Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 30 november 2013

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap 29 November 2013

Aartsengel Gabriël

Dagelijkse Boodschap

Vrijdag  November 29, 2013

Schuld en schaamte zijn zeer laag vibrerende energieën. Veel mensen zien een verblijf in de energieën van schuld en schaamte als een manier om te boeten voor hun zonden. Laat ons jullie vertellen waarom dit foutief denken is.

Dierbaren, jullie zijn geheel en onvoorwaardelijk geliefd. Vanuit het perspectief van de andere kant, is er geen behoefte aan verzoening, want er was nooit een tijd dat jullie niet vergeven waren. Wat je ziet als zonden en fouten, zien wij gewoon als niet in overeenstemming zijn met jullie eigen goddelijkheid. Jullie hadden tijdelijk jullie waarheid vergeten. Zelfs jullie ergste "fout" zou een zegen zijn geweest als het jullie geholpen had terug te gaan in die waarheid en uitlijning.

Heavenletter #4754 Wat is de Haast? / 30 november 2013

Wat is de Haast?
Brief uit de Hemelen
Zaterdag 30 november 2013
 
vele facetten van waarheid
God zei:

Geliefden, het is niet aan jullie om gewichtig te doen. Het is niet jullie plaats. Ken het verschil tussen wat jouw mening is en wat de Waarheid is. Meningen veranderen. De Waarheid is niet variabel. Jij bent niet de beslisser van wat waar is en wat niet.

Hoe meer bewustzijn je hebt, des te nederiger je bent.

Straatkennis is een ding. De Waarheid is een andere.

Wees de Waarheid. Leef de Waarheid. Heb lief, en weet dat je niet het laatste woord hebt. Anderen moeten zelf komen tot hun ontdekking van God. Wees geen voorspeller. Wees geen alles-weter als het om Mij gaat. Hoewel Wij, jij en Ik, uiteindelijk Eén zijn, wees op je hoede voor het absolutisme. Wees voorzichtig met hetgeen jij denkt dat je anderen moet onderwijzen. Iedereen komt tot Mij. Dat is onvermijdelijk. Wie ben jij om van anderen te eisen?

l Morya "Kijk Eens Hoe Ver Jullie Gekomen Zijn" 19 November 2013 / Julie Miller

El Morya

"Kijk Eens Hoe Ver Jullie Gekomen Zijn"

19 November 2013 / Julie Miller

 
Jouw wilskracht is keer op keer getest, soms dagelijks door de alledaagse uitdagingen samen met een paar moeilijke uitdagingen om je reis interessanter te maken. Hoe je op iedere uitdaging reageert, bepaald ook je innerlijke kracht en het vermogen om sterke emoties te overwinnen of hen in staat te stellen jou te overmeesteren. Wanneer je met pure wilskracht handelt om iets te bereiken dat je gepland hebt, is er een energie die jouw gehele wezen voedt en deze energie blijft aanhouden totdat je de uitkomst bereikt waar je zo hard voor gewerkt hebt om die te bereiken. 

Het wordt begrepen dat als je ernaar streeft om de uitkomst te bereiken waar je zo hard aan gewerkt hebt, dat fouten zichzelf bekend zullen maken. Zij zijn er niet om je tegen te houden maar om je nauwkeuriger te laten kijken naar wat je aan het doen bent om te verzekeren dat de inspanning die je toegepast hebt je de uitkomst zal garanderen die je voor ogen had.

Jouw wilskracht en vastberadenheid zijn krachtige instrumenten die jou zullen voorzien van de benodigde energie en richting wanneer je een bepaald doel of pad nastreeft dat jouw niveau van kennis en begrip zal doen laten toenemen voor het verbeteren van je gehele zelf. Sommige paden die jij neemt lijken alsof ze voor altijd genomen worden, of dat er geen winnen is omdat sommige obstakels te moeilijk zijn, wij moedigen je aan om het opnieuw te proberen, om met hart en ziel door te zetten, nieuwe manieren en procedures op je nemend die jou zo dicht als mogelijk is naar het resultaat zullen brengen die je wenste te bereiken – een resultaat die voldoening en gemoedrust brengt van het in staat zijn om elk doel te voltooien waar je aan gewerkt hebt.

Boodschap van Liefde - Cirkel van Licht 28 November 2013 / Yael Powell

Vanuit de Boodschappen van God
Boodschap van Liefde - Cirkel van Licht
28 November 2013 / Yael Powell

Geliefden, er is altijd meer, meer liefde, meer vreugde, meer leven en meer uitbundigheid en via jullie harten houden jullie de sleutel van de Schepping zelf vast, het leven terwijl wij deze eindeloze gemeenschap delen, voorgebracht via jullie door de volmaakte Liefde welke Ik Ben, jullie stappen en jullie creaties verlichtend, dat jullie ieder moment via de goddelijkheid en het heiligste van doeleinden moeiteloos tot uitdrukking brengen.
Het wordt meer noodzakelijk met iedere voorbijgaande dag dat je de keuze maakt voor deze wereld van Liefde en schoonheid, dat jij jouw hart toestaat het voertuig te zijn voor de transformatie van elk oud beperkend idee, dat je vrij mag zijn, geliefde, om van Mij te houden en aldus om Mijn volledige expressie hier te zijn, volmaakt als jij.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
From The Messages from God
2013-11-28 | Circle of Light www.circleoflight.net

Een Schrijven van de Schepper 29 November 2013 - Jennifer Farley

"Verwikkeld in Woorden"
29 November 2013 - Jennifer Farley
 
 
Raak niet zo verwikkeld in de woorden die geschreven zijn dat je de Stem van Het Universum vergeet welke nu tegen jou spreekt. Het gebeurt overal om je heen, op ieder moment van iedere dag.
~ De Schepper

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Een schrijven van de Schepper 30 november 2013 - Jennifer Farley

" Schaamte "
30 november 2013 - Jennifer Farley


Schaamte wordt gedefinieerd als een pijnlijke gevoel van vernedering of leed veroorzaakt door het bewustzijn van verkeerd of dwaas gedrag. Kijk alleen voor vandaag, eens heel goed naar elke schaamte die je vasthoudt. Is het nodig? Is het Zelf of Anders geschapen? Hoe gaat het jou van dienst zijn? Als het een intern gegenereerd is, wees er aardig voor en vergeef jezelf. Als het extern is, denk er over hoe veel er van echt van jou is. Vergeet niet, je hoeft je niet te schamen om je te identificeren met mensen om je heen. Laat het los en groei!~ De Schepper


Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl


Op deze dag van je leven 30 November 2013

Zaterdag 30 November 2013

Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…..


... dat als je bidt voor iedereen, ben je geneigd
je persoonlijke houding ten opzichte van hen te wijzigen.


Norman Vincent Peale zei dit, en hij raakte iets echt diepgaand aan.
Als iemand u op dit moment ergert, zeg dan een gebed voor die persoon. Stuur ze al je beste energieën.

Niets verandert de omgeving zo als een persoon
die beslist om elkaar lief te hebben, wat er ook gebeurt.


Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald wakkeremensaen.blogspot.nlAscensie nieuws December 2013 Fran Tielemans 30 november 2013

Ascensie nieuws December 2013

door Fran Tielemans
30 november 2013


Afgelopen maand: korte doorbraak

De afgelopen maand begon met een kanjer van een portaal-moment (eclips-nieuwe maan), dat voor velen een soort (tijdelijke) doorbraak heeft gebracht. Wie dat portaal actief gebruikt had om intensief los te laten en nieuwe intenties te plaatsen, heeft gemerkt dat er nadien veel meer helderheid, vreugde, opluchting en nieuwe energie te voelen was dan ooit tevoren. Het leek wel (even) alsof alle transformatie achter de rug was.

Velen hebben een nieuwe boost gekregen, zagen eindelijk opnieuw licht aan het einde van die eindeloos lange transformatie-tunnel, en hebben zo een voorsmaakje gekregen van de energie die we - zeker vanaf de lente van 2014 - steeds meer en makkelijker gaan belichamen.

Hollen en stilstaan


Maar ook de zon was zeer actief afgelopen maand, wat dan weer zorgde voor de nodige ups en downs: emotioneel, mentaal en vooral de laatste 2 weken fysiek. Veel mensen zijn bezig met (nog maar eens ) een fysieke uitzuivering, via luchtwegen of spijsvertering. Zon-energie is bewustzijn dat binnenstroomt, dat al onze subtiele lichamen en ook ons fysieke bevloeit, en daar onmiddellijk haar werk doet en ontgift. Daardoor verloopt ons collectief en individueel energiestromings-patroon nog steeds met horten en stoten, hollen en stilstaan. Daardoor is er ook veel chaos om ons heen.


vrijdag 29 november 2013

Aisha North: de Achtste Bijeenkomst Rondom te Vijver op Zondag 1 December 2013

Aisha North en The Constant Companions
Welkom bij de Achtste Bijeenkomst Rondom te Vijver op Zondag 1 December 2013

Lieve vrienden!

We naderen de laatste maand in 2013, en alles dat ik kan zeggen is dat de tijd nog nooit eerder zo snel voorbij scheen te gaan als dat het dat nu doet. Hoe kan het bijna een jaar geleden zijn sinds wij allemaal opgetogen in afwachting waren van 21 december 2012, die legendarische datum in dat legendarische jaar, toen wij verwachten dat alles zou veranderen? 

Terugkijkend, zie ik welzeker heel veel dat veranderd is, maar zoals de CC's ons er steeds maar weer opnieuw aan herinneren, niets gebeurd er op de manier en op het tijdstip dat jullie het verwachten. Een vriend vertelde me onlangs dat dit jaar op iedere manier veel meer transformatief geweest is dan 2012 dat was, en ik moet het met hem eens zijn. En je hoeft niet verder dan naar deze Vijver te kijken om dat te zien. Want dit is het jaar dat deze Vijver waarlijk op zichzelf kwam te staan, toen elk en iedereen van jullie steeds dieper in/naar het licht binnenin jullie zelf reikten. En nu staan we hier, gereed om de maand binnen te gaan welke ons allemaal de weg naar het nieuwe jaar zal brengen. 


Kryon –De Goddelijke Weg. Voorwoord. 29 november 2013 Geplaatst 1 mei 2014/ Barbara Bessen

Kryon –De Goddelijke Weg. Voorwoord.
Barbara Bessen
29 november 2013
Vertaald uit het Duits door Henk Steur
Geplaatst 1 mei 2014

De Kryonboeken zullen in een jaarritme verschijnen. Ik heb ook voor dit boek dezelfde methode gebruikt als bij het vorige.

Na mijn voorwoord en dat van Kryon laat ik mij geheel door hem leiden. Ik weet alleen ongeveer waarheen hij mij zal brengen en welke woorden en energieën hij zal gaan gebruiken.

Daarbij ben ik er zeker van dat de energie die mij ter beschikking staat ons in deze zware tijd van transformatie en nieuwe dingen van nut kan zijn. Ik geniet er ook van om helemaal in die Gouden Golf te duiken zoals hij de nieuwe energie graag noemt.
Comet ISON is back from the dead, Fri, 11/29/2013 / FatherMotherGod


~ Space Weather update ~ KOMEET ISON LEEFT! Annuleer de begrafenis. Komeet ISON is terug uit de dood

Submitted by FatherMotherGod... on Fri, 11/29/2013 - 09:49


Gisteren, 28 november, vloog Komeet ISON door de atmosfeer van de zon en leek uiteen te vallen voor de camera's van verschillende NASA en ESA-satellieten. Dit leidde tot meldingen van de ondergang van de komeet. Vandaag is de komeet herrezen en neemt snel in helderheid toe. 

Klik om een ​​SOHO coronagraaf film van de zonne-flyby te bekijken:Vóór de scheervlucht, hadden deskundigen vele voorspellingen gedaan over wat er zou gebeuren met de komeet, variërend van volslagen desintegratie tot glorieuze overleven . Niemand voorspelde beide.

Aartsengel Michael via Ronna Herman, "Ben Je Gereed om Jouw Heilig......LM-12-2013 (December 2013)

Aartsengel Michael

"Ben Je Gereed om Jouw Heilig Vuur Energie te Belichamen?"

Doorgegeven via Ronna Herman, LM-12-2013 (December 2013)

Geliefde meesters, jullie kwamen van ver-verwijderde Universums, Sub-universums, galaxies en planeten, en jullie brachten een rijkdom aan kosmische informatie met jullie mee, welke opgeslagen was binnenin jullie Heilige geest voor toekomstige toegang. Er waren strenge vereisten waar jullie doorheen moesten komen en plechtige beloften die jullie moesten maken. Jullie stemden ermee in om naar de Aarde te komen tijdens deze gedenkwaardige evolutionaire tijden, en incarneerden toen in aanzienlijke uiteenlopende en vaak zeer moeilijke omstandigheden. 
Jullie maakten een gelofte dat wanneer de tijd voor jullie kwam om op het pad van ascentie te treden, jullie ons toe zouden staan om jullie vrije wil terzijde te zetten zodat wij wat voor maatregelen dan ook die als noodzakelijk geacht werden om jullie te laten ontwaken zouden kunnen nemen. Voor velen, resulteerde het in een Ziel vermenging, en anderen die al ontwaakt waren jegens hun Ziel Zelf waren gereed voor een versmelting met een facet van hun Hogere Zelf. Wanneer de Ziel uiteindelijk volledig met het Heilige Hart versmelt, is het een grootse hereniging van gedenkwaardige proporties. Wanneer jouw intenties samengesteld zijn van wijsheid overdekt met liefde en met zuiverheid geprojecteerd, wordt je een machtige bron van Heilig Vuur energie.


Hemelse Schepper en Hatonn over ISON 28 november 2013

Hemelse Schepper en Hatonn over ISON

Marc Gamma en Isabel Henn 
Vertaald uit de oorspronkelijke taal duits
door wakkeremensen.blogspot.nl

Marc Gamma werd gevraagd naar Komeet ISON, want het doet de ronde dat ISON geen komeet is, maar een ruimteschip. Hij vroeg het de Hemelse Schepper, de Vader, die hem een antwoord gaf. Hij gaf me vervolgens de taak om deze te bloggen. Onze broeders en zusters zijn in opmars .....

Hier is de boodschap van onze hemelse Vader:


Het ruimtevaartuig, dat is vermomd als Komeet ISON heeft een heel bijzondere taak. Er zal een teken zijn voor de mensen die kunnen zien dat dit meer is dan wat wordt aangenomen in de wetenschap. Spoedig zullen wetenschappers erkennen dat dit geen Komeet is.

De opwinding zal echt geweldig zijn, omdat ze de basisprincipes missen en zij zullen in een razernij vervallen en hebben geen informatie om te liegen tegen de mensen. Te veel mensen kijken naar de hemel. Te veel mensen hebben een eigen uitrusting die je kunt gebruiken om te herkennen dat dit een ruimteschip is.

Saul: Jullie Collectieve Vermogen om de Intentie tot Ontwaken Vast te Houden, Versterkt Zich / John Smallman op 28 november 2013

Saul: 
Jullie Collectieve Vermogen om de Intentie tot Ontwaken Vast te Houden, Versterkt Zich
 John Smallman op 28 november 2013

 
Vandaag is het Thanksgiving in de Verenigde Staten van Amerika, maar waar je ook bent op de planeet Aarde, er is een goede reden voor het geven van dank – jullie leven en zijn je bewust, derhalve ben je een goddelijk kind van God, eeuwig geliefd en veilig binnenin Hem, de Ene Bron waaruit alles wat bestaat voor eeuwige vreugde is geschapen. Jullie zijn nu aan het dromen, terwijl jullie doorgaan je te verbinden met het illusoire rijk dat jullie bouwden, maar jullie zijn op het pad naar ontwaken, en wanneer jullie ontwaken zal jullie vreugde je overweldigen. 

Jullie ontwaken is gegarandeerd, het is onvermijdelijk, er is geen andere optie, want, als goddelijke wezens door God ter eeuwige vreugde geschapen, is jullie wil en de Zijne Eén, en Zijn Wil is dat jullie zullen ontwaken. Jullie besloten om de afscheiding, kort, te ervaren – een staat die niet kan bestaan gewoon omdat God alles als Eén met Hem en binnenin Hem heeft geschapen, en Hij is de Realiteit, alles wat bestaat, er is geen ergens om afgescheiden te kunnen zijn – en dus was de illusie geboren, en jullie gingen er binnen en sloten jullie bewustzijn van God, en van wie je werkelijk bent, tijdelijk, af.


Steve Rother De keuze ~ De keuze in een multidimensionele wereld 29 november 2013

Steve Rother
De keuze ~ De keuze in een multidimensionele wereld

november 29th, 2013
Van de groep

Gegroet allemaal. Ik ben Elrah van ritmische service.

De hemel is niet boven in de wolken, hij is overal.


hemel of aarde?
Vandaag kan ik jullie over iets nieuws vertellen, maar voordat ik dat doe wil ik jullie eerst even mee nemen naar Huis. Ik zit hier, de plek die jullie Thuis noemen. Weet je, mensen denken dat de hemel daarginds boven de wolken is en dat is grappig, want in werkelijkheid is de hemel overal…op alle plaatsen waar jullie niet zijn…alle plaatsen samen. Wanneer je naar de Aarde komt, ben je een kleine baby en je moet worden gedragen, verzorgd en vastgehouden. De meeste tijd als je opkijkt, kijk je in de liefdevolle ogen en schoonheid van je moeder, je vader of de mensen die voor je zorgen, dus je gaat automatisch denken dat alle schoonheid en verzorging van boven komt. Daarom denken jullie dat de hemel boven is. Is dat niet interessant? Dus ik zal jullie even hierboven brengen zodat jullie met mij op een wolk kunnen zitten. Ik wil jullie iets laten zien. Oké?

Lachen is het meest spirituele dat je kunt doen

Wrijf je ogen uit en bereid je erop voor om een blik in het universum te werpen, want dat is wat wij hier altijd doen. We gaan even naar de Aarde kijken om het hele plaatje te zien, waarbij alle harten samensmelten. Open langzaam je ogen en wat je ziet, is een groot meer zonder een enkele golfslag. Het water is absoluut bewegingloos en er is geen beweging in de lucht, slechts een prachtige reflectie in een volmaakt stil water. Dat is de Aarde en op veel manieren is dat hoe jullie emoties er voor ons uit zien, totdat er iets gebeurt. Wanneer je bang wordt, dan creëer je hier negatieve golven in de energie. Neem een klein steentje en vul dit met je hartenergie en gooi het dan snel in het meer. Toe maar, gooi het er maar in. Kunnen jullie de rimpels zien die zich uitspreiden vanuit het centrum? Kleine cirkels… en meer cirkels. Als je nu een heleboel steentjes neemt en je gooit ze allemaal tegelijk, dan beginnen er veel cirkels te bewegen die allerlei soorten energie creëren. Ze overlappen elkaar en de beweging creëert allerlei mooie dingen, die wij zien wanneer jullie feest vieren. Op een bepaald moment kijken wij naar deze prachtige lege ruimte en zien een kleine rimpeling en zeggen: “Kijk. Daar is een kleine rimpeling. Dit wordt een goede.” En we zien jullie feest vieren op Aarde. 


COMMANDANT ASHTAR Dankbaarheid. Vooral Dankbaarheid. 24 november 2013

EarthAscends.com
FEDERATION

COMMANDANT ASHTAR

Dankbaarheid. Vooral Dankbaarheid.

Doorgegeven door Ashtar/Athena
24 november 2013
 Vertaald uit het Engels door Henk Steur.Ik ben Ashtar, Commandant van de Nieuw Jeruzalem die de Meest Stralende dient (Christus) op zijn missie van liefde.

Geliefde familie van liefde,

Het is in dit seizoen dat wij altijd vanuit ons hart komen en Liefde, Vergevingsgezindheid en Dankbaarheid voelen voor alle zegeningen die wij al hebben ontvangen. Dankbaar zijn is een van de grootste dingen die wij in ons leven kunnen projecteren. Dankbaarheid vanuit het hart is echte vergeving. Wij hebben allemaal zoveel om dankbaar voor te zijn.....nietwaar?

Lieve mensen, in dit seizoen op jullie planeet Aarde nemen ook wij de tijd om dank te zeggen en dankbaarheid te tonen voor al onze zegeningen!

Lieve harten. Door dit te doen danken wij vooral die Ene waarvan wij allemaal houden en die wij bovenal bedanken; laten wij samen die Ene bedanken die - in jullie tijd - bijna twee millennia geleden zichzelf vernederde en een aards bestaan aannam als een gewone sterveling. Het is onnodig te vermelden dat ik hem daarvoor ook al kende en hem vereerde en aanbad.

Aartsengel Michaël spreekt. 29 november 2013 / Rita Pulmans

Channeling AE Michael
 door Rita Pulmans van 17-11-2013
moonlightspirit 20-11-2013

17/11/2013 Aartsengel Michaël spreekt.

Geliefde zielen, goddelijke wezens, innerlijk groeiende genadevolle kinderen van het Licht.
Ik, aartsengel Michaël, begrijp jullie wanhoop die zich op sommige plaatsen op de wereld voor doen. 


Er is nu een uitzonderlijke tijd gaande die nog niet is meegemaakt vanuit het verleden. Deze grandioze opwindende tijd ook, is de voorbode van het nieuwe.
De momenten en de periodes van wanhoop wisselen zich af in kracht en hoop.
Jullie, geliefde zielen, worden als het ware weg en weer geslagen in de trommel van de zuivering, uitgewrongen en gemangeld tussen de bladen van gerechtigheid. 

Jullie, geliefde mensenkinderen, ondergaan een grandioze transformatie die geen stilstand of weigering kent. Jullie zullen erdoor gaan, makkelijk of moeilijk, maar hierin bestaat geen keuze. Wat wel bestaat, geliefde kinderen, is jullie vrije wil hierin en deze is aan jullie of jullie de keuze durven maken om de mangel in te duiken als het ware. Om door te gaan door de moeilijke periodes en te durven doordrukken naar het Licht. 

Want, geliefde zielen, dit is reeds zichtbaar aan de horizon. Het Licht is altijd en overal aanwezig, doch het lijkt als het ware "gedimd". Het lijkt als het ware te schijnen als een flauw verschijnsel. Maar niets is minder waar geliefden, daar het licht alles omvat en de duisternis reeds opslorpt als het ware. 

De moeilijke periode is een aankondiging van een nieuwe allesomvattende tijd die zal zijn: Licht en Liefde in zijn algehele omvang. In zijn algehele machtige, krachtige Zijn. De liefde is jullie gegeven, en de liefde zal er zijn, in zodanige mate dat het jullie overwelmen zal. 

Lieverds, heb meer vertrouwen, geef de moed niet op, want prachtig zal de toekomst zijn, eens jullie dit duistere dal zijn overgestoken. En jullie zijn reeds halverwege. Hou nog even vol en jullie zullen je aanschijn herkennen en begrijpen en weten wie en wat jullie zijn: lichtwezens op weg naar huis.
Jullie zullen deze barre tocht niet zomaar maken, maar door jullie beleving en inzicht zullen jullie tot je ware Ik komen. Tot je kern, je wezenskern. Om wederom te ontdekken hoe mooi jullie zijn. Welke prachtige wezens jullie zijn. 

Dit doen jullie, geliefden, door jullie ballast af te gooien, en hier zijn jullie volop mee bezig. Vandaar deze heftig in turbulentie zijnde energieën allerhande, die jullie overspoelen. Maar deze zijn nodig om het oude te helpen transformeren. 

Weet je gedragen, geliefde zielen, door ons, en weet ook dat er meer en meer zal verwijderd worden dat wat niet van jullie is. Jullie worden als het ware afgepeld tot op je zuivere kern, zodat jullie jezelf gaan herkennen en terug vinden. Jawel! Dit zullen jullie! 

Jullie zullen versteld staan wat en wie jullie zijn, als jullie eenmaal in je ware gelaat zullen kijken. 

Geliefde zielen, houd moed, houd stand en ga gestadig verder in het prachtige weten dat jullie door ons gesteund zijn. Dat jullie ons meer en meer zullen voelen en zien. Dat jullie, geliefde zielen, ons eens weer ontmoeten. Van aangezicht tot aangezicht in het Licht der aanschijn. 

Blijf verder jullie taak verrichten ten voordeel van jullie zelf in het Licht.
Wij, de goddelijke wereld, steunen en beschermen jullie, geliefden, en zijn jullie zeer nabij.

Ik, Aartsengel Michaël, heb gesproken in de nieuwe aanschijn van het Licht.

Niets mag worden toegevoegd en of veranderd aan deze tekst en dient in zijn algehele vorm te worden doorgegeven.

© Channeling van Rita Pulmans.
Nieuw bewustzijn kan deprimerend aanvoelen 29 november 2013 / Dana Mrkich

Nieuw bewustzijn kan deprimerend aanvoelen

 29 november 2013
door 


Ik kan me niet herinneren wat de laatste keer was dat de collectieve energie zo zwaar aanvoelde. Een week geleden kreeg ik een analogie door, dat we uitgeperst worden, om sap te verkrijgen, en de suggestie was om te focussen op het sap, wanneer je je emotioneel en energetisch uitgeperst voelt. Wel, vandaag geldt die suggestie honderdvoudig!

Het kan aanvoelen alsof muren jou en de wereld insluiten. Sommigen kunnen zich voelen alsof de ‘duisternis’ aan het winnen is, of dat alle healingwerk voor niets is geweest. Toch is het net zo dat de ‘duisternis’ duidelijker zichtbaar wordt, zowel in als buiten ons, ‘duisternis’ is in deze context dat waarvan we ons niet bewust zijn.


Velen onder ons worden zich bewust van de veelvuldige manieren waarop we als mensheid onszelf en ook ons zelf persoonlijk hebben beperkt. Het voelt als *@!#, omdat het leven niet bedoeld is om beperkt te zijn. We zijn hier om ons onze waarheid, onze kracht en ons creatief vermogen te herinneren. We zijn hier om te belichamen wie we echt zijn zodat we onze overtuigingen, invloeden en systemen die ons krachteloos hielden kunnen loslaten.

Lord Emanuel: Dagelijkse Boodschappen van Wijsheid en Inspiratie 28 november 2013


Alleen Jij
28 november 2013
vertaling: Sophie

Gegroet Lieve Mensen, Ik BEN hier nu weer bij je deze dag. Het is Lord Emanuel. Hoe gaat het met jullie Dierbare Harten? Behoeftig voor veel Liefde en troost en zekerheid schat ik zo in? Oh mijn Lieve Harten, je zoekt er hier naar, je zoekt er daar naar, je zoekt het overal buiten jezelf. Mijn Lieve Mensen, kom thuis bij jezelf, er is slechts één plek waar je de troost kan vinden die je zo innig zoekt. Die kras die je al meer dan 12 miljoen jaar probeert te kriebelen. Die troost die je zoekt, die Liefde die je nodig hebt als de lucht die je ademt is dichterbij dan ademhalen.

Adem diep Lieve Mensen, adem in en adem uit, lang en diep. Adem die levensbrengende adem in met alle dankbaarheid van je hart en adem iedere en alle dichtheid uit die je weghoudt van jezelf. Herhaal dit proces zo vaak als goed voelt voor je. Geniet van die lucht vol van Liefde en voeding voor je ziel. Dat is veel beter, niet waar?

Heavenletter #4753 Gods Schoonheid door het Universum Gegooid als Graankorrels op het Veld /9 november 2013

Gods Schoonheid door het Universum Gegooid als Graankorrels op het Veld

Vrijdag 29 november 2013


God zei:

Mijn hartenwens is dat jij jouw waarde kent. Je bent het losgeld van een Koning waard. Je bent het Hele Universum waard. Je bent voor Mij alles waard. Word je nu bewust van jouw waarde. Wees voor jezelf alles waard.

Geliefden, jullie zijn een unieke gloeidraad van Mijn licht. Ik Schiep jullie vanuit Mijn Wezen. Ik zeg geen woord dat niet waar is, maar jullie zijn niet trouw aan jezelf.

Je ziet jezelf misschien niet als waardeloos, maar je ziet jezelf nauwelijks als de moeite waard in de mate waarin Ik je zie en wat je bent. In het leven kun je foutieve draaien nemen om jezelf ervan te overtuigen dat je uiteindelijk toch iets waard bent.

Ik plant geen fruitbomen die geen vruchten dragen. Zou Ik jou scheppen die naar Mijn beeld gemaakt bent en jou minder dan prachtig maken? Uitgesloten. Ik kies niet en acht niet deze waardig en die minder waardig of iemand waardeloos. Wat is deze haast om jezelf te verloochenen?

Op deze dag van je leven 29 November 2013

Vrijdag 29 November 2013

Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…..


... dat je bereid moet zijn om alles te verliezen voordat je alles kunt hebben.

Wat betekent dit?

Het betekent dat totdat je alles kunt laten gaan, je het moeilijk zult vinden u om aan iets vast te houden.

Onthechting is de sleutel.
Als je zo gehecht bent aan iets dat je diep ongelukkig bent zonder het, dan ben je niet alleen gehecht, maar ben je verslaafd.

  
Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald wakkeremensaen.blogspot.nl