Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 4 januari 2014

Oth: Accepteer de dualiteit. 4 januari 2014

Oth: Accepteer de dualiteit.

Geplaatst 4 januari 2014

Lieve Oth, als onvoorwaardelijke liefde dat is waar we vandaan komen, wat is dan de functie dat wij dat op Aarde niet meer weten, laat staan naar handelen?

Onvoorwaardelijke liefde, de bron van liefde die jij bedoelt, kun je vergelijken met de twintigste dimensie. Dus als jullie nog niet in staat zijn om volledig in de vijfde dimensie te leven, hoe zou je dan in staat willen zijn om in de twintigste dimensie te leven?

Jullie zijn beperkt door jullie bewustzijn en je zult ervaren dat hoe meer je je bewustzijn verruimt, hoe ruimer je liefde wordt, hoe groter het begrip wordt en hoe minder oordelen en veroordelingen je nog hebt in je leven.

Heavenletter #4789 Zeg: “God, Hier Ben Ik”. / 4 januari 2014

Zeg: “God, Hier Ben Ik”.

Zaterdag 4 januari 2014

God zei:

Vanuit de diepte van jouw hart en vanuit de diepte van jouw ziel herken je het wonder van diepte. Diepte is dieper dan oppervlakte. Er wordt iets bedoeld als je zegt de diepte van de oceaan, en jij bent bedoeld naar grotere diepte te groeien.

We kunnen zeggen dat dieper gaan is waar evolutie om gaat. In die zin blijf je doorgaan dieper en dieper te groeien. Er is geen aankomst, geliefden. Er is het proces van aankomen. Je bent nu in dat proces. En Ik zeg: “Welkom”.

Dagelijkse Boodschappen van Wijsheid en Inspiratie 3 januari 2014


Dagelijkse Boodschappen van Wijsheid en Inspiratie
3 januari 2014 
 vertaling Winny

Gegroet, Lieve Mensen, het is Lord Emanuel die opnieuw bij jullie komt, de derde dag van jullie Gregoriaanse jaar van tweeduizend veertien. Nou, nou, Lieve Mensen, hier zijn we dan, weer een jaar, de tijd is zich tastbaar aan het versnellen voor jullie Lieve Mensen, jullie voelen dit nu allemaal. Grote veranderingen zijn hier voor jullie, wat betreft de tijd en ik dring er bij jullie op aan, om ‘er in mee te gaan’, zoals jullie zeggen. Laat het toe en accepteer de veranderende tijd, anders, Lieve Mensen, kan dit een desoriënterende verstoring op jullie hebben. Laat de gevoelens van de tijdsverstoring jullie niet op een mentaal niveau beïnvloeden. Laat dit voorbijgaan aan je denken en sta dit toe, sta dit toe met Easeand Grace (gemak en genade). Weet dat de verandering van jullie concept van tijd zal komen en de overgang zal, hoe kun je dat zeggen, ‘raar’ zijn. Alleen als jullie dit laten gebeuren, dus Lieve mensen, kennis is macht en als je weet dat de tijd aan het veranderen is dan kun je het voorbijgaan van de tijd moeiteloos laten doorstromen, wetend dat jullie alles kunnen bereiken dat je bedoeld bent te bereiken in een dag, ondanks het voorbijsnellen van jullie tijd.

vrijdag 3 januari 2014

Aartsengel Michael via Ron Head - 3 Januari 2014

Aartsengel Michael
Zoals Wij Jullie Zo Vaak Verteld hebben, zijn Jullie Nooit Alleen
3 Januari 2014 / Ron Head

Michael met en voor de Raden 
Laat ons deze boodschappen voor jullie jaar van 2014 beginnen met een nieuw begrip van waar deze informatie vandaan zal komen. Niets zal, in feite, veranderd zijn, maar wij willen het duidelijker aan een ieder van jullie maken waar deze begeleiding van afkomstig is.
Zoals jullie hierboven zien, spreek ik nu voor wat wij zullen noemen de Raden. Sommige kanalen noemen deze groepen, sommigen benoemen het anders. Maar ongeacht wat diens naam is, is het een feit dat een ieder van jullie Raden heeft, en daar in feite aan deelnemen, welke jullie en ieder ander gevoelhebbend wezen op deze reis begeleiden. Jullie bezoeken deze Raden. Jullie Hogere Zelven zitten hier. Jullie gidsen en jullie engelen doen dat ook. 
 

Saint Germain "Een Boodschap voor het Nieuwe Jaar" 2 Januari 2014 / Méline Lafont

Saint Germain
"Een Boodschap voor het Nieuwe Jaar"
2 Januari 2014 / Méline Lafont

Groeten geliefden,

Het nieuwe Tijdperk van jullie tijd op het Aardse vlak is gekomen om hier in het Nu te zijn en terwijl we de oude paradigma's transcenderen, welke gecreëerd werden door jullie allemaal, door ons allemaal bestaande vanuit de schepping, zal de Aarde voorbij gaan aan diens grenzen van comfort om in staat gesteld te worden het leven aan allen te schenken. Terwijl de nieuwe jij naar boven komt door de belichaming van het bewustzijn van wat jullie nu vormen, zal er een nieuw vlak geboren worden op jullie vlak, hetgeen jullie de Aarde noemen.

Dit nieuwe vlak van bestaan zal de nieuwe werkelijkheid zijn dat binnenin elk en iedereen van jullie ligt en vandaar dat deze werkelijkheid de nieuwe jij zal zijn, deze nieuwe jij bewerkstelligd op een Aards vlak ondertussen een grote hoeveelheid in bewustzijnsverschuiving. 

De Hathors Nieuwe Maan. Nieuw Jaar. Nieuwe JIJ! 1 Januari 2014

 De Hathors 
Nieuwe Maan. Nieuw Jaar. Nieuwe JIJ!
1 Januari 2014 / Anna Merkaba

Dierbare geliefde kinderen van het Licht,

Het nieuwe tijdperk is voor jullie allemaal aanstaande. En terwijl jullie stevig met jullie voeten op de grond geplant staan en omhoog kijken in/naar jullie nachtelijke hemel, zullen jullie de meest magische en schitterende van evenementen zich voor zien doen, de Nieuwe Maan.

Wij de Hathors van de nieuwe wereld, de Hathors van de oude dagen, de Hathors van het Licht en de Liefde van de Hemelen, zijn vandaag hier bij jullie om jullie te begeleiden bij de geanticipeerde evenementen, om jullie te begeleiden bij de geanticipeerde veranderingen binnenin jullie waarachtige psyche en binnenin de planeet GAIA als een geheel. En dus, op de bedoelde dag, zullen jullie een kans hebben die niet in een zeer lange tijd van jullie menselijke bestaan voorgekomen is, een kans om jullie bord schoon te vegen en een nieuwe reis op te starten welke volledig ondersteund wordt door de energieën die zijn.

Kryon –De Goddelijke Weg.6 - 3 januari 2014/ geplaatst 14 april 2014

Kryon –De Goddelijke Weg.6
Een cursus in Liefde. Boek 2
Barbara Bessen
3 januari 2014/ geplaatst 14 april 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

De Universele Geest – De Bron van alle Zijn. Deel 3.

Veel van jullie stichters van religies kregen zaken door van Hogere Wezens die de mensen een beeld van de Schepper wilden geven. Deze voorstellingen gaven altijd weer wat de mensen in hun toenmalige ontwikkeling konden begrijpen. Zo geven de Geschriften van alle religies op deze planeet in de grond, ware woorden weer die Goddelijke informatie bevatten. Steeds aangepast aan de mensen en aan hun plaats en hun tijd. In de loop der eeuwen werden deze gechannelde boodschappen door vertalingen en interpretaties bewust of onbewust veranderd.

Jezus: Wat Jullie Zochten was Altijd al Bij Je / John Smallman op 01 januari 2014


Jezus: 
Wat Jullie Zochten 
was Altijd al Bij Je
John Smallman op 01 januari 2014  

Het nieuwe jaar is een tijd voor reinigen, voor het loslaten van oude denkpatronen die je niet langer dienen, voor het jezelf en anderen vergeven, en voor het vernieuwen van je inherente maar mogelijk vergeten intentie om de Liefde die God jullie op ieder moment van jullie eeuwige bestaan aanbiedt, te delen en uit te breiden. Het is een tijd om jezelf eraan te herinneren dat jullie altijd stevig in de liefdevolle omhelzing worden vastgehouden die de gehele schepping omhult, dat je daar nooit van afgescheiden kunt zijn, en dat enig gevoel of gewaarwording dat je alleen bent, verlaten, of onwaardig geoordeeld door God, illusoir is, een angstaanjagende fantasie waarvan de tijd voorbij is. Jullie zullen ontwaken en jullie vreugde zal grenzeloos zijn.Moeder Mary Ben Liefde In Actie 1 Januari 2014 / Elizabeth Ayres Escher


Moeder Mary
Ben Liefde In Actie
1 Januari 2014 / 
Goedemorgen op deze eerste dag van jullie nieuwe jaar. IK BEN Moeder Mary, maar jullie kunnen aan de Ene denken die IK BEN als de Mary Energie, een deel van het Goddelijk Vrouwelijke dat in/naar de belichaming kwam enige twee millennia van jullie tijdlijn geleden.
Wanneer je belichaamt, geliefde, laat je zoveel van jouw Zelf achter. Dit andere deel van jouw Zelf is jouw volledige multidimensionaliteit, waarvan jij je nu bewust aan het worden bent. Terwijl je een hogere trilling bereikt en nu kunt onderhouden binnenin jouw lichamelijke voertuig, zal je kennismaken met dat grotere deel van Zelf, omdat je nu in staat zult zijn om meer van Jou binnenin vast te houden. En je zult beginnen te communiceren met jouw gidsen en mentoren die altijd bij jou zijn, zelfs als jij je niet altijd bewust bent geweest van hun aanwezigheid.

Kryonboek 7: Brieven van thuis: Jezus en Paulus. Jezus, de “Boosaardige priester?” 3 januari 2014

Kryonboek 7: Brieven van thuis:  Jezus en Paulus.
Jezus, de “Boosaardige priester?”
Lee Carroll
Geplaatst op 3 januari 2014
Vertaald uit het Engels door 
Henk Steur

Jezus en Paulus.

Vraag: 

Lieve Kryon, in boek 6 zei jij dat de apostel Paulus een spiritueel kanaal was. Was hij niet hoofdverantwoordelijk voor de veranderde versie van Jezus’ die later het orthodoxe christendom werd? Ik denk dat de andere apostelen Paulus zagen als een ketter van de ergste soort. Kun jij ons nog iets vertellen over Paulus?

Vraag: 

In dit leven als lichtwerker voel ik mij verbonden met Jezus. Soms denk ik dat ik een vorig leven had in de tijd van Jezus. Toch kan ik het niet in relatie brengen met het verhaal dat verteld wordt in de Bijbel en door vele huidige kerken. Deze versies lijken zover van de waarheid af te liggen.. Hoe accuraat is de Bijbelse weergave van Jezus? Help mij alsjeblieft om dit te begrijpen.


Meer lezen >>>


Uitspraken van Lord Emmanuel. 3 Geplaatst 3 januari 2014


Uitspraken van Lord Emmanuel. 3
Geplaatst 3 januari 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Transformatie

Nu is de oproep tot ontwaken echt begonnen. Jullie hebben een heilig doel…..de transformatie
van jullie planeet uit de schaduw van het vergeten terug naar de schittering van de Waarheid van Liefde.
En elk van jullie is in het bezit is van een plaats van oneindig belang.

==============================================================

Sta open

Blossom met de Galactische Federatie van Licht 2 januari 2014

Blossom met de Galactische Federatie van Licht
Voordat het nieuws wordt) (?)
2 januari  2014
vertaling winnyd@stralendetoekomst.nl                                                     

Blossom: Dus, hier zijn we in 2014. Het is een heel drukke tijd voor velen van ons geweest… en ik moet zeggen dat ik me om de een of andere reden moe en emotioneel voel. Dus, voordat ik begin wil ik duidelijk maken dat ik in deze communicatie niet vanuit boosheid kom… maar er zijn sommige dingen waarvan ik voel die moeten gezegd worden. Jullie hebben me eerder verteld dat het deel was van onze overeenkomst voor mij om jullie te informeren hoe de dingen vanuit het gezichtspunt gaan van ons mensen in de dikke dichtheid van de Aarde… want jullie zijn niet in staat om dit volledig te peilen omdat je bent waar jullie zijn.


Heavenletter #4788 Niet van Deze Wereld / 3 januari 2014

Niet van Deze Wereld

Vrijdag 3 januari 2014

God zei:

Als je leeft in het heden, leef jij niet in het verleden. Als je leeft in het heden, ben je niet bezig met herinneren, noch kijk je vooruit voor jezelf. Als je leeft in het heden, is jouw identiteit als individu ook niet actief. Jij bent je niet bewust van het zijn in het heden. Je bent er gewoon. Het heden is niet meer dan de Eeuwigheid en de Oneindigheid, en het is niet minder.

Als jij geïnteresseerd naar een film kijkt, denk jij niet: "Tjonge, ik ben echt enthousiast over deze film." Als jij geïnteresseerd naar een film kijkt, raak jij verstrikt in de film en neemt jezelf niet waar.

Huldig Mij Thuis / De gewoonten van Thuis 2 januari 2014 /Steve Rother

Huldig Mij Thuis / De gewoonten van Thuis
 
2 januari 2014 /Steve Rother


Gegroet, Ik ben Elrah van de Ritmische Dienst

Het kost mij geen tijd om binnen te komen omdat ik hier altijd ben. Zo af en toe doet hij een stap opzij en dan sluip ik naar binnen zodra ik kan. Gegroet jullie allen. Ik ben Elrah en jullie niet.

Liefde en Lachen trekken de Aandacht van Thuis.
Wij willen iets met jullie delen over een speciale frequentie op de Aarde, maar het gaat niet alleen om de Aarde. Het gaat voornamelijk om de frequenties omdat er een zeer uniek aspect is. Weet je, jullie hebben iets op Aarde dat jullie liefde noemen, en door iemand lief te hebben, trekken jullie de aandacht van Thuis.

donderdag 2 januari 2014

Werken met de Galactische Wezens 28/29 December 2013 / Steve Beckow

Steve Beckow

Werken met de Galactische Wezens

28/29 December 2013


We hebben allemaal onze missies en ik leer steeds meer over de mijne terwijl de tijd verstrijkt.
Klaarblijkelijk is het mijn missie om dienstbaar te zijn op het gebied van de communicaties, als een tussenpersoon tussen ons aardebewoners en de galactische wezens.
Tijdens het verloop van mijn persoonlijke lezingen met Aartsengel Michael, heeft hij mij gecoacht aangaande talrijke kwesties die met die taak relateren.

Saul: Zie Alleen het Licht, het Christusbewustzijn in Anderen / John Smallman op 01 januari 2014

Saul: 
Zie Alleen het Licht, het Christusbewustzijn in Anderen
 John Smallman op 01 januari 2014

Het nieuwe jaar 2014 is aangekomen, met zich meebrengend een overvloed aan zegeningen voor de gehele mensheid terwijl jullie steeds dichter bij het moment komen van jullie ontwaken binnen de Realiteit. Laat jullie twijfels hierover los en welke jullie ook over God mogen hebben, zelfs over de vraag of Hij echt bestaat of niet, want die brengen je alleen maar van je stuk. Diep van binnen weet je dat je voor altijd in Zijn liefdevolle omhelzing wordt gehouden, en zeer binnenkort zult ontwaken. Focus op de waarheid daarvan, de Realiteit daarvan, en sta Zijn Liefde toe door je heen te stromen naar de gehele mensheid, je verheffend en inspirerend terwijl Het dat doet. 

We zijn allemaal Eén. Er is geen afscheiding. God is Alles wat er is. Hij is Zijn schepping en derhalve zijn we allemaal, ieder van ons zonder uitzondering, eeuwig deel van of aspecten van God.Voorspellingen voor 2014- Jennifer Hoffman 2 januari 2014

Voorspellingen voor 2014-
Jennifer Hoffman
2  januari 2014

De informatie die ik met jullie deel bevat niet altijd gedetailleerde voorspellingen van wat er juist gaat gebeuren, ze is meer gefocust op wat er potentieel te gebeuren staat of wat energetisch afgelijnd is opdat bepaalde gebeurtenissen zich op specifieke manieren zouden gaan ontwikkelen. Omdat we het voorbije jaar zo sterk geëvolueerd zijn, kan het kennen van alle mogelijke potentieel eerder als leidraad gezien worden, in plaats van een akelige waarschuwing voor de dingen die er gaan gebeuren het komende jaar.

Ik denk dat we 2013 begonnen zijn vanuit een eerder nadelige energie, omdat we ontgoocheld waren dat er op 12/12/12 niets gebeurd was, en nog minder op 21/12/12. Op een bepaald level wilden we een soort bewijs van een hogere kracht, van goddelijke of buitenaardse interventie, en toen dat dan niet gebeurde, waren we allen ontgoocheld. Maar een ding dat wél gebeurde, was de globale participatie in heel het gebeuren rond 12/12/12, wat de grootste hart-opening was die de mensheid ooit ervoer. Dit soort gedeelde verbinding en interesse zal zich dit jaar voortzetten, want het is een aspect van ons nieuwe menselijke en aarde-paradigma.

Sheldan Nidle - 31 december, 2013


12 Men, 18 Mol, 10 Caban

Selamat Balik! We zijn er weer met meer informatie omtrent de verandering die gaande is op jullie wereld. De huidige situatie is bijna uitgespeeld nu dit Gregoriaanse jaar 2013 ten einde loopt. De duistere cabal is behoorlijk in de war nu ze gedwongen is het ene na het andere gebied van haar ongebreidelde machtsgebied op te geven. Dit dynamische proces is nog steeds gaande en zal binnenkort afgelopen zijn. De verschillende elementen van het Licht hebben een aantal vitale overeenkomsten afgewerkt die waarlijk ‘de zaak beklinken’. De duistere cabal realiseert zich dit en begrijpt dat haar lange heerschappij in dit rijk tot een einde is gekomen. Niet alleen zullen ze een heftige wettige opsluiting gaan ervaren, ze zullen eveneens in een positie geplaatst worden waarin ze hun rijkdom en vroegere speciale privileges zien verdwijnen. Dit is slechts het begin van wat er gaat gebeuren. Het nieuwe bestuur zal, zoals we al eerder verklaarden, jullie huidige niet-disclosure van onze aanwezigheid transformeren in een formele erkenningsverklaring. Nieuwe op goud gebaseerde valuta en nieuwe wereldomvattende bankwetten zullen leiden tot de ondergang van de meeste supergrote bankinstituten. De nabije toekomst van deze realiteit is inderdaad helder!

Aisha North en de Constant Companions 2 Januari 2014

Aisha North en de Constant Companions
Een Korte Update Aangaande de Energieën
2 Januari 2014

Terwijl dit Nieuwe Jaar begint te ontvouwen, zullen jullie allemaal op allerlei soorten van manieren bij jezelf gewaarworden te beginnen in een gloednieuwe ruimte, aangezien jullie nu de oude en versleten energieën van 2013 goed en waarlijk achter jullie gelaten hebben, en jullie allemaal dat eerste voorlopige slokje van de gloednieuwe energieën genomen hebben die binnenkwamen toen jullie kalender van het ene jaar naar het volgende verschoof. Dit mag voor velen onwaarschijnlijk klinken, maar dat is in feite precies wat er plaatsgevonden heeft, aangezien jullie wederom door een grootse verschuiving heengegaan zijn. Zoals gewoonlijk, zijn slechts een paar van jullie nochtans in staat geweest om in deze gloednieuwe trillingen te voelen, want zij zullen zichzelf nog niet volledig aankondigen. Nodeloos te zeggen, dat zij inderdaad hier zijn, hoewel niet op volle kracht. Want zoals gebruikelijk, zal alles trapsgewijs ingenomen worden, aldus dit ook, terwijl de niveaus immer zo langzaam in het begin aangepast zullen worden, totdat jullie allemaal, als het ware, weer op jullie voeten staan, en jullie in staat zullen zijn om rechtop te staan terwijl jullie blootgesteld worden aan de volle en definitieve uitbreiding van deze nieuwe trillingsniveaus.

Kryonboek 7: Brieven van thuis: Hoger vibreren. 2 januari 2014

Kryonboek 7: Brieven van thuis:  Hoger vibreren.
Lee Carroll
Geplaatst op 2 januari 2014
Vertaald uit het Engels door 
Henk Steur


Hoger vibreren.

Vraag:
Lieve Kryon, jij hebt het eerder gehad over de vibrationele niveaus van onze planeten en van onszelf. Ik zou willen weten welke activiteiten, gedragingen, gebruik enz. onze vibrationele niveaus helpen. Ik zou ook willen weten wat onze vibrationele niveaus schade toebrengt. Dank je wel.


Antwoord:
Het antwoord op deze vraag kan heel simpel zijn.

Wat jullie vibrationele groei belemmert zijn de volgende dingen:Meer lezen >>>

Uitspraken van Lord Emmanuel. 2 - 2 januari 2014


Uitspraken van Lord Emmanuel. 2
Geplaatst 2 januari 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur
Welzijn.

Aanknopingspunten zijn uiterst belangrijk voor het gevoel van welzijn van het menselijk ras. Bruiloften, doopfeesten, begrafenissen, rituelen en ceremonies dienen dat welzijnsgevoel. Jullie zijn de waarheid van wie jullie echt zijn zo diep vergeten dat enige aansporing wel op zijn plaats is, niet?
Maar zelfs deze aanknopingspunten zoals jullie belangrijkste feestdagen, zoals Pasen dragen nog steeds een gevoel van onwerkelijkheid met zich mee.
"Is dat echt waar?" vraag je. "Is dat echt gebeurd?"

Dus de geest wil terug naar historische gegevens om die viering te onderbouwen.

Welk bepaald moment in je leven dan ook dat iets voor je betekent, weet dat het een doel dient om precies daar te zijn.
Met andere woorden, als een zonnige dag staat voor een tijd van vreugde, gebruiken die dan als zodanig. Als het model staat voor een tijd van pijnlijke herinnering, laat die dan ook binnen in je ervaring. De lens waardoor jij je leven bekijkt is jouw unieke ervaring, en dus jouw persoonlijke bijdrage. Je bent niet gekomen om te wandelen op het pad van iemand anders of in de schaduw van een of ander overtuigingsysteem. Je bent gekomen om jouw unieke creatie tot werkelijkheid te brengen. En door je eigen ware hart te kennen, wordt die creatie transformatie.


Op deze dag van je leven 2 januari 2014

Donderdag 2 januari 2014

Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…..

... dat op deze dag je de gelegenheid hebt om aandacht te besteden aan je eigen Aktie’s.

Je wordt uitgenodigd door het leven om jezelf als een Spirituele Leider te kiezen, en vandaag te beginnen.
Wat zegt een spiritueel leider ?

Een spiritueel leider zegt niet, "Volg mij."
Een geestelijk leider zegt: "Ik ga eerst."

Beslis vandaag om de eed af te leggen: Ik beloof om "eerst te gaan" in het aantonen van vergeving, mededogen, begrip,
vrijgevigheid, vriendelijkheid, vrolijkheid, positiviteit en liefde.Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald wakkeremensaen.blogspot.nl

Pleiadische Ascentie: Ondertussen op de Ascenderende Aarde 30 December 2013 / Dr. Suzanne Lie


Pleiadische Ascentie: Ondertussen op de Ascenderende Aarde
"Sandy’s Verjaardagsdroom"
30 December 2013 / Dr. Suzanne Lie
 
Sandy Spreekt:

Ik werd wakker met een zoete kus en ik hoorde Jason zeggen, "Gefeliciteerd met je Verjaardag Mijn Liefste." Het duurde een moment voor mij om volledig wakker te worden aangezien ik een zeer prachtige droom had. Uiteindelijk, toen ik eenmaal wakker genoeg was om mijn ogen te openen, zag ik het liefdevolle gezicht van Jason.

"Oh Jason," zei ik. "Ik had net een hele prachtige droom. Kan ik het je nu vertellen voordat ik het vergeet?"

"Ja, doe maar," zei Jason, terwijl hij zichzelf ondersteunde om mij te zien terwijl hij luisterde.

Een Schrijven van de Schepper 1 Januari 2014 - Jennifer Farley

"Jouw Wereld Omhelzen"

1 Januari 2014 - Jennifer Farley

Je hebt de kans om het aangezicht van jouw wereld te veranderen. Ren er niet voor weg, deins of schrik er niet voor terug, en verberg je er ook niet voor. In plaats daarvan; ren er recht met open armen op af, houd ervan, omhels het, draai ermee in het rond zoals de begroeting van een geliefde die vele maanden weg is geweest, geef het een grote "Grootmoeder wangkneepjes". Door jouw wereld op een positieve manier te omhelzen zal Het Universum altijd in natura antwoorden.  
~ De Schepper

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/


Heavenletter #4787 Er Zijn Geen Grenzen / 2 januari 2014

Er Zijn Geen Grenzen

Donderdag 2 januari 2014


God zei:

Zeker, uiteindelijk als je het goed beschouwt, wordt jouw lichaam gevormd uit een stuk klei. Dit is waar stof tot stof vandaan komt. Het lichaam komt en het lichaam gaat. Er wordt gezegd dat Ik over jou blies en jij vorm werd. Ik blies jouw geest in de vorm van jou en dus ben jij de adem van jou. Jij bent een adem van het leven. Je bent ziel en ziel zul je eeuwig zijn. Je kunt zonder lichaam zijn, maar zonder ziel kun je nooit zijn. Lichamen lopen niet vanzelf rond.

woensdag 1 januari 2014

Lord Emanuel: BOODSCHAPPEN VAN WIJSHEID EN INSPIRATIE 28 december 2013

    
WAT IS KERSTMIS ?  
 28 december 2013

Gegroet Lieve Mensen, Ik ben het Lord Emanuel…. die vandaag bij jullie komt en je groet. Ik vertrouw erop dat jullie allemaal goed door het feest seizoen zijn gekomen (Kerst) en relatief onbeschadigd! Ik grinnik zelf wat omdat ik dit feest seizoen met wat verbijstering heb bekeken voor wat het is geworden. En alhoewel ik graag amusement hierin zal vinden, is er ook een serieuze noot in, wat een beetje verdrietig is en dat is dat jullie naar een manier van zijn voortgedreven zijn die buiten de controle schijnt te zijn geworden, want voor het grootste deel is het ook buiten jullie controle geraakt, of moet ik misschien preciezer zeggen, dat jullie onder controle staan. Natuurlijk is het totaal onder jullie controle maar zoals met alles, Lieve mensen, het loopt allemaal te hoop tegen jullie. Jullie worden gebombardeerd vanuit elke denkbare hoek van jullie en bij elk niveau van jullie wezen om je op een bepaalde manier te gedragen rond dit feestelijke seizoen.

Boodschap van God & Gabriel: Gelukkig Nieuw Jaar & Gelukkig Vorig Jaar 31 December 2013 via Suzanne Spooner

Boodschap van God & Gabriel:
Gelukkig Nieuw Jaar & Gelukkig Vorig Jaar

31 December 2013 / Suzanne Spooner of TAUK


[Suzanne: Hallo God & Gabriel!]
Gelukkig Nieuw Jaar & Gelukkig Vorig Jaar! De "Tijd" zoals jullie weten, is een benodigdheid van de Aarde. De tijd versneld zeer definitief en doet dit zodat jullie (de mensheid) en Gaia de 5de dimensie "op tijd" kunnen betreden. ~ Dat was spelen met woorden! Echter, de "tijd" is niet langer in staat om gemeten te worden zoals het eens werd gedaan. Dit wordt nu gevoeld als tijdsprongen, als ogenblikkelijke manifestaties, terwijl de dagen en de uren als in het niets lijken te verdwijnen. Dit is een noodzakelijke vereiste om de mensheid te helpen diens sprong in/naar het nieuwe bewustzijn te maken.

Januari 2014 Boodschap Vanuit de Akashic Archieven:......Januari 2014 / Jen Eramith MA

Januari 2014 Boodschap
Vanuit de Akashic Archieven: Een uittreksel uit het Bericht van Januari 2014

Gechanneld door: Jen Eramith MA

Wat voor energie en ervaringen kunnen wij in januari 2014 verwachten?
Deze maand brengt een dynamiek van Zijn naar boven die tezelfdertijd in twee richtingen getrokken wordt. Je mag bij jezelf gewaarworden te kiezen tussen formaliteit en informaliteit. Er is een gevoel deze maand dat structuur zeer belangrijk zal zijn en toch is het evenredig belangrijk om structuur niet al te serieus te nemen. Een bruikbare metafoor voor deze maand is een brandschone Engelse tuin. Als jij je een zeer goed onderhouden, goedgeorganiseerde tuin voorstelt waarin alles onder controle en lineair lijkt te zijn, kan je deze maand als ordelijk beschouwen. Je zult in staat zijn om plannen op hun plaats te zetten, hen uit te voeren, en te verwachten dat de dingen zich zullen ontvouwen zoals je gepland hebt.

Uitspraken van Lord Emmanuel. 1 - 1 januari 2014


Uitspraken van Lord Emmanuel. 1

Geplaatst 1 januari 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Ontwaken is gewoon een ander woord voor "bereid zijn om te onthouden."

De kosten van het herinneren waarmee de angst je heeft bedreigd zijn veel minder - het maakt niet uit hoe monsterlijk die bedreigingen waren - dan de prijs die je in je hele leven betaald hebt voor verdriet, wanhoop, ziekte en gebroken valse beloften in naam van het vergeten.

================================================================


Op deze dag van je leven 1 januari 2014

Woensdag 1 januari 2014

Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…..


... dat elke dag een nieuw begin is.

Op deze dag begint er een nieuwe cyclus, toch begint er elke dag een nieuwe cyclus. 
Inderdaad, op elk moment.
Dus als je iets herkent op deze dag, herken wat het symboliseert: Het wonder van de eindeloos voortdurende cyclus van het Leven.

Wat een geweldige dag!
Wat een tijd om te feesten!
We beginnen opnieuw vandaag!
We slaan de pagina om!

En dus, laat alles los wat je niet verder met je wenst mee te dragen.
Elke angst, elke droefheid, elke woede, elke wrok, elke teleurstelling,
elke klaagzang ... laat het allemaal gaan.
En nu, gebruik de bijzonderheid van deze dag als een springplank,
laten we beginnen met het Leven!


Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald wakkeremensaen.blogspot.nl