Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 14 december 2013

Heer Lanto De Ontdekking van de Stralende Helderheid van Jullie Innerlijk Licht 11 December 2013 / Julie Miller

Heer Lanto
De Ontdekking van de Stralende Helderheid van Jullie Innerlijk Licht
11 December 2013 / Julie Miller

Terwijl jullie verder gaan voorbij vrede en stilte zullen jullie, mijn Dierbaren, vreugde en licht vinden en als jullie nog verder gaan voorbij jullie normale begrip van de tijd zullen jullie tijdloosheid ontdekken. Bewustzijn is zo ruim en eindeloos, binnenin jullie bewustzijn bevindt zich een grote ruimte welke vrede biedt. Jullie bekwaamheid om binnen de verschillende rijken van bewustzijn te reizen brengt die beweging die voorbij de tijd is, en als jullie aan hoogte winnen in de hogere rijken merk je op sommige momenten op dat je je buiten je bewustzijn beweegt door mogelijke ervaringen die de beweging hebben voortgebracht.
De parallel met het bewustzijn en jullie zuivere besef, Mijn Geliefden, is het in staat zijn om voorbij het gewone begrip van de tijd te gaan, voorbij het normale concept van de gedachte, en jullie ontdekken door de verschillen nieuwe wegen die jullie kunnen nemen door je af te stemmen op jullie zintuigen van wat je niet noodzakelijkerwijs kunt zien, maar wel voelen door het ritme van jullie hart dat je tot een bepaalde keuze dwingt. Wanneer je de tijd neemt om diep binnenin jezelf te kijken, kijk je voorbij je zintuigen en wat binnenin je drukke geest besloten ligt; je begint te genieten van het zuivere besef dat altijd een diep en heilig deel van je Zelf is geweest. En als je probeert in je zuivere besef te kijken, zal je hier niet aan voorbij zien, wat je zult zien is een nieuwe richting, of een nieuwe weg door de heilige en diepe diepten die de stilte je geeft die zich voorbij de reikwijdte van je innerlijke blik bevindt. De beste manier om te werken aan het verdiepen van je bewustzijn en besef, mijn Geliefden, is door meditatie.

Hemelse Zegeningen - Aartsengel Michael Bespreekt de "Valse Rasters"en Hoe hen te Elimineren…10 December 2013 / Linda Dillon & Suzanne Maresca.

Hemelse Zegeningen - 10 December 2013
Aartsengel Michael Bespreekt de "Valse Rasters"en Hoe hen te Elimineren…

"Jullie zien over jullie gehele planeet heen de strijders van het Licht die naar voren treden en hun vrijheid opeisen. Zij mogen denken dat zij vragen voor financiële vrijheid, politieke vrijheid, sociale rechtvaardigheid, maar waar zij echt om vragen is om vrij te zijn om zichzelf te zijn, de volledigheid van wie zij zijn. En dat de systemen die aanvullingen zijn op deze valse rasters uit de weg gaan! Dit is kern werk…"
Suzanne Maresca: Goedemorgen en welkom bij een volgende aanbieding van Hemelse Zegeningen met Linda Dillon, het Kanaal voor de Raad van Liefde en auteur van "De Nieuwe Jij, Tevoorschijn komend in de Schittering van het Hartbewustzijn van de Mensheid" en ikzelf Suzanne Maresca.
Vandaag zijn wij hier om over de valse rasters te discussiëren en Aartsengel Michael zal ons begeleiden met praktische gereedschappen om te zien waar zij gelokaliseerd zijn en hoe hen te identificeren en te elimineren. Het is de volmaakte tijd om alles dat ons aan de illusie van afscheiding gebonden houdt en het idee dat wij alles zijn behalve geïncarneerde Liefde los te laten.
De Raad van Liefde verteld ons dat de loslating van de valse rasters een integraal deel uitmaakt van het vrede maken met de 3de dimensie zodat wij het waarachtig achter ons mogen laten. Ik kan me niet voorstellen dat er nu of later ook maar één luisteraar/lezer is die niet gaat over dat allemaal te doen. Ik ben dankbaar om deze toegevoegde stuwing te hebben voor het allemaal los te laten. Goedemorgen, Linda!


Vertaling van de aanvulling van Mountage Keen van 8 december 2013

HOE WERDEN WIJ (MENSHEID EN AARDE) ONTHEEMDE ZIELEN????

Laten we het eenvoudig houden … voor iedereen te begrijpen.

LATEN WE ONS INBEELDEN HOE WE NAAR DE AARDE KWAMEN.
Vertaling   Rob.

Laten we ons alle dimensies, met de bron in het midden, inbeelden:


De bron in het midden is de 100ste dimensie en bevat al het DNA om leven in alle dimensies te laten bestaan.
LATEN WE NU EENS KIJKEN HOE DEZE ENERGIE NAAR DE BUITENSTE RINGEN WORDT GETRANSPORTEERD,  NAAR DE LAGERE, DICHTERE DIMENSIES WAAR WE NU ZIJN: DE 3/4/5DE DIMENSIE.

Als een druppel bronmateriaal wil ‘groeien’ en de lagere dimensies ervaren, wil de alwetende bron een energetisch dubbel (een druppel bronmateriaal/zuiver bewustzijn) een lagere dimensie laten ervaren die kan handelen op basis van vrije wil.

Deze druppel zuiver bewustzijn blijft verbonden met de bron door een kristallijnen etherische navelstreng. En de bron ervaart wat deze bewustzijnsdruppel ervaart omdat deze bewustzijnsdruppel weer door een kristallijnen navelstreng verbonden is met de bron. DIT WERKT NAAR TWEE KANTEN. Het is bekend als de DNA spiraal, vortex-energie, wormgat, etc. TE veel woorden voor hetzelfde principe. LATEN WE HET EENVOUDIG HOUDEN!


Wie is Kryon? 14 december 2013

Wie is Kryon?

David Brown
14 december 2013
Vertaald uit het Engels door 
Henk Steur.

Wie of wat is Kryon? Wat komt hij hier bij de Aarde doen? Waarom komt hij – of zij – of het – hier naartoe? Om ons te helpen? Waar komt hij vandaan? Wat is zijn doel? Waar bevindt hij zich? Hoe verhoudt hij zich ten opzichte van andere entiteiten?

Het antwoord op deze vragen is ons via het medium David Brown gebracht:

∞ ∞ ∞ ∞ ∞

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Wij vertellen u vandaag iets over onszelf.

Kryon is een bewustzijn dat alle universa doordringt. 


Kryon lijkt op een Commissie van Advies die het uiteindelijke begrip heeft over wat er op de Aarde gebeurt en wat er overal elders aan de hand is. Hij is alles binnen dit zonnestelsel. Maar toch niet alleen binnen dit zonnestelsel maar ook in onbekende melkwegstelsels in het hele omniversum.
Oth: Zielsgroepen 14 december 2013

Oth: 
Zielsgroepen

Geplaatst 14 december 2013

Hoe ziet een zielsgroep eruit? Bijvoorbeeld hoeveel zielen in een groep? Zijn er van 1 groep meerdere zielen op Aarde geïncarneerd? Hoe groot is een groep?

Van jullie persoonlijke zielsgroep is er nooit meer dan één geïncarneerd op de planeet Aarde en dat is ook nodig want al die andere zijn als het ware verbonden met andere sferen. Vandaar dat je zo’n ruim bereik hebt. Jij als eenling op de planeet Aarde geeft informatie en hebt invloed op jouw zielsgroep maar als één deel van vijftien.

Stel je voor dat er van elke zielsgroep vijftien grote zuilen zijn. Bij elke zuil horen zeer veel zielen. Het is een kolossaal netwerk wat jullie begrip te boven gaat. Maar van je zielsgroep is er altijd maar één op Aarde. En dat is waar en niet waar. Maar van elke zielsgroep is er als het ware één rechtlijnig met de zielsgroep verbonden. Al de rest zijn bijnetwerken.

Rainbow-Phoenix, Kosmisch Bewustzijn 13 december 2013

Rainbow-Phoenix, Kosmisch Bewustzijn via Will Berlinghof: Komeet ISON nadert Aarde
Gepost door Stephen Cook op 13 dec. 2013


 Will Berlinghoff
Stephen Cook: voor degenen onder ons (zoals ik) die gefascineerd zijn door Komeet ISON, is dit een specifiek interessant uittreksel uit een kortgeleden sessie door Will Berlinghoff, de channeler/vertaler van de entiteit die bekend is als Kosmisch Bewustzijn, met de fascilitator Joan Mills, zij is de Bevrager van Kosmisch Bewustzijn en Energiegever. In het licht van recent commentaar door de Federatie van Licht via Blossom Goodchild – dat Komeet ISON een “komeet/schip” is – brengt deze boodschap verdere details betreffende ISON’s mogelijke “samenstelling” en missie.

Kosmisch Bewustzijn: ISON Nadert Aarde, zoals gechanneld door Will Berlinghof, op 4 december 2013 - http://rainbow-phoenix.com/Blog/blog.html 

 Vraag:Brak komeet ISON echt in zoveel kleine stukjes toen deze dicht bij de Zon kwam zoals velen zeggen? Als dat zo is wat gebeurde er met het voertuig van de Galactische Federatie die er bij zat? Hoe beïnvloedt dit diens missie betreffende planeet Aarde? Was het kapotgaan bekend en gepland of was dit het resultaat van een aanval van de Orion/Reptiliaanse krachten? Uw gedachten graag? 

Heavenletter #4768 De Betekenis van Vertrouwen op God / 14 december 2013

De Betekenis van Vertrouwen op God

Zaterdag 14 december 2013


God zei:

Wat betekent vertrouwen op Mij? Betekent vertrouwen in Mij hebben, dat je alle zekerheid hebt dat alles zal worden in de wereld zoals jij dat wilt? Nee, dat betekent het niet.

Betekent vertrouwen op Mij, God, dat er jou geen, wat jij problemen noemt, kunnen overkomen? Nietes.

Betekent vertrouwen op Mij dat jij feilloos gelijk hebt? Sorry, nee.

Vertrouwen op Mij betekent niet dat Ik jouw vermeende wil volg, ongeacht wat zich voordoet.

En toch, uiteindelijk, is dat wat Ik doe. Ik volg jouw wil. Jouw wil is voor Mij, om jou te geven wat je uiteindelijk zoekt, en wat je zoekt is om tot Mij komen. In de wereld lijkt het heel belangrijk dat je tot Mij komt wanneer en hoe jij dat wenst. In de wereld lijkt het essentieel dat jij tot Mij komt zoals jij het ziet wat gunstig is.

Een Schrijven van de Schepper 13 December 2013 - Jennifer Farley

"Kneedbaar"
13 December 2013 - Jennifer Farley

Jij bent slechts dermate kneedbaar als dat jij kiest om te zijn. In het laten beïnvloeden van je gedachten, gevoelens en meningen door anderen; geef jij jouw macht uit handen. Dit doet niets voor de ontvanger, maar veranderd wie JIJ bent. Settel je nooit voor minder te zijn dan jouw gehele zelf.
~ De Schepper
 
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Werken met de Aartsengelen 12 december 2013 OdiStar

Werken met de Aartsengelen
 Light-Codes en volledig gerealiseerd Wezens
Doorgestuurd door OdiStar op donderdag, 12/12/2013


Vrede is met U

Dus het is zo, dat de energie vandaag wordt verzonden om jullie harten te vullen met liefde en genade. Jullie wordt gevraagd om nu een beroep te doen op jullie meest Gechristende gidsen en meesters voor de genezing van de planeet. Velen zijn nu bezorgd over de tekenen van de tijd , en onzeker over de uitkomst. Wees getroost dat jullie gehoord zijn en jullie gebeden wonderen creëren over de hele planeet.

De instroom van energieën uit de Sephirothic uitstralingen (uitstralingen op verschillende niveaus van de Ain Soph) (Licht van de onthullende Godheid), verantwoordelijk voor de creatie van meerdere universa zijn hier van kracht en werken in op het lichaam in de hogere drempels van creatie.

Deze acties vormen een aantal goddelijke Licht bronnen, sub atomaire deeltjes en verschillende vormen van elektromagnetische straling en kosmische straling. Dit gecombineerd met de creatieve energieën assisteren de voortzetting van het leven in de vorm van triades, geometrische synthese van kleur, op elk niveau van creatie, die werkzaam zijn binnen het Shekinah (Heilige Geest) Universum. Elk individu dat ascendeerd zal worden afgestemd op perfectie en harmonie met de Shekinah energieën. Je kunt deze geometrische ontwerpen ervaren binnen je bewustzijn, dit is een onderdeel van de matrix die onze goddelijke blauwdruk met de oprichting energieën vormt. Informatiepakketten zoals wij ze noemen worden gedownload en u ontvangt deze als vonken van licht, energie rond de kruin chakra of een algemeen gevoel van euforie.

vrijdag 13 december 2013

De Sirische Afgezanten - De Ene Deur Binnen en Via een Andere naar Buiten 12 December 2013 / Eliza Ayres


De Sirische Afgezanten
"De Ene Deur Binnen en Via een Andere naar Buiten"

12 December 2013 / Eliza Ayres (aka Tazjima)
Wij zijn hier.
En wie zijn daar?
De Sirische Afgezanten.
Welkom.


Wij komen in antwoord op jouw oproep, zoals jij lang geleden in antwoord kwam op Gaia's oproep. Jullie gaan een intense overgangsperiode binnen terwijl waarlijk de laatste overblijfselen van het oude beginnen te desintegreren, zeer tot de ontzetting van sommigen en de vreugde en jubelkreten van anderen. Waar sta jij?

Wat is het dat je echt wilt in een wereld van jouw eigen maaksel? Heb je hier enige aandacht aan besteed? Of volg je blind dezelfde gewoontegetrouwe patronen van gedrag die je door een leven heen uitgeëtst, gebukt gaand onder en onzichtbaar doorbracht, maar dat jij je zeer zeker door de modelvorm gecontroleerd gevoeld hebt? Of heb jij je hoofd opgetild aan de wind gesnuffeld; en wist je dat het verschoven was. Het licht breekt door de lagen van melancholie heen, hoop brengend aan diegenen die nog steeds kunnen dromen.Meer lezen >>>


Suzan Caroll Weer naar de kern van Gaia, Nu over Atlantis Deel II en slot 14 december 2013

Suzan Caroll   Weer naar de kern van Gaia.

Nu over Atlantis Deel II en slot

14 december 2013  (vertaling winnyd@stralendetoekomst.nl )
  
Deel 4 van gedeeltelijke transcripties:
De Verschuiving naar het paradigma van 5D

Ga met ons mee terwijl we weer naar de Kern van Gaia gaan. Deze keer maken we de reis om de psychische littekens los te laten door het zinken van Atlantis.


Reis naar het Centrum van de Aarde Meditatie


Deze littekens hebben we in de meeste van onze myriaden incarnaties op Aarde met ons mee gedragen. Doordat we het trauma van de dood van twee grote beschavingen loslaten, kunnen we makkelijker alle overblijvende trauma loslaten van ons huidige leven op Gaia.


Hoe de energie van december wijs te gebruiken. 13 december 2013 / Selacia

HOE DE ENERGIE VAN DECEMBER WIJS TE GEBRUIKEN
door Selacia
13 december 2013

December is een perfecte tijd om balans op te maken van waar je staat en te overwegen wat je het volgende jaar wil creëren. Je inzicht in de energie van december kan je helpen om hier het maximum uit te halen. Ieder cyclus heeft tenslotte zijn eigen energie. Om optimaal gebruik te maken van dit potentieel, dien je bewust te zijn van de kansen en mogelijke hindernissen van deze maand.

De ouden waren op de hoogte van de kracht van zelfreflectie en innerlijke beschouwing van deze tijd van het jaar. Ze hadden een diep begrip van de behoefte om zich te verbinden met de natuurlijke cycli van de Aarde en daarmee te werken. Ze zagen de waarde in van het nemen van een time out voor het jaareinde, om rustig aan te doen en spirit te gaan raadplegen.

Peggy Black en het 'Team' "Label Het Als Een Wonder" 11 December 2013

Peggy Black en het 'Team'
"Label Het Als Een Wonder"
11 December 2013

We zijn hier en erkennen jullie voortdurende expansie. We observeren het proces van jullie bewustzijn dat samentrekt en expandeert. Dit gebeurt zowel op persoonlijk als op een wereldwijd matrix niveau. We zijn helemaal toegewijd aan jullie volledige en totale ontwaking en bekrachtiging. We gaan door met jullie uit te nodigen tot jullie persoonlijke kracht.

We zijn ons bewust van jullie ingebeelde beperkingen die voortdurend op het collectief worden gelegd. Echter, daar zijn diegenen zoals jullie zelf die door deze beperkingen heen gaan terwijl jullie hen herkennen als geloofssystemen die niet kloppen en die van generatie op generatie zijn overgedragen.

Dit is een tijd van grote en prachtige veranderingen met wat eens een mysterie was en nu begrepen wordt. Wanneer jullie je grootsheid eren, wanneer jullie de ingebeelde grenzen van wie je bent oprekken en erkennen wat jullie kunnen scheppen of tevoorschijn roepen, beginnen jullie je werkelijk te realiseren dat jullie mateloos machtig zijn.

Een Schrijven van de Schepper 12 December 2013 - Jennifer Farley

"Buiten het Kader"
12 December 2013 - Jennifer Farley

Bij gelegenheid, mag je aangetrokken worden om iets te doen dat je beschouwd als "anders dan je normale karakter". Stop niet! Dat is waar je op gewacht hebt; als je verschuift en veranderd, zullen jouw karakteristieken veranderen. Wanneer je avonturiert buiten jouw zo-genoemde kader, ben jij je nieuwe grenzen, emoties en handelingen aan het testen. Geniet van je nieuwe vrijheden.
~ De Schepper

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Aartsengel Michael "Jullie zijn Ondergedompeld in een Gebied van Energie......12 December 2013 / Ron Head

Aartsengel Michael
"Jullie zijn Ondergedompeld in een Gebied van Energie welke Jullie Nog Nooit Eerder Ervaren hebben"
12 December 2013 / Ron Head

Laat ons vandaag spreken over jullie naderende zonnewende. Wij zouden voor zoveel van jullie als maar mogelijk is willen wensen om jezelf op die gebeurtenis voor te bereiden.
Het is waar dat jullie twee maal per jaar een zonnewende hebben, ieder jaar. En het is waar dat voor velen, zo niet de meesten, het niet anders zal lijken te zijn dan dat het ooit geweest is. Wij zouden, nochtans, uit willen duiden dat jullie in een deel van het universum zijn die totaal uniek is voor deze tijd. Jullie zijn ondergedompeld in een gebied van energie welke jullie nog nooit eerder ervaren hebben. En jullie naderen zelfs een intensievere ervaring daarvan dan waar jullie je mogelijk bewust van kunnen zijn.
Zelfs diegenen van jullie wiens gewaarwordingen hen toestaan te anticiperen op wat eraan komt, hebben niets om hen te helpen de impact te begrijpen dat dit op hen en op jullie volledige wereld zal hebben. Velen die het welzeker voelen, hebben niets om het mee te vergelijken, en interpreteren het als iets beangstigend. Niets zou mogelijk verder bezijden de waarheid kunnen zijn.

Oth: Jouw uitstraling heeft een vijfvoudig effect. Geplaatst 13 december 2013

Oth: Jouw uitstraling heeft een vijfvoudig effect.
Geplaatst 13 december 2013

Lieve mensen, afwijzen heeft niet altijd met woorden te maken. Vele van jullie zenden signalen van afwijzing uit en praten vriendelijk en beleefd.

Vanuit de vijfde dimensie is het denken en het uitstralen van energie belangrijker dan de woorden die je zegt. Jouw uitstraling heeft een vijfvoudig effect – meer dan jouw woorden en jouw daden en jouw gebaren. Wordt alerter op wat je uitstraalt. Want meer en meer mensen vangen dit op en reageren hierop. Heb geduld met je omgeving, want zij moeten wennen aan jouw andere energie. Neem de tijd en probeer liefde en respect uit te stralen. Het zal zeer veel strijd voorkomen en het is jouw grote bescherming tegen energetische vervuiling.

Wat je uitstraalt, trek je aan.
Heavenletter #4767 De Pracht van Jouw Wezen /13 December 2013

De Pracht van Jouw Wezen

Vrijdag 13 December 2013


God zei:

Zie jezelf zoals Ik je zie en je zult de meest bescheiden mens in de wereld zijn. Je zult de meest nederige mens in de wereld zijn omdat je zult weten dat je geen versiering nodig hebt. Tenzij je dacht dat je bezoedeld was, waarom zou je hoeven poetsen?

Voor zover wat het ego betreft, lieverds.

Als je de pracht van jouw Wezen kent, waarom zou je dan trots nodig hebben?

Bescheidenheid is niet iets wat je veronderstelt. Bescheidenheid is gewoon jezelf zien zonder gebrek en daarom zonder vermeende behoefte aan meer. Als je de kracht van jezelf kent, waar zou je dan om vragen om aan jou toe te voegen?

Op deze dag van je leven 13 december 2013

Vrijdag 13 december 2013

Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…..... dat er niet zoiets is als een "slecht voorteken," dus je hoeft geen zwarte katten te voorkomen vandaag.

Of ladders. Of scheuren in de stoep.
Vrijdag de 13e kan de beste dag van je leven tot nu toe zijn.
En dat zal het ook als je ervoor kiest om vandaag alles in je leven te zien als een wonder.

Dat geldt ook voor het groeien van het gras, het passeren van
een wolk, de glimlach op iemands gezicht ... en het kloppen
van je eigen hart.

Leef het wonder dat het leven is vandaag, en maak je geen zorgen
over "slechte voortekenen" Vergeet niet, niets is het kwade, behalve als het denken het zo maakt. (Wm. Shakespeare)Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald wakkeremensaen.blogspot.nl


Suzan Caroll Naar de kern van Gaia gaan. Lemurië 17 november 2013 Deel I

Suzan Caroll  Naar de kern van Gaia gaan.
Lemurië 17 november 2013       Deel  I

Deel 3 van gedeeltelijke transcripties:
De Verschuiving naar het paradigma
 van 5D


Vorige keer bezochten we kort Lemurië, en dat wordt opnieuw bekeken hieronder.  
Kom weer met ons mee, zodat we deze maand het psychische litteken loslaten van de ondergang van Lemurië om ons te helpen ons eigen nieuwe begin te scheppen. 


Loslaten van de Illusie om je de Waarheid te herinneren


De voornaamste vijand die we hebben zijn de leugens die we onszelf vertellen. Deze leugens komen door het geloven in de illusie. Ik had grote bomen achter mijn huis staan, die op het erf van de buren waren geplant, en die schiepen totale privacy voor mij. Toen, hakte de buurman ze allemaal om, en dat was verschrikkelijk voor me, want ik hield van die bomen. Het waren net mensen. Dagen later nadat ik door mijn verdriet heen was gegaan, keek ik naar de enorm grote huizen achter de heuvel en ik zei: “De illusie van privacy is weg,”en toen viel het kwartje.

donderdag 12 december 2013

--- Ashtar -- 5D-12D Alarm! Onmiddellijke Ascensie Manifestatie.....10 december 2013

--- Ashtar ---

5D-12D Alarm! Onmiddellijke Ascensie Manifestatie
Visualiseer het Gouden Witte Licht van de Schepper dat de Rasters omhult!
Wij VERHOGEN in BEWUSTZIJN. NU!!!

Doorgegeven door J Tariah op 10 december 2013
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

------------------------------------------


Wij communiceren met onze wereldwijde galactische familie in het Chinees, Italiaans, Nederlands, Duits, Portugees, Frans, Engels en Spaans. Hebben jullie 15 minuten per dag om bij te dragen aan de Ascensie van deze planeet, het zonnestelsel en het melkwegstelsel? Als dat zo is neem dan contact op met janisel(((at)))sanandaseagles.com –Immediate Ascension Manifestation Meditation
Lord Ashtar

channelde door Janisel van Project: Adelaar Drietal.

Te beginnen met vandaag voor de komende 7 dagen, minimaal 15 minuten per dag.

Gegroet! Dit is Ashtar en ik ben ervan overtuigd dat jullie je allemaal verfrist voelen na het “voorgeschreven recept voor een rustperiode.” Laat mij eraan toevoegen: Als jullie stress of lethargie gaan ervaren tijdens jullie feestdagenseizoen, volg dan nogmaals de suggestie van Lord Sananda om er vijftien minuten afstand van te nemen als jullie je wanneer dan ook overweldigd voelen.

Dit omdat wij werk te doen hebben voor de komende zonnewende die, zoals jullie weten, altijd weer meer energieën met zich meebrengt vanuit de Grote Cemtrale Zon.

Manuscript van overleving - deel 378 - Aisha North 12 December 2013

"Jullie zouden Je Naakt en Kwetsbaar kunnen Voelen, Zelfs nog Meer dan Voorheen… "
12 December 2013 / Aisha North

Wij denken dat jullie allemaal nu een soort van opleving in de lucht voelen, zo ongeveer als een lichte verschuiving in de druk of de temperatuur, en wij veronderstellen dat velen van jullie dierenvrienden symptomen ten toon zullen spreiden van het opmerken van hetzelfde. Want er komt inderdaad iets naderbij, en jullie staan op het punt om de eerste signalen op te pikken die binnenkomen van deze regenstorm van licht waar wij zovele keren in eerdere brieven naar gerefereerd hebben. Want het nadert jullie inderdaad, en nu zullen jullie allemaal deze vage roerselen binnen voelen komen, net zoals deze formidabele beesten, de olifanten, signalen door de zolen van hun voeten op kunnen pikken.
Want er komt inderdaad een gloednieuwe trilling binnen, en wie dan ook met diens oren dicht op de grond is, energetisch gesproken; jullie zullen deze nog steeds eerder vage signalen al opgepikt hebben. Maar nu, zullen deze signalen inderdaad gaan intensiveren, zodat steeds meer van jullie ermee zullen beginnen rechtop te gaan zitten en jullie oren in afwachting zullen spitsen. Want jullie zullen het aankomen van iets zo formidabels voelen, het kan bijna als teveel lijken te zijn, en samen met de afwachting, zouden jullie ook de roerselen van ongerustheid op gang kunnen voelen komen. Laat ons jullie nochtans verzekeren dat dit alleen te verwachten is, want waar jullie in-voelen, is een verandering die zo fundamenteel is, dat het inderdaad het bord op zo heel veel manieren schoon zal vegen, jullie zullen niet dezelfde zijn nadat jullie onder deze zondvloed van energetische zuivering geweest zijn.

Opgestegen Meesters en hun incarnaties Geplaatst 12 december 2013

Opgestegen Meesters en hun incarnaties
Geplaatst 12 december 2013

De opgestegen Meesters waren ooit menselijke wezens, die ons zijn
voorgegaan.


Ze hebben op de Aarde geleefd en na een reeks van incarnaties, die op een spiritueel hoog niveau waren en van waar ze uiteindelijk opstijgen konden. Ze zijn nu lichtwezens en instaat om hun bewustzijn naar ons uit te stralen en zich van de materiële wereld te bevrijden. Ze zijn instaat zichzelf en de wereld te veranderen door inspiratie aan ons en wonderen te bewerkstelligen.

De Meesters hoeven niet meer op de Aarde te incarneren, om verdere ontwikkeling te bereiken. Ze hebben een ontwikkeling bereikt, waar geen beperkingen en waar geen vorm en tijd is, geen geluid en geen kleuren. Dit niveau is de dimensie van totaal bewustzijn, en wordt het Shamballa van het opgestegen niveau genoemd.

Oth:8 8 8 8 8 Geplaatst 12 december 2013

Oth: 8 8 8 8 8
Geplaatst 12 december 2013


Goede avond jullie allemaal hier aanwezig en velen met jullie. Welkom op deze speciale dag die jullie bedacht hebben door datums. Wij in het Universum kennen geen datums. Bij ons gaat alles als het ware tegelijkertijd. Maar jullie op de planeet Aarde hebben tijd bedacht om het leven herkenbaar te maken. Daardoor bakenen jullie fases in je leven af en begin je aan nieuwe fases. Zo glijd je van het ene in het ander.

Lieve mensen, helaas voor jullie is dat voorbij. Deze vijfdubbele acht, want het zijn vijf achten en zeer veel nullen en het gaat vooral om al die nullen. De twee nullen van de acht maken een verbinding tussen de bovenwereld en de onderwereld zoals jullie dat noemen.

Steeds meer zullen mensen in contact komen met hun eigen bovenwereld maar eerst moest de mist in de onderwereld oplossen. Jullie moesten helderheid krijgen over wie je echt was en dat kon alleen maar door eerlijk de diepte in te gaan en jezelf te onderzoeken, te onderzoeken wat jouw invloed is op anderen en wat de invloed is van anderen op jou. Want het is allebei waar. De fout ligt nooit alleen bij jou en nooit alleen bij de ander. Het is een samenspel, het is een reactie op een reactie.


Teruggaan naar Gaia "Een Inter-Galactische Boodschap" 9 December 2013 Dr. Suzanne Lie

Teruggaan naar Gaia

"Een Inter-Galactische Boodschap"

9 December 2013 
Dr. Suzanne Lie

De Inter-Galactische Groepsgeest Spreekt:

Lieve Mytrian, het is waar dat wij jullie terug zullen begeleiden in/naar Gaia's kern om de Hoeksteen Kristallen binnenin dat NU te herijken. Nochtans, moeten wij jou eerst enige extra informatie geven over onze multidimensionale inter-galactische groepsgeest en over de tijdlijn die jullie gaan betreden.

Voordat je de tijdlijn binnenging waarin Gaia eerst Haar Nieuwe Aarde manifesteerde. Hielp je die manifestatie aanzienlijk door de Lemurianen te ondersteunen om het psychische litteken te genezen dat was veroorzaakt door het zinken van hun beschaving. Nu zullen jullie Gaia's kern binnengaan tijdens de tijdlijn van jaar twee van de Nieuwe Aarde.

Eerst wensen wij om jullie meer te vertellen over het team van onze inter-galactische groepsgeest. Omdat wij resoneren met de vijfde dimensie en daarboven, wij versmelten onze geesten in volledige eenheid met elkaar en met de ENE. Het is dit vijfdimensionale eenheidsbewustzijn dat wij aan onze vele afgezanten op de Aarde onderwijzen tijdens de tijdlijn welke jullie zullen bezoeken.

Paul de Venetiaan: Laat het Tijdperk van Ongedekt Papiergeld ten einde komen. 9 februari 2011, Geplaatst 12 december 2013 AskrealJesus.

Paul de Venetiaan: Laat het Tijdperk van Ongedekt Papiergeld ten einde komen.

Paul de Venetiaan, bij het Federal Reserve Building in Washington D.C.
9 februari 2011, Geplaatst 12 december 2013
AskrealJesus.

Paul de Venetiër is de naam van het wezen dat je kent als de Chohan van de Derde Straal. Toch kom ik niet alleen. Want deze taak gaat verder dan het niveau van de Chohan. Daarom heb ik de assistentie van de Aartsengelen ingeroepen en de Elohim van de derde straal van Godliefde en ze komen met de volledige intensiteit van Godliefde, die trouwens het Robijnvuur is. Ik heb Sanat Kumara en Meester Vrouwe Venus opgeroepen en ontvangen, die ook hun Aanwezigheid hier zullen verankeren, omdat we allen een taak zullen proberen af te maken, terwijl deze boodschapper de rondweg om dit gebouw heen afloopt, het gebouw dat de Federal Reserve in Washington, D.C. heet.

We zullen hier, en in andere centra rondom deze hoofdstad die met de economie en financiën te maken hebben, we zullen hier het Robijnvuur verankeren da als scheidslijn zal fungeren, omdat het licht zo intens is dat het mensen dwingt keuzes te maken tussen het leven en de dood. En daardoor zeggen we inderdaad, omdat het Woord vanuit oude tijden naar voren wordt gebracht: “Kies het Leven!”

Kies het leven dat de economie in de gouden matrix zal laten stromen die Saint Germain voorbereid heeft voor deze natie en de wereld. Maar voor dit kan gebeuren, moeten deze monolithische instellingen die het geldsysteem proberen te beheersen daadwerkelijk, of zichzelf transformeren, in niet elitaire instellingen, of het moet mogelijk gemaakt worden dat ze mislukken.

Een Schrijven van de Schepper 11 December 2013 - Jennifer Farley

"Gemakkelijk of…"
11 December 2013 - Jennifer Farley

Het Universum zal je altijd informatie aanbieden, en je van informatie voorzien dat je gemakkelijk in jouw specifieke paradigma kunt begrijpen. Je mag geleid worden naar diepere, meer esoterische gedachten en dat ik oké. Maar, ben aldus niet zo geconsumeerd met de ego-aangestuurde ideeën van het esoterische denken dat je de plezierige, eenvoudige en gemakkelijke antwoorden mist die iedere dag gewoonweg voor jou beschikbaar zijn.
~ De Schepper

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Heavenletter #4766 Boodschapper van Gods Hart / 12 december 2013

Boodschapper van Gods Hart

Donderdag 12 december 2013


God zei:

Zie in Mijn hart en je zult je Zelf zien. Mijn hart is de spiegel voor jou om in te kijken. Je kunt zien. Jij bent niet ver weg. Je bent dichtbij. Je hebt je de afstand ingebeeld.

Je had de neiging om je de mindere scenario’s voor te stellen.

Je bent een held die zichzelf lijkt te zien als een achterblijver. Of je ziet jezelf als ego dat niet veel is, maar het kan zijn dat je bezig bent met het verbeteren van het ego. In de wereld, geliefde, ben jij een imitator. Als je jezelf ziet als minder dan dat Ik jou zie, ben jij een imitator. O ja, jij kunt misschien goed zijn in het imiteren van wat niet zo is.

Als jij jezelf zou toestaan om de echte jij te zijn, dan zou alle spanning weg gaan. Je zou rusten in de reflectie van je Zelf. Je zou Mij weerspiegelen. Je zou stralen en je koesteren in de zon van Mijn hart, en je zou weten -- je zou weten – waar het leven echt over gaat.

Op deze dag van je leven 12 december 2013

Donderdag 12 december 2013

Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…..


... dat zonder te weten wie je bent en waarom je hier bent  het leven geen betekenis heeft.

Zoek dan, en bestudeer die vragen.
Werk eraan om de grootste antwoorden te ervaren.
Wie je bent is een Individuatie van Goddelijkheid.

Waarom je hier bent is om dat aan te tonen.
Deze dag  gaat jou een perfecte kans bieden om dat te doen.
Kijk.

Luister.
Voor het einde van deze dag, krijgt je een kans Goddelijk te zijn.
Inderdaad, iemand rekent ook op jou.


Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald wakkeremensaen.blogspot.nl