Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 7 september 2013

Hoe automatisch verloopt uw dag? 7 september 2013 door Elias

Hoe automatisch verloopt uw dag?

zaterdag 07 september 2013   door Elias


Jezus: De meeste mensen hebben in hun dagelijkse doen en laten heel wat structuren geschapen om de dag makkelijker door te komen. Laat al deze structuren nu eens los. Structuren zijn er voor mensen die vasthouden. Zonder structuren te leven wil niet zeggen dat al het bestaande vernietigd moet worden.

Het betekent eerder iets nieuws scheppen. Het is een nieuw begin. Het gaat erom jezelf opnieuw te vinden, opnieuw uit te vinden. Het gaat erom iets nieuws te leren. We willen jullie hiermee enkel aanmoedigen om vraagtekens te plaatsen bij de structuren die deel uitmaken van het verloop van elke dag.


Elias: In België wordt de uitdrukking "in vraag stellen" gebruikt, die het bedoelde mijns inziens beter benadert. Vraag je af, of het nog aan een werkelijke behoefte beantwoordt.

Manuscript van overleving - deel 351 - Aisha North

"De Winden van Verandering zijn Niet Verminderd…"
7 September 2013 / Aisha North

Zoals jullie er de laatste tijd meer dan bewust van gemaakt zijn, zijn de winden van verandering niet verminderd, en noch staan zij op het punt om dat te doen. Wij horen een gekweld gekreun van velen van jullie, maar laat ons jullie slechts verzekeren dat hierin, jullie bemoediging en ondersteuning zullen vinden, geen verwoesting en chaos. Want jullie hebben allemaal een lange tijd geleden jullie bestemming gekozen door jezelf vroegtijdig open te stellen voor deze energetische uitstotingen, en jullie zullen ontdekken dat deze winden jullie zeilen letterlijk zullen vullen en een betere snelheid zullen geven in de richting van jullie bestemming.
 Met andere woorden, wat voor sommigen geconstrueerd zal worden als een verwoestende terugslag voor hun illusie, zal voor jullie een machtige duw in de rug worden. Dus koester deze krachtige winden voor alles dat zij zijn, en voor alles dat zij brengen. Maar voor diegenen die zich nog steeds vastklampen aan de loskomende wortelen die hen netelig verbonden houden aan het oude, zal het geen goed nieuws zijn. Want deze keer, zullen de wortelen definitief beginnen op te geven, en tenzij zij hun grip verschuiven en zich aan iets vastgrijpen dat meer betrouwbaar is zoals jullie gedaan hebben, zullen zij zich in een vrije val bevinden richting de schijnbare vergetelheid. 


Het Gezelschap van de Hemel 6 September 2013 / Wes Annac

Het Gezelschap van de Hemel
"De Ascentie van de Aarde is Slechts het Begin"
6 September 2013 / Wes Annac 

Sprekend voor het Gezelschap van de Hemel:
Mijn zesdimensionale overziel
Jeshua en de Geascendeerde Meesters
Saan en de Arcturiaanse Raden
Met overvloeiende Liefde en verheuging over jullie onophoudelijke ontwikkeling in/naar het volledige bewustzijn; Ik Ben de zesdimensionale Overziel van de schrijver die deze boodschap op jullie Aarde channelt. Mijn afstamming breidt uit naar SanJAsKa de Pleiadiaan omlaag naar onze geachte schrijver op de Aarde; en ondertussen een geïndividualiseerd bewustzijn zijnde besta ik in het collectief van RA.
Wij in het RA collectief spreken voor onszelf als een verenigd lichaam en voor de Schepper met iedere communicatie die wij geven, en ieder beetje aan energie dat wij kenbaar maken aan jullie Aarde en aan iedere lagere dimensionale planeet en beschaving welke wij geholpen hebben om te ascenderen.

Kryon: Visualiseren, een werktuig van de Schepper. Barbara Bessen 7 september 2013. Geplaatst: 8 december 2014.

Kryon:
Visualiseren, een werktuig van de Schepper.
Barbara Bessen
7 september 2013. Geplaatst: 8 december 2014.
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Meditatie: Visualiseren, een creatief werktuig.

Een van de meest creatieve werktuigen van de nieuwe energie is het visualiseren. Natuurlijk kenden mensen in vroeger tijden deze kracht. Meestal gebruikten zieners, profeten en ingewijden deze kracht. Visualiseren is het zich intensief voorstellen van iets voor het innerlijk oog.

Meditatie-oefening: Wij zullen het meteen even proberen: Sluit je ogen en neem je innerlijke omgeving waar. Misschien is alles dat je waarneemt duisternis. Misschien bewegen zich daar ook nog restanten van structuren die jullie met open ogen zien. Deze restanten zijn omtrekken van oude etherische patronen van onderwerpen uit de wereld die je zag. Je kunt het bij deze gelegenheid nogmaals proberen.

Kijk bijvoorbeeld eens naar een venster, dan zal, als je de ogen sluit, de vorm hiervan nog even als een negatief beeld op je netvlies blijven staan. Langzaam lost het zich dan op. Dit fenomeen heeft iets te maken met het aura van hetgeen waar je naar gekeken hebt. Je kijkt naar de etherische vorm van het onderwerp. 


Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap 6 september 2013

Aartsengel Gabriël

Dagelijkse Boodschap

Vrijdag 6  September 2013Accepteer, Dierbaren, accepteer! Accepteer dat jullie krachtig genoeg zijn om te creëren en het leven van jullie dromen te leven. Accepteer dat jullie deel uitmaken van het grotere geheel. Accepteer dat het universum overvloedig is en jullie van dienst kan zijn op een groot aantal manieren. 

Accepteer dat het universum altijd zal reageren op de manier die perfect is en voor jullie hoogste goed. Accepteren dat jullie geliefd zijn, en goddelijk en waardig. Acceptatie is de demonstratie van geloof en vertrouwen, en van jullie rol als een essentieel onderdeel van dit alles. 

Aartsengel Gabriel

The New Scriptures Chapter 12 - 6 September 2013


The New Scriptures

as Written by
Sananda/Jesus

Chapter 12


Channel:  Kathryn E May, PsyD
6 September  2013


Prime Creator has spoken.  You have been given the New Commandments for Ascension.  These carefully stated Universal Laws need no interpretation.  There are no hidden meanings or mysterious inferences in these words; they are simply the True expression of our Creator, giving us help to carry us through the coming days.  No person on Planet Earth will be exempted from these Laws, and no person will be excluded from the privilege of Ascension except by their own choices.

Why would anyone want to be excluded from this glorious opportunity?  It is a simple matter of being willing to accept the existence of a life after death, and accepting the idea that you are each in charge of your own destiny.  In addition, there are many who have subscribed to the religion of scientific exploration, which requires that nothing is believable which cannot be seen and touched by the five senses.  This limited view has achieved much in terms of understanding the physical world around you, but it cannot offer understanding of the mysteries of life in higher dimensions.

Een Briefje van het Universum 7 September 2013

Een Briefje van het Universum
(met een knipoog) 
7 September 2013
In tijden van grote stress en grote vreugde, Geliefde, ben je volledig omringd door dierbaren in het ongeziene die jou aanbidden en jou ondersteunen, en willen delen wat het ook is dat je ervaart.
Dus in deze tijden, als jij je kunt herinneren om kalm en stil te zijn en naar binnen in jezelf gaat, zal je hen voelen, zal jij je hen herinneren, en zal je het meeste profijt van hun aanwezigheid hebben.
Kijk!! [Jouw naam] glimlacht … Whoohoooo!!!         
Het Universum 

PS - Feitelijk, Geliefde, zijn zij 24/7 daar, liefdevol volhoudend, toeterend en schreeuwend, laten zichzelf met jou op de foto zetten, iedere eer opeisend voor jouw scherpe levensinzichten, jouw kalmte in het aangezicht van de chaos, en jouw beroemde 1, 2 dingetje wanneer je op de muziek danst en je denkt dat niemand je kan zien… 

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Gedachten worden dingen... Kies de goede gedachten! ®
© 
www.tut.com ®

Aartsengel Gabriel "Versnelde Beweging" September 2013 / Shelley Young


Aartsengel Gabriel
"Versnelde Beweging"
September 2013 / Shelley Young

Gegroet, Dierbaren! Wat voor onverschrokken zielen jullie allemaal zijn. Wij hebben ernaar verlangd om deze transmissie naar jullie voort te brengen. Wij zijn verheugd en vereerd om hier te zijn om jullie bij jullie begrip te helpen en om jullie energetisch te ondersteunen bij de beweging voorwaarts gedurende deze zeer versnelde, zeer opwindende, ongeëvenaarde energetische tijden op jullie geliefde planeet.

Jullie doen het fantastisch. Dit is het eerste dat jullie moeten begrijpen. Wij begrijpen dat velen van jullie de energieën moeilijk vinden. Laat ons jullie vertellen dat jullie niets verkeerd doen. Jullie navigeren deze energieën als goddelijke professionals. [glimlacht] Jullie zijn zeer vlot in het verschuiven, in het stromen, in het aanpassen, in het loslaten, in het transmuteren van andere energieën geworden, dat jullie steeds meer en meer hiervan nemen. Jullie zijn aan het creëren en aan het aanpassen op manieren welke jullie je niet eens voor kunnen stellen. Jullie doen het op zo een diep cellulair niveau.

vrijdag 6 september 2013

De Dalai Lama deelt zijn gedachten over Buitenaards Contact September 5, 2013 by Arjun Walia


De Dalai Lama deelt zijn gedachten over Buitenaards Contact

September 5, 2013 by Arjun Walia

De Dalai Lama deelt zijn interessante opvattingen over wat we zouden kunnen doen in geval van een buitenaardse bezoeker die de planeet Aarde bezoekt. Het is altijd interessant om iemand met een stem die velen kan bereiken als het over dit onderwerp gaat, want het is een zeer populair onderwerp om te horen vandaag de dag. Ik zeker resoneer met wat hij zegt, dat alles met elkaar verbonden is, we zijn allemaal een en we kunnen alles en iedereen zien als een ander facet van onszelf.

Het is niet echt een spiritueel geloof meer dat we allemaal met elkaar verbonden zijn, is de moderne wetenschap maakt ook een inhaalslag op dit feit. Heel vaak, is de wetenschap laat in het inhalen van kennis die wij nu al voelen en vasthouden binnenin ons. De onderlinge verbondenheid van alle dingen is er een geweldig voorbeeld van. Totdat we klaar om iedereen die leeft op Aarde zo te zien, kunnen we niet klaar zijn om dit te doen met degenen die op werelden buiten de onze wonen. Dat gezegd hebbende, denk ik dat we op weg zijn naar contact met een exponentiële snelheid en dat mijn generatie, en degenen daarna, een toekomst 'in de sterren' hebben.


De Goddelijke Moeder Door Isabel Henn 6 September 2013


Vrijdag 6 September 2013

De Goddelijke Moeder

Door Isabel Henn


"  Jouw licht "

Mijn kind, waarom verberg je jou zo prachtig licht?
Ben je bang om het te laten schijnen?

Laat deze angst los.
Jouw licht is noodzakelijk.

Het is zo prachtig helder als dat van een vuurtoren en meer, maar je verschuilt je achter je angst en je twijfels.

Toon het aan alle mensen, voor alle zielen, zodat ze ook hun eigen vuur in zichzelf kunnen vinden en het laten glanzen.

Toon hen de manier naar hun eigen vonk en ontsteek het met jouw licht.
 Dit is een van de redenen, waarom je op aarde bent, mijn kind


~Jullie Goddelijke Moeder ~

Vertaald Wakkeremensenblogspot.nl

Copyright © Isabel Henn. It is allowed to share this message in its complete form without changes and when the author’s name and the link to the original site is given. http://sirianheaven.wordpress.com/


Aartsengel Michael "Jullie Zijn Magische Wezens, Nietwaar?" 6 September 2013 / Ron Head

Aartsengel Michael
"Jullie Zijn Magische Wezens, Nietwaar?"
6 September 2013 / Ron Head

Vandaag keren wij terug naar meer blijmoedige onderwerpenWij zullen beginnen met door aan jullie uit te duiden het meer positieve nieuws dat bezig is de rapporteringen in jullie nieuws media binnen te komen. Als je weet wat er voorspeld werd om te gebeuren, zal je in staat zijn om tussen de regels in te lezen en aangemoedigd worden door deze dingen wanneer je hen ziet, hoewel zij niet noodzakelijkerwijs als positieve evenementen gerapporteerd worden. Dit zal doorgaan te versnellen terwijl dit jaar zich verder ontwikkeld. Inspanningen worden er gemaakt om jullie gealarmeerd en uit balans te houden, maar jullie zijn ontwaakt en leerden jullie lessen maar al te goed. Jullie licht verspreidt zich, zoals jullie wisten dat het dat zou doen.
Wij keren ook naar het onderwerp terug van wat voor jullie de binnenkomende energie is. Het is zeer sterk momenteel en neemt in kracht toe. Haal adem, mijn dierbare vrienden, haal adem. Ontspan in de veranderingen die jullie nieuwe wereld en jullie nieuwe zelven naar jullie toebrengen. Accepteer hen met dankbaarheid en zij zullen je veel minder ongemak bezorgen.

Jeshua De Fundamentele Wet van het Universum September 2013 / Judith Coates

Jeshua
De Fundamentele Wet van het Universum
September 2013 / Judith Coates

Geliefden, jullie komen nu in een tijd aan, in een deel van een vooruitgang welke een goede tijd geleden begon, zelfs voor dit leven zoals jullie levens uitmeten: een vooruitgang van het toestaan van de uitbreiding, van het toestaan van de ontwaking en een gevoel van lichtheid, meer Licht.
Dat is waarom jullie noodzakelijke duisternis zien in wat jullie noemen jullie politieke arena, in alle gebieden waar jullie naar kijken. De duisternis komt nu in alle drama's naar boven, en jullie denken, "Oh, het wordt alleen maar erger," maar dat wordt het niet.
Alle dingen die onder het tapijt geveegd zijn en onder het tapijt gehouden werden omdat gedacht werd dat het niet veilig was dat er over hen gesproken zou worden, over hen nagedacht zou worden, of om hen naar buiten in/naar het licht te brengen komen nu naar buiten in/naar het licht om genezen/hersteld te worden. Het is zoals jullie misschien de geschaafde knie zouden hebben. Het ziet er vreselijk uit. Het is ontveld, opgezwollen, en je denkt, "Wat gebeurt er? Het is allemaal een wanorde."


Goldenlight: Raad van Engelen, Aartsengel Michaël en AEM Rafaël: 5D Frequenties en de Steden van Licht 22 april 2013 / Goldenlight

Goldenlight:  Raad van Engelen, Aartsengel Michaël en AEM Rafaël:  5D Frequenties en de Steden van Licht

zoals gechanneld door Goldenlight, 22 april  2013
http://thegoldenlightchannel.com

Hallo! Ik mis het praten met jullie lieve Raad van Engelen.. Ben druk met werken geweest…

In de buitenste wereld vinden angstige dingen plaats….  Boston…enz…

Ik wil weg van dit alles.   Hebben jullie boodschappen voor ons? 

(het kanaal mediteert over het gevoel van “Hoe kan ik de vijfde dimensie transcenderen en bereiken?”)

Antw:  In antwoord op je vraag: “Hoe kan ik in de 5 dimensionale Nieuwe Aarde komen of op planeet A?”

Je hebt daar al een leven, je moet alleen doorgaan om je frequentie te verhogen om de tijd en 3D en 4D en de lagere frequenties te overstijgen. en dan zul je er toegang toe krijgen. Om je frequentie omhoog te doen gaan… nou, je zit al op dat pad! Jullie beginnen de tijd en de lagere frequenties al te transcenderen.   

Frequentie = Bewustzijn = Hoger Denken.  Daarom kwamen jullie naar deze planeet, om die transcendentie te ervaren.  Om deel te nemen aan dit experiment. Om een ontvanger en doorgever te zijn van hogere frequentie communicaties in deze grote overgang van lager naar hoger bewustzijn…  het is meer een reis dan een bestemming en je zit al op die reis. Alles gaat al verder zoals dat is gepland door de Bron.


Sheldan Nidle September 3, 2013

Sheldan Nidle

namens de Spirituele Hiërarchie en de Galactische Federatie


September 3, 2013


10 Cib, 19 Uo, 10 Caban

Selamat Balik! We komen vandaag met zoveel om jullie te vertellen. Zoals jullie weten, zijn er diverse evenementen gaande, die zullen leiden tot jullie grootse overwinning. Het vereiste papierwerk en handtekeningen die vorige week werden genoemd zijn verzorgd. Onze bondgenoten beheren de uiteenlopende situaties op het wereldtoneel, en we hebben onze observatie vloot gevraagd om pogingen van het duister te stoppen om een grote wereldbrand te forceren om uit te breken. Iets belangrijks op jullie wereld volbrengen is zeer uitdagend vanwege de hindernissen die opgeworpen worden door jullie culturele overtuigingen en administratieve gewoonten die geplaatst zijn door het duister, als toevoeging op de merkwaardige complicaties gecreëerd door jullie diverse mondiale samenlevingen. Toch werden deze potentiële hindernissen overwonnen met de hulp van een zeer gedetailleerd plan, uitgewerkt tussen onze bondgenoten en onze consulaire verbindingsteams, en deze creatieve oplossingen worden momenteel uitgevoerd en zullen volledig naar verwachting resulteren in een all-out succes. In de tussentijd gaat jullie huidig economische systeem door een overgangsperiode, die de voltooiing inhoud van de financiële ineenstorting die in gang gezet is door de duistere kliek zo'n tien jaar geleden. In feite zal dit nu meer het karakter hebben van een 'omdraaien' van jullie systemen, en het zal een nieuw economisch tijdperk inluiden voor allen.

Dit nieuwe economische tijdperk laat het einde van jullie zelfbestendigende schuldslavernij zien. In plaats daarvan zal er een wereldwijde kwijtschelding van schulden komen, wat sommigen in het Westen een economische jubileum noemen. Geld zal dan zijn gebaseerd op een omvang van werkelijke waarde. De prijs van goederen en diensten zullen worden ingekrompen naar de pre-hyperinflatie niveaus om een meer nauwkeurige weergave te reflecteren van hun werkelijke waarde in jullie samenleving. Echter, deze ingestelde waarden zijn slechts tijdelijk, want, als de nieuwe technologieën zich verankeren, samen met de nieuwe overvloed, zullen zij uiteindelijk zulke waarden zinloos maken. Elk huishouden zal een 'in-house Light processor' ontvangen die in staat is om zo ongeveer alles te creëren wat u nodig heeft, waardoor er een abrupt einde komt aan de dictaten van de productiekosten en consumentenvraag die op dit moment jullie mondiale economische systeem schraagt. Op dit punt, zijn jullie economische theorieën en concepten verouderd, de ontsierende infrastructuur van jullie industriële basis kan worden verwijderd, en, belangrijker nog, de verwoestingen aangericht door een economie gebaseerd op fossiele brandstoffen op de ecosystemen van Gaia kunnen ophouden.Live Kryon channeling: Festival Herfst 6 september 2013 Sabine Sangitar

Kryon Festival Herfst 6 september 2013

Kryon: De Spirituele dimensie van het Rad.

Sabine Sangitar
Vertaald uit het Duits door Henk Steur.


Ik ben Kryon, het magnetische licht, jullie vriend, jullie metgezel. Ik groet jullie met de magnetische liefdesenergie en de geluiden van OMAR TA SATT. De engelen zijn hier verzameld in deze zaal. De menselijke engelen en de engelen achter de sluier ook.Zij zitten aan jullie voeten om van jullie te houden en in liefde aan te raken en jullie kunnen voelen dat zij zeggen: Wij zijn op elk moment en bij elke ademhaling bij jullie.

Het feest van gelukzaligheid wordt gevierd en achter elk woord na elke boodschap, zelfs achter elke glimlach, is er een energie die jullie draagt ​​en voorbereidt op de vele geschenken die jullie ontvangen. En terwijl de grote ziel Boeddha hier al is gekomen proberen jullie zielen om het geluk te zijn - want dat is jullie oorspronkelijke staat. Maar de dualiteit laat jullie dit vaak vergeten. Vooral nu in deze veranderende tijden.Meer lezen >>>

Aartsengel Chamuël: ‘De aarde vindt zichzelf opnieuw uit’, door Christoph Fashing.

INLEIDING van het boek:

‘De aarde vindt zichzelf opnieuw uit’,

doorgegeven door de Aartsengel Chamuël,
gechanneld door Christoph Fashing. 
Uitg. Akasha

Aartsengel Chamuël: Er gebeurt op dit moment heel erg veel op de aarde, dus is het belangrijk dat iedereen zich realiseert dat er veranderingen gaande zijn. Iedereen moet weten dat dit alles uiteindelijk maar één doel dient, namelijk de opstijging van deze aarde naar een dimensie die de dimensie van liefde wordt genoemd.

Deze aarde zal in de zeer nabije toekomst een totaal nieuwe manier van leven meemaken. Veel mensen hebben al begrepen wat er met de aarde gaat gebeuren, en veel mensen verlangen ook naar een fundamentele verandering. Jullie weten allemaal dat de aarde dringend redding nodig heeft en dat de maatschappij helemaal anders moet worden ingericht, anders gaan we onherroepelijk de ondergang tegemoet.

De aarde heeft zich er al heel lang op voorbereid, zodat alles wat de mens diep in zijn hart weet, nu allemaal kan worden volbracht.

Wat zich nu voltrekt is een groot plan dat al vele duizenden jaren is voorbereid en dat niets minder is dan een reinigingsproces dat de aarde zuivert van energieën die er niet meer thuishoren.


Terug op het Moederschip "Een Pad Kiezen" 4 September 2013 / Dr. Suzanne Lie

Terug op het Moederschip
"Een Pad Kiezen"
4 September 2013 / Dr. Suzanne Lie

Mytre Spreekt:
Franquoix en Alycia kozen er wel voor om een ceremonie te hebben, en iedere man, vrouw en kind verscheen om hun vereniging te eren. Franquoix, wiens passie altijd spiritualiteit geweest was, koos ervoor om in de Tempel met zijn bruid te leven om zijn grote spirituele wijsheid te delen. De andere Draconianen integreerden gemakkelijk in onze leefgemeenschap, velen van hen kozen Pleiadische partners. De oorlog was in ons leven en in onze harten voorbij.
Mytria en ik hadden onze missie voltooid en zouden terugkeren naar het Moederschip voor een beetje Rust en Recreatie voordat we aan onze missie op de Aarde van een groots andere tijdlijn zouden beginnen. Nochtans, kozen wij ervoor om gedurende een poosje in onze Pleiadische nederzetting te blijven zodat Mytria Alycia zou kunnen ondersteunen bij het zijn van de Opzichter van de Violette Vlam, en ik kon Almon wat voor begeleiding dan ook die hij nodig had geven. Almon leek zelfs niet meer op mij, aangezien hij inderdaad zijn eigen versie van ZELF geworden was.

donderdag 5 september 2013

Het Dimensionale Faseren is Begonnen 4 September 2013 / Silent Winds of Change

Het Dimensionale Faseren is Begonnen
4 September 2013 / Silent Winds of Change

Verras jij de laatste tijd wel eens iemand? Schijnt het jou toe dat je de mensen stilletjes/heimelijk nadert met de vaardigheden van een geweldige ninja? Wandel je onopgemerkt tussen de menigten in totdat je wilt dat je opgemerkt wordt?
De scheiding is begonnen, en hoewel je met anderen in de wereld bent begin je louter een schaduw te zijn als je hen passeert. De trillingsfrequentie wordt groot genoeg om jou toe te staan onopgemerkt te zijn als je rondreist. Ieder persoon die jij passeert zal jou wel of niet zien, gebaseerd op hun niveau van persoonlijke trilling.

Diegenen die nog steeds gebukt gaan onder angst veroorzaakt door de Tv-programmering zullen de eersten zijn die jou niet opmerken. Onder hen zullen zelfs sommigen zijn die zichzelf beschouwen lichtwerkers te zijn. Lichtwerker label of niet, het gewicht van voortdurende angst is een grote last op het trillingsniveau van de mensen.

Manuscript van overleving - deel 350 - Aisha North 5 September 2013

Jullie Zijn al een Veelvoud aan Stappen Gepasseerd op dit 'Bordes naar de Hemel'
5 September 2013 / Aisha North

Zoals jullie al gezien hebben, hebben de golven van energie die in en over jullie allemaal heen spoelden gedurende deze laatste bijeenkomst inderdaad vrij veel omgewoeld. En niet alles ervan kan geconstrueerd worden als negatief, want toen wij bijeenkwamen werden velen van jullie met jullie eigen kracht geconfronteerd via wat voor uitdagingen dan ook welke dit licht mogelijk in jullie schoot geworpen heeft. Want herinner je, wat het ook is dat het licht naar boven naar het oppervlak duwt gedaan wordt voor slechts één enkele reden, en dat is om ervoor te zorgen dat jullie je eigen kracht zien door recht tegenover wat het ook is dat er zich binnenin schuilhoudt geplaatst te worden. En wanneer wij zeggen schuilhoudt, bedoelen wij dat niet met een sinistere betekenis, eerder als een omschrijving van de energetische stempels die nog steeds binnenin treuzelen en die er alleen toe dienen om jullie op sommige manieren terug te houden als zij niet voorgoed uit jullie systeem ontworteld zijn. Dus aangaande dit, weet dat alles goed is zelfs als je de krachten gevoeld hebt van deze winden die de laatste tijd meer dan een klein beetje hard waaien, want zij staan jullie ten dienste op de beste manier die mogelijk is, namelijk om wat voor belemmering dan ook die in de weg staat tussen jou en jouw werkelijke kern te verwijderen.

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap 4 September 2013Aartsengel Gabriël

Dagelijkse Boodschap

Woensdag 4  September 2013


Voorwaarts bewegend in dit prachtige tijdperk van verlichting, strippen de energieën moeiteloos alles weg wat niet authentiek is in elk en ieder van jullie. Terwijl jullie je blijven verschuiven en zuiveren, wat overblijft is een prachtige transparantie, eenvoudig stralend met je eigen energetische waarheid en Zijndheid. Uiteraard gebeurt dit in mindere mate als mensen zich door hun eigen unieke processen begeven. Maar de mensen van het licht zullen op zoek gaan naar elkaar en zullen grote verlichting vinden om simpel te kunnen Zijn met elkaar, omdat er energetisch niets meer zal zijn om voor op hun hoede te zijn. Voor velen die voor zo lang niet begrepen zijn, zal het een absolute bevrijding zijn om ook gezien te worden in hun waarheid.

~ Aartsengel Gabriel ~

http://trinityesoterics.com

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl


De Goddelijke Moeder Door Isabel Henn 4 September 2013


Woensdag 4 September 2013

De Goddelijke Moeder

Door Isabel Henn


" Verbazingwekkende effecten "

Stuur jullie liefde en jullie licht naar alle geteisterde en vervuilde regio's
van jullie Moeder Aarde.
 Dit zijn energieën, die Gaia zeer veel zullen helpen gezond te worden, in het herstellen van alle verontreinigingen en vervuilingen.

 Jullie liefde is een energie die je nooit moet onderschatten, mijn kind.
Het is van de hoogste vibratie en heeft verbazingwekkende effecten,
wanneer jullie het zinvol gebruiken.
Het maakt niet uit of je er een vervuilde rivier of de oceaan voor Japan mee reinigt.

Jullie maken het schoon.
Verenigd met Gaia en jullie Stellaire broeders en zusters, kunnen jullie zelfs gebieden zoals radioactief vervuilde gebieden schoonmaken.
Heb ik jullie al verteld dat jullie krachtige goddelijk wezens zijn, mijn kind?

Geloof erin en handel Goddelijk.
Jullie kunnen het doen, mijn beste.


~Jullie Goddelijke Moeder ~

Vertaald Wakkeremensenblogspot.nl

Copyright © Isabel Henn. It is allowed to share this message in its complete form without changes and when the author’s name and the link to the original site is given. http://sirianheaven.wordpress.com/