Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 9 november 2013

Het Leven Binnenin de Nieuwe Aarde Deel 3 - 7 November 2013 / Dr. Suzanne Lie

Het Leven Binnenin
de Nieuwe Aarde
Deel 3

"Het Zinken
van Lemuria"

7 November 2013 / Dr. Suzanne Lie
Opmerking van de Auteur:
De derde dimensionale communicatie is logisch, opeenvolgend en gefocust op het op tijd-gebaseerde verleden, heden en de toekomst. Aan de andere kant, is multidimensionale communicatie gebaseerd op de verbeelding, waargenomen beelden en emotionele/lichamelijke gevoelens in het tijdloze NU. Iets blokkeert mijn bekwaamheid om het volgende segment van het multidimensionale verhaal van Lemuria te verbeelden, gewaar te worden en/of te voelen. Daarom, zal ik een beroep doen op Ra en Ra MU, de Koning en Koningin van het Innerlijke Aardse Lemuria.

Geachte Ra en Ra Mu,
Ik kom NU naar jullie toe via mijn vijfdimensionale, verbeeldende communicatie. Ik vraag jullie om mij te helpen met het volgende segment van Mytrian's reis door jullie grote Lemuriaanse wereld in de Innerlijke Aarde. Ik had de diepe eer om meegenomen te worden voor een kort bezoek aan jullie wereld en herinner me het gevoel van onvoorwaardelijke liefde en vreugde waarop jullie allemaal resoneren.

Manuscript van overleving - deel 368 - 9 November 2013 / Aisha North

"Jullie Zullen Beginnen te Zien wat er Verborgen is in de Dimensionale Gebieden"
9 November 2013 / Aisha North
 
De verhaasting/opleving is in alle ernst begonnen, en vanaf vandaag, zullen velen van jullie zich voelen alsof jullie voorwaarts gesmeten worden op een altijd verhogend tempo. Zoals gewoonlijk, mag deze verandering van snelheid diens uitdagingen met zich meebrengen, en het kan moeilijker zijn om de focus te behouden als alles rondom jullie heen steeds meer wazig schijnt te worden. En er is een goede reden voor dit wazig worden, aangezien het inderdaad een verschuiving in waarneming voor velen van jullie aan zal geven. Want wat er eens in focus was, zal lijken uit focus te zijn, en een andere laag, schijnbaar opgehangen tussen jou, de waarnemer, en wat je tot dusverre waargenomen hebt als de werkelijkheid, zal beginnen tevoorschijn te komen. En daarmee, zal zoveel van het oude wegvallen en de macht dat het eens over jou had verliezen, en andere, meer niet-substantiële lagen zullen binnentreden om hun plaats in te nemen.

Het Licht Collectief "Over het Uitstralen van een Gloed" 8 November 2013 / Eliza Ayres (aka Tazjima)

Het Licht Collectief

"Over het Uitstralen van een Gloed"


8 November 2013 / Eliza Ayres (aka Tazjima)
Wij zijn het Licht Collectief. Welkom naar onze wereld. Jullie maken er al deel van uit, of jullie dit nu wel of niet als een feit erkennen.
Geliefden, wij "zien" jullie lichtlichamen dwars over het aangezicht van de planeet een gloed uitstralen. Als jullie het toch eens konden zien zoals wij dat doen, jullie zouden je ook verbazen over de helderheid waarmee jullie glanzen. En deze gloed zal in de komende dagen, weken en maanden gaan toenemen, terwijl jullie volledig de energieën van de recente zonsverduistering en andere hemelse gebeurtenissen in jullie lichamen integreren. Wij vertellen jullie dat de huidige energieën de rappe groei ondersteunen van jullie bewustzijn, bewegend in de richting van volledige Eenheidsbewustzijn.


Heavenletter #4733 Actie Komt Voort Uit Bewustzijn / 9 november 2013

Actie Komt Voort Uit Bewustzijn

Zaterdag 9 november 2013


God zei:

Vergeef jezelf voor eventuele fouten die je gemaakt hebt. Ze geven nu misschien steken van pijn in je hart. Indertijd dacht je dat je gelijk had, of je dacht dat niet. Nu ben je in een betere positie. Is dat om te betreuren of spijt te hebben?

Vroeger was het zo dat de wereld dacht dat Ik een God was Die strafte. Iemand die straft ben Ik niet. Ik heb andere zaken om zorg voor te dragen dan te proberen jou te vangen in wat een onrechtmatige daad genoemd wordt. Zonder uitzondering deden jullie toen zo goed mogelijk je best. Zelfs als je een bank overviel en je wist dat beroven niet bewonderenswaardig was, deed je in die tijd, z.g. tijd, zo goed mogelijk je best.Jij bent geboren voor vreugde 9 november 2013 / Wayne W. Dyer

Jij bent geboren voor vreugde

 Wayne W. Dyer
november 9th, 2013


Je woont in een universum dat eindeloze potentie heeft voor vreugde ingebouwd in het scheppingsproces. Jouw Bron, dat we de universele geest van de intentie noemen, aanbidt jou meer dan jij je mogelijk kunt voorstellen. Wanneer jij jezelf op dezelfde manier aanbidt, zul je gelijkgestemd zijn op het gebied van deze intentie, en gekozen hebben voor de weg zonder weerstand. Zolang je nog een klein beetje een ego bezit, zul je enige weerstand behouden, ik wil je dus aansporen om het pad te nemen die de weerstand minimaliseert.

De vorm en kwantiteit van jouw gedachten bepalen de hoeveelheid weerstand. Gedachten die slechte gevoelens opwekken zijn resistente gedachten. Elke gedachte die een belemmering vormt tussen hetgeen dat je zou willen hebben en jouw bekwaamheid om dit in jouw leven naar je toe te trekken, betekent weerstand.

Saint Germain:een Energie Update: Een Verschuiving Binnenin een Verschuiving,8 November 2013 / Méline Lafont

Saint Germain en Méline Lafont
De Collectieve Keuze en een Energie Update: Een Verschuiving Binnenin een Verschuiving, Binnenin een Verschuiving
8 November 2013 / Méline Lafont


~Méline Lafont~
Mijn lieve Vrienden,
Ik denk dat ik uit naam van ons allemaal kan spreken wanneer ik zeg dat deze afgelopen paar weken en meer specifiek deze laatste paar dagen van de zonsverduistering eerder ruw geweest zijn en ons naar specifieke inzichten en situaties geleid hebben die alleen bij kunnen dragen aan onze ontwikkeling. In mijn gezichtspunt (en ik voel dit ook persoonlijk) hebben wij momenteel te maken met een zeer intense energiegolf welke bij tijden forcerend is, maar desalniettemin iets dat we het hoofd kunnen bieden. Ik merk het specifiek rondom mij heen op in "Samenlevende" condities met anderen (in mijn geval het samenleven met mijn kinderen) en ik kan gemakkelijk de effecten zien welke deze energieverschuiving op hen heeft en ik moet leren hoe hiermee om te gaan in combinatie met mijn eigen proces en dat van vrienden en familie. Al met al, is het soms moeilijk om in een gebalanceerde staat te blijven of het te herkrijgen. NOCHTANS, wat ik hoogst effectief vindt is om mezelf tijdelijk terug te trekken en naar binnenin mezelf te gaan, om jezelf in dat moment te voelen en om gewoon te Zijn zonder wat voor verplichtingen of verwachtingen dan ook. Om jezelf te vermaken, om voor jezelf te zorgen, om jezelf open te stellen. Stil te zijn en jezelf volledig in vertrouwen te geven aan de golven van energie die door jou heen stromen en je de gehele tijd bewust te zijn dat je deze energieën bent. Je kunt deze bron van energie niet tegenhouden te stromen en in/naar wie je werkelijk bent toe te gaan tenzij je onveranderlijk blijft in deze dualiteit (ontkenning, afscheiding en dichtheid). Je wilt uitbreiden, stromen en ascenderen: jij, zijnde een energie, wilt vrij breken uit de doos vandaan (dichte fysieke lichaam) maar tegelijkertijd houdt jij jezelf in deze doos opgesloten. Als een resultaat raak je rusteloos omdat je wilt groeien, je wilt vrij breken en om de één of andere reden gebeurd dit niet. Je ziet niet dat jij het bent die jou terughoudt en jou onveranderlijk houdt. Ik heb een gevoel dat het met deze innerlijke worsteling is dat wij waarlijk een helpende hand krijgen. Durf vertrouwen/geloof in jezelf te hebben (jouw Goddelijke Zelf niet jouw alter ego) en in jouw gidsen die het dichtst bij jou staan; zij zijn aldus zeer nabij en waarneembaar, zelfs herkenbaar en in het volle zicht.

Djwhal Khul "Keuze is van Ultiem Belang" 7 November 2013 / Terri Newlon

 
Djwhal Khul
"Keuze is van Ultiem Belang"
7 November 2013 /  Terri Newlon

Djwhal Khul hier. Tashi Delek.
Prima. We hebben nogal een interessante reeks van dingen die gaande zijn. We hebben Jupiter die retrograad gaat gedurende acht of negen maanden. We hebben Mercurius die direct gaat en dan hebben we Neptunus die ook direct gaat, allemaal in één week tijdsperiode.
We hebben ook meer zonneactiviteit en meer planetaire activiteit en dan op de innerlijke gebieden, vrij veel contemplatie over het Armageddon. Om daarheen te gaan of om niet daarheen te gaan.

Jeshua "Jouw Gerobotiseerde Zelf" November 2013 / Judith Coates

Jeshua
"Jouw Gerobotiseerde Zelf"
November 2013 / Judith Coates

Geliefde, ik wil met je spreken over de liefde welke je bent en het gerobotiseerde zelf van jou dat je tot op een bepaald ontwakend punt geweest bent. Je komt als een kleine zuigeling met herinneringen van andere levensspannen, andere condities, andere trainingen, andere gebeurtenissen welke schijnbaar gebeurd zijn.
En dan pik je op van de ouders wat zij denken dat belangrijk en waar is. En je leeft gedurende een poosje in een er-tussenin staat van het je Thuis herinneren en nochtans te zien dat dit niet helemaal past in het plaatje van de wereld van wat er gebeurd, zelfs als het een kleine wereld is aangezien je nog maar een klein kind bent voordat je naar de basisschool ging.

vrijdag 8 november 2013

Op deze dag van je leven 8 November 2013

Vrijdag  8 November 2013

Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…..


... dat alles waar je de laatste tijd over hebt nagedacht dient te worden weggegooid.

Je hebt te veel tijd doorgebracht 'in je hoofd' deze dagen.

Wat dacht je ervan om uit je gedachten te gaan en in je gevoelens te gaan?

Je hebt het kapot geanalyseerd.
Nu is het zich aan het verplaatsen van je hoofd naar je hart.
Hoe voel je je over dit alles?

Dat is wat er echt toe doet.
Je gebruikt je gedachten om te proberen je gevoelens te ontleden.
Misschien zou je dat willen stoppen.

Je hoeft maar een seconde na te denken om precies de reden te weten waarom je dit bericht vandaag ontvangt.Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald wakkeremensaen.blogspot.nlKuthumi Antwoord Jouw Ziel 6 November 2013 / Lynette Lecky-Clark

Kuthumi
Antwoord Jouw Ziel
6 November 2013 / Lynette Lecky-Clark


Ik Kuthumi kom naar voren om wederom te spreken. Het is mijn hoop om van ondersteuning te zijn aangezien velen in uiteenlopende staten van loslating zijn, maar niet begrijpende zijn. Dit creëert een ongedurigheid in het mentale lichaam. Een ongedurigheid gecreëerd door angst. Dit op diens beurt creëert vele gemixte emoties. Dus jullie zien, ongedurigheid, welke verontrustend en verwarrend is. Op een extern niveau ervaart de zon ook ongedurigheid (1) via vele krachtige zonnevlammen. Deze energie stroomt over in/naar jullie atmosfeer, deze grote loslating aanmoedigend.
Het is een grote loslating van alles wat jullie niet langer meer dient. Dit mag onbelangrijk klinken, nochtans kan ik jullie verzekeren dat het dat niet is. Velen worstelen met de verandering aan de buitenzijde, nochtans de loslating waar ik over spreek is in jullie innerlijke lichamen. Tijd moet beschikbaar gemaakt worden om na te denken, om terug te blikken op jullie jaar, jullie leven. Dit is een oefening welke zeer noodzakelijk is echter zelden in deze tijd bereikt wordt. Ik dring er bij jullie op aan om ernaar te streven om tijd beschikbaar te maken.

Heavenletter #4732 Trek de Rolgordijnen van Jouw Hart Omhoog / 8 november 2013

Trek de Rolgordijnen van Jouw Hart Omhoog

Vrijdag 8 november 2013


God zei :

Geliefden, vandaag is de dag vlak voor je, dus hou ervan. Stel jezelf een geweldige dag voor! Anticipeer erop. Verwelkom hem. Behandelen hem met respect. Begroet hem. Maak van vandaag een stralende dag, een gouden dag.

Waarom niet een heilige dag vandaag? Waarom niet een dag vandaag als je luistert naar het ritme van Mijn hart? Waarom niet een dag vandaag die je ontzag inboezemt, jou laat dansen met plezier, vlak bij Mij waar Ik BEN dicht bij jou?

donderdag 7 november 2013

Aisha North "Ik Zie Prachtige Dingen" 7 November 2013

Aisha North
"Ik Zie Prachtige Dingen"
7 November 2013
 
"Terwijl mijn ogen gewend raken aan het licht, komen details van de kamer binnenin langzaam tevoorschijn vanuit de mist, vreemde dieren, standbeelden, en goud - overal de schittering van goud. Gedurende een moment - een eeuwigheid moet het voor de anderen toegeschenen hebben die in de beurt stonden - was ik met stomme verbijstering geslagen, en toen Lord Carnarvon, niet langer in staat om de spanning te weerstaan, met bezorgdheid informeerde, "Kan je iets zien?", was alles dat ik in woorden uit kon spreken, "Ja, prachtige dingen." - Howard Carter, De Vallei van de Koningen, November 1922.
Lieve vrienden! Ik voel me een klein beetje zoals Howard Carter dat deed toen zijn ogen voor het eerst op de wonderen van Toetanchamon's graftombe rusten, want wat er binnenkomt met al deze intense energieën, is niets minder dan wonderbaarlijk. Want ik ben begonnen deze nieuwe wereld die wij aan het creëren zijn te zien, en het wordt steeds meer gedetailleerd, dus ik ben gegidst om dat wat ik zie met jullie te delen, want ik denk dat er anderen daarbuiten zijn die ook iets hierover te delen hebben.  

De interplanetaire Fenomenen Onderzoeks Eenheid

De interplanetaire Fenomenen Onderzoeks Eenheid

Submitted by Eddie1177 on Thu, 11/07/2013 


Sergeant Stone vertelt een verbazingwekkend verhaal over de geschiedenis van UFO's en buitenaardsen die teruggaat tot de vroege jaren '40 en waarschijnlijk daar vóór. Generaal Douglas MacArthur organiseerde in 1943 een groep genaamd de interplanetaire Fenomenen Onderzoekseenheid om deze kwestie te bestuderen en het blijft dat doen tot op de dag van vandaag. Hun doel is om objecten van onbekende oorsprong terug te vinden, met name welke van niet-aardse oorsprong zijn. Ze krijgen veld informatie van inlichtingendiensten en geven het door aan hen die de "hoeders van deze informatie zijn." Er werd gedacht dat deze eenheid zou werken in combinatie met Project Bluebook maar in feite was dat niet zo.


De Show gaat beginnen! 6 november 2013 / Chellea

De Show gaat beginnen!

By Chellea
Submitted by Dreamfaera on Wed, 11/06/2013Kun je het voelen? Kunt je het zien? Het is overal, in elk land, in elke geest. Het collectief wordt wakker. Ik kan de Vreugde van onze Moeder diep voelen. Liefde wint! Het gebeurt, de energieën die we allemaal voelen, worden alleen steeds meer en intenser. De liefde duwt nu alle ego buiten de deur. Ontspan, laat het los. Je hebt het niet meer nodig. Reageer in Liefde in plaats van te reageren in angst. Sta het gewoon toe en geef je over aan de Liefde. Het is oké, laat het allemaal gaan. Er is niets te vrezen. Angst is een illusie. Het is onderdeel van de programmering die moet worden getransformeerd naar de Liefde. Liefde is echt de sleutel tot alles.Op deze dag van je leven 7 November 2013

Donderdag  7 November 2013

Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…..


... dat het nooit veilig is om met ogen van angst naar de toekomst te kijken.

Edward H. Harriman zei, en hij had gelijk.

Niets is angstig tenzij het denken het zo maakt.
Ik kan eerlijk zeggen dat er waarschijnlijk voor 95% van de dingen waar ik bang voor was, geen reden voor bleek te zijn.

En zelfs als het ding dat je vreest gebeurt ... wat dan nog?
Nogmaals, 95% van de tijd is jou wereld niet van plan uiteen te vallen, jouw leven is niet in gevaar.

Dus laat die angst vallen.
Laat het gewoon gaan.
Maak dan plaats voor een verrassende nieuwe dag.


Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald wakkeremensaen.blogspot.nl

Heavenletter #4731 Vreugde is het Pad /7 november 2013

Vreugde is het Pad

Donderdag 7 november 2013


God zei:

Er is een verschil tussen het hebben van een sterke wil en eigenzinnig zijn. In beide gevallen ben je vastberaden. Eigenzinnigheid neigt ertoe ego-heid te zijn. Je wilt jouw zin hebben. Je bent vastbesloten je zin te krijgen. Misschien ben je gewend je zin te krijgen of misschien krijg je zelden jouw zin. Beide kunnen jouw motivatie zijn.

Wanneer het leven of iemand jou niet toestaat je zin te krijgen, wees dan genadig. Dit is de betekenis van sportief zijn. Genadig zijn is niet opgeven of toegeven. Het is loslaten. Je verliest niet door los te laten. Loslaten is het tegenovergestelde van vasthouden aan datgene wat misschien al jouw greep verlaten heeft.

Saul: Jullie kunnen alleen gelukkig zijn als jullie je ware natuur uiten /John Smallman op 6 november 2013

Saul: 
Jullie kunnen alleen gelukkig zijn als jullie je ware natuur uiten
John Smallman op 6 november 2013

Ascentie is de gebeurtenis om je op te focussen, het is een belangrijk onderdeel van jullie ontwakingsproces, en jullie zijn er heel dicht bij. Ja, jullie blijven dat horen van tal van channels, maar het is waar, en jullie brengen het tot stand door je collectieve intentie, dus sta niet toe dat teleurstelling over de schijnbare maar onwerkelijke vertragingen je zicht vertroebelen, maar versterk in plaats daarvan jullie intentie en verlangen voor haar komst, en laat het gebeuren, zoals jullie inderdaad aan het doen zijn. Als jullie de Liefde die we voor je hebben konden zien en voelen, zouden jullie angsten en twijfels gewoon weg vallen, dus vergeet niet te vragen om een ​​liefdevolle knuffel wanneer je naar binnen gaat om naar ons te luisteren, ontspan je er dan in, en dan zul je dat voelen omdat je de intentie daartoe hebt. Scepsis en twijfel blokkeren zo vaak de gewaarwording, het gevoel, het wetende bewustzijn dat jullie van onze Liefde voor jullie zouden kunnen ervaren, als jullie alleen maar je hart zouden openen om het te ontvangen en zouden baden in de kalmerende balsem waarin wij jullie hebben gehuld.

woensdag 6 november 2013

De Engelachtige Gidsen: Te Vaccineren of Niet te Vaccineren, dat is de Vraag 4 November 2013 / Taryn Crimi

De Engelachtige Gidsen
“Te Vaccineren of Niet te Vaccineren, dat is de Vraag”
4 November 2013 /  Taryn CrimiVandaag werd aan ons gevraagd om een nogal omstreden onderwerp te bediscussiëren, vaccinaties. De vraag welke zovele ouders voor ons hebben is of zij wel of niet hun kinderen moeten laten vaccineren. Zeker, iedere ouder heeft de impuls om te doen wat het beste voor hun kind is, hoewel er vele uiteenlopende overtuigingen zijn wat betreft hoe dit te bereiken. Wat de oorzaak schijnt te zijn voor zoveel verwarring zijn de tegenstrijdige rapporten van de effecten welke deze vaccinaties gehad hebben en nog hebben op zowel kinderen als volwassenen.
Voordat we beginnen, is het belangrijk dat jullie je herinneren dat wij geen oordeel vasthouden over "goed" of "slecht" aangezien wij momenteel niet binnenin de dualiteit bestaan. Daarom zijn wij in staat om eenvoudig dat wat wij hebben geobserveerd met jullie te delen, aldus jullie de beste beslissing kunnen maken welke de juiste voor jullie is. 

Enorme Grote X3.3-klasse Zonnevlam op 5 November 2013

Enorme Grote X3.3-klasse Zonnevlam op
 5 November 2013

Zonnevlam veroorzaakte een zeldzaam "Magnetisch Kruis": Op 5 november om 22:12 UT (Universele tijd) barstte het magnetische baldakijn van zonnevlek AR1890 uit en produceerde een korte maar intense X3.3-klasse zonnevlam. 
  

Het Manuscript van Overleving - Deel 367

"Geniet van de Rit Dierbaren, en Laat de Teugels Los…"
6 November 2013 / Aisha North
 


Zoals jullie zo onderhand goed weten, is het tijdperk van de creativiteit begonnen, en daarmee, zal een gehele nieuwe set aan taken voor jullie allemaal beschikbaar gemaakt worden. Wij weten dat dit voor velen van jullie ontmoedigend zal klinken, maar wij herinneren jullie er weer aan dat jullie veel voormalige kennis in deze gebieden hebben. En als zodanig, zullen jullie niet fout gaan met de volgende stap op jullie reis. Want jullie zijn allemaal goed getraind dierbaren, en denk eraan, jullie werden uitgekozen om deze taken die er nu voor jullie liggen uit te voeren, en als zodanig, hebben wij misschien meer vertrouwen in jullie dan dat jullie dat zelf op het moment hebben. En dat is inderdaad gemakkelijk om te begrijpen, omdat de vergeetachtigheid die over jullie allemaal als een zware deken heengetrokken werd, toen jullie naar beneden naar deze aardse woonplaats een lange tijd geleden afdaalden, niet gemakkelijk geweest is om te penetreren. Maar nu, is het alsof iemand één van de hoeken vastgegrepen heeft en begonnen is het gemakkelijk en langzaam en zachtjes van jullie af te halen, en dus, kunnen jullie allemaal zien hoe het licht binnenkomt en het jullie eigen ziel voor de allereerste keer in deze incarnatie aanraakt. Want nu, zal de oude vergeetachtigheid jullie niet meer ten dienste staan, en aan jullie zal gevraagd worden om je de ogen uit te wrijven, rechtop te gaan zitten, en te beginnen de inventaris van de situatie op te maken. 
 

Kryon, Alles Over Eigenwaarde - 6 november 2013

Kryon - channeling:
Alles Over Eigenwaarde.


  

Via Lee Carroll
Geplaatst op 6 november 2013
Vertaald door Ulla Mertens.


Deze Kryon live channelling werd gegeven in Del Mar, California

(Aan deze channelling werd toegevoegd en verbeterd door Kryon via Lee Carroll, in een herchannelingsproces over de eigenlijke opgeschreven channelling. Dit werd gedaan om het waardevoller te maken voor het geschreven woord en om klaarheid te geven over begrippen die energetisch gegeven werden binnen de live channellings.)


--------------------------------------------------- 

Gegroet, geliefden, Ik ben Kryon van Magnetische Dienst.

Vandaag hebben jullie gehoord over de voorspellingen van healing en het begin van de ontdekking van je ware kracht op deze planeet. Dus wat denken jullie dat je rol juist is? Wat denken jullie over de entiteiten die zich nu bij jullie in deze ruimte bevinden... degenen die inter-dimensionaal zijn, die je niet kunt zien? Ze zijn hier al de hele dag aanwezig geweest, weet je. En wat denken jullie dat je rol hier is? Velen van ons arriveerden hier drie dagen geleden omdat we je hier verwachtten, geliefd Mens. Welke rol denk je dat we spelen?