Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 12 oktober 2013

Hoe Zal Het Zijn Wanneer Jouw Derde Oog Open is? 12 Oktober 2013 / Silent Winds of Change

Hoe Zal Het Zijn Wanneer Jouw Derde Oog Open is?
Geïnspireerde Conversatie met het Hogere Zelf
12 Oktober 2013 / Silent Winds of Change

Niet zoals jouw 3D verstand verwacht.
Zal het zijn als een film?
Nee.
Informatie voelt aan alsof het op jou neergevallen is. Pagina's vol met informatie in een seconde. Jouw bewustzijn mag er urenlang voor nodig zijn om het te verteren of je zou het allemaal onmiddellijk op kunnen pikken, maar het zou toch nog steeds uren aan informatie kunnen zijn. Je zou je ogen kunnen sluiten, een caleidoscoop van kleuren kunnen zien, of gewoon flitsende en wervelende kleuren en beelden, je ogen openen en beseffen dat je net iets gehad hebt dat op een droom lijkt. Alle details zijn er maar het schijnt slechts een seconde van jouw tijd te zijn.


Kryon: Handboek voor lichtwerkers. Deel 3: Het esoterische tot het maximum.Handboek voor lichtwerkers.

Deel 3: Het esoterische tot het maximum.


Deze Live channeling werd gehouden in Mt. Shasta, Californië
 (Kryon zomerlicht conferentie)
16 juni 2007 - Lee Carroll

Vertaald uit het Engels door Henk Steur.


Deze channeling is door Lee en Kryon herbekeken en er is aan toegevoegd om een helderder begrip te krijgen. Vaak bevatten deze Shasta-channelings zeer basale informatie van Kryon maar er wordt live veel emotie overgebracht terwijl dit op papier niet mogelijk is. Het is door Kryon uitgebreid door toegevoegde uitleg van moeilijke concepten die live en onder tijdsdruk werden gebracht. Deze uitbreiding zorgt voor een nog betere communicatie dan het geval is bij bandopnamen.

Deze speciale channeling zal Les Drie van het Handboek voor lichtwerkers genoemd worden. Dit is de serie die Kryon schiep om degenen te helpen die zich beginnen af te stemmen op de “woo woo”-dingen om hen heen. Daarom dient hij altijd gepresenteerd te worden in samenhang met de andere boodschappen uit deze serie.Aartsengel Gabriël: Dagelijkse Boodschap 11 Oktober 2013Aartsengel Gabriël

Dagelijkse Boodschap

Vrijdag 11 Oktober  2013


 

Dierbaren, Of jullie nu iets omhelzen, of iets ontkennen, de essentie van beide is hetzelfde. Je bent nog steeds in die specifieke energie. Je kunt alleen grote verandering creëren door het verschuiven van je aandacht op wat je wenst te ervaren. Dat is waar de macht ligt, in je vermogen om te heroriënteren om te creëren. Laten we het zo zeggen. Stel, je stapt in je auto en gaat rijden met de intentie om naar een nieuwe omgeving te gaan. Hoe ver denk je dat je zou kunnen reizen indien je alleen in de achteruitkijkspiegel zou kijken? Geef welke energie ook die je niet langer wenst te ervaren terug aan de Bron, kies wat dan ook, wat beter in overeenstemming is tot wie je nu bent, en ga verder met overgave en stroom met de zekerheid dat waar je naartoe gaat een groots nieuw avontuur wordt

~ Aartsengel Gabriel ~

Vertaald www.wakkeremensen.blogspot.nl


De Goddelijke Moeder Door Isabel Henn 11 Oktober 2013


Vrijdag 11 Oktober  2013

De Goddelijke Moeder

Door Isabel Henn


"  Jij bent schitterend "


Mijn kind, je bent schitterend. Je kunt niets anders zijn dan schitterend. Je ziel is mooi en ze wil gewoon dat je gelukkig bent. Luister naar wat jouw ziel tot je spreekt. Zij kent je, want zij is jij en jij bent zij. En alsjeblieft twijfel niet meer aan je grootsheid. Kan Ik, als de Schepper van al wat is, iets maken dat niet geweldig is?

Op deze dag van je leven 10 Oktober 2013

Vrijdag  10 Oktober 2013

Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…..... dat vooruitgang niet wordt gemeten in mijlen, het wordt gemeten in inches.

Vraag je niet af waarom dingen "zo lang duren."
In feite, vindt alles plaats precies zoals het moet, en gebruikt geen minuut
meer dan perfectie vereist.

Wees gerust en ben in vrede.
Het leven werkt op magische wijze zelfs terwijl je je eerstvolgende 
ademteug neemt.

Daar, zie je? Je zou bijna de perfectie kunnen voelen, of niet? Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald www.wakkeremensaen.blogspot.nl


Heavenletter #4705 Doof de Vuurtjes /12 Oktober 2013

Doof de Vuurtjes

Zaterdag 12 Oktober 2013


God zei:

Het is niet nodig om te benadrukken wat jou ergert. Helemaal niet nodig. Reageer niet zo wanhopig op ergernis alsof je het niet meer kunt houden, alsof je er niet mee kunt leven, alsof je er niet mee door kunt gaan. Als jou iets dwarszit, wat het ook is, een irritante gewoonte van iemand, constant zijn keel schrapen, altijd de TV aan, enzovoort, hoef je een ergernis niet op je zenuwen te laten werken.

De wereld en degenen in de wereld houden niet altijd rekening met jou en wat er voor jou toe doet. Zo goed als je maar kunt, kun je jezelf opzijgezet hebben. In elk geval, wat je ook doet, maak wat het ook is niet zo belangrijk. Je leven hangt er niet vanaf.vrijdag 11 oktober 2013

De Engelachtige Gidsen “Twee Werelden Doorkruisen” 9 Oktober 2013 / Taryn Crimi


De Engelachtige Gidsen
“Twee Werelden Doorkruisen”
9 Oktober 2013 /  Taryn Crimi

Vandaag zouden wij graag jullie aandacht willen focussen op het onderwerp van de evolutie van jullie ziel. Deze boodschap is hoofdzakelijk voor diegenen die op een bewuste manier door de verschuiving heengaan, wat hun wezen toestaat om in/naar de hogere dimensies te ascenderen waar jullie allemaal uit vandaan komen. Deze boodschap is bedoeld voor diegenen die specifiek naar deze boodschap aangetrokken worden; jullie zijn de zielen die de vernietiging van één wereld en de creatie van een andere ervaren. Jullie zijn de "sloop bemanning" alsook de architecten en opbouwers van de nieuwe werkelijkheid welke jullie in elk en ieder moment van jullie dag creëren.


Aisha North en The Constant Companions Een Geschiedenis van de Schepping Deel 2 - 9 Oktober 2013

Aisha North en The Constant Companions
Een Geschiedenis van de Schepping
Deel 2 - Het Oog van de Waarnemer
9 Oktober 2013

Zo, laat ons verder graven in deze mysterieuze wereld achter de sluier, want wij nemen aan dat jullie meer dan een klein beetje nieuwsgierig worden over sommige van deze verleidelijke details. De laatste keer, lieten wij jullie zien dat de essentie van alles in het creëren is, of de energie welke de taak gegeven is het allemaal te creëren, van groot en klein, tastbaar en minder dan tastbaar. Dit op zichzelf kan zeer moeilijk zijn om te doorgronden, maar laat ons wederom proberen om jullie een volgend overzicht te geven en misschien zal dit de dingen zelfs dieper in jullie wezen filteren. Want jullie maken inderdaad een intrinsiek deel van dit alles uit, maar de constructie van alles is nog steeds een mysterie voor jullie en voor ieder ander die deze kleine planeet met jullie deelt. 


Manuscript van overleving - deel 363 - Aisha North 11 Oktober 2013

"Symbolen en Vormen"
11 Oktober 2013 / Aisha North 
De symbolen van succes kunnen vele zijn, maar laat ons voor nu gewoon focussen op een paar die voor velen van jullie tevoorschijn zullen komen. Jullie hebben en zullen beginnen je op een manier te verbinden welke jullie in staat zal stellen om te beginnen dingen te zien, maar wanneer wij hiernaar refereren, refereren wij niet noodzakelijkerwijs naar tastbare dingen welke jullie tegelijkertijd met jullie blote handen aan kunnen raken. Wij refereren naar symbolen en vormen die mogelijk geen enkele informatie bevatten die jullie vanuit een menselijk oogpunt zullen begrijpen, maar symbolen die op zichzelf essentiële informatie bevatten die hun stempel op jullie achter zal laten op manieren die van grote hulp zullen zijn. Natuurlijk, deze gehele boodschap, in feite, iedere boodschap die je mag ontvangen op deze manier geeft ook veel van diens informatie op deze manier door.


De Goddelijke Moeder Door Isabel Henn 10 Oktober 2013


Donderdag 10 Oktober  2013

De Goddelijke Moeder


Door Isabel Henn


"Geloof Me "

Mijn kind, je bent zo sterk en in staat zijn om zo veel te bereiken. 
Geloof dit van Mij.

 Je bent niet gekozen om zonder reden in deze tijd op aarde te zijn. 
Je hebt een sterke wil, een sterk gestel en zoveel liefde in je hart. 

Zoveel andere wezens hebben zich vrijwillig aangemeld, maar jij werd ook uitgekozen. 

Dit alleen is al een teken van jou grootsheid. 
Bent je goed uitgerust voor deze veeleisende, maar zo waardevolle missie. 

Je kunt dat doen en je zult het volbrengen, mijn kind. 
Ik weet dit omdat ik je zo goed ken en baad jou in mijn liefde om
 nog meer kracht te geven.~Jullie Goddelijke Moeder ~

Vertaald Wakkeremensenblogspot.nl

Copyright © Isabel Henn. It is allowed to share this message in its complete form without changes and when the author’s name and the link to the original site is given. http://sirianheaven.wordpress.com/


Het Gezelschap van de Hemel 9 Oktober 2013 / Wes Annac

Het Gezelschap van de Hemel
"Jullie Innerlijke Zon heeft nog Nooit Helderder Geschenen"
9 Oktober 2013 / Wes Annac

Sprekend voor het Gezelschap van de Hemel:

De Hathors van Aardes Zonne Astrale Gebieden
SanJAsKa en de Pleiadische Raden
Saan en de Arcturiaanse Raden
Wij zijn de Hathors van Aardes Zonne Astrale Gebieden, verheugd sprekend voor het Gezelschap van de Hemel. Er zijn een paar andere collectieven die ook wensen door te komen en te spreken in deze tijd, en wij zullen onze boodschap kort genoeg houden om elk collectief te accommoderen die wenst te spreken.


Kryon: Handboek voor lichtwerkers. Deel 2 Het begrijpen van je dualiteit.


Handboek voor lichtwerkers.

Deel 2  Het begrijpen van je dualiteit.

Deze live channeling werd gehouden in San Diego, Californië. 
Lee Carroll / 28 juli 2007.

Vertaald uit het Engels door Henk Steur.


Van Lee: Deze transcriptie is feitelijk een combinatie van drie live channelings over dit onderwerp die over een periode van drie maanden zijn gehouden. Zij vertegenwoordigen een van de moeilijkste onderwerpen voor de nieuwe tijd en Kryon wilde dat ik het goed zou doen! Als jullie luisteren naar de live audio ontvangen jullie alleen maar een deel van wat er in deze transcriptie wordt gepresenteerd. Het is een onderwerp dat zijn uitwerking zal hebben en velen zullen het ongelooflijk vinden, of beledigend, of duister. Het roept kwaadheid op in sommigen en ongeloof bij velen, maar het is kernwaarheid en het moet begrepen worden. Zonder deze kennis zal er een grote barrière blijven bestaan die jullie schijnbaar voor eeuwig een veldslag laat leveren in jullie zoektocht naar verlichting. 


WAARMEE RESONEER JE? Jennifer Hoffman 11 oktober 2013

WAARMEE RESONEER JE?

Jennifer Hoffman / 11 oktober 2013

In een reclamespot voor een nieuwe film hoorde ik de stem zeggen: ‘Iedereen zal resoneren met deze film.’ Dat trok echt mijn aandacht, niet omdat de film naar mijn mening goed was, maar omdat ze het woord ‘resoneert’ gebruikten. Het betekent: afgelijnd zijn op, op dezelfde frequentie zitten als, een vibratie delen, en het is een term die onze nieuwe manier definieert van in verbinding zijn met elkaar. Resonantie is onze manier om te bepalen hoe we ons met mensen en situaties verbinden, en waarmee we verbinding kunnen maken, omdat er nu meer dan ooit geen mogelijkheid of potentieel tot verbinding is, wanneer er geen resonantie is.


Heavenletter #4704 Het Concept van Rouw / 11 Oktober 2013

Het Concept van Rouw

Vrijdag 11 Oktober 2013


God zei:

Onthoud dat verward zijn een goede zaak is. Alles weten is niet zo'n gewichtige zaak. Ja, Ik begrijp dat het comfortabel is om te weten of te denken dat jij het weet, maar het is minder begrensd om het niet te weten of niet weten dat jij het weet. Jij bent niet bedoeld om een encyclopedie zijn. Jij bent niet bedoeld om te zijn waartoe de wereld jou zou kunnen overhalen om te zijn. Je bent niet bedoeld om iets anders te zijn dan wat je bent.

Wijsheid en kennis kunnen twee verschillende dingen zijn. Wat is er aan de hand met minder weten in plaats van meer?

Zeker, het lichaam beïnvloedt de denkgeest, en de denkgeest beïnvloedt het lichaam. Zeker, alles beïnvloedt al het andere. Er zijn geen straten met eenrichtingsverkeer, geliefden.


Aartsengel Michael en Yeshua "Jullie Zijn Scheppers. Ben er Goed In" 10 Oktober 2013 / Ron Head


Aartsengel Michael en Yeshua
"Jullie Zijn Scheppers. Ben er Goed In"
10 Oktober 2013 / Ron Head

Michael:
Wij feliciteren al diegenen die onthecht waren, en doorgaan dat te zijn, van de overduidelijke chaos die jullie in deze tijd omringt. Zoals gewoonlijk, is alles niet zoals het toeschijnt te zijn vanuit jullie perspectief.
Er is, in feite, heel veel om vreugdevol over te zijn, zelfs in deze gebeurtenissen welke zoveel van jullie aandacht vasthouden als jullie hen dat toestaan. Natuurlijk adviseren wij dat jullie hen niet zoveel aandacht geven. Maar toch, her/erkennen wij de moeilijkheid daarvan. Dus laat ons zeggen dat wat zo vreselijk schijnt te zijn aan het oppervlak is, zoals wij voorafgaand aan deze gebeurtenissen verklaard hebben, slechts het vrijmaken van de weg voor veel meer positieve dingen.


donderdag 10 oktober 2013

Kryon: Handboek voor lichtwerkers. Deel 1: Het verwerkelijken van je spiritualiteit.
Handboek voor lichtwerkers.

Deel 1: Het verwerkelijken van je spiritualiteit.

Deze live channeling werd gehouden in de Delphi Universiteit en spiritueel centrum - De Tempel van Wijsheid in McCaysville, Georgia.
Lee Carroll - 7 juli 2007

Vertaald uit het Engels door Henk Steur.


Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische Dienst.

Ik ben mij bewust van waar wij zijn (sprekend over het zijn in de Tempel van Wijsheid op de campus van Delphi). Dit is een tempel die is gebouwd als eerbetoon aan de majesteit van de mens. Dit een geheiligde plaats die eert wat intuïtief wordt geweten over de pracht die binnenin ieder van jullie is. Het is een plaats die is toegewijd aan de liefde van God, aan de liefde van de mens en de compassievolle lessen over vrede op Aarde. Hij is toegewijd aan vrede binnenin en laat niet verloren gaan aan iedereen die dit hoort of leest dat dit een geheiligde plaats is en het hier is waar wij deze nieuwe boodschap brengen…. het is de perfecte plaats hiervoor.


Aartsengel Gabriel "Authenticiteit en Comfort" Oktober 2013 / Shelley Young

Aartsengel Gabriel
"Authenticiteit en Comfort"
Oktober 2013 / Shelley Young

Groeten, Dierbaren! Hoe verheugd en vereerd wij zijn om vandaag in jullie aanwezigheid te zijn. Wij houden jullie in ere voor het maken van de verplichting om te komen en de energieën van de groep te verankeren, en, natuurlijk, wanneer wij zeggen groep bedoelen wij niet alleen diegenen die hier momenteel in de zaal zijn maar ook diegenen die zich bij deze transmissie op een later tijdstip via het internet aansluiten.
Vandaag zouden wij graag het belang van authenticiteit willen bespreken en hoe het omhelzen van jullie authenticiteit jullie een veel groter comfort/gemak zal brengen dan dat jullie ervaren hebben terwijl jullie in het lichaam, op de Aarde, in ieder moment zijn.


Wakende en Nachtelijke Dromen Bieden Glimpen in......5 Oktober 2013 / DL Zeta

Wakende en Nachtelijke Dromen Bieden Glimpen in Tijdlijnen aan Langs onze 'Holografische Snelwegen'
5 Oktober 2013 / DL Zeta

Ieder persoon heeft vele tijdlijnen binnenin diens levenshologram. Op ieder gegeven moment, bevat ons levenshologram of energetische sjabloon voor ons leven tijdlijnen welke wij al ervaren hebben en ook degenen die wij nog niet tegengekomen zijn. Iedere dag zien wij glimpen van deze nieuwe potentiëlen op diverse manieren hoewel wij hen niet altijd als zodanig herkennen. Afstemmen op deze 'glimpen' staat ons verder toe afwisselende potentiëlen te verkennen voorafgaand aan het kiezen van naar welk levensspoor wij onze energie en focus zullen verschuiven. Wij zullen hier enige manieren beschrijven om afwisselende levenssporen gewaar te worden.


De Goddelijke Moeder Door Isabel Henn 9 Oktober 2013


Woensdag 9 Oktober  2013

De Goddelijke Moeder

Door Isabel Henn" Laat toe  "


Mijn kind, laat het toe! Laat de energieën toe door je lichaam te gaan en te verankeren in het hart van Gaia.
 Je lichaam neemt de energie die het nodig heeft op en geeft de rest, aan Gaia, in jullie omgeving en de mensen om je heen.

Dit zal alleen zonder problemen werken als jullie dit proces toelaten!
Deze energieën die aan jullie worden verstuurd, door Mijzelf en andere wezens, zijn enorm belangrijk voor het totale proces van ascensie.
Daarom is het zo belangrijk dat jullie het toestaan en het niet 
blokkeren, Mijn kind.


~Jullie Goddelijke Moeder ~

Vertaald Wakkeremensenblogspot.nl

Copyright © Isabel Henn. It is allowed to share this message in its complete form without changes and when the author’s name and the link to the original site is given. http://sirianheaven.wordpress.com/


Op deze dag van je leven 9 Oktober 2013

 Woensdag 9 Oktober 2013

Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…..


... dat ziekte niet een teken is van geestelijke zwakte,
maar van spirituele kracht.

Als we ziek worden zijn er sommigen die zullen zeggen: "Waarom
heb je dat voor jezelf gecreëerd "Ze zouden je kunnen overtuigen
om het te zien als een teken van geestelijke zwakte of falen.


Dat is het niet. Het is een teken van geestelijke kracht.
Alle uitdagingen zijn een teken van geestelijke kracht, en van
de bereidheid van de Ziel om verder te gaan,
om nog verder te evolueren.Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald www.wakkeremensen.blogspot.nl

Wat zijn Ziel groepen? 10 oktober 2013 / Rachel Keene

Wat zijn Ziel groepen?

door Rachel Keene

10 oktober  2013

Ieder van ons heeft een groep zielen waarmee we spiritueel zijn verbonden, net dat beetje meer dan we verbonden zijn met het collectieve bewustzijn. Een groep die bedoeld is om ons mee te verbinden zowel in de geestelijke wereld, als hier door keuze in fysieke vorm. Dit is onze ziel groep.

De groep bevat jou, en een andere persoon of meerdere personen. Onze spirituele gidsen maken ook deel uit van onze ziel groep.

Mensen uit onze ziel groep komen in ons leven op schijnbaar willekeurige momenten, maar in feite werden deze ontmoetingen door ons afgesproken in de geest, voordat we hier kwamen.

We spreken af ​​om verbinding te maken en elkaar in staat te stellen om een ​​les of veel lessen te leren, afhankelijk van hoe lang we hebben geregeld om in elkaars leven te leren. Dit is de reden waarom sommige mensen alleen vluchtig, maar intens betrokken zijn bij ons leven, en dan verder gaan.


Misschien heb je een verbinding gevoeld als je iemand voor de eerste keer ontmoette, een gevoel alsof je ze altijd gekend hebt, “een onmiddellijke verstandhouding?”


Heavenletter #4703 God Wil Dat Jij Je Verheft /10 Oktober 2013

God Wil Dat Jij Je Verheft

Donderdag 10 Oktober 2013God zei:
Ik ben als een haven, niet als een toevluchtsoord maar als een beginpunt. Met Mij, jij en Ik samen, Wij kunnen Ons verder dan ligplaatsen wagen. We wagen Ons verder. Dat is wat Wij doen. We wagen Ons over gewone grenzen heen. Soms is het alsof iemand grenzen geschilderd heeft waar je niet overheen mag stappen. Wat zijn deze geschilderde grenzen arbitrair. Ze bestaan niet echt, maar jij denkt dat ze bestaan. Je denkt dat ze gigantische omheiningen zijn zonder hekken, terwijl het slechts geschilderde lijnen zijn waar je gemakkelijk overheen kunt stappen als je eenmaal de arbitraire grenzen die jij voor echt hield durft op te rekken.

Niets kan jou tegenhouden. Alleen geaccepteerde grenzen kunnen jou stoppen. Alleen geschilderde lijnen of zelfs potloodlijnen rond jouw nek houden jou tegen. Ze verstikken je. Je lijkt maar niet voorbij deze potloodlijnen te kunnen komen.

Stel je een gum, een gigantisch gum voor, dat duizenden potloodlijnen in één keer uitgumt. Gum uit. Gum uit. Alles is uitwisbaar.Aisha North en The Constant Companions "Een Geschiedenis van de Schepping" Deel 1 - 8 Oktober 2012

Aisha North en The Constant Companions
"Een Geschiedenis van de Schepping"
Deel 1 - 8 Oktober 2012
Lieve vrienden!
Vorige week, begon ik te ontvangen waar de CC's naar refereren als "dubbele bijdragen", extra boodschappen in aanvulling op Het Manuscript. Deze boodschappen verschillen van de gebruikelijke boodschappen, en de eerste die mij gegidst werd om te posten, was de "update" (1) voor de zesde Bijeenkomst. Er werd mij verteld dat de rest van deze informatie na de Bijeenkomst gepost moest worden, en hier is de eerste aflevering ervan. De CC's hebben hen een titel gegeven, zij noemen het "Een geschiedenis van de Schepping". Ik weet niet hoeveel delen er zullen zijn, noch hoelang Het Manuscript door zal gaan. Alles dat ik weet is dat aan mij gedurende een tijdje "dubbele bijdragen" gegeven zullen worden. Dus zonder verdere ophef, zoals de CC's graag zeggen, is hier Deel 1"
(1) - was niet vertaald i.v.m. persoonlijke gezondheidsproblemen van mij-Cobie, maar hieronder staat de vertaling….)
===== UPDATE VAN ZONDAG 6 OKTOBER 2013
"Zoals jullie al opgemerkt hebben, worden deze woorden vergezeld door enige eerder intense energetische emissies, en met recht, aangezien wij jullie al gereed beginnen te krijgen voor het verbindende evenement van vanavond, via die missie welke jullie de naam de Bijeenkomsten gegeven hebben. Deze evenementen zijn van groot belang, niet slechts voor deze individuen die erbij betrokken zijn, maar ook voor dit gehele plan, aangezien wij hen gebruiken om een gigantische hoeveelheid aan energetische informatie te verkondigen terwijl jullie allemaal verbonden zijn met dit gehele raster van gedachten en projecties. Want dit is inderdaad iets van zo een omvang dat het zeer moeilijk om te bevatten kan zijn voor een menselijke geest, maar wanneer wij hen zien vanuit ons gezichtspunt, zijn zij waarlijk baanbrekende evenementen op alle soorten van manieren. Want jullie hebben het al klaargespeeld om jullie eigen persoonlijke elektromagnetische gebieden onderling te verbinden in/naar een groot gebied van potentieel, en jullie kunnen nu gebruikt worden om dit trillingsgebied zelfs meer te interfacen met wat in het bestaan is voorbij het gebied van de mensheid.


woensdag 9 oktober 2013

Waarom is Hij/Zij nog Steeds in Mijn Leven? 7 Oktober 2013 / Brenda Hoffman

Waarom is Hij/Zij nog Steeds in Mijn Leven?
7 Oktober 2013 
 Brenda Hoffman


Dierbaren,
Je bent angstig dat diegenen waar je van houdt niet met jou mee verschuiven, dat je hen achter moet laten.
Wij hebben jullie bij verscheidene gelegenheden verteld dat diegenen waar je nauw mee verbonden bent in de 3D geen belangrijk deel van jullie Nieuwe Aarde leven uit hoeven te maken. Velen van jullie hebben die gedachte gebruikt om een barrière tussen jullie zelf en diegenen waar jij je mee verbindt te plaatsen zodat, wanneer het uiteen gaan zich voordoet, je geen pijn zult voelen.
Jullie hebben de intentie van die boodschap verkeerd begrepen. Er zijn velen die niet langer meer in jullie gebied van nauwe contacten zijn. Misschien spreek je of zelfs ga je vaak met hen om, maar wanneer je denkt aan de verbindingen van het hart, maken zij niet langer meer deel van die groep uit. Zij zijn meer kennissen dan dat zij dichtbij jouw hart zijn.