Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 27 januari 2014

Aisha North en de Constant Companions Een Korte Update.... 26 Januari 2014

Aisha North en de Constant Companions
Een Korte Update Aangaande de Energieën
26 Januari 2014

Zoals velen van jullie al vastgesteld hebben, is er een korte pauze van wat er zoal gebeurd, en niets te vroeg zullen jullie er misschien aan toevoegen. Want de laatste paar dagen werden gemarkeerd door een enorme grote invoer van energieën, iets gelijkaardigs werd nog nooit eerder op deze kleine planeet van jullie gezien. En ja, dit is ook iets dat bezig is zichtbaar te worden, niet alleen voor jullie wetenschappers, maar ook voor het blote oog.

Want jullie wereld is ermee begonnen om enige signalen vanuit de diepe, diepe ruimte te ontvangen die een zeer lange tijd geleden volgens jullie maatstaven uitgezonden werden, en nu, bereiken zij voor de allereerste keer jullie kusten. En nee, wij refereren niet naar wat dan ook dat geacht kan worden slechts toeval te zijn, want wij hebben jullie al verteld, alles gebeurd wanneer de tijd er juist voor is om te gebeuren, zo ook, met dit. Dus als jullie je ogen naar de hemel opheffen, zullen jullie een kleine spelenprik van licht zien welke er een paar dagen geleden nog niet was, maar nu, zal het lijken dat het steeds meer zichtbaar wordt, aangezien de signalen die zo'n lange tijd geleden uitgezonden werden, nu gekomen zijn om jullie allemaal te begroeten. Wij refereren niet naar wat voor een ramp dan ook op wat voor manier dan ook, wij refereren slechts naar iets dat jullie wetenschappers zullen noemen een supernova, maar waar wij graag naar zouden willen refereren als de begroeter.

Want dit is slechts een signaal dat iets veel belangrijker, dan deze kleine hemelse begroeter, op diens weg naar jullie toe is. En voordat jullie je gedachten vullen met beelden van een lange lijn van rampenfilms waar jullie medemensen jullie graag op een regelmatige basis mee vullen, moeten wij ons haasten om eraan toe te voegen dat waar wij over spreken, daar helemaal niet op lijkt. Want wij refereren niet naar een feitelijk object dat in de hemel boven jullie planeet zweeft, wijd en zijd schaduwen werpend in wat voor aspect dan ook waar jullie aan mogen denken. Nee, wij spreken over een invoering van energetisch opgeladen deeltjes (1), zo ongeveer als degenen die naar jullie toekomen vanuit jullie buur, de Zon. Maar waar wij naar refereren, is inderdaad hetzelfde soort van "substantie" in de vorm van energetisch opgeladen deeltjes, maar dit zullen deeltjes zijn die inderdaad vanuit een geheel andere bron gedag komen zeggen, en die een zelfs diepere en een meer diepgaande invloed op jullie allemaal zullen hebben. En nee, niet zoals in het afbreken van jullie, als dat misschien is zoals jullie je de laatste paar dagen gevoeld hebben, wij refereren naar het soort van deeltjes die letterlijk jullie motor op zullen laden, in de vorm van de energetische schakelingen, en dus, jullie in staat zullen stellen om wederom volledig verbonden te worden.

Dus neem enige tijd om diep adem te halen, en neem enige tijd om terug te gaan en herevalueer waar je de afgelopen week zo ongeveer doorheen gegaan bent, en wij denken dat jullie allemaal zullen beginnen de dingen inderdaad in een zeer nieuwe licht te zien. Misschien zouden jullie zelfs enige tijd moeten nemen om terug te gaan en ook enige van de boodschappen moeten onderzoeken die wij jullie in deze tijdsperiode gegeven hebben, want zoals wij jullie vroeg in deze opeenvolging van boodschappen vertelden, is er hier veel dat tussen de regels in ligt. Dus als je probeert om jouw stappen - en inderdaad de onze - een klein beetje na te sporen, denken wij dat jullie zullen beginnen iets nieuws tevoorschijn te zien komen, zowel binnenin als buitenom. Inderdaad, er is nu op alle niveaus zoveel gaande, dat jullie allemaal het vuur na aan de schenen gelegd wordt om meer in te nemen per keer dan louter fragmenten. In die zin dat, het menselijke deel van jullie bij tijden misschien krachtig zal worstelen, maar de rest van jullie neemt dit alles in en geniet er diepgaand van.

Want het zal zijn zoals manna vanuit de hemel in iedere betekenis van het woord, en dus, zelfs als je denkt dat deze laatste week helemaal ging over fysiek onbegrip, vermoeidheid en zelfs regelrechte uitputting, is het tamelijk het tegengestelde geweest, als je er vanuit ons perspectief naar kijkt. Want wij zien het volledige plaatje, en wij zien hoe deze oude en sluimerende delen van jullie ermee beginnen te ontwaken, zich strekken en gapen en letterlijk het nieuwe licht binnen verwelkomen. En als zodanig, wat jullie naar de rand van uitputting gebracht heeft, heeft jullie ook naar de drempel van volledige en totale ontwaking gebracht. Dus ja, kijk vooruit, kijk naar boven, maar vergeet niet om achterom te kijken, om beter te kunnen zien wat je de eerste keer zo ongeveer gemist mag hebben. Of eerder, om beter te zien wat je echt gegeven hebt, en wat je echt binnenin de waarachtige kern van jouw wezen ontvangen hebt. 

The Constant Companions

Voetnoot
(1) Cobie: Vermoedelijk wordt hier gerefereerd naar de Tsunami van Liefde van de Moeder.