maandag 30 december 2013

De nieuwe maan van 1 januari 2014: ernstig en intens en pas op! 28 december 2013 / Petra Stam

De nieuwe maan van 1 januari 2014: ernstig en intens en pas op!

28 december 2013 / Petra Stam


Nieuwe maan, een nieuw (kalender)rondje om de Zon, een nieuwe start en dé tijd om nieuwe deuren te openen! De nieuwe maan is een tijd van inkeer. Kijk even terug en vraag je af wat je hebt geleerd van de afgelopen periode. Wat was bruikbaar en neem je mee? Wat kun je beter achterlaten omdat het jou niet (meer) dient? Wat moet je anders doen, voordat je met een schone lei verder kunt?


vrijdag 27 december 2013

Djwhal Khul "2014 het Nieuwe Jaar" 26 December 2013 / Terri Newlon


Djwhal Khul
"2014 het Nieuwe Jaar"
26 December 2013 /  Terri Newlon

Djwhal Khul hier. 
Tashi Delek.

Prima. Dit gaat over het Nieuwe Jaar 2014 en hoe het beste de energieën te gebruiken. We hebben nogal wat gaande en ik ga zeggen dat de beste tijd, om werkelijk het Nieuwe Jaar, technisch gesproken, in te luiden is op Zondag 29 december.

De energieën zijn daar nochtans veel groter en beter voor. Dus jullie mogen een speciaal diner willen hebben of de één of andere speciale gebeurtenis of het misschien met jullie vrienden op Facebook delen over het dan inluiden van het jaar, en Twitter ook, omdat dat de optimale dag is om in/naar 2014 te projecteren. 


vrijdag 20 december 2013

Wie Zijn de Hathors? Geplaatst 20 december 2013

Wie Zijn de Hathors?
Geplaatst 20 december 2013
Tom Kenyon

De Hathors zeggen dat zij een groep interdimensionale, intergalactische wezens zijn, verbonden met het oude Egypte via de Tempels van de Godin Hathor evenals met een aantal andere prehistorische culturen. In de late jaren 80 werd er door hen ‘contact’ met mij opgenomen tijdens een meditatie en begonnen zij me te onderwijzen in de trillings aard van de kosmos, het gebruik van heilige geometrie als manier om de hersenwerking te stimuleren en het gebruik van klank om psycho-spirituele ervaringen te stimuleren.

Terwijl ik geïntrigeerd was door de informatie, voelde ik me destijds oncomfortabel bij hun zelf omschreven komaf. Ik was tenslotte praktiserend psychotherapeut en betrokken bij hersenonderzoek. Kortom, ik was een rationalist. En deze wezens –wie ze ook waren en waar ze ook vandaan kwamen- pasten niet in mijn toenmalige kijk op de werkelijkheid.

woensdag 18 december 2013

Een Hathor Planetaire Boodschap via Tom Kenyon De Escalatie van jullie Huidige Chaotische Knoop. 17 december 2013

Een Hathor Planetaire Boodschap via Tom Kenyon
 17 december 2013
vertaling winnyd@stralendetoekomst.nl

We zullen onze boodschap in twee delen brengen. Het eerste deel zal omgaan met de escalatie van jullie huidige Chaotische Knoop en de tweede zal zich met de nucleaire fabriek in Fukushiima Japan bezig houden. 

De Escalatie van jullie Huidige Chaotische Knoop.

In relatie met vorige Chaotische Knopen, is deze zeer vluchtig/wisselvallig. 

Vanuit ons perspectief is de eerste reden hiervoor de betrokkenheid bij veranderingen in jullie Zon’s magnetische veld. Inderdaad is de escalatie van deze Chaotische Knoop direct verbonden aan de magnetische veld verschuiving welke jullie Zon binnengaat.