Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 16 november 2013

Een Hathor Planetaire Boodschap via Tom Kenyon Cognitieve en Emotionele Uitdagingen tijdens de Chaotische Knopen. 14 oktober 2013


Cognitieve en Emotionele Uitdagingen tijdens de Chaotische Knopen.
(dus in Bewustzijn en in Emoties. w.)
 Een Hathor Planetaire Boodschap via Tom Kenyon  
14 oktober 2013
vertaling winnyd@stralendetoekomst.nl


* Opmerking: Deze boodschap gaat over specifieke problemen die betrekking hebben op de Chaotische Knopen. Volgens de Hathors gebeurt een Chaotische Knoop als chaotische gebeurtenissen zich verveelvoudigen en in schijnbaar ongerelateerde gebieden van de Kosmos (inclusief de Aarde) uitwisselen met elkaar, die zich keren in nog meer chaotische gebeurtenissen. Als Chaotische Knopen in kracht toenemen, worden veel gebieden van ons Aardse bestaan beïnvloed)

Door hun aard, dagen alle Chaotische Knopen biologische systemen uit. Deze specifieke Chaotische Knoop is helemaal moeilijk vanwege talrijke factoren die we al genoemd hebben in vorige planetaire boodschappen. Terwijl problemen voor jullie eco-systeem, je financiële stelsels en culturele instituten toenemen zullen we ons in deze boodschap richten op een specifiek gebied – van de herinnering en bewuste/cognitieve functie.
  


Manuscript van overleving - deel 370 - Aisha North 16 November 2013

"Deze Keer Zal Overgave, Waarlijk de Enige Manier Zijn Om het Allemaal te Overwinnen"
16 November 2013 / Aisha North

Zoals jullie misschien al vastgesteld hebben, komt deze versnelling in vele vormen en maten, en voor sommigen van jullie, is het bij tijden bijna overweldigend geweest. Ook nu weer, haasten wij ons om jullie allemaal eraan te herinneren dat zelfs als jij je bij tijden mag voelen alsof je op je knieën gebracht bent, niet in staat om zelfs maar na te denken om weer op te gaan staan, je niet verder omlaag gedreven wordt door deze energetische verschuivingen die onophoudelijk op je inbeuken. Nee, je wordt eenvoudigweg verder in trilling omhoog gebracht met iedere enkelvoudige uitbarsting van deze energetische raketten, maar toch, zou het niet net zo gemakkelijk kunnen zijn om jezelf aan deze zelfde waarheid te herinneren. Want velen zullen nu met zichzelf aan het worstelen zijn, en dus, kan het zwaar zijn om niet in de schijnbare afgrond vlak voor jou te kijken en te denken dat je er alsmaar dieper in verzeild raakt. Maar dit is geen afgrond dierbaren, ongeacht hoe diep jij jezelf gewaarwordt zinkende te zijn terwijl deze energieën je om de oren blijven slaan. Want wat lijkt te zijn als een eindeloze zoektocht voor het herkrijgen van jouw balans, is eenvoudigweg een zeker teken van energetische opwaarderingen, en als zodanig, gaat de lift inderdaad de gehele tijd naar boven, zelfs wanneer je de stroming in jouw maag voelt die schijnt aan te geven dat je in een altijd neergaande vrije val bent.

De energie van geven en nemen. 16 november 2013 / Jennifer Hoffman

De energie van geven en nemen.

16 november 2013 / Jennifer Hoffman


Ik merk trends in de thema’s waarin ik mensen help, bv. mijn cliënten, facebook-vrienden, oproepen in de radioshow en anderen in mijn leven. Eén belangrijk thema dat de laatste tijd veel opdook is de onbalans in de energie-stroom in relaties, die we kennen als geven en ontvangen. Dat is wat iedereen doet in relatie, geven aan anderen, en ontvangen van hen. Maar dat is niet altijd wat er gebeurt. Sommigen geven vaak meer en soms neemt een persoon alleen maar en geeft hij niets terug. Hoe bekijken we dat geven en ontvangen, wanneer weten we dat het tijd is met te stoppen met geven en hoe ontvangen we van anderen. Dit maakt allemaal deel uit van de nieuwe relatie-dynamieken nu.

"November Golven en Verantwoordelijke Creatie" 14 November 2013 / Sandra Walter

Sandra Walter
"November Golven en Verantwoordelijke Creatie"
14 November 2013
 
Deze intense fotonische golven van licht, welke toe zullen nemen en door zullen gaan naar het einde van december 2013, zijn bezig de illusie te on-creëren. De Maya vliegt uiteen in het licht van de waarheid, het licht van de liefde, het licht van de galactische herschrijving welke wij precies nu ervaren. Vandaag.
Hoeders van het Nieuwe Licht sla acht op
De huidige lichtgolven zijn van een inhoud welke vroegere Meesters en Galactische wezens niet in een fysiek lichaam op een planeet ervaren hebben die door een dimensionale verschuiving heengingen. Dit is het punt waar wij - het gegronde ontwaakte en ascenderende collectief - zeer duidelijk over onze keuzes en ons Ascentieproces moeten zijn.

Terug op het Moederschip Deel 3 Dr. Suzanne Lie 15 November 2013

Terug op het Moederschip Deel 3
Transmissies naar de Aarde #2

"De Aarde Transmuteren"

15 November 2013 /
 Dr. Suzanne Lie

  
Mytrian Spreekt:
Wij kregen de kans om met Mytre, Mytria en zelfs de Arcturiaan te spreken. In feite, zelfs de fysieke versies van Jason en Sandy waren daar, maar alleen in hun astrale nachtlichaam. Daarom, hadden wij de ervaring van het samenzijn met alle elementen van onze Mytrian ZELF, maar deze componenten droegen lichamen buiten dat van onszelf, terwijl zij ook geïncorporeerd waren in onze Mytrian vorm.
We zouden kunnen vertellen dat deze ervaring een beetje oncomfortabel voor ons allemaal was. Jason en Sandy konden zich zelfs niet voorstellen dat wij, Mytrian, een multidimensionaal wezen konden zijn waarin zij componenten waren van ons collectieve bewustzijn. Toen wij in de buurt van Sandy en Jason waren, voelden wij ons alsof we oude vrienden waren die weggeweest waren en niet langer meer zo nauw met elkaar waren.

Een Schrijven van de Schepper 15 November 2013 - Jennifer Farley

"Je Wist Het"
15  November 2013 - Jennifer Farley
 
Je bent niet gewoontjes, kenmerkend of alledaags. Toen jij geboren werd, wist je dat dit de manier was dat het zou gaan zijn. De weg was of mag hobbelig zijn maar, het is wat jij koos voor de ervaringen. Geniet ervan!
~ De Schepper

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Heavenletter #4740 De Stuwkracht Bouwt Op /16 november 2013

De Stuwkracht Bouwt Op

Zaterdag 16 november 2013


God zei:

Het leven is een soapserie. Wat een flair voor drama hebben Mijn kinderen. Leven in de wereld is een heel schilderdoek.

Tragedies variëren van groot drama tot een in de droger gekrompen kraag. Of een verloren pen of een verloren brief. Een tragedie kan alles zijn wat je zegt dat het is. En de ene tragedie maakt plaats voor een andere. Er is een parade van tragedies die zich dan terugtrekt.

Veel van Mijn kinderen lijken inderdaad theater te prefereren boven vrede. Dit is een keuze. Het is als volgt:

vrijdag 15 november 2013

Peggy Black en het 'Team' "Galactische Nalatenschap" 11 November 2013

Peggy Black en het 'Team'
"Galactische Nalatenschap"

11 November 2013

Wij zijn hier om jullie te omhelzen terwijl jullie doorgaan de energieën van de grote verandering in jullie werkelijkheid te verankeren. Wij kunnen jullie uitputting bespeuren bij het omgaan met de worstelingen die er voor jullie liggen. Wij erkennen dat jullie dit werk en deze dienstverlening gedurende eonen van tijd gedaan hebben. Jullie zijn herhaaldelijk deze dimensie en dit aardse gebied van de fysieke manifestatie binnengestapt om werkelijk de verheffing en de transformatie van misplaatste energie te helpen en te ondersteunen.
Jullie zijn je hier bewust van en jullie gaan door om jullie eigen ervaring en emoties aan te bieden in de ketel van verandering. Het is jullie toegewijde dienstbaarheid en ontwaakte bewustzijn welke jullie eigen spirituele autoriteit begint te ervaren.


Golden Light Herscheppen van jullie stoffelijk lichaam en levenstijd 14 nov. 2013 - Brenda Hoffman

Golden Light
Herscheppen van jullie stoffelijk lichaam en levenstijd

14 nov. 2013 -   Brenda HoffmanOpmerking van Goldenlight. Een geweldig artikel over onze stoffelijke verandering die we kunnen laten gebeuren. Terwijl we overgaan naar de hogere dimensies zullen wij transformeren in tijdsloze lichamen en zullen we in staat zijn om die duizenden, geen honderden jaren, te laten leven.  De Agarthaanse beschaving in de Binnenste Aarde, vroeger Lemurië, hebben al meer dan 25.000 jaren bestaan in onze aardetijd maar zij zijn vijf dimensionaal en een hogere gemeenschap die buiten de tijd bestaan. Veel wezens uit de Agarthaanse gemeenschap zijn duizenden jaren oud. Terwijl wij in/naar kristallijnen lichamen transformeren en beginnen om buiten de tijd te bestaan, ontsnappen we aan de manier van veroudering en zullen we oneindig lang leven – Liefde, Goldenlight.

Gechanneld door Brenda Hoffman   op http://www.LifeTapestryCreations.com

Lieve mensen,
Jullie DNA is zich aan het uitbreiden, jullie cellen veranderen en jullie stoffelijke lichaam past zich aan, aan het nieuwe wezen dat jullie scheppen. Maar misschien zijn er stukken die jullie nog niet gekend of begrepen hebben.

Djwhal Khul "Neptunus en Chiron Direct" 14 November 2013 / Terri Newlon

Djwhal Khul
"Neptunus en Chiron Direct"
14 November 2013 /  Terri Newlon

Djwhal Khul hier. Tashi Delek.
Prima. We zitten in een zeer potente tijdsperiode welke behoorlijk wat zelfonderzoek vereist, specifiek nu dat Neptunus en Chiron beide direct gaan in het psychische teken Vissen.
Op de specifieke manier dat ik naar de esoterische rijken kijk, roept dit op voor innerlijke genezing, innerlijk onderzoek van de eigen gedachten, waar jullie afleidingen zijn in termen van de gedachteprocessen, en om jezelf echt aan de taak te houden om een beter persoon te zijn, om een betere vriend te zijn, om misschien een betere beschermer/hoeder van jouw huisdieren, van de Aarde, etc. te zijn.

Sananda "De Uitbreiding van Jouw Ziel naar de Oneindigheid" 14 November 2013 / Ute Posegga-Rudel

Sananda
"De Uitbreiding van Jouw Ziel naar de Oneindigheid"
14 November 2013 / Ute Posegga-Rudel
 
Mijn Dierbaren, Ik Ben Sananda!
Het is een vrij lange tijd geweest sinds ik tegen dit kanaal gesproken heb. Ik observeerde haar terwijl zij haar eigen hart volgde om te communiceren wat haar ziel tot uitdrukking wilde brengen en Ik Ben verheugd dat zij zichzelf toestemming gaf om dit te doen.
Evenzo moedig ik een ieder van jullie aan om jullie eigen manier te vinden om jullie hart tot uitdrukking te brengen en om jullie ziel toe te staan om naar voren te komen - als je dat nog niet gedaan hebt - omdat een ieder van jullie een uniek en kostbaar geschenk draagt om met anderen te delen.
Een ieder van jullie is gelijk hierin en maakt deel uit van de totaliteit van alle zielen van de mensheid, die bestaan als de Ene Grote Ziel en het Bewustzijn van de mensheid.

Boodschap van Liefde - Cirkel van Licht 14 November 2013 / Yael Powell

Vanuit de Boodschappen van God
Boodschap van Liefde - Cirkel van Licht
14 November 2013 / Yael Powell
 
Ik heb ooit aan jullie uitgelegd dat elke rivier van Liefde, elke "energie" binnenin Mij vastgehouden wordt binnenin een bewustzijn, of om ons gekozen woord te gebruiken, "belichaming". Elk zo een bewustzijn, of elk zo een wezen, natuurlijk, heeft ook een hart. En dat hart is de magnetische resonantie dat iemand heel maakt uit alles dat binnenin dat "deel van Mij" leeft.
Dus als dit waar is op ieder niveau (wat het uiteraard is), dan moet er een bewustzijn zijn, een wezen dat Mijn hart belichaamt, wat jullie allemaal omvat, cellen van Mijn hart. Dit wezen is de Grote Christus, de "Logos," het centrum … het hart dat jullie allemaal met zich meevoert. Het hart dat jullie in een onaangetaste Liefde houdt, een eenheid, of om een lichamelijk symbool te gebruiken, het "orgaan" van Mijn hart.

Een Schrijven van de Schepper 14 November 2013 - Jennifer Farley

"JIJ Maakt dat Jij Voelt…"
14  November 2013 - Jennifer Farley
 
Niemand kan zorgen dat jij je op wat voor bepaalde manier dan ook voelt, alleen jij kunt dat. Met het creëren van het paradigma van, "Jij zorgt niet voor mij dus zorg ik niet voor jou", sluiten jullie jezelf in een zelf-opgelegde gevangenis op. Wanneer je eenmaal de verwachting loslaat van dat anderen voor jouw emotionele zelf zorgen, zal je meer ruimte hebben om te verkennen wie je werkelijk bent.
~ De Schepper

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Ashtar Opperbevelhebber en Commandant van de Nieuw Jeruzalem. 10 november 2013

Ashtar  Opperbevelhebber en Commandant
van de Nieuw Jeruzalem.

De Galactische Federatie van Licht.
10 november 2013
Doorgegeven door Ashtar/Athena


Ashtar sprak vanmiddag met zijn geliefde TweelingVlam.....

Mijn liefste Athena,

Goedemiddag!! Oh! ......er gebeurt op dit moment zoveel op jouw wereld......al jullie leiders spreken met elkaar in een telefonische conferentie om te onderhandelen over de Aankondiging. Jullie President Obama spreekt daar nu over en is aan het plannen wanneer deze datum zal zijn.....mijn liefste. Het gebeurt nu, in feite, terwijl ik dit naar jou toezend!!

Alle landen zijn op de hoogte gebracht en is informatie gegeven over hoe zij daaraan kunnen deelnemen en over hoe zij naar de Verenigde Staten kunnen reizen voor de Aankondiging!!! Er zijn er precies negentien in de commissie om jullie President te steunen en te begeleiden en misschien zullen sommigen ook een speech houden voor het land dat zij vertegenwoordigen!!


Heavenletter #4739 Een Refrein uit het Verleden /15 november 2013

Een Refrein uit het Verleden

Vrijdag 15 november 2013


God zei:

Als je boos en verontwaardigd bent en het gevoel hebt dat je stoom moet afblazen, neem dan een boksbal of loop drie kilometer hard. Reageer jouw stoomuitbarsting niet op een ander levend wezen af. Op zulke momenten ben je te moeilijk om mee om te gaan.

Ja, ja, je hebt misschien volkomen gelijk, maar wat heeft dat met woede te maken? Iedereen denkt dat hij of zij gelijk heeft. De werkelijke oorzaak van humeur is humeur, niet wat iemand anders zegt of niet zegt.donderdag 14 november 2013

Kosmisch Bewustzijn November 2013 is een Beslissende Maand 12 november 2013

Kosmisch Bewustzijn  

November 2013 is een Beslissende Maand

12 november 2013
De geluidsopname van deze live channeling (in het Engels) is hier te beluisteren.Dat wat voor Kosmisch Bewustzijn nu beschikbaar is. Dat het Bewustzijn nu vraagt dat je verder gaat, vandaag.

Dank u, Bewustzijn, om beschikbaar te zijn voor de leden van Rainbow-Phoenix in de sessie van 10 november 2013. Will Berlinghof is de vertaler voor uw boodschappen, Joan Mills is de vraagsteller en energiegever. De Wet van Licht, de Wet van Liefde en de Wet van Eenheid zijn opgeroepen.

Vr: Is er een openingsboodschap of een gebeuren dat u in deze tijd wilt bespreken?

Bewustzijn: Dat er inderdaad een openingsboodschap is die het Bewustzijn in deze tijd heeft. Dit is een boodschap die spreekt over de energieën van deze tijdsperiode, deze maand die bekend staat als november. Dat er vele agentschappen in deze tijd erbij zijn betrokken die een inslag hebben op en de energetica die deze tijdsperiode beïnvloeden.

HATONN Wake up Call 11 november 2013 Nancy Tate

HATONN
Wake up Call

Channel: Nancy Tate
11 november 2013

Er is iets dat ik wil zeggen over de dierbaren in de Filippijnen. Dat is dat er voor hen een hele nieuwe manier van zijn aanstaande is. Zodra deze periode achter hen ligt en ze beseffen dat ze in de energie van liefde, vrede en vreugde zijn, nooit meer zullen ze de nadruk leggen over wat er gebeurd is en nooit meer zullen ze hoeven te zwichten voor de verwoesting die met hen was in de afgelopen paar dagen

Het is een hele nieuwe wereld die zij zullen ervaren. Vanwege hun instemming om daar te zijn in deze tijd en om een deel van de reiniging van onze dierbare Gaia te zijn, ze zullen in staat zijn om hun gift en hun rol te zien in de komende gebeurtenissen, of het nu aan gene zijde of op het fysieke vlak is.


Manuscript van overleving - deel 369 - Aisha North 14 November 2013

"Er Is Nog Veel Meer Werk te doen, Na het Verlaten van Deze Corridor…"
14 November 2013 / Aisha North
 
Deze laatste paar dagen zijn inderdaad intens geweest aangezien jullie allemaal door een corridor van licht heen gereisd zijn welke binnenin zoveel nieuwe verbindingen geopend heeft. En nu dat jullie deze corridor verlaten hebben, hebben jullie enige tijd om je opnieuw aan al deze veranderingen aan te passen, en dan, zullen jullie beginnen op te merken wat dit laatste korte verblijf in de verhoogde frequenties in gang gezet heeft. Want zoals wij jullie eerder vertelden, werden er zovele nieuwe verbindingen door dit proces verzekerd en geopend, en nu, heeft het licht een veel gemakkelijkere tijd om alle doelen te bereiken, en dus, zal het in staat zijn om veel grotere hoeveelheden van informatie rechtstreeks in/naar jullie allemaal af te leveren op manieren welke jullie in staat zullen stellen om jullie inbreng veel sneller te vervullen.

The New Scriptures Chapter 22 November 8 2013

The New Scriptures

As Given by

Jesus/Sananda

Chapter 22

Transcribed by Kathryn E May, PsyD

November 8 2013


I am Sananda, the one you knew as Jesus.

It is November 8, 2013. I am speaking to you from the deck of the New Jerusalem, the mothership of the Galactic Federation of LIght. It has been my home for some years now, since it was decided that we come to remain close to Earth, to oversee the Ascension process and to direct the gathering of the thousands of ships from the far reaches of the Milky Way Galaxy and even beyond. I am here in the company of my beloved Brother Ashtar, whom you know as the Supreme Commander of the fleet.

I can tell you it has been a pleasure to work together on this ambitious plan, which we all designed together. Many times we have had meetings here with St. Germain, Mother and Father God, Archangel Michael and many others, in which we considered all the options, observed your progress on the ground, and planned new ways to help and encourage you. We have each watched carefully as our beloved Twin Flames carry out their work there on the ground. We admire their stamina and their ability to love unconditionally, in spite of the difficulties and stresses of life there in 3D, as we have called it, and we long for the time when we will reunite with them and with all of you.

Op deze dag van je leven 14 November 2013

Donderdag 14 November 2013

Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…..... dat het leven een samenzwering is in uw voordeel.

Het zal misschien niet altijd op die manier lijken, maar toch is het zo, dat verzeker ik je.

Alles wat er gebeurt, gebeurt alleen op de manier waarop het moet, om voor jou de mogelijkheid te hebben om
de ervaring te creëren van je Zelf waarnaar je verlangt.

Het idee achter dit alles is om je een kans te geven te worden en te weten, op het hoogste niveau, Wie Je Werkelijk Bent.

Dit is Gods werk waar we voorzijn, jij en ik.
Dus houdt vol.Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald wakkeremensaen.blogspot.nl

Heavenletter #4738 Eenheid van Geluk / 14 november 2013

Eenheid van Geluk

Donderdag 14 november 2013


God zei:

Ik heb veel mooie cadeaus voor jou. Zij zijn achter de coulissen en ze zijn geadresseerd aan jou. Veel geluk wacht op jou.

Kom pak je grote geluk vast. Het geluk is van jou. Het is voor jou bedoeld. Ik wil dat je het hebt.

Neem een kijkje.

Het is niet mogelijk voor één persoon alleen, om geluk te hebben. Welk geluk jij ook ontvangt, iedereen ontvangt het voordeel van het jouwe. Wat het ook is dat de stemming doet stijgen aan de ene kust, wordt ook ontvangen aan elke andere kust. Er is Eenheid, en er is Eenheid van Geluk. Wat het ook moge zijn dat van voordeel is voor de een, het is van voordeel voor allemaal.

Wat Zal Je Doen wanneer de Sluier Opgetild is? 12 November 2013 / Silent Winds of Change

Wat Zal Je Doen wanneer de Sluier Opgetild is?
Geïnspireerde Conversatie met het Hogere Zelf
12 November 2013 / Silent Winds of Change 
 
De sluier is voor iedereen opgetild op het tijdstip welke voor hen perfect is. Zal er een tijd zijn wanneer het voor iedereen op hetzelfde tijdstip opgetild wordt? Misschien.
Bereid jezelf voor en verbeeld je hoe je zult reageren. Het zal zo opwindend zijn. Maar als het gebeurt voorafgaand aan wat voor massale ontsluiering dan ook, bereidt jezelf dan voor op een ander resultaat dan dat je verwachtte.
"Waarom zal het niet zijn zoals ik het verwacht?"
Herinner jij je hoe het was toen je oud genoeg was om de waarheid over de Kerstman/Sinterklaas te weten? Rende je toen rond en vertelde je het aan alle andere kinderen? Wel, ja, sommigen deden dat, maar het werd op prijs gesteld dat jullie "grotere kinderen" dat geheim bewaarden zodat de jongere kinderen nog steeds verrast zouden zijn en de magie zouden voelen van Kerstmis op Kerstochtend/Sinterklaasavond. Aldus is het nu gelijk daaraan.  

De Engelachtige Gidsen “De Eersten die Reageren” 13 November 2013 / Taryn Crimi

De Engelachtige Gidsen
“De Eersten die Reageren”
13 November 2013 /  Taryn Crimi
 
Vandaag zouden wij graag willen delen met diegenen van jullie die specifiek aangetrokken werden tot deze boodschap. Het is voor diegenen die deze boodschap zullen lezen wanneer het voor het eerst gedeeld wordt, en voor de velen, velen van jullie die deze boodschap zullen vinden wanneer zij gereed zijn om dat te doen, deze boodschap is specifiek voor jullie.

Een Schrijven van de Schepper 13 November 2013 - Jennifer Farley

"Eén"
13  November 2013 - Jennifer Farley
 
Iedere keer dat jij je eenzaam of ontkoppeld voelt, herinner je dit; je bent verre van enkelvoudig en geïsoleerd. Jij maakt deel uit van een groter Geheel … zo oneindig en allesomvattend dat er geen menselijke woorden voor zijn om het uit te leggen. Iedere ademhaling, iedere hartslag wordt intiem gekend en voorbij iedere maatstaf wordt ervan gehouden.
~ De Schepper

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

woensdag 13 november 2013

Kryon: Autisme in spiritueel perspectief. Lee Carroll 19 april 2013

Kryon: Autisme in spiritueel perspectief.

Channeler: Lee Carroll

Gepubliceerd: 19 april 2013

Vertaald door Henk Steur


Kryon: Autisme in spiritueel perspectief.

Gezegend is de autist die naar de Aarde is gekomen om jullie te tonen hoe de toekomstige menselijke ontwikkeling eruit zal zien

Wanneer interdimensionele schepsels deze planeet bezoeken, dan zien ze jullie als zwart-wit figuren op een stuk papier. Jullie weten niet eens in welke dimensie jullie vertoeven. Jullie weten niet eens dat jullie niet in kleur zijn. Waartoe, denken jullie, zijn de menselijke hersenen werkelijk in staat? Waarvoor denken jullie dat het brein gebouwd is?