Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 20 december 2013

Wie Zijn de Hathors? Geplaatst 20 december 2013

Wie Zijn de Hathors?
Geplaatst 20 december 2013
Tom Kenyon

De Hathors zeggen dat zij een groep interdimensionale, intergalactische wezens zijn, verbonden met het oude Egypte via de Tempels van de Godin Hathor evenals met een aantal andere prehistorische culturen. In de late jaren 80 werd er door hen ‘contact’ met mij opgenomen tijdens een meditatie en begonnen zij me te onderwijzen in de trillings aard van de kosmos, het gebruik van heilige geometrie als manier om de hersenwerking te stimuleren en het gebruik van klank om psycho-spirituele ervaringen te stimuleren.

Terwijl ik geïntrigeerd was door de informatie, voelde ik me destijds oncomfortabel bij hun zelf omschreven komaf. Ik was tenslotte praktiserend psychotherapeut en betrokken bij hersenonderzoek. Kortom, ik was een rationalist. En deze wezens –wie ze ook waren en waar ze ook vandaan kwamen- pasten niet in mijn toenmalige kijk op de werkelijkheid.

woensdag 18 december 2013

Een Hathor Planetaire Boodschap via Tom Kenyon De Escalatie van jullie Huidige Chaotische Knoop. 17 december 2013

Een Hathor Planetaire Boodschap via Tom Kenyon
 17 december 2013
vertaling winnyd@stralendetoekomst.nl

We zullen onze boodschap in twee delen brengen. Het eerste deel zal omgaan met de escalatie van jullie huidige Chaotische Knoop en de tweede zal zich met de nucleaire fabriek in Fukushiima Japan bezig houden. 

De Escalatie van jullie Huidige Chaotische Knoop.

In relatie met vorige Chaotische Knopen, is deze zeer vluchtig/wisselvallig. 

Vanuit ons perspectief is de eerste reden hiervoor de betrokkenheid bij veranderingen in jullie Zon’s magnetische veld. Inderdaad is de escalatie van deze Chaotische Knoop direct verbonden aan de magnetische veld verschuiving welke jullie Zon binnengaat.