Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 21 september 2013

Cosmic Awareness over 21 September


Cosmic Awareness over 21 September


De geluidsopname van deze live channeling (in het Engels) is hier te beluisteren.


De Overgang van 21 september 2013

Welkom Bewustzijn. Dank u dat u bij ons bent voor de sessie van Rainbow-Phoenix van 16 september ’13. Will Berlinghof is de Vertaler voor uw boodschappen, Joan Mills Vraagstelster en Energiegeefster. De Wet van Liefde en de Wet van Licht werden aangeroepen. Is er een openingsboodschap of een huidig gebeuren dat u wilt bespreken voordat we dit keer we naar vragen gaan?


Dat dit Bewustzijn inderdaad een openingsboodschap heeft voor iedereen. Dat dit Bewustzijn zegt dat een gebeuren van groot belang snel naar de planeet aan het gaan is, naar het collectieve bewustzijn. Dat dit het gebeuren is waar dit Bewustzijn al diverse maanden over heeft gesproken. Het gebeuren van de voltooiing van de negen-maand cyclus (winny: vanaf 21 december ’12) wat een pauze was in het weefsel van tijd en ruimte zoals gezien wordt vanuit de niveaus van bewust besef voorbij dat wat menselijk bewustzijn is.

Manuscript van overleving - deel 357 - Aisha North

"Druppels van Licht Zullen Nu Overal en Nergens Tevoorschijn Komen"
21 September 2013 / Aisha North
 
Wij komen nogmaals om jullie allemaal een enorme klop op de schouders te geven, en zelfs als dit voor sommigen misschien een beetje zelfingenomen zal klinken, neem het voor wat het werkelijk is, een teken van onze buitengewone respect voor het werk dat jullie allemaal uitvoeren. Want jullie zijn niets minder dan Meesters, dierbaren, aangezien elk en iedereen van jullie doorgaat zich te verhogen voor de gelegenheid, en ronde na ronde aan transformerende energie binnen blijven brengen. Deze energie doet wonderen, niet slechts voor jullie, maar voor jullie gehele wereld. En nu, zullen jullie de resultaten van dit alles beginnen te zien, zelfs in de zogenoemde massa media. Want als jij jouw ogen opent en rondom je heenkijkt, zal je inderdaad een verandering op wereldschaal in de atmosfeer detecteren. De retoriek van haat en angst is begonnen te vervagen in sommige van de hotspots rondom jullie wereld, en in plaats daarvan, zullen jullie het gesprek van de rede over de lippen van de leiders waarnemen die tot dusverre meer geïnteresseerd waren in het verspreiden van wantrouwen en het aanzetten van kwaadheid in hun medemensen.

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap 20 September 2013


Aartsengel Gabriël

Dagelijkse Boodschap

Vrijdag 20 September 2013


Heel veel mensen worden boos over dingen omdat ze voelen dat het de juiste maatschappelijke reactie is, want als ze niet opkomen voor zichzelf zullen ze als zwak worden waargenomen. De volgende keer dat je voelt dat je reactief wordt, vraag jezelf dan af of je echt boos bent, of dat je reageert op een zodanige manier omdat anderen vinden dat je boos moet worden. 

Wees niet bang om je eigen reacties te kiezen voor elke situatie! Jij hebt de leiding over je eigen energie, en hoe je het gebruikt, als de meester van je eigen levens expressie.

Als jullie evolueren voorbij het slachtofferbewustzijn, zullen jullie merken dat je niet steeds in een hoogste staat van paraatheid voor waargenomen minachting hoeft te zijn en je zult merken dat je steeds veel rustiger, veel evenwichtiger zult worden.

Het is door het gebruik van acceptatie en toestaan​​, en kiezen om authentieke wijze te reageren, dat je een veel grotere mate van harmonie en vrede in je dagelijks leven zal vinden.~ Aartsengel Gabriel ~


Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl


Heavenletter #4684 Gods Liefde Ontvangen / 21 September 2013

Gods Liefde Ontvangen

Zaterdag 21 September 2013


God zei:

Liefde van Mij is niet toevallig, noch is zij er af en toe. Het is een gegeven. Op elk moment, zend Ik jou liefde. Op elk moment ontvang jij haar, ongeacht waar jij je bewust van bent of niet.

Sluit je mooie ogen en voel je liefde-ontvangen van Mij, God, de Ene en Enige. Natuurlijk, Ik ben binnenin jou, en dat maakt ons Eén, Eén van Liefde, Eén van Allen. Eénheid is Totaliteit, Heelheid, Al Dat Is. Eénheid is Allen, Allen als Eén.

Strek je uit naar Mij, en jij strekt je uit naar jezelf.

Wat valt er nog meer te zeggen? Waarom eenvoud rommelig maken?Jezus: Jullie Vermogen om te Begrijpen en te Leren is Grenzeloos / 20 september 2013 Jezus via John Smallman

Jezus: 
Jullie Vermogen om te Begrijpen en te Leren is Grenzeloos
20 september 2013 Jezus via John Smallman
Intensiveer, terwijl de mensheid vol verwachting wacht op een gebeurtenis van grote betekenis – een gebeurtenis waarvan het collectief voelt dat het staat te gebeuren zonder enig idee te hebben wat dat zou kunnen zijn, of zelfs of er iets staat te gebeuren – je intentie voor het collectief om zichzelf te openen, haar massieve hart, voor het goddelijke Liefdesveld dat jullie omgeeft en omarmt.  Het is altijd bij jullie, jullie eindeloze liefde en acceptatie biedend en alles wat jullie hoeven te doen is om je hart te openen en het aanbod te accepteren.  Velen van jullie hebben dat al gedaan en als gevolg daarvan voelt het collectief zich in toenemende mate verleid om volledig de Liefde binnen te gaan, daardoor alles dat er niet mee in harmonie is achterlatend.
Vanwege de energieën van de duisternis die nog altijd resteren, ervaren velen van jullie nog steeds twijfels en angsten over de realiteit van de Nieuwe Tijd, maar wees ervan verzekerd dat dit al volledig en onherroepelijk gevestigd is; het is gewoon aan jullie, de gehele mensheid, met grenzeloze assistentie van allen in de spirituele rijken, het bewustzijn daarvan te openen.  Jullie willen het.  Jullie zijn echt opgebrand door de continue negativiteit en disharmonie van de illusie.  Jullie zijn er klaar voor en in toenemende mate bereid om te ontwaken.

Aartsengel Metatron "Equinox, Poortopzichters, Lichtwerkers en Wegwijzers" 19 September 2013 / Méline Lafont

Aartsengel Metatron
"Equinox, Poortopzichters, Lichtwerkers en Wegwijzers"
19 September 2013 / Méline Lafont
Geliefde harten, het is mij werkelijk een genoegen om mij wederom met jullie in dit Nu moment te verbinden. Een volgende fantastische kans vertoefd er net om de hoek in jullie huidige werkelijkheid welke jullie beetje bij beetje naar een hoger bewustzijn en een meer verfijnde energie kan brengen omdat de aankomende Equinox de mogelijkheid impliceert van het versmelten met het Christus Bewustzijn en ook de activering toestaat van de hogere frequenties op jullie wereld in/naar jullie werkelijkheid.
Zoals altijd is het een genoegen voor mij om de bijzonderheden te delen welke jullie belichamingen en jullie organismes ondergaan, terwijl het uitermate belangrijk is om bewust te zijn dat het deze keer niet slechts een onbetekenende kleine activering is maar eerder, is het uitgesproken duidelijk dat deze Equinox de meest grandioze veranderingen in jullie innerlijke wereld en zoveel meer zal veroorzaken.


GoldenLight met de Raad van Engelen deze morgen 21 september 2013

GoldenLight met de Raad van Engelen deze morgen,
de 21ste sept. ‘13Je kunt het Engelse bandje luisteren of de tekst ervan hieronder lezen. GoldenLight zit op het strand, heel alleen en je hoort eerst de golven op het strand slaan, daarna krijgt ze contact. Maar hieronder staat de boodschap die daarna kwam.

  Telepathische boodschap van de Raad van Engelen:
******************

Ik verbind me nu met mijn Hoger Zelf, mijn Multidimensionale zelf dat mijn geïntegreerde zelf is die bestaat in de hogere dimensies, mijn Raad van Engelen, Aartsengel Michaël, AeRaphaël en AEGabriël.

Gegroet. Wij zijn de Council of Angels die vandaag binnenkomen via Goldenlight en wij hebben echt een boodschap voor jullie vandaag. Er is een versnelde verschuiving gaande in de wezens op jullie aarde en er is ook nu een versnelling en vergroting van de hogere dimensionale energieën… die energieën zijn verankerd aan het kristallijnen rooster in Moeder Aarde. En ook de Zon speelt een rol bij deze transfiguratie van jullie wereld. En waar het kanaal(Goldenlight) pas over heeft gesproken, er zijn ook wezens van de Binnenste Aarde, de Agarthanen van Inner Earth, vertegenwoordigd door Adama van Telos, die afgestemd zijn met wat er nu op jullie Aarde aan het gebeuren is en met jullie ascentie proces dat enorm aan het versnellen is. En deze Ascentie versnelling gebeurt in het NU. Waar gebruiken we strijdersenergie voor? 21 september 2013

Waar gebruiken we strijdersenergie voor?

Oth
Ellen Rauh
21 september 2013, Nederland


Lieve dierbare mensen, hier bijeen in saamhorigheid.

Allemaal verschillende mensen, verschillende persoonlijkheden, met verschillende idealen, met verschillende persoonlijkheden, verschillende karakters, verschillende problemen, verschillende wensen en toch samen in saamhorigheid. Lieve mensen samen, hier gaat het om. Hoe meer het gebeurt dat mensen samenkomen van allerlei verscheidene groeperingen voor saamhorigheid, hoe ruimer deze energie verspreid wordt.

Kijk naar wat er gaande is op de planeet Aarde, een weerspiegeling van wat er gaande is in de kosmos. Jaren geleden meldden wij dat Mars zich verbonden had met drie andere planeten. Zodat er drie aspecten toegevoegd werden aan wat jullie Mars-energie noemen. Voor vele mensen die met astrologie bezig zijn, staat deze planeet voor strijdvaardigheid.
Strijdvaardigheid kan op vele manieren gebruikt worden, voor idealen, om een land te veroveren of om een land te verdedigen. Weet dat jullie allemaal, elk individueel een strijder zijn, of het nu een kosmisch strijder is, een spiritueel strijder, of whatever wat je allemaal kunt verzinnen, elk van jullie zijn overlevers, hebben gestreden in hun leven, om problemen te boven te komen, om bepaalde tactieken, technieken, beroepen, uit te houden en vol te houden. In relaties wordt er gestreden. Er is zoveel om voor te strijden en tegen te strijden.


vrijdag 20 september 2013

Elrah en eM "Komt het Ritme van Jouw Hart Overeen met het Ritme van Jouw Naam?" September 2013 / Steve Rother

Elrah en eM
"Komt het Ritme van Jouw Hart Overeen met het Ritme van Jouw Naam?"
September 2013 / Steve Rother 
Elkanders Hart Reflecteren. Introductie van eM.

Ik ben Elrah van de Ritmische dienst en ik moet jullie gewoon even vertellen dat die introductie (van Barbara Rother) prachtig was. Ik ga jullie vandaan niet de hele les geven. Ik ga het overgeven aan, eM. Hij gaat feitelijk over een onderwerp spreken welke mijn verantwoordelijkheid is, mijn gebied van expertise. Ik weet dat jullie erop wachten om met hem te praten, dus heb ik er geen probleem mee om hem de boodschap van vandaag naar voren te laten brengen. Ik vertel jullie dit om verschillende redenen omdat jullie allemaal daarbuiten jullie kleine ego's hebben. Jullie allemaal hebben jullie eigen gevoel van zelf en jullie eigen persoonlijke boodschap te dragen. 
Maar ik zal jullie vertellen, wanneer je het in de wereld rondom jou heen gereflecteerd ziet en je hoort de mensen zeggen wat jij aan het denken was, dat je nu weet dat je op de juiste plaats bent omdat dat is wat er Thuis gebeurd. Want zien jullie, het maakt geen enkel verschil of ik jullie de boodschap geef of de Tijdopzichter komt en jullie een prachtige elegante boodschap geeft, of dat eM binnenkomt en jullie slechts een beetje aan het lachen krijgt. Wij geven er niet om omdat het nog steeds dezelfde boodschap is. Het is jullie hart, niet de onze. Het gaat op geen enkele manier over ons, het gaat over jullie. Dus ik hoop dat jullie genieten van dit prachtige gedeelte maar ik kan nergens naartoe gaan, voordat ik jullie één van mijn glimlachen gegeven heb. Oké, daar gaat ie … Ik heb jullie iedere keer te pakken, nietwaar? Goed.


Oprijzen naar Ascentie! De Overgang van 21 september 2013

Tekst van de tape van gisteren, van Rainbow Phoenix, dat heet:

 Oprijzen naar Ascentie!

De Overgang van 21 september 2013


De geluidsopname van deze live channeling (in het Engels) is hier te beluisteren.

Gaat u verder.

Dank u.

Welkom Bewustzijn. Dank u dat u bij ons bent voor de sessie van Rainbow-Phoenix van 16 september ’13. Will Berlinghof is de Vertaler voor uw boodschappen, Joan Mills Vraagstelster en Energiegeefster.  

De Wet van Liefde en de Wet van Licht werden aangeroepen. Is er een openingsboodschap of een huidig gebeuren dat u wilt bespreken voordat we dit keer we naar vragen gaan?

Dat dit Bewustzijn inderdaad een openingsboodschap heeft voor iedereen. Dat dit Bewustzijn zegt dat een gebeuren van groot belang snel naar de planeet aan het gaan is, naar het collectieve bewustzijn. Dat dit het gebeuren is waar dit Bewustzijn al diverse maanden over heeft gesproken. Het gebeuren van de voltooiing van de negen-maand cyclus (winny: vanaf 21 december ’12) wat een pauze was in het weefsel van tijd en ruimte zoals gezien wordt vanuit de niveaus van bewust besef voorbij dat wat menselijk bewustzijn is.

Kryon: Engeland. Barbara Bessen 20 september 2013. Geplaatst: 26 september 2014

Kryon: Engeland.
Barbara Bessen
20 september 2013. Geplaatst: 26 september 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Een reis naar Engeland: een inwijdingsweg van bijzondere soort.

Wij hebben in de laatste jaren al enkele reizen ondernomen. Soms was het doel meer om licht te brengen op bepaalde plaatsen en soms ging het erom de eigen ervaringen in balans te krijgen die men op die plaats had beleefd..

Soms was het een combinatie van beide. Ook bezochten wij al plaatsen die alleen voor ontspanning waren en ons de kans gaven om gewoon te Zijn. Engeland was ditmaal heel bijzonder. Misschien ook omdat wij een wat kleine groep vormden. Twee jaar geleden waren wij met veel meer mensen, namelijk 53 personen. Nu waren het, met leiding en assistentie, 19 personen. Vanaf het begin had ik het gevoel dat wij ons op een inwijdingsweg begaven; op een bijzonder pad van de eigen ontwikkeling. Zo was de groep ook samengesteld, want niemand gaat toevallig mee op reis....

De Hemelse Witte Wezens "De Pijn van Ascentie" 13 September 2013 / Natalie Glasson


 De Hemelse Witte Wezens
"De Pijn van Ascentie"
13 September 2013 / Natalie Glasson

Geliefde Schitterende Wezens van Licht, wij komen naar voren met grote liefde en verering voor jullie wezen en het pad dat jullie ziel gekozen heeft om op de Aarde te nemen. Jullie demonstreren aan jullie zelf, aan alle aspecten van de Schepper en het Universum van de Schepper de gezegende waarheid van de Schepper.
Niet alleen ondersteund jouw pad de ontwikkeling van jouw ziel en het begrip van zichzelf, maar je ondersteund ook de ontwikkeling van allen. Jouw spirituele ascentie is als de ontvouwing van de Schepper van binnenuit jou om diens grootst potentieel als een stralend wezen van licht te bereiken.  Je mag je afvragen waarom deze ontvouwing nodig is maar als de Schepper zich ontvouwt, uitbreidt en in/naar alle aspecten van jouw wezen sijpelt, verhoog je het bewustzijn van alles binnenin en rondom jou heen. Als je ascendeert bekrachtig en vergroot je aldus de volledige trilling van de Schepper. Het is belangrijk om te begrijpen dat jouw pad op de Aarde niet slechts persoonlijk is maar een collectief bewustzijn tot voordeel strekt en helpt. In deze tijd ben je als een team met de mensheid aan het werk om de trilling van de Aarde door de toelating van licht door jouw lichaam heen te verhogen. 


Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap 19 September 2013


Aartsengel Gabriël

Dagelijkse Boodschap

Donderdag 19  September 2013


U bent allen geliefde, prachtige, aspecten van de Bron. De Bron is pure, sprankelende, onvoorwaardelijke liefde. Dus, jullie als dat stukje van het geheel, als een geliefd kind van God, zijn ook van die prachtige, stralende, rivier van liefde. Als je echt de adembenemende eenvoud van dit alles begint te begrijpen, als je begint om je Wezen te omhelzen, zul je liefde uitstralen, en je zult de liefde aantrekken.

Liefde zal om je heen wervelen, liefde zal door je heen lopen en de liefde zal uit jou storten. Als jullie het feit omarmen dat de liefde je ware staat van zijn is, zult je het gevoel hebben dat je thuis bent gekomen, maar je zult in het lichaam zijn, jezelf uitdrukkend als een geweldig schip van liefde.

Elke keer als je ervoor kiest om lief te hebben, kies je ervoor om af te stemmen op jouw waarheid en met de Bron, en meer helder schijnen. Dus omarm liefde, Dierbaren, elke kans die je krijgt, want dat is waar dit hele proces over gaat - jouw triomfantelijke terugkeer naar liefde.


~ Aartsengel Gabriel ~


Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl


Het Laatste Vervolg via Babaji 16 september 2013 door Jahn J Kassl

Het Laatste Vervolg


Vertaald door Georgi Stankov Posted on September 18, 2013

Winny:  Dit is een Duitse channeling, vertaald door Georgi Stankov naar Engels en door mij in het Nederlands.  Niemand hoeft dit bericht te geloven maar het VOELT waar.

Ook de naam Babaji kan niet zomaar ijdel worden gebruikt. Ook HOEFT het NIET in dit weekend te gebeuren. Maar kan het wel.  De vet gedrukte letters in de boodschap zijn van Jahn, niet van winny.  Ik meld ‘jullie van de lijst’ het onderstaande…..


Babaji  gechannelled door Jahn J Kassl op 16 september 2013
http://www.lichtweltverlag.com/de/blog/index.html

first published in English on September 18, 2013 in
www.stankovuniversallaw.com

Vertaald door Georgi Stankov  (vanuit Duits naar Engels)

(vertaald winny)

Babaji:  Geliefde mensen, mijn kinderen

Jahn Kassl:   Wat kunnen we verwachten als het komt?


Meditatiemarathon in alle provinciehoofdsteden 19 september 2013 Niburu.nl


Meditatiemarathon in alle provinciehoofdsteden
 donderdag, 19 september 2013 Niburu.nl 

Op zaterdag 21 september vindt in ons land de tweede editie van de meditatiemarathon plaats. 

Het initiatief van de Limburgse coach en healer Remco-Jan Klein Overmeen is een poging te komen tot een eerlijkere en liefdevollere samenleving. 

Afgelopen jaar deed Klein Overmeen twee weken lang iedere dag een andere provinciehoofdstad aan, waar hij mensen probeerde te verleiden om gezamenlijk een uurtje te mediteren. 

Van 12 tot en met 23 september 2012 heeft in iedere provinciehoofdstad in het openbaar een meditatie plaatsgevonden. Daarmee is dat jaar een netwerk gevormd tussen de steden en van mensen, aldus de meditatie-expert.

“Doel van de marathon is om vanuit het hart middels meditatie met elkaar en moeder aarde te verbinden om zo door co-creatie een betere wereld te creëren vanuit de positieve intenties die neergezet worden,” licht hij toe. 

Dit jaar vindt de meditatiemarathon tegelijkertijd plaats in alle provinciehoofdsteden: Zaterdag 21 september om 14.00 uur.

De locaties van de Nederlandse meditatiemarathon zijn:Heavenletter #4683 De Zegeningen Die God Geeft / 20 September 2013

De Zegeningen Die God Geeft

Vrijdag 20 September 2013


God zei:

Vraag Mij jou te zegenen en weet dat je gezegend bent. Het is al gebeurd. Altijd heb Ik jou gezegend. Er was nooit een ogenblik dat Ik je niet zegende. Middenin moeilijkheden, zegen Ik je. Ik zegen je elke dag. Je kunt niet meer gezegend zijn dan je al bent. Er is geen dag dat Ik je niet zegen. Er is nooit een dag dat Ik bij je weg ben. Het is niet mogelijk dat je weg bent bij Mijn liefde en Mijn zegeningen.

Toch zal Ik je zeggen dat jouw besef dat je gezegend wordt door de Grote Zegenaar alle verschil van de wereld maakt, net zoals je een prins zou kunnen zijn die de volgende is in de lijn van troonsopvolging, maar wat ligt er een verschil tussen het zijn van een prins als je weet dat je dat bent en als je je er niet bewust van bent dat je een prins bent. Wat een verschil als je jouw prinszijn accepteert en als je dat niet doet. Alle verschil van de wereld, geliefden.Blossom Goodchild en de Galactische Federatie van het Licht - 19 September 2013


Levend Licht:
Al Dat Leven is, is Licht en zo ook Is Al dat Licht is, Leven
(Fictie wordt steeds meer Werkelijkheid....)

Blossom: Wel, hallo ET-kameraadjes van me! Ik denk dat jullie van mijn energie kunnen aflezen dat ik me de laatste dagen veel sterker voel en erg veel meer mezelf! Poeh! Ik zat te denken dat jullie ons over verschuivingen zouden kunnen vertellen, omdat men soms, hoe zeer men het ook probeert, niet in staat is om te ‘verschuiven’ … en zich gevangen kan voelen zitten in een ‘niet gelukkig … waarvoor doen we het eigenlijk’ plaats … om vervolgens op een morgen wakker te worden en te merken dat er overduidelijk een verschuiving heeft plaatsgevonden. Iemands persoonlijkheid en gedrag zijn veel helderder, ook al is er ’s nachts niets veranderd … iets is er toch veranderd.
Galactische Federatie van Licht: We heten jou welkom in ‘onze ruimte’.
BLS: Dat is mijn wens!
GFL: Toch is het mogelijk. ‘Onze ruimte’ is slechts een geestesgesteldheid … een ‘geestesruimte’ waarin bijna niets ons Wezen kan afleiden van onze intentie om Liefde te geven.

donderdag 19 september 2013

Manuscript van overleving - deel 356 - 19 September 2013 / Aisha North

"Jullie Zullen Schreeuwen van Vreugde in deze Krachtige Windstoten"
19 September 2013 / Aisha North
 
Zoals jullie misschien opgemerkt hebben, heeft de intensiteit van dit stormfront jullie mogelijk op meer dan één manier ademloos achtergelaten. Wij haasten om daaraan toe te voegen dat dit op geen enkele manier een signaal is van ook maar iets negatiefs, verre van dat. Eerder, zijn het inderdaad signalen van een reiniging en herstructurering dat jullie in de tijd die eraan komt vele oorzaken zal geven om feest te vieren. Wij weten dat tijdens deze stormen, feestvieringen het verst verwijderde ding van jullie gedachten mag schijnen te zijn, aangezien er niet met de effecten van deze geselende winden van een hoog energievoltage gespot moet worden. Maar wederom, is dit alleen maar een teken van de grondige opwaardering en inderdaad de reconstruering die deze gehele planeet van jullie op het moment ontvangt, en als zodanig, zal feestviering inderdaad niet ver van nu een ding op de agenda zijn.
Want zie, deze wezens die onder zoveel verschillende namen gaan, de meeste van hen met zeer negatieve bijbetekenissen, en met recht; deze wezens zijn nu niet langer meer in staat om de druk van deze krachtige stormwinden te weerstaan, en als zodanig, zullen zij afstand moeten doen van hun houvast op de harten en geesten van iedereen op deze planeet. Want nu, werden de hoge druk slangen in werking gezet, en niemand die probeert om aan deze fonteinen van licht te ontsnappen zal in staat zijn om dat te doen. Zoals wij eerder gezegd hebben, wie dan ook die in het aangezicht van de zon staat als het ware, zal dit slechts al een machtige duw in de rug voelen. 

Tape via Philipp over uitleg van dit weekend en verder.... geplaatst 19 september 2013 / Philipp

Kees, een Nederlander schreef in het kort over de band die werd doorgegeven door Philipp, die de laatste tijd Ashtar doorgeeft.  ((onderaan)

Philipp zegt dit:    Ashtar heeft me geen nieuwe boodschap gegeven  (dat deed wel Anna Merkabah, kijk op 9 en 16 september .w.)  Maar (zegt Philipp:  Er is een channeling van  Cosmic Awareness (dit is een medium)   die heel accuraat is. Die zegt in het kort wat men kan verwachten vanaf 9 september en wat niet.  Dit resoneert volledig met wat ik leerde door mijn channelingen.  

(Hier onder zit een bandje van rond 22 minuten in het Engels. Zo gauw ik de tekst heb, ga ik vertalen. w. )

Dit schreef Kees van  Galactic Channelings over het kanaal  Cosmic Awareness…    het is waard er naar te luisteren. Ik heb de channeler Will Berlinghoff al enige jaren gevolgd,  en ik denk dat hij een van de zuiverste kanalen is.

September Equinox, 2013 "De Geboorte van het Christus Bewustzijn Raster" 15 September 2013 / Meredith Murphy

September Equinox, 2013
"De Geboorte van het Christus Bewustzijn Raster"
Boodschap van de Raad van het Licht
Gechanneld door Meredith 

Telepathische Overdracht - 15 September 2013
Hallo Dierbaren,
Zovelen van jullie zijn zo afgestemd. Het is aldus prachtig voor ons wanneer jullie subtiele energie veranderingen bespeuren, en jullie gewaarwordingen vertrouwen, jullie gevoel van de dingen. Zelfs als je het niet volledig kunt verklaren, zelfs als het mysterieus is of de implicaties zijn niet duidelijk, voelen zovelen van jullie nog steeds de waarheid van de stromingen die nu in het spel zijn en weten met vertrouwen wat jullie bespeuren. Jullie voelen energie subtiel hervormen en jullie krijgen de kern van de kwaliteiten van wat er plaatsvindt, jullie bespeuren het belang van de dingen en hierin vinden wij zoveel om vreugdevol over te zijn, want jullie zijn werkelijk aan het oriënteren en vertrouwen jullie innerlijke overzichtelijkheid. En natuurlijk, in deze subtiele gevoelens van de dingen, hebben jullie het zeer juist.
Dit is krachtig … jullie wijsheid en het vertrouwen van jullie ingeboren kennis … en dit is een zeer krachtige tijd. Dank je wel voor het moedig en oprecht zijn in jullie leven.  

UPDATE September energieën door Jennifer Hoffman 19/9/2013


UPDATE  September energieën

door Jennifer Hoffman


19/9/2013

Wat is deze week intens! We hebben een heel zeldzame (eens in de 2500 à 3000 jaar!) drievoudige conjunctie van Saturnus/Venus met de Noordelijke Knoop, een volle maan en de Equinox op 21/9.

Het voelt nogal stormachtig aan, dus vergeet niet te ademen. De komende 5 dagen gaan veel her-aflijningen meebrengen. Maak dus nog geen bepalende keuzes of oordeel over iets voor het stof gaat liggen, na de 24ste.

We zijn nogal letterlijk op het randje van het einde van de 3D-paradigma's, maar we bevinden ons ook op de piek van polariteit, en dat is waarom je je boos, prikkelbaar en gestresseerd voelde in deze periode.

Het verbetert na de Equinox op 22/9.

Pfff, geen wonder dat we allemaal uitgeput zijn...
Jennifer Hoffman

vert. Fran Tielemans

Heavenletter #4682 Wat Er Ook Gebeurt, het Tilt Je Hoger /19 September 2013

Wat Er Ook Gebeurt, het Tilt Je Hoger

Donderdag 19 September 2013


God zei:

Jij kunt geschokt zijn door het ontdekken dat je een ziekte hebt omarmd. Ja, Ik zeg omarmd.

Jij zegt dat je nooit zou kiezen voor een ziekte, laat staan haar omarmen.

Ik zeg, je zou waarschijnlijk niet bewust kiezen voor een ziekte, maar toch kan het goed zijn dat je haar vrijwillig hebt gekozen. Maakt niet uit hoe geschokt je ook mag zijn, je koos haar doordat jij je haar eigen maakte. Als jij de waarheid hiervan niet kunt zien op dit moment, kun jij misschien zien dat jij, volgend op de diagnose, toen de ziekte eigen maakte. De ziekte is nu uitgegroeid tot jouw leven. Jij geeft haar je aandacht, dag en nacht. Jij bent terneergeslagen en je zou ook opgewonden worden kunnen, alsof er een nieuwe rol voor jou is om te spelen.

Zoals het met elke wending in je leven is, bewust de voorkeur gevend of niet, tilt een ziekte je hoger.

Ik zeg niet dat je de ziekte bij je moet houden teneinde hoger te stijgen. Helemaal niet. Het bericht is al verzonden.