Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 28 januari 2014

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap 28 januari 2014

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
Dinsdag 28 januari 2014

Verbeelding is een prachtig geschenk van de mens. Velen van jullie hebben geleerd jullie verbeelding weg te stoppen, volwassen te zijn, en niet lichtzinnig te zijn. Dit is zo'n een slechte dienst aan jullie, omdat de verbeelding een van uw meest krachtige tools is! Verbeelding heeft stroming. Het creëert en beweegt energie door haar focus. 

Wanneer je in die staat van stroming en creatie bent, bent je in lijn met de Bron. Het is vanuit die ruimte dat je goddelijke inspiraties zijn ontdekt. Verbeelding laat je toe veel verschillende dingen te ervaren. Het leidt tot een veel groter enthousiasme over het leven. Wanneer je creëert via je verbeelding, bent je in staat om je eigen schepper zelf, je eigen meesterschap, je eigen authentieke kracht te ervaren.

Je bent in staat om schoonheid te creëren door je eigen lens, die altijd een verrukkelijke demonstratie van jouw eigen unieke energieën zal zijn. Het is door het gebruik van de verbeelding dat kinderen magie creëren in hun Nu momenten en vreugde ervaren. Dierbaren, denk niet enkel omdat je een volwassene bent dat je verbeelding zijn doel heeft verloren! Het is een fantastisch en essentieel creatie tool, dus stof het af en geniet van het plezier en de magie die het je heeft te bieden.


~ Aartsengel Gabriel ~

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl