Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 2 november 2013

Matthew's Bericht van 1 November 2013

Matthew's Bericht van
1 November 2013
Doorgegeven aan Suzanne Ward

Matthew is gestorven op jonge leeftijd. Hij antwoordt maandelijks op zijn moeders (Suzy Ward) vragen die gesteld zijn door veel mensen in Amerika maar ook over de hele wereld. Matthew’s ziel is contact persoon voor vele hogere buitenaardsen van de Galactische Federatie en andere meesters.
(Opmerking van Suzy: Toen deze boodschap klaar was om weg te sturen, ontdekte ik dat ik geen internet verbinding had - het probleem kon niet on-line worden verbeterd en de technicus van Comcast kon niet eerder dan vandaag komen. Ik veranderde de originele datum van de boodschap van 27 oktober in die van 1 november, de datum van doorsturing.)

Met liefdevolle groeten van alle zielen op dit station, dit is Matthew. Jullie zouden je enorm opgetild voelen over de staat van jullie wereld als je de Aarde zou zien zoals wij dat doen, sprankelend en gloeiend en steeds stralender omdat haar evenwicht met elke loslating van negativiteit verbetert. Alhoewel de extremen van de dualiteit zich nog op de planeet aan het afspelen zijn, ontvouwen zich al veel positieve scenario’s.

November 2013 Boodschap Vanuit de Akashic Archieven: Een uittreksel uit het Bericht van November 2013 / Jen Eramith MA

November 2013 Boodschap

Vanuit de Akashic Archieven: Een uittreksel uit het Bericht van November 2013 

Gechanneld door: Jen Eramith MA 


Wat voor energie en ervaringen kunnen wij in november 2013 verwachten? 

Deze maand heeft een zeer fruitige, vruchtbare energie. Het is bijna als een lente energie, maar in plaats van dingen die nieuw en fris zijn, zijn zij diep en oud maar zeer rijk. Er is heel veel nieuwe groei. Er is een gevoel van vruchtbare aarde - alsof overal waar jij je naartoe keert je de materialen, de energie en de hulpmiddelen zult hebben welke je nodig bent.

Het is een goede tijd om projecten te voltooien, dingen gedaan te krijgen en jouw dromen in/naar de werkelijkheid te brengen. Dit betekend niet dat al jouw dromen uit zullen komen deze maanden. In feite, zal deze maand ietwat gecompliceerd en moeilijk zijn. De energie deze maand is gecompliceerd door het feit dat zovele dingen tegelijkertijd tot bloei komen. Nochtans kan het verfrissend voelen om je diep te verbinden in de dingen die voor jou het meest van belang zijn.

Tips voor het portaal van 1 tot 3 november – Selacia

Tips voor het portaal van 1 tot 3 november – Selacia

november 1st, 2013

Je energieën beheren is van vitaal belang tijdens het portaal van 1 tot 3 november. In dit artikel leg ik uit waarom het belangrijk is, en geef ik enkele praktische spiritueel gegronde tips om in balans te zijn tijdens dit portaal.

Wat is een energie-portaal?

Een energie-portaal is een krachtig venster in de tijd, waardoorheen je meer over jezelf en je wereld kan ontdekken. In een dergelijke periode kan je meer tastbaar contact nemen met spirit en welwillende ongeziene machten – en zo nuttige inzichten krijgen over je levensrichting en de koers-aanpassingen die nodig zijn.

Tijdens een portaal heb je hogere niveaus van hulp, bij het door je blokkades heen gaan, bij de schoonmaak van oude patronen, en bij het jezelf duidelijker zien. De dagen voor dit portaal kan je intensere ascensiesymptomen voelen, en kan je je op een woelige rit op de roetsjbaan voelen. Je kan je gevoel van evenwicht en helder denken snel kwijt raken, tenzij je alert bent en middelen hebt om je energie te beheren.


Kryon: De opwekking van het Christuslicht. Barbara Bessen November 2013. Geplaatst: 28 oktober 2014.

Kryon:
De opwekking van het Christuslicht.
Barbara Bessen
November 2013. Geplaatst: 28 oktober 2014.
Vertaald uit het Duits door Henk Steur
Channeling voor het spirituele tijdschrift “Terasof”Wees gegroet lieve vrienden. Ik Ben Kryon van de magnetische dienst. Ik verheug mij om hier direct tot de lezers van dit blad in jullie moedertaal te kunnen spreken. 

Het is mij een eer jullie van dienst te kunnen zijn om het Christusbewustzijn van de mens in jullie te activeren. 

Wat is dat Christusbewustzijn? Hierbij wil ik een beetje terug in de tijd gaan, lieve vrienden.

In het begin van deze planeet waren de zielenaspecten die jullie nu zijn, een goddelijke eenheid. Herinner je dat de Aarde een bijzondere scholingsplaneet is– een planeet waarop alles mogelijk is om de materie in zijn sterkste vorm te beleven. Want dat is de opdracht van de Aarde en van de zielen die hier zijn geïncarneerd, om als lichtwerker te dienen. De Bron, God, kan zich hier op Gaia in de diepe materie ervaren. Dit behoort tot het Goddelijk Plan. Nu was het bij het begin van deze Aarde zo dat het lichtwezen Mens dat hier incarneerde, helemaal met het Hoger Zelf, de Goddelijke Vonk, was verenigd.
De Goddelijke Moeder Door Isabel Henn 1 November 2013

Vrijdag 1 November  2013

De Goddelijke Moeder

Door Isabel Henn
  

" Wat jij bent "

Jij bent verliefd, jij bent onvoorwaardelijke liefde, geboren uit mijn essentie. Jij maakt deel uit van mijn creatie, een deel van mijn Zelf. Jij bent een mooi onsterfelijk wezen. Je ziel kan jong of oud zijn, maar het is onsterfelijk en zal "op een dag" opnieuw-fuseren met mij. Ergens in de oneindigheid van Zijn, zullen we beiden compleet ook energetisch en fysiek weer ÉÉN zijn. Je bent niet afgescheiden van Mij. Alle afscheiding is slechts een illusie. In waarheid als een deel van mij bent jij onafscheidelijk verbonden met Mij als met onzichtbare draden. Geniet van je aardse leven, mijn kind. Maak je ervaringen, laat je licht en je liefde de Aarde zo mooi verlichten, en later, in alle eeuwigheid, kom terug naar Mij, Mijn Geliefde.

~Jullie Goddelijke Moeder ~

Vertaald Wakkeremensenblogspot.nl

Copyright © Isabel Henn. It is allowed to share this message in its complete form without changes and when the author’s name and the link to the original site is given. http://sirianheaven.wordpress.com/


Heavenletter #4726 Aarde, Stijg Omhoog naar de Hemel / 2 November 2013

Aarde, Stijg Omhoog naar de Hemel

Zaterdag 2 November 2013


God zei:

Als jij je leven niet zou vergelijken met dat van een ander, zou je nooit medelijden met jezelf hebben. Als jij ooit medelijden met jezelf hebt, dan vergelijk je jezelf met anderen.

Als je niet zou vergelijken, dan zou jij waarderen wat jou gezelschap houdt.

Je zou buiten onder een boom kunnen wonen en jij zou niet denken: "Als ik toch eens een huisje zou kunnen hebben."

En als je een klein huis hebt en jij zou een marmeren huis zien, dan zou je niet denken: "Als ik toch eens een huis gemaakt van marmer zou kunnen hebben."

En als je niet vergelijkt, zou je niet denken: "Waarom zijn mijn kinderen niet zo slim als de kinderen van mevrouw Zo en Zo, die alle prijzen winnen?"


vrijdag 1 november 2013

"Zuiver Licht voor Zuivere Leidingen" 28 Oktober 2013 / Sandra Walter


Sandra Walter
"Zuiver Licht voor Zuivere Leidingen"
28 Oktober 2013

Merk de verandering op in de reactie van de Magnetosfeer met betrekking tot de recente X en M Zonnevlammen. Deze golven van licht zijn anders - zij kunnen niet gemeten worden door de traditionele elektromagnetische standaards. De KP-index laat niet de gewoonlijke impact van een typische CME of zonnevlam activiteit zien - gedurende vele dagen nu. Het ziet eruit alsof de kaart kapot is na de impact te hebben bekeken van vroegere zonnevlammen. Dus wat is dit?
Binnenkomende golven van fotonische zuiverheid
De huidige golf van lichtfrequenties, welke veel meer intens zullen worden aan het begin van deze week, zijn hoogst verfijnde deeltjes van licht. Deze zuivere fotonische lichtgolven zijn het antwoord op onze vragen, "Waarom heb ik het gevoel alsof er iets prachtigs op het punt staat om te gebeuren?" en "Wat is het doel van mijn behoefte voor eenzaamheid, isolatie en stilte?"

Heavenletter #4725 Hoe de Grote Spirituele Wezens Liefhadden / 1 November 2013

Hoe de Grote Spirituele Wezens Liefhadden

Vrijdag 1 November 2013


God zei:

Er is niets anders voor jou om te geven dan liefde. Er is niets anders dan liefde te geven. En liefde is geen drijfveer, begrijp je. Liefde is geen doel behalve voor zichzelf. Liefde is geen transactie. Ze is geen overeenkomst in de wereld. Ze is niet echt een handdruk. Er wordt niet gemarchandeerd. Liefde wordt gegeven, of niet.
Luister naar het woord dat Ik gebruikte. Ik zei liefde wordt gegeven, of het is geen liefde. Liefde is geen ruilhandel. Liefde is geen contract. En toch wordt liefde meer dan gevoeld. Liefde kan op het ene moment gevoeld worden en dan op een ander moment niet. Gevoeld is goed, maar liefde kan worden gevoeld en liefde kan ook niet worden gevoeld.

Update November 2013 via Caroline


Update November 2013

We gaan nu door een tijd van diepe reiniging, je innerlijk past zich aan ~ jullie dubbele hartslag pompt sneller en sneller en synchroniseert met jou!

De afgelopen dagen/weken heb je kunnen ervaren ‘bibberig’ en ‘rillerig’ te zijn. 

De symptomen waren o.a.:

- Het gevoel geen onderdeel meer uit te maken van de (3D) wereld, je  heel alleen voelen en gevoelsmatig onzichtbaar voor anderen

- Intense huilbuien met diepe zielstranen; het huilen zonder geluid. 
De huilbuien kwamen uit het niets op, waren ook zo weer over maar herhaalden zich toch heel frequent 

Op deze dag van je leven 1 November 2013

Vrijdag  1 November 2013

Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…..


... dat het oké is om vooruit te gaan en risico's te nemen.

Er is geen garantie dat alles precies zal uitpakken op de manier waarop jij het wilt, maar er IS een garantie dat het dat onmogelijk kan doen als je te bang bent om zelfs die kans te pakken.

"Wie niet waagt, die niet wint" is niet alleen een handige oud gezegde.
Het is wijsheid. Luister ernaar.
Liefde, je vriend ....


Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald wakkeremensaen.blogspot.nl


Aartsengel Michael via Ronna Herman, November 2013 " Terugblik op 2013

Aartsengel Michael
"Terugblik op 2013 - Een Jaar van Transformatie"
Doorgegeven via Ronna Herman, LM-11-2013 (November 2013)

Geliefde meesters, het proces welke de wereld en de mensheid nu ervaren werd door vele wijze filosofen en meesters besproken gedurende de afgelopen paar honderd jaren, en toch, hebben de massa's er niet naar geluisterd en zijn doorgegaan op een neergaand pad van zelfvernietiging. De mensheid heeft een illusie gebouwd van rijkdom en overvloed, maar het werd op het drijfzand van hebzucht en angst voor schaarste gebouwd. Deze reusachtige bubbel van illusie is onder de druk van het Levende Licht van de waarheid gebarsten. Wat de mensheid nu ervaart is de oorzaak en het gevolg of de karmische resultaten van het volgen van de impulsen van het ego-verlangende lichaam in plaats van de fluisteringen van Spirit. Vele geachte zielen hebben nooit gebrek of ontbering ervaren … zij hebben een leven van onmiddellijke zelfvoldoening geleefd … terwijl anderen, die de oude leringen geloofden dat zij niet waardig genoeg voor overvloed waren, vele levens van schaarste en verarming geleefd hebben.

Valerie Donner: The Ground Crew, Boodschap van St. Germain1 november 2013


Valerie Donner:
The Ground Crew
1 november 2013
                                                          

Lieve vrienden van het Licht:

Goed nieuws!  Mijn poesje Whisper kwam terug!  Nadat ze drie weken spoorloos was verdwenen, op een avond om half elf, terwijl ik zat te mediteren in mijn slaapkamer.  Ik hoorde een grote windvlaag (het was een winderige avond) en toen hoorde ik haar miauwen buiten mijn slaapkamerraam.  Ik ging snel naar de achterdeur en opende die en daar was ze. Zij was mager en haar pels zag er niet goed uit, maar ze was tenminste thuis. Het voelde alsof de natuur spirits haar thuis hadden gebracht.

Het is echt een magische tijd terwijl die andere dimensies zo dichtbij zijn. De sluiers zijn dunner geworden zodat we beter met de andere rijken kunnen communiceren.  Hebben jullie dat ook gemerkt?

Nog iets magisch gebeurde op zondag met mijn kleindochter Ella. Wij zaten beneden in de stad San Francisco bij die grappige Halloween. Als vierjarige vond zij haar prinsessenjurk prachtig en haar paarse schoentjes die erbij horen.  Op een of andere wijze toen we terug in de auto waren, had zij een van haar schoentjes verloren. Ik was te moe en te hongerig om terug te gaan om hem te zoeken dus dacht ik dat ik wel nieuwe voor haar zou gaan kopen. Zij houdt van die schoentjes.  Nee maar, niet te geloven, toen we terug waren bij haar huis was de andere schoen er ook.  Ik kan niet verklaren hoe dit gebeurde maar kan alleen maar gissen dat het de elfjes of de engelen waren die hem terugbrachten.
Zijn dit soort dingen bij jullie pas geleden ook gebeurd?

Wij leven echt in hogere dimensies. Dingen zijn niet langer meer zoals ze waren. We kunnen het onverwachte verwachten. Als we het oude loslaten en doorgaan om onze vibraties te verhogen dan zullen we meer en meer verbazende verrassingen beleven.

Hebben jullie gemerkt dat meer  geschenken en vermogens naar buiten komen?  Dit is weer een deel van het leven in de hogere dimensies. Het voelt alsof we wachten om onze echt uitgebreide zelf te worden.

Een Boodschap van St. Germain.

Laten we eens zien wat St. Germain ons daarover heeft te vertellen:

Gegroet, ik ben St. Germain.  Valerie’s kleindochter kreeg haar schoentje terug omdat zij purper droeg, mijn favoriete kleur. De meesten van jullie weten dat purper de hoogste vibratie is en Ella weet dit. Ik veronderstel dat jullie dit ook dragen.

Kijk naar de hemelen. Zie wat er boven jullie en om jullie heen gebeurt. Er zijn veel mysterieuze gebeurtenissen. De wolken zijn boodschappers en dat zijn ook de planeten. Jullie worden door hen allemaal beïnvloed.

Ik stel voor dat jullie je lasten verlichten en op regelmatige basis je naar binnen keren. Wat het ook is dat jullie denken dat moet worden gedaan, kan niet zo belangrijk zijn als om te ontdekken wat er in je gebeurt. Dagelijkse meditatie zal je het meest helpen.  Buiten in de natuur zijn zal ook helpen en zo ook het werken met bomen en de Aarde.

Jullie zullen merken dat je enorm gevoelig wordt.  De afleidingen van de derde dimensie zullen jullie vermoeien dus zal het samengaan met meditatie en de natuur jullie energetisch in balans brengen.

Wij hebben prachtige tijden die voor ons liggen. We kunnen beter met jullie communiceren en samen werken voor jullie ascentie maar ook voor die van de Aarde. Roep mij en de Lichtrijken op telkens als jullie ons nodig hebben. We zullen met jullie zijn.

Ik houd van jullie en zegen jullie.

Ik Ben St. Germain.

donderdag 31 oktober 2013

Aartsengel Michael "Het Opbouwen Begint Nu....." 31 Oktober 2013 / Ron Head

Aartsengel Michael
"Het Opbouwen Begint Nu. En het Begint Waar Jij Staat."
31 Oktober 2013 / Ron Head
..
 
Wij komen op deze dag naar jullie toe, welke jullie traditioneel gevierd hebben als Allerheiligen, als Spirit. Deze dag hebben jullie begrepen als een communicatie met diegenen die niet in het lichaam op jullie Aarde zijn. En wij allemaal komen vandaag om jullie te vertellen dat deze dag een nieuw begin markeert in de communicatie met ons.
Vanwege jullie eigen stijging in trilling zullen jullie ons als zijnde dichterbij jullie voelen dan ooit tevoren. Wij zijn altijd overal geweest, net zoals jullie dat zijn, niettemin zal dat het beste de condities illustreren, dus zullen wij deze woorden gebruiken. Jullie zijn nader tot ons getrokken. Dus dit jaar hebben jullie een werkelijke reden om deze dag te vieren.

Aisha North en de Constant Companions: Korte Update - Deel 2 - 31 Oktober 2013

Aisha North en de Constant Companions
Een Korte Update Aangaande de Energieën - Deel 2
31 Oktober 2013

Vandaag zal een belangrijke dag zijn aangezien het veel overzichtelijkheid naar zovelen van jullie zal brengen. Wij spreken niet over de weinigzeggende dingen die het vertrouwen in jullie dagelijkse leven beschamen, nee wij spreken van grootsere dingen, dingen die jullie allemaal zullen helpen om deze wereld van jullie in een gloednieuw licht te zien. Want jullie staan op het punt om een corridor van licht binnen te gaan welke iedere gedachte die jullie hebben zal versnellen, en daarmee, de snelheid waarop jullie het zullen beginnen het in de manifestatie te zien komen. En nee, dit is niet zoals in van armoede rijk geworden zijn, dit is iets veel meer diepgaand, iets dat jullie allemaal zal helpen om zelfs dieper binnenin jullie te reiken en de sleutel te vinden waar jullie al die tijd naar gezocht hebben.

Het Pleiadische Perspectief over Ascentie - Boek IV - Deel I 28 Oktober 2013 / Dr. Suzanne Lie

Het Pleiadische Perspectief over Ascentie - Boek IV
"Het Leven Binnenin de Nieuwe Aarde"
Deel I
28 Oktober 2013 / Dr. Suzanne Lie
 
Moeder Gaia
Mytrian Spreekt:
Toen ons verteld werd om onze kern binnen te gaan werd er iets binnenin ons tot actie aangezet. Spontaan, zonder zelfs maar een intentie aan onze zijde, versmolten de twee componenten van Mytria/Sandy en Mytre/Jason in/naar het ene wezen waarvan wij hoorden dat het Mytrian genoemd werd. We waren nauwelijks vertrouwd geraakt met de versmelting van Sandy/Mytria en Jason/Mytre toen we plotseling transmuteerden in/naar Mytrian.
Mytre en Mytria hadden een gelijkaardige ervaring toen wij/zij met de Arcturiaan als wervelingen van licht stroomden. Zij versmolten ook in/naar hun Goddelijke Aanvulling. Maar, de toevoeging van het Jason en Sandy bewustzijn maakte deze versmelting uniek. We hoorden binnenin dat vele verschuivingen en veranderingen zich voordeden wanneer het ook was dat een nieuwe expressie van onze wezenlijkheid terug versmolt in/naar de ENE van onze Multidimensionale ZELF.

Een Uur Met een Engel - 24 Oktober 2013 Aartsengel Michael


Een Uur Met een Engel - 24 Oktober 2013
 
Aartsengel Michael
"De Liefde Zijn, Kennen en Delen"


Graham Dewyea:  Hallo, en welkom bij Een Uur Met een Engel, met Linda Dillon, het kanaal voor de Raad van Liefde en auteur van "De Nieuwe Jij: Tevoorschijn komend in de Luister van het Hartbewustzijn van de Mensheid". Zich bij haar aansluitend is Steve Beckow, oprichter van het "Gouden Tijdperk van Gaia" en auteur van "Het Opbouwen van Nova Aarde: richting een Wereld die voor Iedereen Werkt".
We veranderen vandaag een beetje de outillage. Aartsengel Michael zal een Status van de Eensgezindheid (State of the Union) bespreken. Dus hiermee geef ik het aan jou over, Steve.
Steve Beckow:  Dank je wel, Graham. Wij bereiken de tweede verjaardag van Inlight Radio en Een Uur Met een Engel. En Linda is de ster van de show. Dus laat mij haar vragen: hoe is het voor jou geweest de afgelopen twee jaren?

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap 30 Oktober 2013


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap

Woensdag 30 Oktober  2013


Dierbaren, geloof en vertrouwen zijn zulke essentiële elementen voor jullie ontwikkeling. Geloof is jullie onwankelbare overtuiging dat je deel uitmaakt van een groter geheel, dat er hogere aspecten van jezelf zijn en van de Bron die altijd beschikbaar zijn voor je om je mee te verbinden. Vertrouwen is de overtuiging dat niet alleen die aspecten bestaan​​, zij zorgen voor je en zijn er om je te leiden, te ondersteunen en te helpen bij iedere stap die je op je weg zet, en zal je in tijd van nood niet verlaten.


Kryon 2011 en verder......

Kryon
2011 en verder......


Deel 1 Nederlands OndertiteldDeel 2 Nederlands OndertiteldDeel 3 Nederlands OndertiteldDeel 4 Nederlands OndertiteldKryon, Het ontwakende DNA

Kryon
Het ontwakende DNA

Deel 1 Nederlands OndertiteldDeel 2 Nederlands OndertiteldDeel 3 Nederlands OndertiteldDeel 4 Nederlands OndertiteldDeel 5 Nederlands Ondertiteld


Kryon, Het Akasha systeem

Kryon
Het Akasha systeem

Deel 1 Nederlands OndertiteldDeel 2 Nederlands OndertiteldDeel 3 Nederlands Ondertiteld

De Goddelijke Moeder Door Isabel Henn 31 Oktober 2013


Donderdag 31 Oktober  2013

De Goddelijke Moeder

Door Isabel Henn


" Wees de vuurtoren  "

Mijn kind, Ik vraag je om er in de komende weken en maanden te zijn voor je langzaam ontwakende medemens. Ze zijn nog steeds half in slaap en zijn vergeten wie en waar ze zijn. Sta ze bij wanneer als ze je vragen of duidelijk hulp nodig hebben. Dring jezelf niet op, maar ben toegankelijk voor hen. Wees de vuurtoren door ze de weg te laten zien naar de veilige haven. Neem ze bij de hand als ze vragen en laat ze de weg terug naar Mij zien. Je weet het al, mijn kind. Die leidt door je hartIk hou van je.


~Jullie Goddelijke Moeder ~

Vertaald Wakkeremensenblogspot.nl

Copyright © Isabel Henn. It is allowed to share this message in its complete form without changes and when the author’s name and the link to the original site is given. http://sirianheaven.wordpress.com/