Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 27 januari 2014

Aartsengel Michael "De Antwoorden Hebben Jullie in Jullie Heilige Weten, ......26 januari 2014 / Rita Pulmans

Aartsengel Michael
"De Antwoorden Hebben Jullie in Jullie Heilige Weten, in Jullie Heilige Harten, in Jullie Heilige Zijn"
26 januari 2014 / Rita Pulmans
Lieve Aartsengel Michaël,
Vraag  van persoon: Wij hebben zulke mooie ingevingen gekregen hoe te mediteren voor Moeder Aarde, voor Fukushima, voor het helen van zieken, voor de overlevenden van de ramp op de Filippijnen, en nog veel en veel meer. 

-Hoe kunnen we hier praktisch mee omgaan? Het vraagt veel energie om al die ingevingen achter elkaar op te volgen.
-Is bijvoorbeeld denken aan de geleide meditatie voor Fukushima, of ieder ander onderwerp, voldoende of is het effectiever de hele geleide meditatie weer te doorlopen? 

Vraag 2: -Hoe kan ik dat denken voor langere tijd uitschakelen? Daar ons denken ons gevangen houd in de 3D illusie.
Vraag 3: -Je kent mijn diepste wensen/dromen, ze zijn groots en worden alleen maar groter, maar dat is wat jullie ons vragen te doen, dromen. 
Geliefde Aartsengel Michael,
U hebt hier de vragen gehoord, wilt u hierop een antwoord geven? Ik dank u. 
Geliefde zielen, geliefde harten,
Wat ik Aartsengel Michael jullie hier ga brengen weten sommigen onder jullie reeds ... (Hij glimlacht) Daar de vragen die vanuit je intuïtie komen steeds "juist" zijn. Enkel de vragen die het hart gepasseerd hebben zijn al doorspekt met het antwoord. Daar jullie geliefden allemaal reeds het antwoord hebben, in jullie Heilige Weten, in jullie Heilige Harten, in jullie Heilige Zijn. En vanuit jullie Heilige Voelen, en daaruit vloeiend jullie Heilige Weten, zullen jullie ook functioneren vanuit dit Heilige Weten.
En daarmee weet jij lieverd (persoon die de vraag stelde) het antwoord reeds zelf op de vraag: "Hoe kunnen we hiermee (met de meditaties) praktisch omgaan." Wat denk jij zelf lieverd? Ja juist, wanneer jij hiermee omgaat via jouw gevoel, via jouw Heilige Hart, dan zul jij altijd - hoor! -  ALTIJD handelen vanuit je liefde.
En dit is wat hierin het allerbelangrijkste is, je liefde, niet enkel jullie eigenliefde, die is ook belangrijk! Maar je liefde voor je medemens, je liefde voor Moeder Aarde, je liefde voor jullie nageslacht en vul maar verder in .....
En vanuit dit gegeven, dat jullie (dienen te) benaderen zonder angst, zal het juiste ontspruiten wat je mag en kunt doen. Daarom geliefde ziel zal Ik Aartsengel Michael je geen direct antwoord brengen op je vraag. Daar er hier geen antwoord nodig is. Jijzelf weet en voelt wat goed is om te doen, want als (Hij glimlacht, want brengt nu toch een antwoord) je de energie niet daadwerkelijk kunt opbrengen, geeft het ook geen krachtige meditatie weer, begrijp je?
Dan mag en kun je dit een keertje (of 2-3) overslaan en dan is het inderdaad beter om in gedachten en met je intenties je te verbinden met de gegeven meditaties. Het is de intentie - met liefde uitgesproken - die hier belangrijk is. En zoals je weet zijn gesproken woorden energieën die sterk kunnen doorwerken. Alsook je "gedachten" in die richting. Dus blijf voelen en de keuze is volledig vrij en aan jou (Hij glimlacht weer) Moeten is hier dus niet meer bij, enkel durven, doen, en medeleven vanuit je liefde.
R: "Doen, zeg je Heer Michael?" vraag ik hem.
AEM: Ja doen, wanneer (als) je vanuit je liefde mediteert.
R: "Oké," zeg ik.
AEM: En wanneer je geliefde ziel "denkt" aan de meditatie voor dit of dat, werkt het niet echt. Het werkt wel vanuit je voelen en vervolgens je visualisatie zeg maar. Het denken alleen hierin is te pragmatisch.
R: "Hoezo Michael?", vraag ik hem.
AEM: Lieverds, pragmatisch kan werken vanuit de materie, doch hier zijn er een paar meer mouwen aan toe te voegen, (Hij glimlacht) namelijk je gevoel. Dat je je denken eventjes schaakmat mag zetten, zeg maar.
En wat bedoel ik Aartsengel Michael hier nu mee geliefden, dat het denken niet het belangrijkste mag zijn bij mediteren, integendeel, dit mag je dan stilte geven. Alhoewel ik je vraag heel goed versta, namelijk eraan denken, dit is er aandacht aan geven, zodat je aan de gang kunt gaan en de meditatie erop kunt richten.
Maar laat mij toch zeggen dat je eerst naar je gevoel dient te gaan en dan naar je intentie, begrijp je lieverd? Dit werkt altijd. En op deze manier kan het ook kort en krachtig zijn. En de praktijk werkt zich vervolgens uit naar jouw kunnen.
Vraag persoon: -Hoe kan ik dat denken voor langere tijd uitschakelen? Daar ons denken ons gevangen houdt in de 3D illusie.
AEM: Geliefde ziel, laat mij Aartsengel Michael dit zeggen, dat het denken nu eenmaal op Aarde heerst. Jullie kunnen ook niet echt overleven door niet te denken nietwaar? Ga ik vandaag zelf brood bakken of ga ik naar de bakker. Wanneer sluit de winkel etc. Begrijp je lieverd?
Het is een zodanige misvatting dat jullie je denken volledig zouden moeten stilzetten, negeren of wat dan ook. Neen dit werkt niet. Wat wel werkt is; jullie zoveel als mogelijk hierin te trainen, om de juiste gedachten te creëren, en dit maakt werkelijk een wereld van verschil. Op deze manier zullen jullie ook leren jezelf te aanvaarden zoals jullie zijn met of zonder gedachten. Met of zonder goede gezondheid. Met of zonder wat dan ook. Begrijp je?
Want met de juiste gedachten omtrent ALLES, dus met liefde gedacht, dan is de wereld Liefde, ben jij liefde, is je buurman liefde, etc. Want jouw mooie "denken", jouw liefdevolle gedachten, zullen als een vloedgolf de wereld overstromen. En dit is de langverwachte tsunami die alles ten goede zal overspoelen. Zodat het ieder levend wezen zal aanraken en instromen.
Alle hulp is welkom!!
Wat ook belangrijk is lieverds, (R: zie vraag, maar voor ons allen geldig) voel je niet gevangen in 3D, noch in gedachten noch in lijf en leden, want het gevoel zal jullie een beetje naar beneden trekken zeg maar. Laat dit gevoel los en voel wat anders. Laat mij dit gezegd hebben. Dat wat jullie zien is niet meer de werkelijkheid. De werkelijkheid gaat hier al aan voorbij. Draai om die knop! (Zegt Hij kordaat maar liefdevol) Dus lieverds deze vraag: hoe kan ik mijn denken uitschakelen, dat kunnen jullie niet, wel kunnen jullie er met liefde naar kijken! Het denken verstillen, dit kunnen jullie wel!
Mag ik Aartsengel Michael jullie dit nog brengen lieverds:
Nu geliefde zielen is het een tijd van loslaten, alles wat jullie reeds veelvuldig geleerd en herkauwd hebben, geïntegreerd hebben, mag je, ga je nu in de praktijk omzetten. In je dagelijks leven laten invloeien en doen is hier het sleutelwoord tot succes van alles wat het gevolg is. Succes in je eigenliefde, succes in de liefde, succes in je praktische zaken, daar deze doorspekt zullen zijn van je Hoger Weten en je Hoger Voelen, je Hoger Zijn, zullen het gevolg zijn. Dit is wat ik Aartsengel Michael jullie reeds zolang tracht duidelijk te maken!
Het vertrouwen in jullie Zelven, dat jullie indien je alles loslaat in vreugde, geloof en liefde. En wanneer jullie je "geleerde" herinneringen in dit leven bovenhalen vanuit jullie Kracht, jullie al je wensen zullen en kunnen neerzetten!! Jullie planten dan je Goddelijke Kunde als het ware in de Heilige Moeder Aarde.
Ja zo is het geliefden, dat het ook werkt!
Jullie zullen de Aarde heiligen met jullie heilige daden, woorden en gedachten, voorafgaand in deze trend. Dit is wat jullie kunnen en zijn, jullie zijn Scheppers, Schep! Schep in vreugde vanuit je zielewens. Schep in Kracht vanuit je Heiligdom, je Heilige Hart! Schep buiten de illusie om, de echte wereld, de echte waarheid, het echte leven!
Het liefdespad is jullie reeds voorgegaan door broeder Jezus, Joshua, Sananda. (R: De ziel die bekend is als Jezus, was een direct fragment van de Sananda-lijn.) Volg hem niet schrijlings of schoorvoetend, maar in sterke tred.  Ga geliefde kinderen van deze Aarde, ga!
En wat jouw laatste vraag betreft geliefd hart:
Vraag: -Je kent mijn diepste wensen/dromen, ze zijn groots en worden alleen maar groter, maar dat is wat jullie ons vragen?
AEM: Wij de Goddelijke Wereld vragen jullie enkel om jullie zelf te respecteren, zo ook je medemens en ieder levend wezen op Aarde. Wij de Goddelijke Wereld vragen jullie enkel om liefde te ZIJN. Doch in principe vragen wij jullie NIETS.
Wat wil ik Aartsengel Michael hier mee zeggen geliefde ziel. Dat jullie vragen en wij draaien (-; (hij glimlacht heel breeduit)
Ik Aartsengel Michael heb gesproken tot u allen.
R: Ik dank je geliefde Lord voor dit prachtige antwoord.

Channeling Rita Pulmans ©
Er mag niets aan deze tekst veranderd worden en of bijgevoegd.
Deze tekst dient in zijn algehele vorm te worden weergegeven incluis deze tekst.