Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 28 september 2013

Terug op de Ascenderende Aarde - Deel 3 - 27 September 2013 / Dr. Suzanne Lie

Terug op de Ascenderende Aarde - Deel 3
"Het Onderzoek van Onze Droom"
27 September 2013 / Dr. Suzanne Lie

Jason Spreekt:
Gelukkig waren wij beide nu zelfstandig ondernemer, maar moesten wij wel voor enige zaken zorgen voordat wij ons verder konden concentreren op het ontcijferen van onze droom. Nochtans, aangezien ik al op de computer voor mijn werk was had ik enige tijd om het Internet te doorzoeken. Ik begon mijn zoektocht door naar artikelen te kijken aangaande DNA en webben van Licht, welke door mijn onderzoek opnieuw gedefinieerd werden om energiegebieden genoemd te worden.
Ik vond fascinerende informatie en was mijn onderzoek net aan het samenstellen toen Sandy binnen kwam lopen. Ze was opgetogen te horen over wat ik geleerd had en maakte wat koffie voor ons terwijl ik mijn onderzoek op een opeenvolgende manier zette zodat het meer begrijpbaar zou zijn. We dronken onze koffie en spraken over onze dag. Na een beetje ontspanning, was ik gereed om mijn presentatie te geven. Sandy was één en al oor en geestdriftig om te begrijpen wat wij de vorige dag ervaren hadden.


Saul: Iedere Schuld, Schaamte, of Bestraffing doet de Gehele Mensheid Pijn! /John Smallman op 27 september 2013

Saul: 
Iedere Schuld, Schaamte, of Bestraffing doet de Gehele Mensheid Pijn!
 John Smallman op 27 september 2013

Het ontwaken van de mensheid is bijna bij jullie. Ja, jullie hebben dit al geruime tijd gehoord, en dat is omdat jullie, via de collectieve intentie van de mensheid, het tot stand aan het brengen zijn, en jullie moeten er regelmatig aan worden herinnerd om de intentie daarvoor vast te houden om het te laten gebeuren.  Jullie dienen ook de intentie vast te houden om voortdurend liefdevol te zijn, terwijl jullie alles loslaten binnenin jezelf dat niet in afstemming is met het goddelijke Liefdesveld dat jullie voor altijd omarmt.  De overgrote meerderheid van jullie wil liefdevol zijn, desalniettemin houden velen ook een diep verlangen vast om de 'boosdoeners' op jullie wereld te kijk gezet en tot schande gemaakt te zien, en mogelijk zelfs gestraft voor hun misdadige activiteiten.
Jullie zijn allemaal op een bepaald moment boosdoeners geweest, en gedurende vele menselijke levens hebben jullie geleerd dat door boosdoeners te zijn je jezelf evenveel pijn doet als anderen, maar het is gemakkelijk om dat te vergeten wanneer je geïncarneerd bent als mens – geheugenverlies is een van de beperkingen waarmee je te maken hebt.  Derhalve blijven we jullie eraan herinneren, zodat jullie gefocust blijven op je taak om altijd liefdevol te zijn en aldus de mensheid te helpen ontwaken.  Veel van de huidige overtreders worden te kijk gezet, maar jullie dienen je beschuldiging los te laten om hen beschuldigd en gestraft te zien te worden voor de diverse wreedheden die zij hebben begaan – VERGEET NIET, allen zijn één!  Iedere schuld, schaamte, of bestraffing doet de gehele mensheid pijn! 

Nieuwe Bezoekers aan het Moederschip 28 September 2013 / Dr. Suzanne Lie

Nieuwe Bezoekers aan het Moederschip
"Het Ontsluiten van de Matrix"
28 September 2013 / Dr. Suzanne Lie
Mytre Spreekt:
De uitdrukking op Sandy en Jason hun gezichten herinnerde mij aan mijn eerste bezoek aan het Moederschip. Ik kon uit Mytria's expressie opmaken dat zij hetzelfde voelde. We glimlachten warm en zeiden als één stem, "Alsjeblieft volg ons. Er is iemand waarvan wij wensen dat jullie die ontmoeten."
Hoewel Sandy en Jason achter ons waren konden wij hun opwinding over hun eerste "bewuste" bezoek aan het Moederschip voelen. Zij waren beide in hun nachtlichamen op het schip geweest, maar deze keer waren zij volledig wakker en in een hogere staat van bewustzijn. Wij hadden toezicht gehouden op hun proces van het ontcijferen van hun droom over onze ervaring, en zij hadden het tamelijk goed gedaan.
Vandaar dat we besloten hadden om hen naar het Moederschip te brengen zodat wij hen enige achtergrondinformatie konden geven. Feitelijk, was het de Arcturiaan Diens idee om hen uit te nodigen om persoonlijk zich bij Diens volgende transmissie naar de Aarde aan te sluiten. Toen wij bij het transmissie gebied aankwamen vertelden wij Jason en Sandy dat de Arcturiaan hen persoonlijk uitgenodigd had om zich bij deze transmissie aan te sluiten.


Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap 27 September 2013

Aartsengel Gabriël

Dagelijkse Boodschap

Vrijdag 27  September 2013


Het is om zoveel redenen erg belangrijk om jezelf te laten stralen in al je glorie, maar vooral als je op zoek bent naar liefde. Je echte zelf laten stralen laat je ziel, je unieke trilling, krachtig licht uitstralen wat voor iedereen te zien is.

Als je jezelf klein houd of verstopt achter een masker, van hoe je denkt dat mensen willen dat je bent, hoe op aarde kan jou Goddelijke andere jou dan vinden? Ze zijn op zoek naar jouw essentie, en ze kunnen het gewoon niet vinden als je je verstopt door te doen alsof je iets bent dat je niet bent.

Zo velen van jullie hebben partners die weten dat je ergens daarbuiten bent en zijn verlangend om zich te herenigen met jou, dus zet je energetische zenders aan en laat wie je bent, wie je werkelijk bent, briljant schijnen zodat ze u kunnen vinden! Het is alsof je je trekstraal aanzet naar je perfecte match.


~ Aartsengel Gabriel ~


Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl


Hsp: Hoog Sensitieve Personen en depressie 28 september 2013 Susan Meindl

Hsp: HOOG SENSITIEVE PERSONEN EN DEPRESSIE 

Door Susan Meindl / 28   september 2013

Overstimulatie kan tot depressie leidenSociaal psycholoog Elaine Aron en haar team beschrijft in een recent onderzoek een groep menselijke karaktertrekken die zij ‘hoog sensitiviteit’ noemt.

Haar onderzoek wijst erop dat nagenoeg 15-20% van de mensheid (en dit geldt ook voor het dierenrijk) zich zodanig heeft ontwikkeld dat zij opmerkelijk gevoeliger is voor hun omgeving dan anderen.

Het is niet zo dat deze ‘hoog-gevoelige mensen’ (HSP’s) met een bovennatuurlijk gehoor zijn begiftigd of met een zeer scherp gezichtsvermogen, maar het is veeleer zo dat zij zenuwsystemen en denkvermogens bezitten die toelaten dat er meer prikkels binnenkomen zonder dat zij automatisch en onbewust weg gefilterd worden en verder is het zo dat zij in het cognitieve proces dat daarop volgt de prikkels gedetailleerder in zich opnemen dan anderen.De Goddelijke Moeder Door Isabel Henn 27 September 2013


Vrijdag 27 September 2013

De Goddelijke Moeder

Door Isabel Henn


" Geven en nemen  "

Mijn kind, het is belangrijk dat je ook accepteert.
Je kunt niet altijd alleen maar geven en geven en niet ontvangt.
Dit onderbreekt de stroom van energie en blokkeert alleen alles.

Dus alsjeblieft, de volgende keer als het leven je iets geeft, in welke vorm dan ook,
neem het.
Wees dankbaar voor wat je krijgt en verheug je er over.

Hoe kan het universum je voorzien van iets, als je enkel nee zegt en altijd de 
deur dicht doet?
Hoe kan het dan het goede voor je leveren?

Het heet 'geven en nemen', niet geven, geven, geven. accepteer In je eigen belang, voor je eigen bestwil, wat het leven je wil geven.
Als je iets bij een handelaar bestelt neem je het toch ook, mijn kind.


~Jullie Goddelijke Moeder ~

Vertaald Wakkeremensenblogspot.nl

Copyright © Isabel Henn. It is allowed to share this message in its complete form without changes and when the author’s name and the link to the original site is given. http://sirianheaven.wordpress.com/


Saint Germain ~ Separatie en dualiteit, energetische veranderingen 28 September 2013

Saint Germain ~ Separatie en dualiteit, energetische veranderingen

Gechanneld door Méline Lafont
28 September 2013 

Picture from Gretchen Rainforest Hermey.  Thank you Gretchen ♥

Gegroet, met de meest vreugdevolle energieën, omarm ik u allen in een verheugend tijdraam van het Nu. Zoals altijd bevat elk Nu moment een geweldig sterke frequentie van opportuniteiten die zich telkenmaal zullen bekend maken in uw desillusie proces, genaamd ontwakening. Deze opportuniteiten omvatten ingesloten hoeken met intenties en creaties die men telkens weer op de wereld kan verder brengen om meer en meer een desillusie te bekomen en een meer reële werkelijkheid te creëren.

Vaak struikelt men nog met het opvangen van de patronen die u zaken bijbrengen om net vooruit te geraken in uw evolutie proces en ontwakening, men ontziet ze liever en leid deze vaak om, weg van u allen omdat aan elk moeilijk proces een pijn wordt gekoppeld en gezien. Er is u nooit gezegd of opgelegd om al uw transformatie processen moeilijk te maken en telkens een zware dobber te moeten meemaken binnen in uw realiteit. Neen, dat is enkel de eigen percepties en creaties die het u net zo moeilijk maken in het leven. Heavenletter #4691 De Zon Komt Tevoorschijn / 28 September 2013

De Zon Komt Tevoorschijn

Zaterdag 28 September 2013


God zei:

Vandaag ga je aan een nieuw avontuur beginnen. Elke dag van je leven is een nieuw avontuur. Denk je echt dat jouw leven enkel rondhangt?

Alles is nieuw onder de Zon. Elke dag is een begin. Als je ‘s avonds naar bed gaat, dan laat je gisteren over aan het verleden waar het thuishoort, en je bereidt je voor op de dag van morgen.

Je weet niet waar jouw dromen je brengen of wat ze jou laten zien of waarop ze jou voorbereiden. Wat je wel kunt weten is dat je op een drempel staat. Ja, vandaag is een nieuw begin. Op deze dag vandaag zoek je ernaar jouw geluk te vinden.

vrijdag 27 september 2013

Overwinning: Monsanto Protection Act komt te vervallen 26 september 2013

Overwinning: Monsanto Protection Act komt te vervallen

donderdag, 26 september 2013


De zogeheten Monsanto Protection Act komt te vervallen en wordt niet toegevoegd aan een nieuw wetsvoorstel om een ‘shutdown’ van de federale overheid te voorkomen.

Dat heeft de persvoorlichter van de Democratische senator voor de staat Oregon Jeff Merkley in een verklaring laten weten.

De Republikeinen kwamen eerder deze maand met nieuwe wetgeving waarin de Monsanto Protection Act zou worden verlengd. De maatregel beschermt fabrikanten van genetisch gemodificeerde zaden tegen rechtszaken, ook al blijkt dat de gewassen schadelijk zijn. Manuscript van overleving - deel 359- 27 September 2013 / Aisha North

"Jullie Zijn het en Alleen Jullie die van Deze Nieuwe Werkelijkheid een Nieuwe Werkelijkheid Gemaakt hebben"
27 September 2013 / Aisha North
Magie van de Geest - Alex Groseth
Jullie zijn een lange weg gegaan dierbaren, en nu al, hebben jullie een onuitwisbare indruk op deze prachtige planeet van jullie geplaatst. Jullie hebben een enorm verschil gemaakt, en jullie zullen doorgaan dat te doen, want jullie zijn niet alleen de Wegwijzers, jullie zijn ook in ieder aspect de brengers van het Licht. Wij weten dat dit voor niemand van jullie nieuws zal zijn, maar het verdraagt een herhaling, als je misschien een klein beetje van dit alles het spoor bijster bent geraakt te midden van alle persoonlijke uitdagingen waar zovelen van jullie de laatste tijd mee geconfronteerd worden. Want jullie zijn niets minder dan Meesters, zoals wij jullie al verteld hebben, en wat jullie helpen binnen te brengen, is niets minder dan wonderbaarlijk. En nu al, beginnen de sporen van het Licht aan alle zijden steeds meer duidelijker te worden. Het is alsof jullie de melodie volledig veranderd hebben, en zelfs als die melodie nog steeds op vele dove oren valt, pikken anderen het al op en neuriën mee. Kunnen jullie het niet horen? En kunnen jullie het niet in jullie, ietwat vermoeide, botten voelen?

White Cloud "Stormwolken aan de Horizon" 27 September 2013 / Tazjima


White Cloud
"Stormwolken aan de Horizon"
27 September 2013 / Tazjima

Lang geleden, toen ik geïncarneerd was als Native Amerikaan, was ik gewend om rond een klif te lopen, en om de opstijgende luchtstromingen te voelen die over me heen gingen. Ik wist het als het weer op het punt stond te veranderen: en het gaat nu veranderen voor veel mensen.  Er bouwen zich stormwolken op aan de horizon van veel mensenlevens, die wel of geen verfrissende regen brengen of geselende overstromingen die afhankelijk zijn van hoe mensen neutraal kunnen blijven in de komende maanden en jaren. Jullie wereld staat op het punt een geweldige periode van overgang te ondergaan.
Het jaar 2013 is moeilijk geweest voor velen, de volgende twee of drie jaren zullen zelfs nog moeilijker zijn, specifiek voor mensen, instituten en regeringen die ongenegen zijn of niet in staat zijn om zich aan te passen, te veranderen en om flexibel te zijn. Nu is het tijd om als een wilg te zijn en je te buigen in de winden van verandering, niet de broze eik wiens grote takken op de grond vallen met een machtige knal.
Wij sturen deze woorden niet door om vrees te brengen of ongerustheid in je hart. Jullie kunnen naar een rustige plek toegaan en leren hoe je je zicht op je wereld kunt veranderen of je kunt gestrest worden door herinneringen van vorige ervaringen en zorgen over de toekomst. We stellen voor dat je probeert te leven in het moment van NU, als het gebeurt en je je zorgen achter je laat.


Jezus: Autisme is Geen Handicap of Gebrek /John Smallman op 25 september 2013

Jezus: 
Autisme is Geen Handicap of Gebrek 
John Smallman op 25 september 2013  

Autisme is geen handicap of gebrek; het is een teken van het ontwaken van zeer krachtige intellectuele capaciteiten, en het is een geschenk dat intense stimuli en aanmoediging benodigt.  Als dat ontwaken begint, worden de fysieke capaciteiten van het kind die al ontwikkeld zijn buitenspel gezet, terwijl de hersenen in een extreme versnelling schieten, en pakt een intense fascinatie voor wat er binnenin zichzelf gaande is de aandacht van het kind.  De basisvaardigheden die het kind aan het opbouwen was, zijn niet meer interessant; ze zijn saai en ze worden gedumpt terwijl de oneindig creatieve innerlijke wereld zich exponentieel voor het kind uitbreidt.  Het kind sluit zich niet af maar is intellectueel in een ongelooflijk tempo aan het groeien, dat geen tijd toelaat voor fundamentele motorische en sociale vaardigheden om de normale ontwikkeling voort te zetten.  Als dit wordt gerealiseerd en het kind wordt enthousiast toegestaan om deze innerlijke wereld vrij te ontwikkelen, dan zal hij/zij de basisvaardigheden later oppikken, en waarschijnlijk nogal traag want de innerlijke wereld is zo veel interessanter en spannender dan de eentonige activiteiten waarmee de meeste kleine kinderen zich bezighouden.  Vergeet niet, de wereld die je ervaart is een illusie, en Realiteit bevindt zich binnen!
Wanneer het kind zich bewust wordt, zoals hij/zij zal doen, zijn die bepaalde basisvaardigheden – lezen, schrijven, praten en socialiseren – noodzakelijk voor de communicatie met de wereld buiten zichzelf, ze zullen daar genoeg aandacht op richten om het hen mogelijk te maken deze vrij snel op te pikken, want ze willen met anderen communiceren over de dingen die ze zo fascinerend vinden.  De enorme innerlijke wereld dat een autistisch kind aan het ontdekken is, is van een wereld van verbindingen zonder beperking.  Het is de collectieve denkgeest waartoe ieder mens toegang heeft en die iedereen voortdurend beïnvloedt.  Het is gewoon dat de meesten zich niet bewust zijn van hun verbinding ermee, en van de invloed die ze daar op hebben en die het op hen heeft.

Sheldan Nidle - 24 september, 2013


Sheldan Nidle - 24 september, 2013


5 Caban, 0 Tzotz, 10 Caban

Selamat Jalwa! (Wees immer vrolijk!) We komen wat inzichten delen over wat er op jullie wereld gaande is. Het op schuld gebaseerde economische systeem van de duistere cabal hangt waarlijk ‘aan een draadje’ en gaat door met een staaltje schuldformering die zeer verbazend is. Feitelijk heeft het een punt bereikt waar het gewicht van de schulden de infrastructuur van het systeem heeft ondermijnd, dreigend het ten onder te laten gaan, en het is duidelijk geworden dat het duister het centrum niet langer bij elkaar kan houden. Het ziet het moment naderen waar een nieuw systeem het moet overnemen en het ziet in dat dit het einde inluidt van hun positie aan de top. De wereldwijde valutaherwaardering representeert deze verandering op vele manieren en inderdaad beschouwen wij de herwaardering als de ‘schop van de ezel’ die deze hooghartige figuren uit hun machtszetels lanceert. We weten ook dat een compleet nieuw type economisch systeem op juist zo’n moment wacht om van start te gaan. Onze bondgenoten staan klaar en zullen binnenkort de ondergang van het oude, vervallen en geniepige systeem forceren, zodoende de poorten naar een werkelijkheid open gooiend, die gevuld is met de glorie van het Licht en welke wereldwijd bewustzijn zal transformeren.

De zekere en vaste hand van de Hemel heeft de veelheid aan veranderingen die jullie nieuwe realiteit naar haar totstandkoming stuurt begeleid. Degenen die lange tijd de bedoeling hebben gehad om jullie harde samenleving te vervangen door een meer Licht-georiënteerde, staan te jubelen vanwege wat er nu gaat gebeuren. Wij kijken eveneens uit naar het beëindigd worden van jullie huidige ongezonde regimes. Zoals jullie weten, was de duistere cabal vastbesloten om van eindeloos gezwoeg een permanente leefomstandigheid te maken en heeft alle registers open getrokken om jullie bewustzijnstoename en alles waar het Licht voor staat te laten ontsporen. Jullie hebben zolang niets vermoedend deelgenomen aan de bedrieglijke scenario’s van het duister, gelovend dat er geen alternatief was, en geen einde in zicht. Nu is dat alles geschiedenis. We werden hier naar toe geroepen door de decreten van de Hemel om deze duistere kliek op de juiste goddelijke tijd ter zijde te schuiven, en dat magische moment is nu gekomen! Overal zijn de tekens van transformatie duidelijk voor degenen die helder zien wat er geschreven wordt en waarop gehamerd wordt door jullie verschillende economische experts. De tijd is nu!

Heavenletter #4690 Hoe Oneindigheid tot Uitdrukking Brengen / 27 September 2013

Hoe Oneindigheid tot Uitdrukking Brengen

Vrijdag 27 September 2013


God zei:

Je weet hoe golven uitstromen en uitbreiden, en meer golven komen en meer en meer en toch nog steeds meer. Dit is een manier waarop Uitgestrektheid wordt uitgedrukt.

Een andere manier om de eeuwige expansie uit te drukken is om te zeggen: In één druppel is alles is vervat.

Hoeveel manieren zijn er om Oneindigheid tot uitdrukking te brengen? Er is geen einde aan de manieren, zelfs als Eénheid Alleen Is, en er is geen manier, behalve de Uitgestrektheid Zelf.De volgende boodschap kwam van Kuthumi 26 sept. 2013/ Valerie Donner


De volgende boodschap kwam van Kuthumi  van
The Ground Crew

26 sept. 2013/  Valerie Donner

           
                                                          
De Meester Kuthumi wil nu enkele woorden zeggen: “Gegroet, ik ben Kuthumi. Wees alsjeblieft niet verschrikt bij de gebeurtenissen en veranderingen die juist nu in jullie leven gebeuren. Dingen verschuiven en groeien. Jullie laten los, ontspannen je en ontvangen zoveel Licht. Jullie hebben de tijd nodig om volledig te integreren wat jullie bewustzijn beïnvloedt. Adem en laat je lijden en pijn los. Het is niet langer meer nodig om te leren van je ouderwetse/achterhaalde drie dimensionale manier van leven.

“Jullie kijken naar de toekomst en deze is inderdaad een grootse toekomst. Als je denkt dat je veel moet nadenken nu, sta jezelf dan toe je voor te stellen en te voelen hoe het in de hogere vierde en in de vijfde dimensies zal zijn. In die dimensies is alles highlighted (met een coupe soleil of een lichte markering). Deze glanst van Licht en leven. Die is transparant. Jullie gedachten zijn meer intens werkelijk dan jullie je kunnen voorstellen. Jullie zitten in de staat van eenheid en bewustzijn. Het is bijna alsof er alleen dat huidige moment is van liefde, Licht en Zijn. (Wezenheid)

De Raad van Eén "Jullie Houden de Geometrie Vast van Wat Heilig Is" / 27 September 2013 / Gillian MacBeth-Louthan

De Raad van Eén
"Jullie Houden de Geometrie Vast van Wat Heilig Is"
27 September 2013 / Gillian MacBeth-Louthan 
Wij hebben lang bestaan voordat jullie gecreëerd werden. Wij zullen bestaan nadat de Aarde teruggekeerd is naar een ster. Wij komen voort vanuit een plaats welke altijd als Licht bestaan heeft. Jullie bezitten herinneringen van ons binnenin jullie genetische coderingen. Wij zijn de "Raad van Eén" en een ieder van ons is gestationeerd op een heilige toegang en uitgang op de Aarde. Wij lijnen uit met wat heilig was, lang voordat de Aarde geschikt voor het leven was. Wij lijnen uit met wat heilig was voordat jullie zonnesysteem bestond. Wij lijnen uit met wat heilig is en dat wat nooit vernietigd kan worden.
Door tijd en ruimte heen, hebben jullie het waagstuk in/naar nieuwe gradaties van het ervaren van het leven ondernomen. Jullie hebben het waagstuk in/naar situaties ondernomen waar de tijd gleed als een zeevaarders knoop (snelheid). Jullie bestaan tegelijkertijd op een multidimensionale manier en het kan geen enkele andere manier zijn, maar jullie vergaten de regels van het spel toen jullie ontelbare 'time outs' namen en jullie jezelf op het bankje plaatsten. Al deze ervaringen komen om jullie op een duidelijke wijze precies te laten zien waar jullie akkoord mee moeten gaan binnenin jullie zelf om dat te worden wat het universum van jullie vraagt om te zijn.  

Yeshua "Genoeg van het Lijden" 26 September 2013 / Ron Head


Yeshua
"Genoeg van het Lijden"
26 September 2013 / Ron Head

Ik spreek vandaag met jullie in de vreugde van het wederom verbinden met een vriend en de vreugde van de kans van het spreken met een ieder van jullie.
Jullie lezen nu of luisteren nu naar mijn woorden, overgebracht door dit kanaal op deze pagina, en dat is zoals het voor jullie in deze tijd nodig is. Nochtans, weet alsjeblieft dat de tijd voor sommigen van jullie hier is, en voor vele anderen snel naderbij komt, waarin jullie niet naar wie dan ook zullen hoeven te luisteren of de woorden daarvan hoeven te lezen anders dan die van jullie eigen harten.
Het is niet dat ik nu niet rechtstreeks tegen jullie spreek. Het is niet dat jullie niet in staat zijn om me te horen wanneer ik dat doet. Waarlijk nu, vraag jezelf of je denkt dat je in staat bent om mij te horen. Geloof je dat je het verdient om mij te horen? Ben je opgehouden met jezelf te veroordelen en heb jij jezelf vergeven voor alles dat je begaan hebt of mogelijk in het verleden begaan hebt?

donderdag 26 september 2013

De Onmogelijke Droom Dromen. Rainbow-Phoenix op 25 sept. 2013Dit is een vertaalde boodschap van het Bewustzijn via Rainbow-Phoenix, van 25 september. Wel even LEZEN. Hij/zij praat over de komende veranderingen waardoor ALLE elektriciteit zal weg zijn.

Koelkasten, verwarming. telefoon, computer,water kranen, benzinepompen… alles zal dan weg zijn. Even… ???? het moet binnenkort gebeuren. Zorg voor water in huis. En dekens.

IK WEET NIET HOE LANG DIT DUURT. Ik weet ook niet, WANNEER DIT ZAL ZIJN…. BINNENKORT….

Laat je niet bang maken, maar zorg dat je het tegen je geliefde personen zegt. Meer hoef je niet te doen. Iedere ZIEL weet dit al. Blijf gewoon in huis voor zolang het duurt.

Dan wordt alles omgeschakeld en de Illuminatie uitgeschakeld. Dan zitten we in de Nieuwe Wereld. Dus Geen paniek en geen angst. Wij worden erbij geholpen. Er komen ook aardse veranderingen, maar laat je door boven helpen. WEES NIET BANG. Je kunt maar weinig mensen waarschuwen. Ze worden vanzelf wakker….. of niet….. WinnyRainbow-Phoenix op 25 sept. 2013
De Onmogelijke Droom Dromen.Kosmisch Bewustzijn: Wat voor Kosmisch Bewustzijn in deze tijd beschikbaar is, ga door met de vragen.

Dank u Bewustzijn om met ons te zijn voor de Rainbow-Phoenix sessie van 25 september 2013. De Vertolker is Will Berlinghof, Joan Mills is de energiegever en vragenstelster.  De Wet van Liefde en de Wet van Licht werden aangeroepen. Is er een openingboodschap of huidig gebeuren waar u over wilt spreken?

Jeshua "Niveaus van Verbinding met Jouw Ziel" September 2013 / Pamela Kribbe

Jeshua
"Niveaus van Verbinding met Jouw Ziel"
September 2013 / Pamela Kribbe
Lieve vrienden, Ik ben Jeshua en ik groet jullie vanuit mijn hart. Wij zijn hier gezamenlijk, en ik bedoel daarmee dat er een vermenging van energieën plaatsvindt terwijl wij hier zitten. Stel je voor dat het hoogste en meest prachtige aspect van jou zichzelf in elkander her/erkend en veelvoudig toeneemt vanwege die her/erkenning. Jullie zien vaak in anderen hun schoonheid, hun innerlijke rijkheden, en zien hun verfijning veel duidelijker en vollediger dan dat jullie deze kwaliteiten in jullie zelf zien. Door te observeren en bewust te zijn van de ander, geef je die persoon geloof en vertrouwen in zichzelf.
Geef nu deze her/erkenning aan elkaar. Laat het stromen, laat het gebeuren, laat jouw ziel erdoor aangeraakt worden. Wanneer het ook is dat jouw ziel aangeraakt wordt, daalt het meer volledig af naar de Aarde. Wanneer je in een moment van her/erkenning, inspiratie en emotie naar binnen wordt geplaatst, daalt jouw ziel meer volledig af in/naar jouw lichaam, omdat het zich meer welkom en thuis voelt op de Aarde. Een samenspel gebeurt er tussen jou en jouw ziel.

Manuscript van overleving - deel 358 - Aisha North

"Niets Zal Ooit Meer Hetzelfde Lijken te Zijn…."
25 September 2013 / Aisha North
Terwijl de golven ietwat tot bedaren komen is het tijd om de balans op te maken van de situatie rondom jou heen, en inderdaad ook binnenin. Want nu, is er overal veel verschoven, en kan het moeilijk te onderscheiden zijn waar jij op het moment bent. Dus doe het langzaam aan, en kies jouw weg zorgvuldig voorwaarts, aangezien je ervan verzekerd bent om de dingen op de meest onverwachte plaatsen te vinden. De komende tijd, zal niets ooit meer hetzelfde lijken te zijn, aangezien jullie allemaal door een waarachtige maalstroom van energetische opschuddingen heengegaan zijn. En net zoals een schip dat heen en weer geworpen wordt op de zee, zal niets dat niet stevig vastgemaakt is in dezelfde positie teruggevonden worden als voordat je deze hoge zeeën betrad.


Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap 25 September 2013


Aartsengel Gabriël

Dagelijkse Boodschap

Woensdag 25  September 2013Overgave en stroming is het snelste besturingssysteem dat beschikbaar is voor de mens. Het loopt altijd soepel, heeft 24 uur per dag ondersteuning, en consistent brengt het je naar precies dat wat je nodig hebt voor je hoogste, meest bevredigende ervaringen, terwijl het op het oude ego-gebaseerde besturingssysteem traag blijft, vol zit met bugs, veelvuldig vastloopt en niet langer energetische ondersteuning heeft. Hebt jij je besturingssysteem al opgewaardeerd? 

~ Aartsengel Gabriel ~

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl

Heavenletter #4689 De Wereld van God / 26 September 2013

De Wereld van God

Donderdag 26 September 2013


God zei:

Welkom bij de wereld van God. Hij heeft een speciale naam. Hij wordt Hemel genoemd. Het is een prachtige wrijvingsloze plaats om te zijn. Zijn ware locatie is in het Menselijk Hart. Een andere naam voor Hemel zou Onmetelijkheid kunnen zijn. Zeker, er zijn geen lasten in de Hemel, niets om de Zuiverheid van het Hart in de weg te gaan staan. E zijn geen ruzies, geen tegenstellingen, niets belangrijks, niets om de manier van naar de Hemel opstijgen in de weg te gaan staan. De Hemel is helemaal soepel lopend. Geen hindernissen. Natuurlijk, hoe zouden er hindernissen kunnen zijn in het soepel lopen van de Hemel?

De Hemel is in ieders hart. De Hemel is echt niet op deze afstand die jij hem toestaat. Hij is zo dichtbij dat We kunnen zeggen dat de Hemel helemaal niet op afstand is. Het is maar een truc van perceptie die de Hemel toestaat ergens ooit later te zijn. De Hemel hoeft niet naar jou toe getransporteerd te worden. Hij is al in jou. Ongeveer hetzelfde als wanneer je je bril niet kunt vinden en hij staat recht op je neus.woensdag 25 september 2013

Arcturiaanse Boodschap "De Eerste Landing" 24 September 2013 / Dr. Suzanne Lie

Arcturiaanse Boodschap
"De Eerste Landing"
24 September 2013 / Dr. Suzanne Lie
De eerste landing is de landing en onderlinge verbinding van jullie multidimensionale geest met jullie derde dimensionale brein. Het brein is volledig ingekapseld binnenin de schedel, maar de multidimensionale geest is net boven jullie brein waar het resoneert met de vierde dimensie en daaraan voorbij. Daardoor, is de aura van jullie fysieke lichaam het primaire verbindingsapparaat tussen jullie driedimensionale brein en jullie multidimensionale geest.
Wanneer jouw multidimensionale geest volledig "geland" en onderling verbonden is met jouw fysieke brein, begint jouw aardse voertuig diens metamorfose in/naar Lichtlichaam. Deze metamorfose is zo ongeveer als de verschuiving van een rups naar een vlinder, met dien verstande dat het niet een transformatie is waaraan een nieuw element toegevoegd wordt. In plaats daarvan, is het een transmutatie waarin jouw lichaam uitgelijnd is met een hogere frequentie van resonantie.


Herfstequinox 2013: Innerlijke vrede Yvonne Weeber 24 September 2013

Herfstequinox 2013:

Innerlijke vrede

24 September 2013 / Yvonne WeeberLieve mensen,
Vandaag een kosmisch weerbericht over de Herfstequinox, 22 september 2013. De Zon staat bovenop de evenaar en zijn de dag en de nacht even lang. Het is een tijd van oogsten wat je in de Lente gezaaid hebt. Om even stil te staan bij wat er in de afgelopen periode allemaal gebeurd is en hoe je er nu voor staat. Om de rijpe vruchten te plukken. Ik had jullie al eerder op de hoogte willen stellen van de planetaire energieën, Maar helaas is mijn computer gecrasht, waarbij veel bestanden en o.a. mijn mailbestand verdwenen zijn. Dat kan ik zo boeiend vinden. Je hebt allerlei mooie bestanden, informatie, adressen enz verzamelt en plotseling verdwijnt het dus zomaar in het niets. Het is nog wel ergens aanwezig, maar niet meer bereikbaar voor je. Wat mij verteld dat ik dat alles blijkbaar niet meer nodig heb en opnieuw mag beginnen. Met een schone lei. Wat tegelijkertijd ook wel klopt in deze periode. We mogen alles vanuit een ander, totaal nieuw paradigma gaan bekijken waardoor onze ervaringen ook zullen veranderen.

Demonen
Voor mij had het ook de functie om mij na de fantastische 10 daagse in Katharenland en Ecolonie, even goed terug te trekken in mij zelf om een en ander een plek te geven en om de kosmische energieën in mijzelf de ruimte te geven die het nodig had. Voor degene die mij niet kennen, zo´n weerbericht schrijven kan ik alleen maar als ik zelf de kosmische energieën doorleefd heb. Alleen dan kan ik aan jullie duidelijk maken wat er speelt. Voor iedereen die in verbinding staat met het collectief zijn het geen makkelijke tijden geweest. Ik had het gevoel in een soort tussenwereld te leven. Niet in de “oude” wereld, maar ook niet in de “nieuwe”. Ik voelde me doodmoe en tegelijkertijd op een bepaalde manier ook heel erg wakker. Het liefste was ik de hele tijd buiten, in de natuur. Waar ik gewoon kan Zijn, zonder gedachten. Ik voelde me leeg en toch ook gevuld. De dagelijkse bezigheden en verplichtingen vielen me zwaar. Ik wilde eigenlijk alleen maar stil Zijn. In die tussenwereld kwamen ook diverse demonen (Lilith, de zwarte maan) uit het verleden voorbij die nog een keer ervaren wilde worden en begrepen. Het bijzondere is dat ik merk dat wanneer ik geen verzet biedt aan de demonen en er juist helemaal in mee ga, ze verdwijnen als sneeuw voor de zon en er alleen maar vrede en stilte overblijft.