Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 19 januari 2014

AE Michael en de Raden van Jullie Hogere Zelven 18 Januari 2014 / Ron Head

AE Michael en de Raden van Jullie Hogere Zelven
" Het Beste Begeleidende Systeem dat Voor Jullie Beschikbaar is, is Jullie Verbeelding en Intentie "
18 Januari 2014 / Ron Head

Vandaag, zoals wij het nu net met dit kanaal besproken hebben, zullen wij een volledig nieuw type van communicatie beginnen.
Het is onze bedoeling, met zijn instemming, om een doorgaande conversatie te beginnen betreffende wat voor onderwerpen dan ook die van de grootste zorg zijn voor diegenen van jullie die onze boodschappen volgen. Het is waar dat een ieder van jullie uniek is en op vele manieren op een reis is die ongelijk aan welke andere dan ook is. Maar het is ook waar dat er zeer nauwe overeenkomsten tussen jullie zijn. Er zijn daarom vele zorgen/ongerustheden die jullie met elkaar gemeen hebben.
Dus wij zullen, vanaf vandaag, een conversatie met jullie beginnen die doorgaand is en niet verdeeld is in op zichzelf staande hapklare delen. Jullie zullen zonder enige twijfel opgemerkt hebben dat "de boodschappen", als je er op die manier aan denkt, zich vermengd hebben in/naar een eenheid van doel, rondom de globe, ongeacht het kanaal dat wij gebruiken om het tot uitdrukking te brengen. Verschillen in onderwerp en woorden weerhouden de boodschap niet van een nette gezamenlijke afstemming in/naar een heelheid. Dit is bij ontwerp.

Het is uiteindelijk waar, dat jullie allemaal op een pad naar dezelfde bestemming zijn. En hoewel jullie allemaal moeten beginnen van waar het ook is dat je staat, vele van de obstakels, en inderdaad zeges, zijn voor velen hetzelfde, zo niet voor jullie allemaal. De planetaire omgeving waarin jullie jezelf gewaarworden is voor iedereen hetzelfde, zelfs terwijl het individu afgescheiden en uniek is. En de geplande stappen om door de meerderheid genomen te worden zijn vaak zeer veel hetzelfde, zoals dat de omgevende energie waar jullie in zijn en de huidige staten van jullie bewustzijn gelijk zijn.

Er is nu, bijvoorbeeld, een groeiend besef van de verandering in lichtkwaliteit, kleur, en energie rondom jullie heen zich aan het ontwikkelen. Jullie worden aangespoord, door ons, om je bewust te worden van andere facetten van jullie zelf dan waar jullie ooit veel aandacht aan gegeven hebben. Toenemende aantallen van jullie hebben wat toeschijnt te zijn grote uitbreidingen van besef en bewustzijn wat voorbijgaand is, maar om nooit te vergeten. Zij laten jullie verbijsterd en veranderd achter. 
Al deze dingen zijn voor jullie daar om te verkennen. Zij zijn allemaal stapstenen op jullie pad. En besef alsjeblieft dat jullie pad, zoals wij het bespreken, innerlijk is. Wij gaan niet bespreken wat aan de buitenzijde is, bedoelend fysiek, stappen die jullie zouden kunnen nemen in jullie levens.
Wij begrijpen volledig dat deze belangrijk voor jullie zijn. Jullie huidige leven is de huidige focus van jullie wezen, en met recht. Maar het is niet de focus van onze begeleiding, en zal dat niet zijn. Jullie externe stappen zullen bepaald worden door het wezen dat jullie samenstellen vanuit dat wat jullie leren en worden. En dat is ook zoals het zou moeten zijn.
Wij sporen jullie nu aan om enige overweging te geven aan de grote en krachtige stappen die jullie in jullie recente verleden, zoals jullie het zien, genomen hebben. Jullie moeten jezelf nu de eer geven voor de mensen die jullie geworden zijn zodat jullie meer van jullie vermogen voelen om diegenen te worden die jullie zullen zijn na dit verbazingwekkende jaar dat jullie binnengaan.
Er is veel gesproken naar aanleiding van de gebieden van licht en energie waar jullie doorheen gaan, wij hebben dat hier heel veel gedaan, maar wij hebben weinig gesproken over het feit dat het niet zo zou zijn hadden jullie het niet aangetrokken, en diens intensiteit, met jullie verbijsterende vooruitgang.
Er is geen atoom in jullie fysieke lichaam dat hierdoor niet beïnvloed werd. Er is geen enkele gedachte welke niet op de één of andere manier aangepast werd. De mogelijkheden en waarschijnlijkheden van jullie aankomende tijd zijn veranderd en gaan door te veranderen. En jullie zijn aan het leren dat het beste begeleidende systeem dat voor jullie beschikbaar is, zowel collectief als individueel, jullie verbeelding en intentie is.
Er zijn dingen welke altijd waar zijn geweest, maar waar de meesten van jullie slechts nu opnieuw van op de hoogte gebracht worden. Dus er zullen tamelijk veel dingen voor ons zijn om op in te gaan. Wij zullen de koers van onze conversatie bepalen door jullie koers en vooruitgang te observeren. Wij zullen jullie dingen geven om te overdenken zoals we gaan. En wij laten jullie bepalen wat voor jullie in deze tijden het meest toepasselijk is.
Maar wij sporen jullie niet aan om wat dan ook uit de hand weg te gooien. Misschien, bouw een mag-dit-later-nodig-zijn plank in jullie mentale vliering.
Wij zullen niet onze normale manier van het beëindigen van deze boodschappen gebruiken vandaag. In plaats daarvan zullen wij zeggen, "Tot de volgende keer."
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:http://oraclesandhealers.wordpress.com/