Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 7 december 2013

Wat er vlak NA de gebeurtenis zal plaatsvinden - Elizabeth Trutwin 5 december 2013

Wat er vlak NA de gebeurtenis 
zal plaatsvinden


Een Boodschap van Sananda

Via Elizabeth Trutwin
5 december 2013
Vertaald uit het Engels door Henk Steur.

Gegroet allemaal! Dit is Lord Sananda.

Een week tot tien dagen NA De Gebeurtenis – Bekendmaking – Aankondigingen en Arrestaties – er zullen landingen komen.

Als de Gebeurtenis nadert zullen jullie massaal schepen van de Galactische Federatie zien die boven jullie grootste steden hangen. Een paar dagen later zullen wij met de landingen beginnen.

Wat jullie daarna zullen ervaren is het weerzien met de Geascendeerde Meesters die terugkomen naar de Aarde. De Goden van Egypte, Rome, Griekenland, de grote Koningen van China, India, Arabië, elke geascendeerde meester, Aartsengel, elk Sterrenwezen.

LORD ASHTAR Meditatie voor 12 december 2013 Elizabeth Trutwin

LORD ASHTAR
Meditatie voor 12 december 2013

De Portaalopening naar de Overgang naar de Nieuwe Aarde

Vertaald uit het Engels door Henk Steur.Een wereldwijde Meditatie met Lord Sananda en Lord Ashtar

Dit is Kalki Maitreya door Elizabeth Trutwin op 5 december 2013.

Gegroet, strijders voor het Licht, Grondbemanning.

Jullie zijn puur bewustzijn. Jullie zijn Heel. Jullie zijn compleet. Jullie zijn verlicht. Jullie bezitten grote kennis. Deze illusie waarin wij leven, die wij geschapen hebben, is niet blijvend. Nu de Aarde zich opwerkt vanuit de niet-realiteit, droom niet. Word wakker! Jullie dromen. Ontwaak! Sta op! En wees jezelf. Jullie bezitten alle liefde, alle vreugde, de nectar van onsterfelijkheid.

Kom tot jezelf. Kom uit de sluier van illusie. Verwijder die sluier! Jullie hoeven niets achter te laten. Jullie hebben alles wat jullie nodig hebben. Jullie zijn de belichaming van vrede, voorspoed en liefde.

Aisha North Een Korte Update Aangaande de Energieën 7 December 2013

Aisha North en de Constant Companions

Een Korte Update Aangaande de Energieën

7 December 2013

Jullie hebben misschien een kleine stilte in de handelswijzen opgemerkt, een kleine adempauze zo je wilt, een kans om achterover te leunen en echt te beginnen jezelf in al jouw glorie te zien? Want wederom, is dit waar het allemaal over gaat, een kans om een stap terug te nemen van de drukte van jullie dagelijkse leven en naar binnen te stappen, de deur te sluiten en jouw eigen innerlijke heiligdom binnen te gaan, waar je kunt beginnen vertrouwd te raken met de echte essentie van wie je werkelijke bent. Want jullie zijn zoveel meer dan dat jullie denken, en zelfs als dit een boodschap is die wij steeds maar weer opnieuw herhaald hebben, is het een boodschap waarmee wij door zullen gaan deze te prediken totdat de laatste van jullie op diens knieën in verbijstering neergevallen is vanwege het voor de allereerste keer zien van de echte jij. En ja, dit zal tijd nemen, maar het zal inderdaad sneller gebeuren dan velen van jullie denken, want nu, heeft dit proces van jullie van het openen van deze deuren binnenin jullie, zeer zeker een geheel andere betekenis aangenomen.

Want wij zijn ons meer dan bewust van de schijnbare eindeloze processie van innerlijke deuren waar zovelen van jullie zich gedurende al deze jaren doorheen gewaagd hebben. Sommige van hen hebben jullie kruipend op handen en knieën betreden, bijna in wanhoop, en volledig uitgeput van de lange afstanden welke jullie daar brachten. Door andere deuren zijn jullie nochtans met plezier heen gesprongen, met jullie armen in de lucht het ondertussen uitschreeuwend van vreugde. En nu, zullen steeds meer van jullie het laatste beginnen te ervaren, aangezien jullie het al klaargespeeld hebben om jullie weg door zoveel van deze oude beperkingen heen te werken die ertoe dienden om jullie in frustratie en wanhoop op jullie knieën te sturen.

Kryon: Over opvoeden van Indigokinderen 7 december 2013

Kryon: Over opvoeden van Indigokinderen
Lee Carroll
7 december 2013In het boek ‘Samenwerken met God (praktische informatie voor het nieuwe millennium)’ van Kryon, is een hoofdstuk gewijd aan de ‘Indigo Kinderen’. Lee Carroll is de man die berichten ontvangt van Kryon . In dit zesde boek van Kryon vat hij samen wat Kryon heeft verteld over de Indigo kinderen, Indigo verwijst naar de hoofdkleur van de ‘aura’s van deze kinderen . Dus, de volgende onderdelen zijn niet letterlijk gechannelde boodschappen. Het hoofdstuk omvat 13 pagina’s, en ik koos een paar uittreksels. Als je echt geïnteresseerd bent in Kryon, die de term “Indigo kinderen” als eerste noemde: koop het boek!

Een van de meest verbazingwekkende eigenschappen van de New Age gaat komen van de wiegen van duizenden huizen in de hele wereld. De nieuwe kinderen van de ‘Indigo’ kleur zijn en masse aangekomen en zijn al onder ons. Soms denk ik dat dit is wat is voorspeld als de ‘de massa landing “(grapje)!


 

Oth channeling: De zesde maand van 2013. Ellen Rauh 6 juni 2013


Oth channeling:
De zesde maand van 2013.
Ellen Rauh
6 juni 2013

Wij willen graag een boodschap doorgeven voor jullie allemaal en voor op het web.

Wij meldden in de besloten avond dat de zesde maand een speciale maand zou zijn. Een maand met orkaankracht. Alles is intenser. Op alles zit als het ware een sterkere lading. Dit is wat je ziet gebeuren momenteel op de planeet Aarde. Het weer lijkt in de war. Dit was te voorspellen. Maar niet met statistieken. Als mensen weer meer en meer zouden vertrouwen op oude kennis, op voorkennis, was dit nog niet te voorkomen geweest. Maar dan waren ze wel voorbereid geweest.

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap 6 december 2013

Aartsengel Gabriël

Dagelijkse Boodschap

Vrijdag  6 december 2013
Velen van jullie zou graag van dienst zijn, maar je voelt dat je niet genoeg tijd hebt, of genoeg geld, of genoeg vaardigheid om een verschil te maken. Wat jullie je niet realiseren, is dat door het behouden van jullie hoogste uitlijning jullie jezelf van dienst zijn , je omgeving, je lichaam, je werk, de rasters, de planeet, de mensen om je heen en iedereen die ermee in contact komen. Kleine handelingen van dienst, van liefde en van vriendelijkheid, kan een diep krachtig effect hebben op anderen. Verder is het cumulatieve effect van deze handelingen, wat het creëren is van de verschuiving van het bewustzijn op jullie planeet op dit moment. jullie goede daden hoeven niet grandioos te zijn om een verschil te maken . Het zijn de mensen die verblijven in hun hoogste uitlijning en de authentieke verandering worden die zij collectief willen zien, wie zich zullen verankeren in de energieën van dit nieuwe tijdperk van verlichting.


~ Aartsengel Gabriel ~

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nlHeavenletter #4761 De Wereld is Relatief voor Jou / 7 december 2013

De Wereld is Relatief voor Jou

Zaterdag 7 december 2013


God zei:

Als je aanstoot genomen hebt, dan heb je aanstoot genomen. Je nam het. Je accepteerde het. Je hoefde geen aanstoot te nemen, maar je deed het. Je nam deel. Je verbond jezelf met een opmerking die iemand maakte, of je voelde je gekwetst door de toon van een stem, of een uitdrukking op het gezicht van een ander, of een gebaar, of een blik in iemands oog.

Aangezien je jouw broeders hoeder bent, moet je in zo’n geval verantwoordelijkheid voor jezelf nemen. Niemand maakt dat jij aanstoot neemt. Op een andere dag, als je uitbundig blij bent, zou je geen aanstoot nemen. Je zou te blij zijn om aanstoot te nemen. Wat zou het jou ook maar kunnen schelen wat iemand zegt als je net een miljoen gewonnen had of de man van jouw dromen jou gevraagd had met hem te trouwen?

Een Schrijven van de Schepper 6 December 2013 - Jennifer Farley

"Ontoereikendheden"

6 December 2013 - Jennifer Farley

Gedachten van ontoereikendheid worden gewoonlijk gegenereerd door oordelen van anderen van wat zij gewaarworden als fouten in jou. Je kunt kiezen om door te gaan om jouw macht weg te geven en deze "minder dan" gedachten te voeden of je kunt hen loslaten en weten dat Het Universum jouw volmaakt en aangenaam en prachtig maakte net zoals je bent. Vrije wil, zoals altijd, is van jou en van jou alleen.
~ De Schepper

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

vrijdag 6 december 2013

" Begin 2014: De Verschuiving van de Collectieve Werkelijkheid" 6 December 2013 Sandra Walter

Sandra Walter
" Begin 2014: De Verschuiving van de Collectieve Werkelijkheid"
6 December 2013

Geliefde Volksstam van het Licht, het moment van openbaring heeft zich gepresenteerd. Gaia neemt het masker af om haar 4D verschuiving in het begin van 2014 te ontsluieren. Ontwaakt of niet, hier komt ze. Ten langen leste, staat de massale ontwaking op het punt om te beginnen.  
De fotonische lichtgolven die de planeet penetreren zullen doorgaan in intensiteit toe te nemen. Aan het einde van December, zal de Ascenderende volksstam naar 5D diepgaande verschuivingen in het bewustzijn ervaren, met belangrijke versterkingen van Januari doorgaand naar de Equinox in Maart. Deze zijn uniek jegens jullie niveau van Licht en bereidheid om een verbintenis met het onbekende aan te gaan.
Het onontwaakte collectief zal (eindelijk) ongewone veranderingen gaan zien - en ermee beginnen om hun werkelijkheid in vraag te stellen. Ik bespeur dat de meesten afgeleid zullen zijn door de Aarde veranderingen of persoonlijke fenomenen voordat zij zich realiseren dat Eenheid/Eensgezindheid het doel is van deze evolutionaire overgang, hoewel grote golven van ontwaking verwacht worden in het begin van 2014.


Terug op het Moederschip - Deel 5 "Wat Is Een Overziel?" 3 December 2013 / Dr. Suzanne Lie

Terug op het Moederschip - Deel 5
"Wat Is Een Overziel?"

3 December 2013 /
Dr. Suzanne Lie
 
Mytrian Spreekt:
Nadat wij onze zeer genante vraag van, "Wat is een Overziel?" gesteld hadden, straalde de Arcturiaan wat aanvoelde als een begrijpende glimlach uit. Met oneindig geduld zei de Arcturiaan,
"De zevende dimensie is de resonante Overziel frequentie,
de achtste dimensie is de resonante frequentie van de Planetaire Logos,
de negende dimensie is de resonante frequentie van de Zonne Elohim,
de tiende/elfde dimensies zijn de resonante frequentie van de Stellaire Elohim,
en de twaalfde dimensie is de resonante frequentie van de Bron.
"Echter, expressies van ZELF voorbij de zevende dimensie vervagen en vermengen in/naar ÉÉN grote kosmische dans. De Overziel is verantwoordelijk voor diens vele Zielen in de dimensies onder de zevende. De vele Zielen die leden van een Overziel zijn kunnen elk van de lagere dimensionale werelden, werkelijkheden, galaxies en planeten bewonen, terwijl de Overziel hen vanuit de zevende dimensie overlicht.  
"Op hun beurt, overlicht elk van de lagere dimensionale expressies van de Overziel hun vele persoonlijke incarnaties op/in de lagere dimensionale galaxies en planeten.

7 manieren om je pijnappelklier Te Ontgiften

7 manieren om je pijnappelklier
Te Ontgiften

GFP Commentaar: De pijnappelklier verbindt ons met de Bron = God = Hogere Zelf. Daarom is het belangrijk om het schoon te houden van onzuiverheden.

Hoe de Pijnappelklier Wordt Verkalkt
Naarmate we ouder worden en meer gifstoffen verzamelen in ons lichaam, begint de pijnappelklier te verkalken. Publieke vijand nummer een is Sodium Fluoride, die zoals u zult begrijpen, wordt gevonden in het meeste drinkwater in de beschaafde wereld. Het wordt natuurlijk ook gevonden in vele tandpasta's.

Andere dingen die leiden tot verkalking van de pijnappelklier zijn:
  • Alcohol
  • Cafeïne (vergeet niet het is aanwezig in thee en koffie )
  • Dieet hormonen
  • Kwik (in de meeste vis)
  • De meeste bewerkte voedingsmiddelen
  • Geraffineerde suiker
  • Tabak
Wees voorzichtig met Kwik

Op deze dag van je leven 6 december 2013

Vrijdag 6 december 2013

Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…..


... dat de hoogste gedachte denken de veiligste mentale oefening is.

Laat je niet verleiden om de kleinste gedachte te denken of je verwachtingen te verlagen, zodat alles daar boven
zal worden beschouwd als een "gewin" voor jou.

Je hebt al verloren ...
Jouw veiligheid zal niet gevonden worden in hard werken om teleurstelling te vermijden, maar in weinig werken om meer en meer leven te produceren.


Leg de lat hoog.
Ga op een gemakkelijke manier verder.
Vertrouw op God.Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald wakkeremensaen.blogspot.nl


Jeshua "Galactische Energie" December 2013 / Judith Coates

Jeshua
"Galactische Energie"
December 2013 / Judith Coates

Geliefde, ik wilde met je over een zeer interessante en krachtige verandering in energie spreken die nu staat te gebeuren en gedurende enige tijd aan zal houden. Jullie wetenschappers bestudeerden jullie melkwegstelsel, de sterren, de hemellichamen die jullie in het holst van de nacht en in de ochtend zien, de hemellichamen die wij tweeduizend jaar geleden samen gadesloegen.

Jullie wetenschappers volgden en bekeken hen om de verschillende patronen van de zonnestelsels te zien en nu zijn jullie op een plaats gekomen waar, vanuit heilige Moeder Aarde, een helder pad loopt naar het centrum van jullie sterrenstelsel. Er bevindt zich geen ander zonnestelsel tussen jullie en het centrum van wat jullie de Melkweg noemen, het sterrenstelsel waar jullie je in bevinden.

En hiermee is er een opening ontstaan waardoor, waarlijk, veel energie naar heilige Moeder Aarde stroomt, naar jullie eigen zon en jullie zonnestelsel. En omdat jullie samen met heilige Moeder Aarde deel uitmaken van het zonnestelsel, bevinden jullie je op een directe verbindingsweg naar een opening voor deze energie en kunnen jullie deze, vanuit het ware centrum van jullie eigen sterrenstelsel, rechtstreeks voelen. Dat is de verschuiving waar het nu allemaal om gaat en waar jullie al enige jaren over gehoord hebben. 

Heavenletter #4760 Laat Liefde Volstaan / 6 december 2013

Laat Liefde Volstaan

Vrijdag 6 december 2013


God zei:


In menselijke termen is er goed en er is verkeerd. Geen twee mensen denken precies gelijk. Geen twee mensen zijn het eens over alles. Waar wordt gezegd dat ze dat moeten? Toch zijn er moeilijkheden bij het toestaan van een ander gezichtspunt of een andere mening. Waar gaat deze behoefte aan overeenstemming eigenlijk over? Wat staat op het spel?

Dus wat maakt het uit als iemand behoort tot de een of een andere religie of politieke partij? Wat maakt het uit of iemand het op de ene manier ziet en jij op een andere. Wat is er zo allerbelangrijks?

O, ja, bied aan om het ruim te overwegen, nochtans is overeenstemming een ander verhaal. Zelfs als je niet akkoord gaat, wees attent en begripvol. Jij kunt aardig zijn en vriendschap aanbieden. Wie zei dat een ideale overeenstemming de enige manier is om er mee om te gaan? Er zijn vele kleine oorlogen uitgevochten over kleine dingen.

Aartsengel Michael "In Zekere Zin, Trekken Wij ......5 December 2013 / Ron Head

Aartsengel Michael
"In Zekere Zin, Trekken Wij Nu Dichter Naar Jullie Toe…"
5 December 2013 / Ron Head

Wij zouden vandaag willen spreken over het onderwerp van overzichtelijkheid.


Zoals jullie je er meer dan goed bewust van zijn, wanneer het ook is dat de communicatie tussen het fysieke en het non-fysieke op deze manier gedaan wordt, bedoelend telepathisch, is er altijd het één of andere niveau van vervorming. Dit is verschuldigd aan de noodzakelijkheid van het gebruiken van de vermogens van de ontvanger. De geest van de ontvanger is erbij betrokken, wat in/naar het proces de ervaringen en geloven/overtuigingen, de emoties en de angsten brengt, alsook de grotere of kleinere woordenschat en het begrip van het kanaal. 


Velen van dezen die wij kiezen om op deze manier te werk te stellen maken grote inspanningen om te verzekeren dat zij zo duidelijk als maar mogelijk is zijn wanneer zij betrokken zijn in dit proces. Velen maken het hun doel om zichzelf voortdurend te verbeteren. En ook wij doen ons deel in zowel het opschonen van hun bekwaamheden om te ontvangen als in het voortdurend aandringen dat zij gefocust en geconcentreerd blijven aangaande het altijd net een beetje beter te zijn. Wij brengen deze boodschap naar jullie toe zodat jullie je comfortabel mogen voelen met wat je leest of hoort wanneer het ook is dat de boodschap met waarheid voor jou resoneert. Maar wij hebben een andere reden voor het aankaarten van dit onderwerp in deze tijd.

Een Schrijven van de Schepper 5 December 2013 - Jennifer Farley

"De Verzameling"
5 December 2013 - Jennifer Farley

Je bent slechts een verzameling van jouw ervaringen; de prachtige, tragische, liefdevolle en gruwelijke. Jouw WARE wezen straalt wanneer jij beseft dat jij niet de som maar het geheel van hen bent.
~ De Schepper

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Aartsengel Michael Meditatie om Moeder Aarde te Ondersteunen via Rita Pulmans

Aartsengel Michael
Meditatie om Moeder Aarde te Ondersteunen (Audio)
Gechanneld via Rita Pulmans
Ingesproken door Kees Post


Bovenstaande audio-video bevat de meditatie welke Aartsengel Michael aan Rita Pulmans doorgegeven heeft op 3 December jl. Trouwe lezer van Denk Met Je Hart Kees Post heeft zich de moeite getroost om de meditatie in te spreken zodat je tijdens de meditatie geleidt wordt en er voor de volle honderd procent in op kunt gaan.
Met dank aan Kees Post
Klik hier voor de channeling van Aartsengel Michael: "Ondersteun Moeder Aarde"

donderdag 5 december 2013

Geschiedenis van de Galctische federatie en het Ashtar Command. 5 december 2013

Geschiedenis van de Galctische federatie en het Ashtar Command.
5 december 2013
Vertaald uit het Engels door Henk Steur.

Voordat de Aarde ooit vuur had ontdekt bestond er een ras van vergevorderde wezens die bestonden binnen het koninkrijk van de Zeven Zusters, ook bekend als de Pleiaden. Deze wezens waren niet alleen technisch geavanceerd maar ook spiritueel. Zij hadden geen regering, geen monetair systeem en telepathie was een normaal dagelijks verschijnsel.

Deze beschaving hield altijd de wacht over zich ontwikkelende werelden. Uiteindelijk zagen zij in dat de Aarde behoefte had aan constant toezicht en bescherming omdat de Aarde jong was en onlangs bewoond werd, en dat betekende ook: kwetsbaar. Zij gingen door een reeks protocollen over wat gepast geweld was ten opzichte van vrije wil en wat universele wetten hen leerden die hen door de Aartsengel Gabriël werden gegeven en die rechtstreeks vanuit de Bron kwamen.

Om hen op een hoger plan te brengen mochten zij zich alleen in bepaalde perioden van hun ontwikkeling met die beschavingen bemoeien en alleen als dit geen dreiging voor die beschavingen inhield. (tussen twee haakjes: de huidige beschaving is eraan toe om opgewaardeerd te worden en toch is een directe opwaardering (het delen van technologie en meer intelligente zaken) even in de wacht gezet vanwege de huidige staat van moeilijkheden en gebeurtenissen.)

Ondanks dat het commando is verbonden met deze sector kunnen wij niets doen zonder dat de Bron erbij betrokken is. De orders komen direct van Sananda en dan naar de rest van de bemanning. Als dat nodig is krijgt ook de grondbemanning instructies.


Saul: Geef niet op, God geeft nooit op / John Smallman op 4 december 2013

Saul: 
Geef niet op, God geeft nooit op
John Smallman  op 4 december 2013
Vertaling: René

De Eenheid, de inclusiviteit van de Realiteit, gehuld in en omarmd door onze liefdevolle Bron, gaat voorbij aan ieder begrip, vooral wanneer jullie de beperkingen en de begrenzingen die een menselijk lichaam jullie oplegt, ervaren. Het is een steeds doorgaande bewustzijnservaring die volledig iedere zich bedachte behoefte en verlangen bevredigt, onderwijl ieder aspect van Zichzelf oneindige creatieve mogelijkheden in ieder eeuwig moment biedend.

Geen van de geneugtes van jullie aardse bestaan kan jullie zelfs maar het flauwste idee geven van wat jullie hemelse Vader voor jullie eeuwige vreugde heeft geschapen. Cultiveer jullie rustige en afgezonderde innerlijke ruimte waar jullie contact kunnen maken met de spirituele rijken. Bezoek het regelmatig, het is waar je ware Zelf en al je gidsen en mentoren wonen, die altijd voor contact met jou beschikbaar zijn. Het is het meest dichtbije dat je, terwijl je nog belichaamd bent, kunt komen bij de Realiteit, en dat kan verbazingwekkend dichtbij zijn.

Het is zeer belangrijk om op iets te focussen – een brandende kaars, je adem, een korte mantra – dat zal effectief de stroom van afleidende gedachtes en zorgen blokkeren of onderdrukken, die je overvallen wanneer je probeert te mediteren, een contemplatieve staat binnen te gaan, of te bidden. Vaak zul je gaan zitten om voor een bepaalde tijdsperiode te mediteren, om aan het eind van die tijdsperiode te komen en te ontdekken dat je nooit echt aanwezig was met jezelf, tijdens het mediteren. Je zou het gevoel kunnen hebben dat die tijd verspild was, dat je faalde, dat stille tijd in die innerlijke ruimte niet echt iets voor jou is. Echter, dat is zeker niet het geval.