Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 19 oktober 2013

Raak Gewend aan Jouw Nieuwe Huid 9 Oktober 2013 / Silent Winds of Change


Raak Gewend aan Jouw Nieuwe Huid
Geïnspireerde Conversatie met het Hogere Zelf
9 Oktober 2013 / Silent Winds of Change
 
Wat dit betekend is, dat terwijl er steeds meer van jouw hogere zelf naar beneden in/naar jouw fysicaliteit komt jij enige vreemde energie dingen gaande zult hebben. Wanneer dit gebeurd, is het zelden volmaakt. Er is een periode van afstemming/gelijkstelling.
De situatie is, dat je nu twee delen van jou hebt die proberen om dezelfde ruimte te bezetten, en hoewel het over een paar maanden prima uitgewerkt zal zijn kan er enige ongebruikelijke energetische stijfheid zijn totdat beide energielichamen voldoende met elkaar kunnen harmoniseren. Jouw hogere zelf moet er comfortabel mee raken om nu binnenin jou te zijn. Herinner je dat wij eerder zeiden dat de energie die gewoonlijk binnensnelt via jouw kroonchakra van bovenaf zal verhuizen naar binnenin jou. Geloof me, het klinkt veel gemakkelijker dan dat het werkelijk is voor het fysieke lichaam. Al jouw kleine cellen zijn aan het schreeuwen (op een goede manier) proberend om zich te ontspannen met de nieuwe bron van energie welke nu in dezelfde ruimte leeft waar zij gedurende 7 jaren geleefd hebben. Ja, elk atoom in jou wordt binnen 7 jaren vervangen.
 

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap 18 Oktober 2013


Aartsengel Gabriël

Dagelijkse Boodschap

Vrijdag 18 Oktober  2013
Velen van jullie ontkennen liefde omdat je bent gekwetst door iemand waarvan je hield. Maar Dierbaren, zie je niet dat het niet de liefde was die je pijn heeft gedaan? Het was de afwezigheid van liefde die je pijn doet. En toch ontken je liefde, alsof liefde iets te verwijten is, terwijl dat jou alleen maar meer in lijn brengt met het bijzondere ding dat jou in de eerste plaats pijn deed. Zie je? Geef niet een oude, ervaring die niet in lijn is de kracht om je te laten vergeten wat je ware essentie is of op te houden met zijn wie je werkelijk bent. Je licht, je schoonheid, je essentie, je liefde, is veel te heerlijk, veel te nodig, om weg te houden van de wereld. 


~ Aartsengel Gabriel ~


Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl


Heavenletter #4712 Maak Aanspraak op De Vrede van God /19 Oktober 2013

Maak Aanspraak op De Vrede van God

Zaterdag 19 Oktober 2013


God zei:

Waar je ook bent, met wie je ook bent, ongeacht wat er speelt, zul je komen vanuit een plaats van vrede diep in je? Deze plaats bestaat, geliefden, en hij bestaat in jullie. Beweeg je in de richting van deze plaats. Hij is de jouwe. Hij behoort je toe. Ik gaf hem aan jou. Hij is voor altijd de jouwe.

Deze speciale plaats is er op elk moment voor jou. Hij wacht op je. Hij is altijd hier in je. Deze plaats beweegt niet. Je moet er gewoon op neerstrijken. Je moet er aanspraak op maken. Het is zoals je een speciaal gereserveerde plaats hebt bij een huwelijksdiner. De plaats wacht op je. Hij is absoluut voor jou gereserveerd en voor niemand anders. Je moet hem vinden. Als je hem eenmaal vindt, ga er dan zitten. Stel jezelf open voor vrede.Ben jij een oude ziel? 19 Oktober 2013 / Chris Vroom

Hoe kom je erachter of je een oude ziel bent? Zijn er verschillen in kenmerken en gedrag? Welke tekens moet ik op letten om het verschil te zien? In het algemeen kun je stellen dat we allemaal oude zielen zijn, maar sommigen van ons zijn hier toch al veel langer dan andere. Het woord oud is gerelateerd aan tijd. Omdat tijd lineair is en onze zielen eeuwig, is een periode van 10.000 jaar niet meer dan een oogwenk. Volgens Dolores Cannon is het nodig dat we vele malen incarneren eerst als levenloze objecten, planten en dieren voordat we menselijk worden. Dan, als we mensen zijn, moeten we nog steeds vele malen dit proces doorlopen, om alle lessen te leren die we nodig hebben.

Aartsengel Michael: De Nieuwe Aarde Energieën Oktober 2013 / Celia Fenn

Aartsengel Michael
Het Onvermijdelijke van Verandering en Diepe Dromen met Gaia … Een Nieuwe Gemeenschap van Licht
De Nieuwe Aarde Energieën Oktober 2013 / Celia Fenn
 
Geliefde Familie van Licht, het zijn een paar intense en tumultueuze maanden geweest sinds het Planetaire Nieuwe Jaar in juli en de invoering van Nieuw Licht door de Sterrenpoorten in juli en augustus. Deze Energie Verschuivingen hebben op een zeer Diep Niveau Verandering gebracht.
Deze Verandering is onvermijdelijk, want het maakt deel uit van het proces van Leven en Evolutie. Toen de Aarde in december 2011 in/naar de Vijfde Dimensie verschoof, schudde zij Haar stijve beperkingen van de oude Derde Dimensionale Rasters van zich af en stond zichzelf toe om zich opnieuw te verbinden met de Gratievolle Stroom van Goddelijk Licht vanuit het Hart van de Kosmos. Dit betekende dat ieder Levend Wezen op de Planeet Aarde ook herijkt was met deze Nieuwe Frequentie van Versnelde Verandering.

Een Onverwachte Boodschap "Gelijktijdige Gewaarwording en Creatie" 14 Oktober 2013 / Dr. Suzanne Lie

Een Onverwachte Boodschap
"Gelijktijdige Gewaarwording en Creatie"
14 Oktober 2013 / Dr. Suzanne Lie
 
Opmerking van de Auteur
Mijn gedachten wervelden steeds maar rond het concept van gelijktijdige gewaarwording en creatie. Nochtans, was mijn originele intentie om dit artikel te schrijven over het zijn van een kanaal. Maar eerst, wilde ik de Arcturianen vragen over een verklaring die ik las welke was, "Onze zintuigen zijn projectoren in plaats van ontvangers." Deze verklaring leek op de één of andere manier de mogelijkheid te adresseren van gelijktijdige gewaarwording en creatie, maar ik wist niet hoe.

vrijdag 18 oktober 2013

Huiswerk 17 oktober 2013 / Elias

HUISWERK

donderdag 17 oktober 2013
Geschreven door Elias


Er is de laatste dagen veel gediscussieerd over zin en onzin van channelings. Vóór alles dank ik mijn persoonlijke evolutie van de laatste acht jaren aan de boodschappen die ik van gene zijde heb ontvangen. Zij zijn voor mij een ontzettend goede leerschool gebleken, soms geen makkelijke, maar een heel doeltreffende. Voor mij was en is het de Hogeschool voor Persoonlijke Ontwikkeling gebleken. De boodschappers en vooral Jezus hebben mij door een lange serie van processen gevoerd die van mij een compleet ander mens hebben gemaakt.

Nu ik regelmatig voor 'Bovendien' schrijf kwam mij het idee om met de lezers nu en dan mijn 'huiswerk' te delen, door welke processen ik ben gegaan en hoe ik met de tegengekomen uitdagingen ben omgegaan.Noah "Jullie Zouden een Ark kunnen Bouwen of .........17 Oktober 2013 / Ron Head

Noah
"Jullie Zouden een Ark kunnen Bouwen of Jullie Zouden kunnen Wachten om te Zien of het op zal Houden te Regenen"
17 Oktober 2013 / Ron Head
 
Ron: Alsjeblieft geef mij jullie boodschap nu, en begin door mij te vertellen met wie ik spreek.
Onze naam is de naam welke jullie Noah noemen. Wij zijn een groepsbewustzijn, zoals de meeste van degenen zijn die in deze tijd naar jou gechanneld worden. Wij komen vandaag naar voren om de dingen eenvoudig een beetje voor jullie te verlichten.
Jullie worden vandaag bij jezelf gewaar een enorme zucht van opluchting te hebben, afgewenteld hebbende, zelfs als het tijdelijk is, wat scheen te zijn een belangrijke economische catastrofe, welke overal op jullie wereld consequenties gehad zou hebben. Het scheen jullie toe dat het net zo verschrikkelijke geweest zou zijn als de catastrofe waar wij doorheen gegaan zijn. En op een bepaalde manier, veronderstellen wij dat dit mogelijk zo geweest had kunnen zijn.

Heavenletter #4711 Lichthartig / 18 Oktober 2013

Lichthartig

Vrijdag 18 Oktober 2013


God zei:

Wees lichthartig. Wat anders is er zinvol? Soberheid heeft zijn verdienste, maar lichthartigheid zegent jou. Ernst doet niet zo veel. Het zou lijken dat iemand serieus kan zijn over alle draaien van het leven en toch, hoe vele van Mijn kinderen kunnen vrolijk doorgaan als ze schijnbaar in hun pogingen hebben gefaald.

Ernst houdt stevig vast aan het leven. Lichthartigheid laat het misschien niet echt los, maar lichthartigheid zegt:Op deze dag van je leven 17 Oktober 2013

Donderdag  17 Oktober 2013

Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…..


... dat het niet nodig is om bang te zijn. Zelfs als je nu zou
sterven, zou er geen reden zijn om bang te zijn.

Dit leven, dit prachtige leven, staat aan jou kant.
Dit universum, dit prachtige universum, staat aan jouw kant,
en ondersteunt alles van het leven.

Deze God, deze geweldige God, plaatst Goddelijke wijsheid en
kracht in je handen.
Vertrouw erop dat.

Gebruik het.
En laat het je kracht geven.
Nu.
Deze dag.


Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald wakkeremensaen.blogspot.nldonderdag 17 oktober 2013

Djwhal Khul "Waanzinnige Verduistering" 17 Oktober 2013 / Terri Newlon


Djwhal Khul
"Waanzinnige Verduistering"
17 Oktober 2013 /  Terri Newlon

Djwhal Khul hier. Tashi Delek.
Prima. “Tashi Delek” is een Tibetaanse begroeting, iets zoals "Namaste" of  "Mijn spirit groet jouw spirit",  of "Ik zie jou van ziel tot ziel"; het is een zeer liefdevolle begroeting.
En deze week denk ik dat misschien de twee hoogtepunten zijn de Volle Maan met de Maansverduistering op Vrijdag de 18de. Er gebeurt nochtans veel in de Hemelen. En dan werken wij met Mercurius die retrograde gaat op 21 Oktober en dan de Zon die Schorpioen binnen gaat op 23 oktober, of 22 of 23, dat is afhankelijk van waar je bent. Maar in essentie is er veel gaande.

Elrah van de Ritmische Dienst & eM Oktober 2013 / Steve Rother

Elrah van de Ritmische Dienst & eM
~ De Energie in de Zaal ~
De Collectieve Stem van de Derde Golf
Oktober 2013 /  Steve Rother


Groeten van Thuis.
Jullie zijn Prachtige Onvolmaaktheden
Groeten, Ik ben Elrah van de Ritmische Dienst.
Ik ben hier om iedereen voor een moment tot rust te laten komen en om jullie een grote oude glimlach te geven - één van mijn glimlachen … zo dat was 'um. Jullie denken dat het amusant is dat ik hier zit te praten met deze grappige stem, glimlachen en me maf gedragend, maar weten jullie wat ik aan het doen ben? Ik breng de energie tot rust, omdat als jullie je ogen gedurende een minuut sluiten en energetisch voor jullie uitreiken, jullie bijna het niveau van de energie in de zaal kunnen voelen. Velen van jullie voelden het toen jullie vandaag pas binnengekomen waren en sommigen van jullie gingen een paar keer terug naar buiten en kwamen weer terug om te acclimatiseren wat betreft de energie. Weten jullie, het is echt aan het worden. Dat is het leuke gedeelte hierover omdat gedurende een lange tijd dit geen deel van jullie werkelijkheid uit kon maken, want zien jullie, het bestond in de kleinere werelden van toen jullie kinderen waren. Maar wanneer jullie beginnen om volwassen te worden herinneren jullie je niet dat jullie de energie van de zaal/kamer kunnen voelen; jullie denken zelfs niet dat jullie zelfs de harten van andere mensen kunnen voelen, maar dat kunnen jullie. 

Montague Keen, 13 oktober 20130 “Niets is wat het lijkt”

Montague Keen, 13 oktober 20130

“Niets is wat het lijkt”


Elke dag wordt deze uitspraak bewezen, zonder een spoor van twijfel. Alles dat de mensheid zonder vragen heeft geaccepteerd wordt nu als complete fantasie ontmaskerd. Hetgeen gebruikt werd om elke gedachte, elk woord en elke handeling van de mensheid te controleren werd gepland en uitgevoerd om de mens op zijn knieën te houden. In angst, in een gevangenis zonder tralies.

Het is tijd om jezelf te bevrijden van de controle door Rome. Zo vaak heb ik al uitgelegd dat het inderdaad Rome is, dat het Oog van de Piramide is. Degenen wiens gedachten worden gecontroleerd zijn zelfs te bang om hiernaar te kijken. Ik vraag jullie om naar het bewijs te kijken. Het is er allemaal, als je maar de tijd neemt om het te onderzoeken. Ze zijn al zo lang aan de macht dat ze zich niet kunnen voorstellen die ooit te verliezen. Als je aan de oppervlakte krabt ontdek je dat al die naar buiten toe machtige mensen slechts marionetten van Rome zijn, die allemaal een rol spelen om de totale controle over jullie wereld over te nemen om daarmee de mensheid naar Lucifer te leiden.

Tweelingvlam: Hoe weet ik of ik mijn tweelingvlam heb gevonden? 17 oktober 2013

Tweelingvlam: Hoe weet ik of ik mijn tweelingvlam heb gevonden?
oktober 17th, 2013Een tweelingvlam is letterlijk de andere helft van je ziel. Deze maakt je compleet, maar toch is iedere tweelingvlam afzonderlijk een complete ziel. Ze vormen een complete balans tussen mannelijke en vrouwelijke energie. Wanneer je je tweelingvlam ontmoet, herken je die onmiddellijk. Wanneer tweelingvlammen samen incarneren is het samenkomen vaak chaotisch en gaat gepaard met stress, zowel fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. De relatie is heel erg intens. Tweelingvlammen komen samen als twee spiegels. Ze zijn hier om elkaars imperfecties te reflecteren en het ultieme doel van Tweelingvlammen is het wederom totaal samensmelten. 


manuscript van Overleving - deel 364 -Aisha North 17 Oktober 2013

"Fontein van de Jeugd"
17 Oktober 2013 / Aisha North
 
Laat ons deze brief beginnen door te zeggen dat er deze laatste paar dagen veel in beweging is gezet, en veel hiervan zal zelfs verdere invoeringen verwekken die opnieuw zelfs meer veranderingen zullen verwekken. Dus op sommige manieren, kunnen wij zeggen dat deze energetische emissies in de rij staan, van neus tot staart, in een nooit eindigende cyclus van informatie welke jullie allemaal stormenderhand zal veroveren. Dit zal misschien voor niemand van jullie nieuws zijn, omdat jullie al gevoeld hebben dat deze golven op jullie insloegen, maar wel op een interessante manier, haasten wij ons om daaraan toe te voegen. 

Op deze dag van je leven 16 Oktober 2013

 Woensdag  16 Oktober 2013

Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…..... dat iemand deze dag zijn liefde uitbreid tot jou, en zo graag hoopt dat je het wilt ontvangen.

Je hebt om iemand gevraagd die jou nu lief heeft, en God heeft je gebed verhoord. Kijk en Luister.

Die liefdevolle persoon is hier in jou wereld.
Open de deur zodat ze binnen kunnen komen.

Ik beloof je, ik verzin dit niet.
Iemand houd van je op dit moment.

Kijk en Luister. Laat het binnen.
Daar, ik heb het twee keer gezegd.
God wilde dat ik ervoor zou zorgen dat je het echt begrijpt.Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl


Aisha North en The Constant Companions "Een Geschiedenis van de Schepping" Deel 4 -

Aisha North en The Constant Companions
"Een Geschiedenis van de Schepping"
Deel 4 - De Zee van Mogelijkheden
15 Oktober 2012 
 
Dit is een volgende van deze boodschappen die misschien bij velen het hoofd zal doen laten ronddraaien, maar wij weten dat dit geen nieuwe kennis voor wie van jullie dan ook zal zijn. In feite is dit wat er binnenin jullie allemaal vanaf het eerste begin ingeprent werd en niet voor slechts dit leven, maar vanaf de eeuwigheid. Want jullie delen allemaal dezelfde blauwdruk aangezien jullie allemaal vanuit dezelfde ether afkomstig zijn, en als zodanig, is niets "nieuws" voor wie van jullie dan ook, noch zal het dat zijn. Maar om speciale redenen, werden jullie geprogrammeerd om de oude geheugenbanken die jullie met je meedragen onklaar te maken, en dus, begon het leven als een menselijk wezen. Maar nu, wanneer jullie weer in/naar jullie volle krachten als ware scheppers terugstappen, wordt jullie toegestaan om er wederom toegang tot te verkrijgen. Want wat eens als een belemmering beschouwd werd, zal nu wederom een pluspunt zijn, aangezien jullie het klaargespeeld hebben om jezelf voldoende opnieuw te bedraden om toegang tot de trillingsgebieden te krijgen waar jullie vandaan kwamen. Want dit gaat allemaal over trilling, over boventonen, over geluid zo je wilt, opgezet om een bepaalde deun te spelen dat zal harmoniseren met al het andere dat is. Want de Gehele Schepping is niets meer dan een gigantisch muziekstuk, helemaal gecreëerd door gescheiden "noten" samen te plaatsen om in dissonantie en samenklank uit te spelen, het hangt ervan af hoe je ernaar kijkt. Of liever, luistert. Want wat jullie ZIEN is echt wat jullie HOREN, met andere woorden dat wat jullie gewaarworden, is trilling, maar de trillingen kunnen vele verschillende gestalten en vormen aannemen, en zij kunnen visueel alsook auditief zijn. Want zien jullie, alles neuriet diens eigen melodie, het schudt en danst op diens innerlijke boventonen, en deze zijn wat hen zichtbaar maakt, zowel voor het oog als voor andere receptoren van trilling.

Heavenletter #4710 Het Verlangen van Gods Hart / 17 Oktober 2013

Het Verlangen van Gods Hart

Donderdag 17 Oktober 2013


God zei :

Jij bent het verlangen van Mijn hart, en Mijn verlangen wordt werkelijkheid. Jij bent de manifestatie van Mijn liefde. Jij bent degene die Ik stuurde, en jij bent degene die voor Mij komt staan en Mijn zegen zal ontvangen. Door dit te doen, ben jij Mij genadig met de zegen van jou. En nu zegen jij de wereld.

Mijn liefde komt echter niet met pijnscheuten. Ik weet dat jouw liefde altijd de Mijne is. Ik heb er geen zorgen over. Ik stel Mij niet zulke wonderlijke vragen als: "Houdt Mijn geliefd kind nog steeds van Mij? Denkt hij aan Mij? Ben Ik het belangrijkste voor hem?" Noch denk Ik: "Waar denkt Mijn geliefde nu aan? Aan wie denkt Mijn geliefde nu?" Noch denk Ik: "Is Mijn geliefde in orde?”woensdag 16 oktober 2013

Het laatste hoofdstuk: Kathryn E May, PsyD

HET LAATSTE HOOFDSTUKMOEDER/VADER GOD

INTRODUCTIE

Channel:  Kathryn E May, PsyD
July 19 / Oct 16 2013


Wij vertellen je je voor te bereiden op het komende vertrek van de Aarde zoals jullie haar kennen. Dit is het laatste hoofdstuk van je leven - dit huidige leven - op Planeet Aarde. Je moet een manier vinden om te communiceren met degenen die nog niet helemaal klaar zijn, maar je na aan het hart ligt. Vertel hen dat we allemaal zullen opstijgen naar een hoger niveau van bestaan ​​en ze worden uitgenodigd om te gaan. Om de overgang te maken, moeten zij hun vibratieniveaus verhogen tot de 5.6 dimensie of hoger.Peggy Black en het 'Team' "Ondersteboven en Achterwaarts" 15 Oktober 2013

Peggy Black en het 'Team'
"Ondersteboven en Achterwaarts"
15 Oktober 2013
 
Wij zijn hier, en omhelzen jullie met onze liefde alsook bieden wij deze woorden van ondersteuning aan. De intensiteit van verandering in jullie werkelijkheid is aan het toenemen. Wat gepolariseerd is wordt zelfs meer gepolariseerd. Jullie ervaren dat diegenen die bepaalde posities of geloven ferm en zonder aarzeling vasthouden het veel grotere globale welzijn en de gezondheid beïnvloeden. Vanuit onze observatie lijkt het dat er altijd de één of andere situatie is die op diens plaats vastgezet wordt door twee tegengestelde punten van inzicht of houdingen.

Een Uur Met een Engel - 14 Oktober 2013 De Goddelijke Moeder en Aartsengel Michael

Een Uur Met een Engel - 14 Oktober 2013
De Goddelijke Moeder en Aartsengel Michael
"Werk Met de Energie van Overzichtelijkheid en Breid deze Uit"

Steve Beckow Intro: De Goddelijke Moeder begint dit interview met haar commentaar op wat er plaatsgevonden heeft in de afgelopen week wat betreft een dramatische invoering van overzichtelijkheid-producerende energie.
Aartsengel Michael volgt met zijn eigen perspectief op hun impact en wat de series van gebeurtenissen zijn die door zullen gaan zich te manifesteren in de toekomst.
Hij legt aan ons uit hoe een Galactisch of Hemels wezen incarneert als ons sterrenzaden en ons overlichten.


Relaties (over tweelingvlammen of soulmates)16 oktober 2013 / door Christina Lunden

Relaties (over tweelingvlammen of soulmates)

16 oktober  2013 / door Christina Lunden


Hoe ga jij om met het feit dat je spiritueel weet hoe iets kan uitdraaien, en anderen niet? Dit is een thema dat dit jaar veel is naar boven gekomen. Antwoorden op gebeden die jaren geleden verstuurd zijn, zijn opgedoken in levens van mensen. Een van de belangrijkste gebeden die beantwoord werden, had te maken met een lang verwachte liefde.

Deze hoger resonerende liefdesrelaties zijn niet gebaseerd op karma, of op tweelingvlammen of soulmates. De Engelen hebben me altijd gevraagd om mensen af te raden om te vragen naar hun tweelingvlam of soulmates, want dat zijn relaties van lagere energie. Deze termen werden gebruikt om uit te leggen wat we voelden nodig te hebben in 3D.

Werken Malala Yousafzai, Snowden, Barroso, Rockefeller, Lucifer en Obama... UPDATE! 16 oktober 2013 Elias

Werken Malala Yousafzai, Snowden, Barroso, Rockefeller, Lucifer en Obama achter de schermen samen aan een nieuwe, 5-dimensionale samenleving? UPDATE!

woensdag 16 oktober 2013 /  door EliasHEILIGE HUISJES

Ja, er zal de komende jaren nog wel wat vaker tegen 'heilige huisjes' worden geschopt. Natuurlijk is het juist dat Lucifer door het mogelijk maken van de dualiteit het 'kwade' op aarde heeft geïntroduceerd. Zijn versplinterde energie vertegenwoordigt nog steeds de negatieve pool, dus het 'kwade' op aarde. Daarom wordt hij meestal bestempeld als concurrent en tegenspeler van God terwijl hij in werkelijkheid als deel van God zich enkel uit Liefde voor Hem heeft opgeofferd.

Dit om de dualiteit mogelijk te maken zodat wij mensen door telkens opnieuw geconfronteerd te worden met dat 'kwade', uiteindelijk voor Licht en onvoorwaardelijke Liefde kunnen kiezen. De dualiteit opende anderzijds voor God de mogelijkheid zichzelf (via ons) op een volstrekt nieuwe manier te ervaren wat uiteindelijk de reden voor en de gedachte achter de creatie van de dualiteit uitmaakt.


Sheldan Nidle - 15 oktober, 2013


13 Etznab, 1 Tzec, 10 Caban

Dratzo! We komen weer met goed nieuws! De laatste handlangers van het duister hebben nu speciaal topoverleg met de volgers van het Licht. De arrogante, ooit zo machtigen onderhandelen nu over de laatste voorwaarden voor hun wereldwijde overgave. De duistere Cabal is al gestript van het meeste van hun rijkdom en het Licht zal hun oude regimes transformeren. De afspraken die tijdens de top zijn gemaakt zullen een laatste tijdschema opleveren voor het stichten van een nieuw rijk – één die vrij is, welvarend en die elk persoon in staat stelt volledig soeverein te zijn. De afspraken zullen ook in detail aangeven hoe de leiders van de huidige de facto regeringen zullen aftreden. Het nieuwe bestuur zal een serie speciale proefstukken uitgeven om uit te leggen waarom verscheidene vroegere gebeurtenissen plaatsvonden en hoe andere gebeurtenissen een nieuwe realiteit voor de mensheid smeedden, Dit zal jullie helpen de redenen achter de huidige gebeurtenissen beter te begrijpen.

Jouw Aarde Jij is de Commandant van Jouw Totaliteit 15 Oktober 2013 / Brenda Hoffman

Jouw Aarde Jij is de Commandant van Jouw Totaliteit
15 Oktober 2013 /  Brenda Hoffman

Dierbaren,
Misschien is jouw verontrusting dat ruimte aliëns jouw wezen over zullen nemen en jij een zombie zult worden. Iets dergelijks is niet het geval. In waarheid, zal jij jij zijn met een toegevoegde sprankeling wanneer jij jezelf eenmaal toestaat om nieuwe segmenten toe te voegen.
Toen jij jouw 3D wezen was, waren jouw vaardigheden, houdingen, waarnemingen/inzichten en geloven gelimiteerd tot jouw 3D wereld. Misschien avonturierde je een beetje naar buiten zoals waar was voor de Baby Boomers in de 1960er en 1970er jaren. Maar zelfs Baby Boomers gingen door met hun 3D levens met slechts een paar avontuurlijke gedachten.

De Goddelijke Moeder Door Isabel Henn 16 Oktober 2013

Dinsdag 16 Oktober  2013

De Goddelijke Moeder

Door Isabel Henn
" Stellaire Wezens"

Mijn kind, heb jij je niet vaak afgevraagd of een van deze zo fonkelende sterren in jullie nachtelijke hemel wordt bewoond? Zij zijn bijna allemaal bewoond, hetzij op het oppervlak, binnenin of beide. De bewoners zijn van verschillende vormen, sommige zijn menselijk of mensachtig, anderen hebben een dierlijke vorm, en anderen zijn niet wezens zoals jij kent. Dit betekent niet dat ze je willen schaden. Jullie filmindustrie heeft rond gebazuind dat al deze wezens de mensen en de aarde willen vernietigen of tot slaaf willen maken.