen, die mij een hersenspinsel noemen. Voor degenen die hier in de zaal zitten: sluit je ogen. Voel mij NU! Is DIT een hersenspinsel? VOEL! ADEM! Sommigen noemen mij een ruimtejockey. Ook daar lach ik om. Sommigen noemen mij een harde leermeester. Ook daar lach ik om. Want zoals ik al heb gezegd, ik ben jullie baas niet. Ik ben een mede-werker die vanuit een ander schip werkt. Ik ben een broeder die huilt omdat ik jullie niet uit je depressie kan trekken. Ik kan jullie niet schenken wat jullie denken nodig te hebben. Ik kan niet tussenbeide komen. Als ik dat zou doen, hoe kunnen jullie dan leren? Weet je, wij hebben in jullie laatste tien jaren de vernietiging van de volkeren van deze planeet vijf keer vookomen. Realiseren jullie je dit? Het is een deel van ons werk om stommiteiten van de mensheid te voorkomen. Wij kunnen niet toestaan dat een paar mensen velen vernietigen, gewoon uit hebzucht of machtswellust….of trots. De laatste keer dat wij de vernietiging van het menselijk ras tegenhielden was een week geleden.

Maar dat is MIJN werk. Sommigen van jullie zullen misschien denken dat dat dit superbelangrijk werk is. Het is niets. Het wordt gedaan met technologie. Wat als ik jullie zou vertellen dat elk van jullie deze planeet kan redden, de mensheid kan redden? Zouden jullie je dan beter voelen of nog depressiever? Ik denk dat de term is: “Het is een helse verantwoordelijkheid” maar dat is wat ik jullie hier kom vertellen. Dat is jullie werk….de mensheid redden. Realiseren jullie je dit? DAT IS JULLIE WERK!!!! Nu komt er nog een van die prachtige vragen. Wat hebben jullie onlangs voor de mensheid gedaan? Ik neutraliseerde een kernraket….met technologie. Ik deed het ook helemaal niet alleen. Er waren er ongeveer 7.000 van ons mee bezig. Realiseren jullie je dat het kantjeboord was? Realiseren jullie je dat het ELKE DAG dag op het randje is? Nu, gaat dit jullie tegenhouden om je werk te doen of gaat het jullie harder laten werken? Realiseren jullie je dat er in het tijdperk dat jullie de 60er jaren noemen veel meer eenheid op de planeet was dan TEGENWOORDIG? Realiseren jullie je dit? Het is jullie ego. Jullie ego’s zijn de basis van jullie trots, jullie hebzucht, zelfzucht of hoe jullie het ook willen noemen. Wij gaan jullie niet vertellen dat jullie je ego moeten vernietigen,want dat zou JULLIE vernietigen. Alles wat wij jullie vragen is er meester over te worden, het een beetje te temmen. KOM SAMEN! Dat is JULLIE werk.

Ik kwam een jaar geleden om in een menselijke vorm op Aarde te lopen zodat ik die ervaring kon hebben. In dat jaar was ik vader van een zoon en een dochter. De zoon, van mijn zaad uit dat menselijk lichaam dat ik dat jaar bewoonde, heeft uit vrije wil besloten om onbekend te blijven. Ik heb vier zoons en twee dochters die een lichaam binnengingen die nu op de planeet zijn. Dit zijn mijn kinderen.

Dit zijn mijn ”lichtjes” die kwamen doen wat er nu gedaan moet worden.

Eenheid, Een worden. Het samenbundelen van krachten. Het gebruikelijke werk om het karwei gedaan te krijgen. Zij zullen elkaar kennen als zij elkaar ontmoeten…..maar zij moeten elkaar ZIEN. En zij zullen beiden gedreven zijn om exact hetzelfde ding te doen……Eenheid te brengen. Want dat is hun werk, dat is hun missie…..of zij het nu leuk vinden of niet. Maar zien jullie, die tijd is voorbij. Wie zou hebben gedacht dat een klein oud vrouwtje (Tuella) zou overlijden en dat die energie in de wind zou worden verspreid? Alle eenheid, alle gevoel van familie zou verdwijnen? Nu, in plaats van EEN familie hebben wij er duizenden. En als wij duizenden van die kleine families hebben en zij nu allemaal terug zouden komen als EEN familie, zou dat geen formidabele kracht zijn! Het schijnt dat mensen het magische, mystieke gatal van 144.000 hebben. Wel, als deze families allemaal samen zou zijn zou het getal dichter bij 144 miljoen liggen. Realiseren jullie je dit? Ik verwijder de sluier stukje bij beetje.

Het heet toewijding, het heet alle neuzen dezelfde kant op om het werk gedaan te krijgen. Want als jullie je richten op het werk dat gedaan moet worden, ahh….jullie ziel zingt dan dat magische, mystieke lied dat alle krachten naar je toeroept om precies dat te hebben wat jullie nodig hebben.

Laat mij jullie dit vragen. Zouden jullie liever een derde van elke dag doorbrengen met werk waar je een hekel aan hebt, gewoon om geld te verdienen? Er is niets mis met het hebben van een baan en er is niets mis met het hebben van geld. Maar als jullie je er ellendig bij voelen, wie heeft daardan wat aan, inclusief jezelf?

Je kunt je werk als gereedschap gebruiken, het leuk maken en je ECHTE werk in vermomming doen…..en er nog steeds geld mee verdienen. Als je je er zo miserabel bij voelt, waarom martelen jullie jezelf daarmee? Hebben jullie voedsel nodig? Hoe kieskeurig zijn jullie als je moet eten en honger hebt? Kom naar je familie! Ik weet zeker dat Rosie en deze jongen meer dan blij zouden zijn om jullie eten te geven als jullie hongerig zijn.

Hoeveel van jullie…..en dit is weer een van die vragen…..voelen dat jullie moeten oppassen met wat jullie je lichaam te verteren geven? Wij zullen dit gerucht heel snel ontkrachten. Jullie lichamen zijn zo immuun geworden voor de giffen en de toxines die erin zijn gestopt sinds de dag dat jullie op de planeet zijn geboren dat het niet uitmaakt wat je in je lichaam stopt…..voor zover het je lichaam aangaat. Sommigen van jullie hebben zoveel gif en toxines in je lichaam dat dit mijn broeder Sananda 2000 jaar geleden direct zou hebben gedood en jullie nemen dat dagelijks in je lichaam op! Toch doden zij jullie niet…..jullie lichamen hebben zich erop ingesteld.

En dan laten jullie de meest pure dingen om wat voor reden dan ook, links liggen en denken dat zij slecht voor je lichaam zijn! In een dag tijd ademen jullie meer gif in dan jullie in de loop van je leven eten! Realiseren jullie je dit? Waarom denken jullie dat van vitaal belang is om deze nieuwe technologie te hebben…..uit de luchtkristallen? De lucht rondom deze planeet is zo giftig geworden dat als er een humanoïde levensvorm jullie ZOU komen bezoeken en uit zijn beschermde ruimte zou stappen, hij na de eerste paar ademhalingen die zijn lichaam zouden binnenkomen, direct zou sterven! Realiseren jullie je dit? Jullie water! Wij gaan er zelfs niet eens heen….hoe vinden julie dat? En dat zijn zaken waar jullie niet eens aan DENKEN! Maar jullie lichamen hebben zich goed aangepast. Jullie lichamen zijn niets anders dan klei dat jullie op een dagelijkse - minuut tot minuut – basis, kneden. Als jullie je lichaam vertellen dat iets goed voor haar is, gelooft het lichaam jullie!

Denken jullie dat je lichaam jullie iets vertelt? Het is jullie ego. Soms kan je lichaam er geen woord tussen krijgen maar het is het ego dat de keuzen maakt door middel van jullie hersenen. Maar JULLIE vinden het goed, en dus doet jullie LICHAAM dat ook! Dat is alles! Als jullie je lichaam ervan overtuigen dat jullie in zuur kunnen baden en perfect gezond zullen blijven, kan jullie lichaam dit doen. Het is niet je lichaam, het is je GEEST die je lichaam programmeert! Dat is alles!

Mijn broeder Sananda heeft het goed gedaan met de lessen over “intenties”. Chocolade is volgens hem het beste ascensiegereedschap, Ja? Wees voorzichtiger met jullie op water gebaseerde projecten, of voedselproducten. Zij zijn de meest natuurlijke vormen van voedsel dat jullie in je lichaam kunnen opnemen. En, oh…..moet ik deze vraag wel stellen? Oh, waarom niet! Ik heb al tegen teveel schenen geschopt om te stoppen, nietwaar?

Zal ik? Een van de beste en puurste vormen van voedsel dat elk van jullie kan verteren in je lichaam is……VLEES! Oh, daarmee trap ik op enkele tenen! Zij hebben het nog niet gelezen of ik kan hen al horen. Hun zielen schreeuwen het uit: “Dank je! Dank je!” Hebben wij jou (Janisel) niet bewezen dat je lichaam zijn behoeften HEEFT? Het loopt op chemicaliën! Heel veel daarvan! En als het niet de gepaste chemicaliën krijgt, raakt het delen van zichzelf kwijt, zonder dat jullie er zelfs maar aan denken, nietwaar? Willen jullie weten waarom jullie geen geld hebben? O, jee, nu gaan wij echt op tenen trappen. Zijn jullie er klaar voor? Jullie wachten nieuwsgierig af, ja? Zullen wij het ECHT hebben over al die ‘chemicaliënvrije’ producten die jullie gebruiken, waar jullie zoveel extra geld aan uitgeven omdat zij vrij van chemicaliën zijn? Chemicaliën kosten meer geld. Waarom zou het duurder zijn om chemicaliënvrij voedsel te hebben? Begrijpen jullie waar ik het over heb? Jullie hebben producten waar sommigen van jullie naar zoeken, die zeggen dat zij ‘organisch’ zijn. Als het ‘organisch’ is, wat is daar dan zo speciaal aan? Verondersteld dat zij vrij van chemicaliën zijn, ja? Er zijn zoveel chemicaliën in de grond, in ALLE grond van deze planeet Aarde. Er is NIETS op de planeet dat nog vrij van chemicaliën is. Realiseren jullie je dit?

Waarom denken jullie dat de planeet het uitschreeuwde onder deze terreur? Waarom denken jullie dat er zo velen van jullie moesten komen? Denken jullie dat jullie moesten komen omdat er een “mogelijkheid” was dat de mensen de planeet zouden vernietigen? Jullie moesten komen omdat dit al was gebeurd! Toen de mensheid besloot te gaan spelen met dingen waartoe zij geen recht hadden om mee te spelen, werd de schade aangericht……50 jaar geleden! Toen ik hier voor het eerst kwam en met mensen begon te spreken, was de schade al aangericht! Waarom denken jullie dat ik toestemming kreeg om dit als EERSTE ding te doen? Het was al gebeurd! Het kan veranderen….maar de mensheid zou daarvoor van de planeet af moeten zijn voor zij zou kunnen veranderen. REALISEREN jullie je dit? (zucht)

Er is zoveel waarvoor ik zou willen komen om het met jullie te delen en er is zoveel waarvoor ik geen toestemming heb om het met jullie te delen. Maar zien jullie, denken jullie echt dat deze planeet geheeld kan worden terwijl daarop leven aanwezig is? Zij moet in een cocon-staat gaan. Realiseren jullie je dit? Ja, jullie zullen de Hemel op Aarde zien…..jullie zullen eerst even ‘op vakantie’ gaan. Sommigen van jullie zullen zelfs geen vakantie kunnen hebben en gaan in winterslaap. En op een ochtend zullen jullie wakker worden en een geheel nieuwe Aarde zien. En jullie zullen je afvragen: “Hmmmm….hoe is dat gebeurd? Ik denk dat ik niet goed genoeg heb opgelet.”

Er is jullie verteld dat er geen evacuatie zal komen. Geloof het als je dat wilt. En je zult op een ochtend wakker worden en zeggen: “Oh, ik heb de laatste tijd niet zo goed opgelet.” Begrijpen jullie? Waarom zou zij nog steeds in omloop zijn in dit melkwegstelsel als zij niet nodig zou zijn? En als jullie niet weten over welke “zij” ik het heb doe dan wat onderzoek. OK? Wij zullen een leuke tijd hebben…..voor degenen die ervoor hebben gekozen om wakker te blijven. En dat zal ook de tijd zijn waarop sommigen van jullie ervoor zullen kiezen om niet terug te komen…..omdat het echte feest aan boord plaatsvindt. En als het een esoterisch feest is, waarom dan teruggaan naar het wereldse? Maar dat gaat vandaag niet gebeuren en het gaat ook morgen niet gebeuren. Maar jullie hebben bijna de garantie dat het in het leven van de meesten van jullie zal gaan gebeuren.

Het hangt er gewoon vanaf hoe druk jullie het zullen krijgen nietwaar? Hoeveel winterslaapkamers denken jullie dat wij hebben? Wij hebben een GROTE voorkeur om het GROTE FEEST hier te houden. Hoe meer mensen plezier hebben in de rit in plaats van te slapen tijdens de rit, hoe beter. En dat is jullie werk. En ja, er zijn tijden geweest waarin de informatie is gegeven dat dit niet zou gaan gebeuren. Maar kom alsjeblieft tot het begrip dat dat dit al een tijdje aan verandering onderhevig is geweest. Er zijn dingen veranderd.

De beer is los. De statisticus heeft zijn rapport nu afgegeven. Willen jullie vliegen terwijl jullie klaar wakker zijn en genieten van het toneel….of willen jullie er doorheen slapen? Dat is jullie keuze. Want alleen degenen die toegewijd zijn en degenen die assisteren, zijn degenen die het meeste plezier in de reis zullen hebben. Er staat ons een groots feest te wachten.

Sommigen van jullie kunnen denken dat ik een ‘mythe’ ben, sommigen kunnen denken dat ik een hersenspinsel ben van iemand anders’ verbeelding en er kan zelfs iemand zijn die denkt dat ik de ‘slechterik’ ben. Maar dat is jullie keuze. Maar ik zal jullie dit vertellen: Ik heb hier naast jullie gestaan in de slechtste tijden die jullie hadden. En als ik er niet persoonlijk was had ik ervoor gezorgd dat er een ander voor jullie was. Want dat is mijn werk. En jullie mogen het trots noemen of ego, maar ik doe mijn werk heel goed. Ik ben er zeer goed in. Daarom heb ik mijn baan gekregen.

Laat mij nu nog een van die vragen stellen. Hoeveel van jullie in deze zaal zouden vanaf het begin weer meedoen…..om de mensheid te redden….om deze planeet te redden? Want dit is wat sommigen van jullie zullen moeten doen. En doe net of je het niet van mij hebt gehoord, geloof het niet van mij….neem het mee naar God, vanavond, morgenavond. Ga bidden en vraag God om je de waarheid te laten zien…..en luister dan en voel. Begrijpen jullie dat?

Ik heb jullie nog een vraag te stellen. En ook dit is weer een vraag die geen verbaal antwoord nodig heeft. Hier is de vraag: Als ik jullie zou vertellen dat het, om de mensheid te redden…..om je werk te doen….jullie morgen wakker zouden moeten worden zonder te kunnen zien, zonder te kunnen horen en zonder te kunnen spreken, zouden jullie dat DOEN? Als het een keuze was, ZOUDEN JULLIE DIT DAN DOEN?

Als ik jullie zou vertellen dat julie morgen zouden kunnen vertrekken, zonder nog iets te doen, en de mensheid daardoor geschokt zou zijn…..zouden jullie dan weggaan? Als ik jullie zou vertellen dat je, als je wakker werd, zou kunnen vertrekken…..naar HUIS zou gaan…..bij ons aan boord van het schip kunnen komen, maar de planeet daardoor verwoest zou worden…..zouden jullie het dan doen? Dit zijn de laatste vragen die ik ging stellen omdat het tijd is dat jullie deze beslissingen gaan nemen. Houd alsjeblieft in gedachten dat ik jullie niet morgen wakker zal maken en meenemen naar het schip, maar dit zijn de beslissingen die jullie moeten nemen……omdat jullie, als je hier niet mee aan de gang gaan, net zo goed kunnen vertrekken.

De tijd waaraan jullie refereren als ‘persoonlijke opoffering’ is voorbij. Jullie ‘zelf’ is niet belangrijk maar jullie kunnen dankbaar zijn voor een heel belangrijk ding…..niet gevraagd te worden aan een kruis te hangen en vernedering en pijn te doorstaan.

Nu kunnen jullie denken dat het gemeen van mij is om dit naar voren te brengen, maar zie je, dat was het principe van ascensie 2000 jaar geleden. Wat denken jullie dat nu de prijs daarvoor is?

Dit is uit liefde gezegd en bedoeld om jullie wakker te schudden want de lichtwerkers die gaan werken zijn wakker. Nu is het tijd om wakker te worden voor duidelijkheid, om een beetje meer te weten over wat jullie gaan doen. Begrijpen jullie dat? Als jullie niet verder kunnen gaan, is dat goed, omdat sommigen van jullie alleen een contract hebben waarin staat dat jullie degenen die het wel doen, zouden steunen. Begrijpen jullie dit? Geldelijk steunen, mentaal steunen, wat dan ook! Jullie zullen het weten. Want wij hebben velen van jullie voor vele taken en sommigen van jullie manifesteren makkelijker dan anderen.

En als dat jullie talent is, wie denken jullie dan dat degenen zijn die daarvan profiteren? Dat is jullie werk…..om degenen te helpen die het werk UITVOEREN. En jullie kunnen hoogst dankbaar zijn dat jullie niet in de loopgraven zitten, ja? Onderzoek je hart, neem het mee naar de BESTE Vader….breng het naar God. God zal je nu antwoorden. Wees er van verzekerd dat je luistert. En als er verder niets is, zal Sananda blijven komen en jullie aan het lachen maken. Alles wat jullie hoeven te doen is hem een stuk chocola te geven. (zucht) Wel, ik denk dat ik nu zal gaan. Jullie buren zouden kunnen gaan klagen over het lawaai dat hij maakt (windklokkenspel) vanavond. Dat was een grap…..jullie mogen lachen. (grijns)

Nu, zonder een van de antwoorden te verklappen op de voorgaande vragen – heeft iemand van jullie nog vragen?

Q; als jij zegt: ‘van het begin af aan…..

A: Ah….dat is jullie definitie. Dat hangt niet van mij af, dat hangt van jullie af. Begrijp je? Het hangt van JULLIE beslissing af. Sommigen van jullie kunnen voelen dat zij er al mee begonnen zijn.

Q: Met betrekking tot het Midden Oosten…..ik heb mij afgevraagd, hoe gaat het daarmee?

A: Ik probeer daarvoor een vriendelijk antwoord te bedenken. Het is pleonastisch. Voor zover het jullie Midden Oosten betreft, geloof mij, daar wordt goed voor gezorgd.

Toch is jullie zonnestelsel voor een tijdje op rust gezet. Zie je, er is veel te veel energie…..hmmm….hoe zal ik dit zeggen…..naar deze planeet “gebombardeerd” en dit is nu even gestopt. Zij (de Aarde) kan het een tijdje niet opnemen. Net zoals ik om een vakantie heb gevraagd na de Bijeenkomst, heeft de planeet om een kleine vakantie gevraagd en ook voor de toegevoegde energieën die steeds in haar binnenkomen. Er is prachtig werk gedaan. Maar zie je, wat betreft personeel en een kleine groep vrijwilligers – als die niet uit zo’n 1000 man zou bestaan, zou ik niet zeggen dat het overdadig is maar dat het een druppel op een gloeiende plaat was. De groepen moeten veel, veel groter zijn. In feite, wat wij aan deze groep die hier in de zaal zit zouden willen vragen….zouden wij graag enorm willen noemen.

Nu zou ik graag een vraag willen beantwoorden die nog niet eens gesteld is. Net toen wij het raster hadden verstevigd rondom deze planeet om haar te beschermen tegen deze toegevoegde energieën toen de schone-lucht-kristallen weg waren en wij nog beter MET de planeet konden werken voor haar zuivering…..begon het feest aan boord. Begrijpen jullie dit? Het helpt de lucht nu, want zie je, wij hebben werk te doen. Dit is ernstig. Laten wij zeggen dat wij deze planeet morgen evacueren. Hoe wij de planeet gaan zuiveren is…..wij hebben ‘doelen’ nodig om de onzuiverheden te accepteren. Daar zijn de kristallen voor, begrijpen jullie? Vertel de mensen alsjeblieft dat als zij in de ‘straal’ lopen, zij hun kristallen moeten achterlaten. (grijns) Zij zijn daar met een reden. Zij hebben een frequentie in zich zitten. Het doel zal hen vinden.

De evacuatie is niet morgen, het is ook niet op vrijdag. Wij zouden kunnen zeggen: snel. Wel, laten wij gewoon zeggen dat het tijd is om aan de slag te gaan. En laten wij zeggen dat de evacuatie nooit gaat gebeuren.

Het werk moet nog steeds gedaan worden, ja? Ik vind het niet makkelijk om dit te vertellen. Het laatste ding in deze wereld…..DEZE wereld…..is, dat ik meer angst zou willen verspreiden. Maar zien jullie, zo velen van jullie hebben gezegd dat zij zich WILLEN herinneren dat zij op het schip zijn geweest……waarvoor zouden jullie angst hebben? WIE ZOU ER BANG MOETEN ZIJN VOOR HET FEEST, JA? Angst is niets meer dan een menselijk waanidee.

Er zijn jullie vanavond dingen verteld die de komst hier naartoe waard maakten, ja? Goed! HOUD VAN ELKAAR! Kunnen jullie dat doen? Kunnen jullie dat? Heel goed! Heb plezier….want het plezier is zojuist begonnen. Mijn broeder Sananda heeft gezegd dat het al die tijd plezierig is, maar zien jullie, degenen die sliepen en bedoeld waren om te ontwaken, zijn ontwaakt. En als zij niet ontwaakt waren, zijn zij vervangen.

Aldus kunnen jullie zien dat het nu tijd is voor de duidelijkheid waar jullie allemaal om gevraagd hebben. Begrijpen jullie? Veracht mij niet want ik HOU van jullie. Nu, ik heb in de gaten dat jullie allemaal nog stil zitten en de achtersten nog niet teveel pijn doen.

Dat is goed, want ik ben klaar!

Dank jullie wel.