Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 17 oktober 2013

Djwhal Khul "Waanzinnige Verduistering" 17 Oktober 2013 / Terri Newlon


Djwhal Khul
"Waanzinnige Verduistering"
17 Oktober 2013 /  Terri Newlon

Djwhal Khul hier. Tashi Delek.
Prima. “Tashi Delek” is een Tibetaanse begroeting, iets zoals "Namaste" of  "Mijn spirit groet jouw spirit",  of "Ik zie jou van ziel tot ziel"; het is een zeer liefdevolle begroeting.
En deze week denk ik dat misschien de twee hoogtepunten zijn de Volle Maan met de Maansverduistering op Vrijdag de 18de. Er gebeurt nochtans veel in de Hemelen. En dan werken wij met Mercurius die retrograde gaat op 21 Oktober en dan de Zon die Schorpioen binnen gaat op 23 oktober, of 22 of 23, dat is afhankelijk van waar je bent. Maar in essentie is er veel gaande.

woensdag 16 oktober 2013

Het laatste hoofdstuk: Kathryn E May, PsyD

HET LAATSTE HOOFDSTUKMOEDER/VADER GOD

INTRODUCTIE

Channel:  Kathryn E May, PsyD
July 19 / Oct 16 2013


Wij vertellen je je voor te bereiden op het komende vertrek van de Aarde zoals jullie haar kennen. Dit is het laatste hoofdstuk van je leven - dit huidige leven - op Planeet Aarde. Je moet een manier vinden om te communiceren met degenen die nog niet helemaal klaar zijn, maar je na aan het hart ligt. Vertel hen dat we allemaal zullen opstijgen naar een hoger niveau van bestaan ​​en ze worden uitgenodigd om te gaan. Om de overgang te maken, moeten zij hun vibratieniveaus verhogen tot de 5.6 dimensie of hoger.
dinsdag 15 oktober 2013

The New Scriptures Chapter 19

The New Scriptures

as Written by
Sananda/Jesus

Chapter 19


Transcribed by Kathry E May, PsyD
October 11 2013


It is an exciting time, is it not? All of you who are reading this as it is published in October, 2013 are waiting for the global revaluation of currencies which will provide a leveling effect on the world economy and will lift those countries that have been considered "third world" nations out of their second-class status. Many are not aware of the changes happening behind the scenes.

maandag 14 oktober 2013

Kryon: Handboek voor Lichtwerkers Deel 5


Handboek voor Lichtwerkers Deel 5

Het systeem. Deel 2
Begrijpen wie jullie zijn.

Deze live channeling werd gehouden in Granada, Spanje.
Lee Carroll - 19 Augustus 2007

Vertaald uit het Engels door Henk Steur.


Deze channeling is door Lee en Kryon herbekeken en er is aan toegevoegd om een helderder begrip te krijgen. Vaak bevatten deze Shasta-channelings zeer basale informatie van Kryon maar er wordt veel emotie overgebracht terwijl dit op papier niet mogelijk is. Het is door Kryon uitgebreid door toegevoegde uitleg van moeilijke concepten die live en onder tijdsdruk werden gebracht. Deze uitbreiding zorgt voor een nog betere communicatie dan het geval is bij bandopnamen

Veel plezier bij het tweede deel van deze “hoogstaande” channeling die werd gehouden in Granada, Spanje.


Mother/Father God's Predictions for 2014

Mother/Father God's Predictions for 2014
(for the Sedona Journal)


MOTHER/FATHER GOD

Transcribed by Kathryn E May, PsyD
October 14 2013

We foresee a dramatic and revolutionary shift for Planet Earth in 2014, the likes of which have never been seen before on the planet.  Humankind will rise to new heights because of the new freedom from poverty and want which the Prosperity Funds will make possible.  Funds will be released over a period of time to avoid chaos in the world markets, but the effect will begin to be felt before Christmas of 2013 and will continue to lift the hearts and minds of the entire planet.  

zondag 13 oktober 2013

Kryon: Handboek voor lichtwerkers. Deel 4 Begrijpen wie jullie zijn.


Handboek voor lichtwerkers. Deel 4

Het Systeem Deel 1:
Begrijpen wie jullie zijn.


Deze live channeling werd gehouden in Granada, Spanje.
Lee Carroll - 18 augustus 2007

Vertaald uit het Engels door Henk Steur.


Deze channeling is door Lee en Kryon herbekeken en er is aan toegevoegd om een helderder begrip te krijgen. Vaak bevatten deze Shasta-channelings zeer basale informatie van Kryon maar er wordt veel emotie overgebracht terwijl dit op papier niet mogelijk is. Het is door Kryon uitgebreid door toegevoegde uitleg van moeilijke concepten die live en onder tijdsdruk werden gebracht. Deze uitbreiding zorgt voor een nog betere communicatie dan het geval is bij bandopnamen.

Veel plezier bij deze “hoge” channeling die werd gehouden in Granada, Spanje.