Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 30 januari 2014

Aartsengel Zadkiel “Het Ontvangen van de Energie van het Hogere Licht" Februari 2014 / Linda Robinson

Aartsengel Zadkiel
“Het Ontvangen van de Energie van het Hogere Licht"
Februari 2014 / Linda Robinson
Gegroet Geliefden,
Dit is Aartsengel Zadkiel samen met Lady Amethyst van de Zevende Straal van Transformatie en Manifestatie. Vandaag, wensen wij te spreken over de energetische patronen van verandering en hun belang bij het binnenbrengen van nieuwe patronen van het Hogere Licht.

Jullie ontvangen krachtige instromingen van hogere energie die in golven naar jullie toekomen en die exponentieel toenemen.

Oude energetische patronen worden ontmanteld om een duidelijke weg voor te bereiden voor de nieuwe energie om zich te ontwikkelen en te manifesteren in/naar formidabele nieuwe patronen van het hogere trillingsLicht.

De oude energetische patronen zijn samengesteld uit gedachten en houdingen die gebaseerd zijn op de derde dimensionale frequenties. Terwijl deze niet ongunstig zijn, zijn zij niet de hoogste mogelijkheid die nu voor de mensheid beschikbaar is. Het is gelijk aan het krijgen van een nieuw model auto of een gebruiksvoorwerp dat meer opgewaardeerde eigenschappen heeft.

De nieuwe hogere dimensionale energie opent de weg voor groter besef zowel op een aards niveau als op een galactisch niveau. Dit staat toe naar de hogere Lichtpaden voor Ascentie.

Iedere opruiming van oude energie en iedere instroming van nieuwe energie opent de weg naar een hogere frequentie.

Jullie mogen dit op zeer praktische manieren opgemerkt hebben. Als je ervaren hebt dat je een kledingstuk vasthield waar je eens van hield en je beseft dat je het niet langer meer wilt dragen, dan heb je deze verandering gezien. Het kledingstuk draagt energie dat niet langer meer harmoniseert met jouw nieuwe hogere energie.

Soms, mogen de veranderingen meer universeel zijn. Een favoriete winkel mag dichtgaan. Een product dat je gebruikt kan geleidelijk aan afgeschaft worden. Een activiteit waar je van geniet wordt niet langer voortgezet. Individueel, mag één verandering onbelangrijk schijnen te zijn. Echter, wanneer je diverse van deze beëindigingen gewaarwordt zich voor te doen binnen een korte tijdsperiode, mag je een ontmanteling ervaren van oude energetische patronen ter voorbereiding op nieuwe om tevoorschijn te komen.

Het is gelijk aan een glas water. Als het water te lang in het glas geweest is, kan het stagnerend worden. Het oude water moet er eerst uitgegoten worden voordat het frisse, nieuwe water toegevoegd kan worden.

Dezelfde principes zijn van toepassing op energetische patronen. De oude patronen moeten ontmanteld worden om ruimte voor de nieuwe patronen te maken.

Het is geen kwestie van dat de ene patroon slecht is en een ander patroon goed. Het is eenvoudig een kwestie van welk patroon voor jou op het moment het best passend is. Het oude patroon heeft jou goed gediend. Bedank het voor diens dienstverlening, en sta het toe terug te keren naar de Bron van transformatie in/naar hogere trillingsenergie. Wanneer je beseft dat deze ontmanteling deel uitmaakt van een natuurlijke cyclus welke ruimte voor het nieuwe aan het voorbereiden is, is het minder waarschijnlijk je gehecht te voelen aan de eerdere artikelen of activiteiten omdat je het potentieel begrijpt om iets te ontvangen dat jou zal verzorgen als je in/naar de hogere energie verhuisd.

Gedurende een poosje, bestonden het oude en het nieuwe tegelijkertijd om de verandering voor jou te vergemakkelijken. Nu is het tijd voor het nieuwe om zich volledig te manifesteren. Hoewel de veranderingen zich allemaal tegelijkertijd mogen lijken voor te doen, werden de nieuwe energetische patronen gedurende enige tijd gevormd, en nu manifesteert het zich.

Bijvoorbeeld, je mag bij jezelf gewaarworden dat je een nieuw product of een nieuwe activiteit zelfs beter vindt dan de oude. Jouw energie is naar een hoger niveau verhuisd, en het Universum maakt nieuwe artikelen en activiteiten beschikbaar die jouw groei zullen ondersteunen. Jouw aandeel is de verandering die zich voordoet te begrijpen, laat het oude zonder gehechtheid los, en begroet het nieuwe met vreugde.

Verwelkom de verandering, en voel een lichtheid rondom jou heen. Dit zal jou helpen gemakkelijker voorwaarts te gaan. Als je wat voor weerstand dan ook voelt, check het na bij jouw innerlijke begeleiding om er zeker van te zijn of de verandering juist voor jou is. Als het goed aanvoelt en je wilt voorwaarts gaan, mag je de Violette Vlam aanroepen om de energetische patronen te helpen transformeren.

Terwijl de nieuwe energetische patronen manifesteren, geniet ervan zonder gehechtheid aan hen. Je kunt dit doen door volledig de nieuwe activiteit of het nieuwe artikel te omhelzen en ervan te genieten, terwijl tezelfdertijd, je open blijft staan voor een andere mogelijkheid hetgeen zelfs een betere energetische overeenstemming voor jou mag zijn. Het is het vastklampen aan de oude, verouderde patronen die leed veroorzaken.

Hoe meer open je blijft om de nieuwe energie en de patronen die meekomen te ontvangen, hoe gemakkelijker je voorwaarts kunt gaan.

Geliefden, wij prijzen jullie voor het verwelkomen van de nieuwe energie van het Hogere Licht, en wij eren jullie voor de prachtige Wezens van Licht die jullie zijn.

Weet dat er groots van jullie gehouden wordt.

WIJ ZIJN Aartsengel Zadkiel en Lady Amethyst.
…en Wij omringen jullie met Liefde
En zo zij het.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
All Rights Reserved Linda M. Robinson, www.PersonalPathwaysOfLight.com
Posting on websites is permitted as long as the information is not altered, excerpted or added to, and credit of authorship, including my name and website, is given. Linda M. Robinson, www.PersonalPathwaysOfLight.com