Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 28 december 2013

Kryonboek 7: Brieven van thuis: De menselijke Ziel en klonen. 28 december 2013

Kryonboek 7: Brieven van thuis:  De menselijke Ziel en klonen.
Lee Carroll
Geplaatst op 28 december 2013
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

De menselijke ziel en klonen. 

Vraag:
Lieve Kryon, Ik heb veel gelezen over het terugtrekken van zielen van andere lichtwerkers. In verband hiermee maken mensen vaak mee wat zij ‘verlies van de ziel noemen waarmee zij bedoelen dat aspecten van de ziel zich moeten terugtrekken en herintegreren met de ziel om het mogelijk te maken om verder te gaan in het ascensieproces. Verder zeggen zij dat je dit niet zelf kunt doen - er is een specialist’ voor nodig. Kun jij hier wat licht op laten schijnen op waar zij het over hebben?


Antwoord:
 
Wij hebben hier vaak met andere woorden over gesproken die toch jullie vraag beantwoordden. Het ascensieproces werkt door het vasthouden van steeds meer goddelijkheid van de engel in jullie. Daarin zou je kunnen zeggen dat jullie je terugtrekken uit de goddelijke ziel en ermee samensmelten. Het antwoord op jouw eerste vraag is dus ja.
Oth: Nieuwjaarsboodschap. Bruggenbouwers en overgang. 28 december 2013

Nieuwjaarsboodschap.
Bruggenbouwers en overgang.

Oth-channeling door Ellen Rauh
Geplaatst 28 december 2013

Nieuwjaarsboodschap 2009 naar 2010

Als wij de weg berijden, hoe doen we dit richting mensen die niet in de overgang geloven?

Het is totaal niet belangrijk of mensen in overgang geloven. De overgang komt toch. Geef hen de vrijheid om er niet in te geloven en ben tegelijkertijd dankbaar dat zij er nog niet in geloven. Want dit tegenwicht is nog nodig. We zijn nog niet in de nieuwe tijd. Echte bruggenbouwers bouwen een brug van het één naar het ander. Als jij een bruggenbouwer wil zijn voor de nieuwe tijd, wil dat niet zeggen dat de pool waar jij vandaan komt – de ene oever – slecht is. Een brug is een verbinding tussen beide. En dat wil niet zeggen dat al die mensen die volgens jou niet geloven in een overgang, ineens moeten gaan geloven in een overgang. Dat zou disbalans teweegbrengen.

White Cloud De Verlosser Binnenin Zoeken 25 December 2013 Elizabeth Ayres Escher


White Cloud
De Verlosser Binnenin Zoeken
25 December 2013 / Elizabeth Ayres Escher

“Zij zoeken hem hier, zij zoeken hem daar, 
Deze Fransen zoeken hem overal,
Die vervloekte ingebeelde Pimpernel!”

Deze woorden werden geschreven door een Engelse dame in de laatste eeuw (De Rode Pimpernel) nochtans klinken zij vandaag de dag als waarheid. Je hoeft slechts het laatste woord voor welke verlosser dan ook te veranderen welke het individu of het collectief altijd buiten zichzelf zoekt.

Gisterenavond ontving je een boodschap van de Moeder van de Ene die door velen de enige Zoon van God genoemd werd. Nochtans claimt deze ene, Yeshua, deze titel niet op als van zichzelf. Hij heeft zijn plaats volledig geaccepteerd onder de geascendeerde meesters en de kosmische wezens en beseft dat hij één onder velen is.


Een Schrijven van de Schepper 27 December 2013 - Jennifer Farley

"NU!"
27 December 2013 - Jennifer Farley

Je hoeft niets te zijn dan wat je op dit moment bent. Als je treurig bent, wees treurig. Als je gelukkig bent, ben gelukkig. Als je in afwachting bent van verandering, geniet van de afwachting. Iedere menselijke emotie die je tot uitdrukking bent heeft een doel, een betekenis en een groei-ervaring in zich zitten. Ontken het niet, maar klamp je er niet zo stevig aan vast dat je de volgende aankomst aan je voorbij laat gaan.
~ De Schepper

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/


Heavenletter #4782 Tijd en Ruimte Doorbreken / 28 december 2013

Tijd en Ruimte Doorbreken

Zaterdag 28 december 2013

God zei:

Laten We vandaag spreken over liefde. In Waarheid, wat anders is er de moeite waard om over te praten? Wat anders is waar? Wat verenigt op de manier waarop zelfs praten over liefde doet?

Wil jij dat Wij praten over problemen, narigheid, hartzeer? Al die dingen zijn vluchtig. Alleen liefde doorbreekt de grenzen van tijd en ruimte. Liefde is liefde, en liefde klopt in je hart. Wat zijn problemen, narigheid, hartzeer behalve schommelingen, terwijl liefde dwars over de hele linie is.

Aisha North en de Constant Companions Een Korte Update 27 December 2013

Aisha North en de Constant Companions
Een Korte Update Aangaande de Energieën

27 December 2013

Terwijl de dagen bijna onmerkbaar langer beginnen te worden aan jullie zijde van de globe, zullen jullie ook een lichte verschuiving in de atmosfeer voelen als de energieën ermee beginnen jullie allemaal voor te bereiden op het einde van dit jaar en het begin van het nieuwe. Zoals altijd, zullen jullie hier en daar een korte adempauze hebben, en wij denken dat jullie allemaal iets aan tijd zullen vinden om achterover te leunen en dat jullie het jezelf langzaam aan gemakkelijk zullen maken in de gloednieuwe wateren die al naar jullie wenken. Want zelfs als jullie kalender nog steeds het getal 2013 laat zien, zijn de energieën zelf al begonnen te verschuiven in/naar het nieuwe, en als zodanig, zullen jullie allemaal in staat zijn om een kleine teug van hen te nemen als jullie het klaarspelen om jullie zelf voldoende te verstillen om het te proberen.

vrijdag 27 december 2013

Aartsengel Michael via Ron head 27 december 2013

 Aartsengel Michael

Wij Feliciteren Jullie met een Jaar dat Goed Geleefd werd
27 December 2013 / Ron Head
 

Het is voor jullie in deze tijd van het jaar traditiegetrouw om terug te kijken op de voorafgaande maanden en opmerkingen te maken over het jaar waar jullie net doorheen gegaan zijn. Nu dat jullie minder dan één week verwijdert zijn van het voltooien van deze cyclus, stemmen wij ermee in dat dit de tijd is voor precies zo een afweging, met één kleine aanpassing. Wij wensen dat jullie, een ieder van jullie, niet alleen terugkijken naar wat er zich voorgedaan heeft op jullie wereld, waar het panorama nog steeds zowel wenselijke als onwenselijke scènes zullen bevatten. Maar kijk hoofdzakelijk naar de veranderingen die jullie hebben zien gebeuren in jullie eigen levens, en nochtans verder, binnenin jullie zelf.

De Engelachtige Gidsen “Een Blik Vooruit – Het Jaar 2014" 22 December 2013 Taryn Crimi


De Engelachtige Gidsen

“Een Blik Vooruit – Het Jaar 2014"
22 December 2013 /  Taryn Crimi

Vandaag willen wij graag jullie aandacht vestigen op het jaar 2014. Zoals velen van jullie weten, houden we er zeker niet van om “toekomstvoorspellingen” te geven, eenvoudigweg omdat jullie toekomst niet vast staat; het is eerder zo dat het bepaald wordt door de voortdurende veranderingen die gebaseerd zijn op de beslissingen die jullie nu maken. Maar de “toekomstige” energie van het menselijke collectief is veel stabieler dan dat van welk enkelvoudig individu ook.

De reden hiervoor is dat dit gebaseerd is op de beslissingen van de massa, in plaats van dat het eenvoudigweg de keuze is van een individu. We zullen ons niet op gebeurtenissen of toevalligheden focussen, maar eerder op de energie en ervaringen die zich waarschijnlijk voortdurend in ieder van jullie levens zullen manifesteren in het verloop van dit komende jaar; in jullie tijdsrekening het jaar 2014.

Komeet ISON: Nu het dichtst bij de Aarde…26 december 2013 / Stephen Cook en Linda Dillon

Stephen Cook / Linda Dillon: Met Moeder Maria 26dec.2013

Komeet ISON: Nu het dichtst bij de Aarde…  “Dit markeert een verschuiving, Waar liefde wordt herboren,” zegt Moeder Maria.

Stephen Cook en Linda Dillon  op 26 december 2013

Komeet ISON zorgt voor een uniek energetisch vermogen aan de mensheid voor dit feestelijk seizoen en de volgende overblijvende dagen van 2013, volgens Moeder Maria (zoals de Goddelijke Moeder ook bekend is).

Nu, begint deze komeet waarover veel wordt gesproken, zijn meest dichtbije trektocht langs de Aarde te gaan, terwijl hij zijn pad zoekt door de hemelen boven (en mogelijk onderlangs) tussen Kerstnacht (25 december) en 28 december, afhankelijk waar we leven op de Aarde.

Volgens wat Moeder Maria aan Linda Dillon vertelde: “Dit markeert een verschuiving, een energetische downloading met een verschuiving waar liefde wordt herboren.”

Op deze dag van je leven 27 december 2013

Vrijdag 27 december 2013

Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…..... dat allen die God aanroepen in waar geloof, ernstig vanuit het
hart, zeker 
zullen worden gehoord, en ontvangen wat ze
hebben gevraagd en gewenst.

Martin Luther zei dit, en hij had gelijk.
Kerstdag mag voorbij zijn, maar de dagen dat God geschenken geeft zijn dat niet.
Want Gods gaven stromen naar ons elke dag.

Welk geschenk is er onder de boom geplaatst vandaag?
'T is de Boom des Levens, waarvan wij spreken, en de gave die er voor u klaar ligt zal worden onthuld voordat deze dag voorbij is.

Kijk er naar uit! Wacht er op ! Het zal komen!
Waarom, dit briefje zelf zou het kunnen zijn
!Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald wakkeremensaen.blogspot.nl


Kryonboek 7: Brieven van thuis: Contracten. Geplaatst op 26 december 2013

Kryonboek 7: Brieven van thuis:  Contracten.

Lee Carroll
Geplaatst op 26 december 2013
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Contracten.

Vraag: Lieve Kryon, ik ben een 50-jarige vrouw die in de gevangenis zit. Ik zit een straf van 20 jaar uit voor een fataal incident dat zich voordeed terwijl ik dronken was. Ik weet niet veel meer van wat er toen gebeurde maar ik weet dat ik nu moet boeten voor de gevolgen ervan. Ik begon in de gevangenis spiritueel materiaal te lezen en ook de Kryonboeken zaten daarbij. Ik heb gelezen over de spirituele contracten maar ik begrijp nog steeds niet hoe dit werkt. Heb ik er voorheen aan ‘meegewerkt’ dat ik deze man per ongeluk zou vermoorden? Stemde hij er op voorhand mee in? Als dat zo is, betekent het dan dat wij allebei Gods werk doen? Ik ben in verwarring over hoe deze contracten werken bij deze tragische omstandigheden. Help mij hier alsjeblieft mee want ik worstel hier elke dag mee. Ik wil echt weten hoe ik zoiets kan goedmaken.

Antwoord: 

Dank je, geliefde, voor zo’n diepgaande vraag. Inderdaad is de menselijke tragedie heel moeilijk uit te leggen in termen als een contract, maar jou intuïtie dient je goed in relatie met deze man.
Oth: Echte waarden

Oth: Echte waarden
Door Ellen Rauh

Velen leven in onderdrukking, velen leven in angst en weet dat de mensen die het minst onderdrukt worden, vaak de meeste angst hebben. Het is een raar fenomeen, maar de mensen die echt onderdrukt worden, weten precies waar ze bang voor moeten zijn.

De mensen die vrijer zijn, worden nu getroffen door vage angsten, omdat ze niet weten uit welke hoek het gevaar dreigt. Zij voelen zich nog meer omgeven door kwaad en angst.

Een Uur Met een Engel - 9 Januari 2012 Jezus over de Verloren Jaren, Deel 1 van 2

Een Uur Met een Engel - 9 Januari 2012
Jezus over de Verloren Jaren, de Heilige Graal, Reïncarnatie en Veel, Veel Meer…

Steve Beckow - 24.12.2013: Zoveel mensen zijn hongerig naar de waarheid over Jezus dat wij delen gereproduceerd hebben van twee eerdere interviews met hem in Een Uur Met een Engel. Hier verteld hij wat de Christus werkelijk is, erkend dat hij een avatar was, legt vele moeilijke concepten uit, en geeft meer details van zijn familieleven.
Ik weet dat dit heel veel om te lezen is. Ik weet het, ik weet het. Maar voor diegenen die de tijd hebben, is het zo fascinerend als het maar zijn kan. Als je het nu niet leest, leg het dan nog even terzijde.
Steve Beckow: Dank u wel, Heer, door ons vandaag opnieuw te bezoeken. Ik zei de laatste keer dat wij spraken, dat het beter scheen te zijn om een tijdstip na Kerstmis te reserveren om enige van de details te bespreken van wat ertoe gekomen is om "de verloren jaren," genoemd te worden, en ook andere zaken die relateren naar uw ambt op de Aarde. Ons doel is om voor uw volgers geen enkel hartzeer te veroorzaken, maar om eenvoudig enige van de mysteries die uw leven omringden glad te strijken. Is dat voor u toereikend?
Jezus: Ja, dat is het. Hoewel ik niet zou willen zeggen dat er wat voor verloren jaren dan ook waren! Maar ik verwelkom jou, Steve, en ik verwelkom jullie allemaal. En je mag mij Jezus noemen, of je mag me Yeshua noemen. Maar ik ben verheugd om hier bij jullie te zijn vanavond.

Wegwijzers Voorzien in de Nieuwe Tijd.....22 December 2013 / DL Zeta


DL Zeta
Wegwijzers Voorzien in de Nieuwe Tijd in Afwisselende Vervoersmiddelen
22 December 2013 
Tientallen jaren geleden begonnen vele zielen aan het lange proces van ontwaken met als doel een Wegwijzer te zijn die op een dag anderen in de nieuwe tijd zou begeleiden. Het merendeel van deze zielen kenden in vroegere tijden het doel van hun missie niet. Dit was door het goddelijke plan bedoeld om deze toekomstige gidsen te helpen in het huidige moment te blijven en te leren om vertrouwen op te bouwen in hun innerlijke begeleidingsysteem. Dit vertrouwen is essentieel om ingewijd te raken bij het navigeren van het onbekende terrein van de nieuwe wereld.

Toen deze zielen de brug naar hun hoger weten versterkten, ontvingen zij van hun begeleiding veel informatie dat, op de één of andere manier, hen ertoe bracht hun intentie van liefde en dienstbaarheid toe te passen. Door hogere intenties toe te passen resetten wij onze innerlijke kompas en beginnen door het leven heen te gaan, dat gebaseerd is op onze spirituele missie.

Djwhal Khul "2014 het Nieuwe Jaar" 26 December 2013 / Terri Newlon


Djwhal Khul
"2014 het Nieuwe Jaar"
26 December 2013 /  Terri Newlon

Djwhal Khul hier. 
Tashi Delek.

Prima. Dit gaat over het Nieuwe Jaar 2014 en hoe het beste de energieën te gebruiken. We hebben nogal wat gaande en ik ga zeggen dat de beste tijd, om werkelijk het Nieuwe Jaar, technisch gesproken, in te luiden is op Zondag 29 december.

De energieën zijn daar nochtans veel groter en beter voor. Dus jullie mogen een speciaal diner willen hebben of de één of andere speciale gebeurtenis of het misschien met jullie vrienden op Facebook delen over het dan inluiden van het jaar, en Twitter ook, omdat dat de optimale dag is om in/naar 2014 te projecteren. 


Aartsengel Metatron Een Bekrachtigende Tijd van Ziele-Overgang voor Iedereen 18 December 2013

Aartsengel Metatron
Een Bekrachtigende Tijd van Ziele-Overgang voor Iedereen
18 December 2013 / Natalie Glasson 
Binnenin jouw wezen ontvouwt zich, zoals een baken, geleidelijk aan het prachtigste licht met een steeds grotere kracht stralend in jouw bewustzijn, cellen en jouw gehele wezen. Jouw ziel verschijnt meer en meer in je fysieke manifestatie op Aarde, alles aantrekkend dat het nodig heeft om in en door jouw wezen heen volledig aanwezig te zijn. In alle lagen van je wezen vindt een diepe reiniging plaats, omdat jij je voorbereidt op een grotere en diepgaande geboorte van je ziel in jouw werkelijkheid en magnifieke aanwezigheid op Aarde. De geboorte van de ziel vindt in ieder wezen op Aarde plaats, het is nu voor enige tijd een onophoudelijk proces, maar het einde van 2013 en het jaar 2014 markeert een diepgaande geboorte van hogere aspecten van iedere ziel van het individu in diens wezen. Dit zal een machtige impact hebben op de manier waarop jullie jezelf en de werkelijkheid om je heen zien, en ook de manier waarop jullie de Schepper zien. Een belangrijke verschuiving binnenin je wezen verbonden aan de ziel wacht erop zich voor te doen, maar deze verschuiving vereist een gigantische moed van jou in jouw volledigheid, alsook een nieuwe bewuste concentratie wat betreft de verbinding van ieder aspect van je wezen op alle niveaus van de dimensie van de Schepper als één om een hoge frequentie uitlijning te bereiken, welke alle aspecten van jouw wezen vermengd, specifiek alle aspecten van jouw ziel in een opperste goddelijke eenheid. Deze eenheid zal een nieuwe stroom en toevloed toestaan vanuit de Schepper welke volledig de energetische patroonvorming van jouw wezen en lichaam zal veranderen, alsook zal het jou revitaliseren met het opperste Licht van de Schepper.

Heavenletter #4781 Jouw Reis over de Zee van het Leven / 27 december 2013

Jouw Reis over de Zee van het Leven

Vrijdag 27 december 2013

God zei:

Jij en Ik zijn een onuitwisbare Eén. Je bent nooit zonder Mij. Dit is een gegeven. Wie je ook bent, ongeacht jouw conditie, ongeacht wat dan ook, Wij zijn Eén. Of je je bewust bent van onze Eenheid of niet, dit is hoe het zit.

Wat de wereld betreft, geliefden, onderneem je dit avontuur alleen. Wat de wereld betreft sta je alleen. Het is waar dat jij en Ik Eén zijn en allen Eén zijn, maar wat het leven in de wereld aangaat, is het niet aan jou op iemand anders te wachten om jouw schip van het leven te sturen. Je wacht op geen mens. Evenmin wil je op Mij wachten om verandering in jouw leven te initiëren of het verleden terug te vinden. Het is jouw leven waarover We spreken.

Jezus: Jullie kunnen er echt geen idee van hebben van wat jullie zal komen begroeten / John Smallman op 1ste Kerstdag 2013


Jezus: 
Jullie kunnen er echt geen idee van hebben van wat jullie zal komen begroeten
John Smallman op 1ste Kerstdag 2013

Op deze eerste kerstdag, zoals elke eerste kerstdag, en zoals in feite op elke dag, groet ik jullie en bied ik jullie Liefde aan, want als kinderen van God zijn we allemaal broeders en zusters, goddelijk omhuld binnenin onze Bron, Die oneindige onvoorwaardelijke Liefde is, die we continu delen en uitbreiden, want het is onze wil en Zijn Wil dat we dat doen. Zijn Wil is onze wil. Het leven, het bestaan​​, is zo eenvoudig en zo volkomen diepgaand als dat. Er is geen deel van de schepping waarvan God zich ooit onbewust is want Hij, de Liefde, is zich oneindig bewust en oneindig onophoudelijk liefhebbend. Derhalve zijn we altijd veilig geborgen in Zijn liefdevolle armen waar er niets is om in conflict te raken met die goddelijke en eeuwige staat die voor altijd Zijn Wil is.

Saul: Zorg ervoor dat je ruim voldoende tijd beschikbaar hebt om te VIEREN! / John Smallman op 25 december 2013

Saul: 
Zorg ervoor dat je ruim voldoende tijd beschikbaar hebt om te VIEREN!
John Smallman  op 25 december 2013 

Kerstmis is een tijd waarin je met verve en enthousiasme viert, zelfs als Jezus’ boodschap van liefde, vergeving en inclusiviteit vaak wordt vergeten. Desalniettemin breidt de energie, het enthousiasme en de intensiteit van die feesten zich uit in deze tijd van het jaar, het de goddelijke energieën mogelijk makend veel vrijer door je heen te stromen dan in andere tijden van het jaar. Derhalve wil ik een beroep doen op diegenen die deze boodschappen lezen, om hiermee rekening te houden en dus totaal af te zien van oordeel over hen die, voor hen, te enthousiast en om de ‘verkeerde’ redenen lijken te vieren.

Enthousiaste vreugde voor feestvieren voegt altijd toe aan het energieveld van Liefde dat jullie permanent omhult, want feestvieren is een collectief loslaten van zorgen, bekommernis, en angst; en, zoals jullie weten, het is een angst die je vermogen om je open te stellen voor de Liefde stop zet, want het is niet in staat te vertrouwen. Sociale bijeenkomsten met de intentie om feest te vieren, zullen altijd mogelijkheden voor jullie gidsen, mentoren, engelen en andere vrienden en geliefden in de spirituele rijken bieden, om het Liefdesveld dat de mensheid omhult te intensiveren, het je gemakkelijker makend haar aanwezigheid rondom je te voelen of waar te nemen. Dus, zorg er in deze tijd van jullie aardse jaar voor dat je ruim voldoende tijd beschikbaar hebt om te VIEREN!

donderdag 26 december 2013

Wat is Harts Bewustzijn? 26 december 2013 / Esther Buijs

Wat is Harts Bewustzijn?
26  december  2013
door Esther Buijs

Harts-bewustzijn is; Energie stroming vanuit je hart. Kan je het leven zien vanuit harts-energie? Dat is wat anders dan liefdes-energie. Harts-bewustzijn is anders dan liefdes-bewustzijn.

Het is een nóg hogere frequentie dan liefde. En het begint bij jezelf.

Wat is het verschil?Liefde is 3D én 5D, liefde heb je in twee vormen; voorwaardelijke en onvoorwaardelijke. Vaak loopt dat door elkaar heen. Liefde kan je dus in tweeën splitsen. Naar je harts-bewustzijn toe is het vervolgens een ‘trapje naar boven’. Als het ware een trede in de frequentie omhoog. 3D is voorwaardelijke liefde, vervolgens handel je steeds meer vanuit 5D, onvoorwaardelijke liefde en zo kan je groeien naar de harts-frequentie van het harts-bewustzijn. 


Het is echt een andere frequentie. Bij de harts-energie, ‘maakt het niet meer uit’, het is er gewoon. De harts-verbinding, trilling, die energie, daar kan je van alles aan koppelen. Het is vergelijkbaar met emotionele waarde. Emotionele waarde kan je zowel aan spullen, mensen en ook aan ervaringen koppelen. Alles wat eigenlijk niet met geld te koop is. 

Een aantal voorbeelden 


Kryon –de Goddelijke Weg 5 Een cursus in Liefde – Boek 2 - 26 december 2013 / geplaatst 12 april 2014


Kryon –de Goddelijke Weg 5
Een cursus in Liefde – Boek 2
Barbara Bessen
26 december 2013 / geplaatst 12 april 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

De Universele Geest – De Bron van alle Zijn. Deel 2.


Ik ben goed zoals ik ben!

Ik leun nu onstpannen met jullie achterover en duik, net zoals bij het eerste deel van deze cursus, met jullie in de golven van de ENE. Ik neem jullie mee in de Liefde van de Vader, van de Schepper, naar Daar, waar alles goed en volkomen is. Want jullie Zijn volkomen. Niets aan jullie is verkeerd of onvolkomen. 

Probeer nu het gevoel van heelheid te ontwikkelen. Begeef je in de energie van de dichte verbondenheid met mij. Leun daarvoor ontspannen achterover, maak het je gemakkelijk, adem een paar maal diep door en merk hoe ik jullie hand vasthoud of een arm om je heen leg; of kies een andere manier waarop jullie je met mij verbonden kunnen voelen.Op deze dag van je leven, 26 december 2013

Donderdag 26 december 2013

Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…..

... dat Kerstmis voorbij mag zijn, doch de vreugde van dit
seizoen zal voor altijd doorgaan. En zelfs voor eeuwig en altijd.


Dit is de grote belofte van God: dat het geluk dat gisteren zoveel harten gevuld heeft morgen nog meer levens zal vullen.

Mary: De Magie van de Nieuwe Dageraad 25 December 2013


Mary: 
De Magie van de Nieuwe Dageraad
25 December 2013 / Elizabeth Ayres Escher


Opmerking aan de Lezers: Nooit eerder heb ik een boodschap van de geachte Mary voortgebracht, maar vanavond op Kerstavond voel ik Haar Aanwezigheid. Zij is heel vertrouwd voor mij, het was Haar handtekening frequentie terwijl ik door de jaren heen met de Aartsengelen wisselwerkte. Zo nu en dan bezoekt zij mij 's nachts en vanavond, zegent zij ons allemaal met hoop voor de toekomst. Mijn zegeningen aan die van Haar toevoegend, geef ik jullie Mary… 

Mary

Ik Ben Mary en ik groet jullie op de dageraad van de ochtend van de Gechristenden. Jullie zijn degenen waar jullie op gewacht hebben en nu is het jullie tijd.

Zelfs terwijl de sterren in de hemelen bijeenkomen, en de afnemende maan helder schijnt, zien wij jullie Licht de wereld en alles daarop en binnenin verhelderen.


Een Schrijven van de Schepper 25 December 2013 - Jennifer Farley

"Eén Heldere Streng"
25 December 2013 - Jennifer Farley
In het schijnbare ondoordringbare web van "Ik kan het niet" dat in jullie geest bestaat, is daar één stralende streng van "JA, Ik kan het!" Het Universum vraagt dat jij je op die ene heldere plek concentreert, zie het zich van streng naar streng verspreiden totdat het volledige web van jullie Aardse-vlak bestaan overspoeld is in Licht. Dan … laat de manifestaties beginnen!
~ De Schepper

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Heavenletter #4780 Deze Roemrijke Reis naar God / 26 december 2013

Deze Roemrijke Reis naar God

Donderdag 26 december 2013

God zei:


Net zoals sommige dagen zonnig zijn en sommige regenachtig zijn, voel jij je op sommige dagen erg energiek en andere dagen misschien futloos. Sommige dagen ben jij zo gezond en op andere dagen voel jij je onwel, misschien er zelfs zeker van dat jij er niet doorheen komt.

Het is het beste om niet zo verstrikt te raken in hoe jij je voelt.

Geliefden, er komt geen einde aan jullie. Je bent eeuwig. Jij weet heel goed dat jij niet je lichaam bent. Het is een kostuum dat je draagt. Wanneer jij je lichaam achterlaat, word jij oneindig gelukkig. Het zal zijn alsof je een mantel hebt uit gedaan die jouw armen gebonden heeft gehouden en jou weerhield van vliegen, een mantel die jou weerhield van het weten. Jij bent niet gehouden aan deze korte gevangenschap in een lichaam op Aarde. Jouw waarde is veel meer dan hoe lang je leeft. Jouw waarde is grenzeloos en daarom niet afhankelijk van hoe lang jouw lichaam leeft.

woensdag 25 december 2013

Sheldan Nidle - 24 december, 2013


5 Lamat, 11 Mol, 10 Caban

Dratzo! We komen weer met meer nieuws nu jullie je opmaken voor de kerst en het begin van het Gregoriaanse Nieuwe Jaar. Deze tijd staat op jullie wereld bekend vanwege de vele dingen die beginnen en eindigen, en degenen die jullie wereld millennialang hebben beheerst bereiden zich voor op hun vertrek en aanvaarden hun lot. Dit wordt natuurlijk met veel tegenzin gedaan. Het duister is gewend dat het op haar manier gaat, maar hun tijd is bijna voorbij. De geheime gewijde genootschappen en hun medewerkers bereiden de bestemmingen voor t.b.v. degenen die op het punt staan gearresteerd te worden. Ze stellen eveneens de procedures op die jullie nieuw bestuur zullen brengen. Vervolgens gaan de nieuwe monetaire en financiële systemen zich manifesteren en hierdoor zullen deze dit rijk een grootse welvaart brengen. Onze verbindingsmensen zijn bijna klaar met de overeenkomsten die een aantal aankondigingen zullen bevatten die nationale en persoonlijke schulden transformeren in welvaart om zodoende de schulden die het naties en mensen veel te lang moeilijk hebben gemaakt aan de kant te zetten. Dit zal worden vervangen door een kwijtschelding die de voorbode is van een nieuw tijdperk voor de mensheid.

Kerst 2013 - Vrede op aarde. 24 december 2013 / Elias

KERST 2013 – Vrede op aarde.
dinsdag 24 december 2013
door EliasMaar wat doen we met al die haat in de wereld?

Haat is de supervoeding voor al het negatieve op aarde. Door de ene mens of groep tegen de ander uit te spelen, door alle partijen van wapens te voorzien, door bewust mensen te laten verhongeren of epidemieën te veroorzaken handhaven de illuminati hun macht en kunnen daardoor regeringsleiders, corrupte wetenschappers, de wereldwijd omgekochte politici en grote ondernemingen als pionnen naar believen over het wereldschaakbord schuiven. Nog wel, maar niet lang meer want hun dagen zijn geteld. Dat is het goede nieuws.
De Goddelijke Moeder door Isabel Henn 25 december 2013

woensdag 25 december   2013
 De Goddelijke Moeder
door Isabel Henn

" Vrolijk kerstfeest "Mijn geliefde kind, over de hele aarde vieren jullie deze dag van de geboorte van mijn geliefde zoon Jezus. Jullie hebben vele namen voor hem, maar dit doet er niet toe. Zijn moeder, de Maagd Maria was toen Mijn incarnatie , een aspect van Mij, op aarde.De jaarlijkse viering van de geboorte van Degene die jullie de Verlosser noemen, zal jullie ook herinneren aan wat hij zo vaak tegen jullie heeft gezegd: Gij zult uw naaste liefhebben als uzelf. Liefde is de belangrijkste en de meest sterke kracht ooit in de hele Schepping. Veel van degenen die vóór hem kwamen en velen die na hem kwamen, hebben dat altijd bevestigd.


De Galactische Wezens "Gelukkige Tijden Liggen Er In Het Verschiet" 24 December 2013 / Anna Merkaba

De Galactische Wezens (Galactics)
"Gelukkige Tijden Liggen Er In Het Verschiet"
24 December 2013 / Anna Merkaba

Dierbare geliefde kinderen van het Universum,
Wij komen vandaag naar jullie toe in feestviering van de nieuwe aanvangen die zich op jullie GAIA ontvouwen. Velen van jullie hebben gedurende eonen op dit moment gewacht, diegenen van jullie die eerstelingen zijn op de Aarde en diegenen die gekomen zijn om deze planeet te bevrijden van de sluier van vergeetachtigheid en die de eerste golf zijn die op deze planeet arriveerde, begrijpen de kostbaarheid van dit moment tamelijk goed. Want dit is inderdaad dat waar jullie, voor zo lang, naar gestreefd hebben. En eindelijk staat het op het punt om zich voor jullie te ontvouwen.


Op deze dag van je leven 25 december 2013

Woensdag 25 december 2013

Op deze dag van je leven, geloof ik dat God wil dat je weet…..


... dat de reden waarom zo velen van de mensheid deze dag herdenken is, dat zo velen van de mensheid ernaar uitzien om liefde te geven en te ontvangen.

Weet gedurende deze heilige tijd, dat alle tijden heilig zijn, dat elke religie een mate van waarheid inhoudt, dat elke traditie heilig is, en dat door de eenvoudige uitwisseling van liefde die we doen ons geloof tot leven komt, en onze dromen uitkomen.

Laat deze eerste kerstdag ons eraan herinneren dat Christus kwam om ons uit te nodigen om liefde te bieden aan de gehele mensheid, en de deur van Gods koninkrijk te openen voor iedere ziel.
Vrolijk kerstfeest, iedereen.Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald wakkeremensaen.blogspot.nl