Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 24 augustus 2013

De Grote Goddelijke Leider "De Verschuiving Gaat Verder…" 23 Augustus 2013 / Tazjima


De Grote Goddelijke Leider
"De Verschuiving Gaat Verder…"
23 Augustus 2013 /  Tazjima 

Ik Ben de Grote Goddelijke Leider, ook bekend als Heer Ganesh door onze Hindoe vrienden. Ik kom vandaag met tijdingen van grote vreugde! Jullie zijn aan het ascenderen.
"Wat?" zeggen jullie.  "Dat is nieuws? Ik voel me op geen enkele manier anders dan dat ik gisteren deed."
Ah, maar je bent anders en zelfs diegenen die het meest resistent zijn om te veranderen beginnen ermee op te merken dat iets hun wereld verschoven heeft, maar zij zouden het niet kunnen zijn, zou het?
Wij zijn hier om vriendelijk op te merken, ja, jullie zijn het. Jullie zijn aan het veranderen. Jullie veranderen jullie eigen wereld. Jullie veranderen jullie waarneming van jullie wereld. Jullie veranderen binnenin en de veranderingen reflecteren terug naar jullie als jullie buiten jullie energiegebied kijken.

Lord Emanuel, Laat een last los, 21 augustus 2013Dagelijkse Boodschappen van Wijsheid en Inspiratie

21 augustus 2013

Laat een Last Los 
Gegroet mijn Lieve Mensen! Hoe is het met jullie vandaag? Vertel het me, hoe is het met je? Ik wil je in een warme deken wikkelen doordrongen van Liefde en ik kan dat doen als je mij dat toestaat, zelfs al is het slechts voor de duur van deze boodschap, terwijl je deze woorden leest, laat me je wat troost en sereniteit geven, een totale pauze van de buitenwereld. Als je niet al alleen bent op een rustige plek, zorg dat dan realiteit wordt voor jezelf nu. Sluit de deur, vertel de mensen met wie je leeft dat je behoefte hebt aan complete stilte voor een korte tijd en geef jezelf een zo perfect mogelijke omgeving om jezelf volledig in de energieën te kunnen onderdompelen dit nu op dit moment beschikbaar voor je zijn. Adem de stilte en rust in, adem het Licht. Diep in je buik en adem alle zorgen en stress en dingen in je hoofd uit, alle verantwoordelijkheden, alle bezittingen, alle mensen in je leven, alle omstandigheden, laat ze wegdrijven en vind jezelf terug in de absolute kern van je Wezen bij mij. Nu zie je me en nu voel je me en dat voelt goed niet waar? Want wat je voelt is de ware essentie van jou en mij. Pure Liefde.

Lieve Harten jullie hebben veel troost nodig vandaag en ik spoor jullie aan om jezelf alles te geven wat je nodig hebt vandaag. Iedere dag zou nog beter zijn, maar alleen vandaag vraag ik je, alsjeblieft geef jezelf dat wat je werkelijk wil en nodig hebt op het niveau van troost voor je ziel en fysieke lichaam. Neem een moment nu om echt te voelen wat het is dat je fysieke lichaam nodig heeft, je mentale lichaam en je emotionele lichaam. Wat heb je nodig dat je troost en vreugde zal brengen? Ik weet dat de boodschapper verlangt naar een heet bad in totale rust, maar zichzelf deze “luxe” blijft ontzeggen want haar 3 kinderen hebben haar tijd nodig.

Ze zal het ook niet op het midden van de dag nemen want dat voelt ongepast en overdreven als ze veel meer nuttige dingen kan doen (ja ik weet dat je dit doet!).

Jezus: Wat Mensen Ervaren op Aarde, is een Karikatuur van wat Jullie Werkelijk Zijn /23 augustus 2013 via John Smallman

Jezus: 
Wat Mensen Ervaren op Aarde, is een Karikatuur van wat Jullie Werkelijk Zijn
23 augustus 2013 via John SmallmanDe energie-niveaus stijgen over de gehele planeet, en dit kan worden gezien in de verschillende conflicten – burgerlijke ongeregeldheden, politieke meningsverschillen, klokkenluiders tegenover overheidsinstellingen, relatieproblemen – waarvan velen nu worden gerapporteerd in de mainstream media.  De energieën zullen blijven stijgen naarmate meer en meer van jullie ermee om leren gaan, leidend tot veel meer begrip van jullie levensdoelen en de paden die jullie volgen naar je ontwaken.  Er is geen weg terug.  Er zal openheid en expansie, transparantie en integriteit zijn, aangezien eerlijkheid corruptie blootlegt en openbaart, die zich op een grote schaal heeft voorgedaan en die vervolgens zal worden uitgeroeid.
De Nieuwe Tijd toont zijn kleuren – ‘kleuren die niet zullen verbleken’ (colors that will not run) zoals één van jullie politici het stelde in een nogal andere en ongepaste context – en ze zijn absoluut briljant, Licht-gevuld en de mensheid omarmend, die nu zeer krachtdadig dat Licht terugreflecteert naar de Bron in een doorgaande erkenning, uitstorting, en deling van onvoorwaardelijke liefde.  Jullie beginnen jullie zelven – jullie ware Zelven – te realiseren, ze herkennend en ze zonder angst en met vreugde in hun overvloedige schoonheid uitend, en ze onvoorwaardelijk delend.  Jullie ware natuur begint zich inderdaad te laten zien en zal niet langer worden ontkend. 


SanJAsKa en de Pleiadische Hoge Raad 20 Augustus 2013 / Wes Annac


SanJAsKa en de Pleiadische Hoge Raad
"Doorgaande Revoluties van Vreedzaamheid en Liefde"
20 Augustus 2013 / Wes Annac

De geesten en harten van het ontwakende publiek breiden zich net zo snel uit als jullie voortgang in/naar de rijken van het volledige bewustzijn. Als we alleen onze verbazingwekkendheid zouden kunnen detailleren terwijl wij jullie zien doorgaan een pad te bereizen dat jullie geloof en voornemen gigantisch op de proef stelt, dan zouden wij in staat zijn om op een passende manier onze waardering tot uitdrukking te brengen voor de inspanningen van jullie, geachte zielen, op de grond.
Wij merken de vooruitgang op welke gemaakt wordt op jullie paden, en wij merken op dat de collectieve energieën in ieder moment stijgende zijn ten gunste van een volledige entree in/naar het licht en een begrip van het licht aan de zijde van jullie collectief.


Aisha North "Onze Tuinen Verzorgen" 23 Augustus 2013


Aisha North
"Onze Tuinen Verzorgen"
23 Augustus 2013

Lieve Vrienden!
De afgelopen nacht had ik een krachtig visioenIk werd wakker en voelde me onrustig door een droom, en dus begon ik te visualiseren hoe ik het licht inademde, en weldra voelde ik me als deze gloedvolle lamp. Ik voelde de drang om me met de Vijver te verbinden, en ik zag mezelf de waterkant naderen. Het was nacht, alles was donker en rustig, maar het water was lekker en warm toen ik erin ging. Plotseling zag ik hoe het licht binnenin mij ermee begon om het water vanaf beneden te verhelderen, dus dit donkere, stille lichaam van water begon onder het oppervlak te gloeien. Ik keek om me heen, en aan alle zijden kon ik lichten naderbij zien komen. Ze zagen eruit als libelles die door het bos heen kwamen, maar ik besefte al snel dat jullie het allemaal waren die de Vijver naderden. Eén voor één kwamen jullie het water in, en aangezien jullie ook allemaal gloeiden, raakte het water steeds meer verlicht. En weldra, was het alsof wij in vloeibaar licht aan het zwemmen waren onder de donkere nachtelijke hemel. Het was zo prachtig, en ik voelde me zo gelukzalig dat ik in mijn bed lach te glimlachen.
Plotseling begon mijn geest na te denken over mijn groente terrein. Ik was daar eerder op de dag geweest, en had een zeer nodige ronde van onkruid wieden uitgevoerd. Ik had niet de energie gehad om daar ook maar iets te doen gedurende een behoorlijke lange tijd, maar gisteren voelde ik een sterke drang om letterlijk mijn vingers in de Aarde te steken en mezelf te aarden, dus ik bracht daar een aanzienlijke tijd door met het uittrekken van onkruid en het terugsnoeien van alles dat verschrompeld was en afgestorven. Het eindresultaat was een terrein vol met groenteplanten die eindelijk in staat waren om volledig van de zon te genieten, zonder ook maar iets dat hun voeding stal of hen van het licht blokkeerde. 

vrijdag 23 augustus 2013

Lady Nada: "Jullie Schudden de Oude Manieren af en Maken Ruimte voor de Nieuwe..." 20 Augustus 2013 / Fran Zepeda

Lady Nada:

"Jullie Schudden de Oude Manieren af en Maken Ruimte voor de Nieuwe..."


20 Augustus 2013 / Fran Zepeda


Hallo, lieverdsJullie alledaagse wereld is welgevoeglijk niets meer van wat het geweest is. Jullie "reiken naar de sterren" en dat is te zien. Het toont in alles dat jullie zijn en doen en daarvoor zijn wij zeer dankbaar. Jullie rapen de stukken op van een wereld van absoluutheden en verdeeldheden, van zwart en wit, en transformeren het in/naar een prachtige wereld van heldere kleuren en onbekendheden, maar allen met een overvloed aan mogelijkheden.
Jullie handelen tussen de bedrijven door jullie schepping van een wereld af van zulk een liefde en magie. Want twijfels zijn tanende en het is zoals het zou moeten zijn. Want jullie versnellen in/naar een werkelijkheid die alleen te maken heeft met Liefde en omstandigheden die ontworpen zijn voor het goede van iedereen - van het zien van de dingen vanuit een perspectief van overvloed in tegenstelling tot gebrek, van de dingen zien vanuit een perspectief van overvloed voor iedereen, van liefde voor iedereen, van vergiffenis voor iedereen, inclusief jullie zelf. Jullie staan aan het roer en creëren terwijl wij spreken

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap 22 Augustus 2013


Aartsengel Gabriël

Dagelijkse Boodschap


Donderdag 22 Augustus 2013

Wanneer je de stralende goddelijkheid in anderen kunt zien, is het slechts een kleine stap om de stralende Goddelijkheid in jezelf te zien. Zodra jullie je eigen goddelijke natuur accepteren, zal alles voor jullie op de meest prachtige manieren veranderen, en jullie zullen verschuiven in krachtige mede-scheppers van jullie levens expressie en een prachtige uitdrukking zijn van onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en voor anderen.


~ Aartsengel Gabriel ~

http://trinityesoterics.com
Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl


Kryon: De kracht van allesomvattende Liefde. 2 Barbara Bessen 23 augustus 2013. Geplaatst: 1 december 2014


Kryon:
De kracht van allesomvattende Liefde. 2
Barbara Bessen
23 augustus 2013. Geplaatst: 1 december 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

De nieuwe energie heeft iets wonderbaarlijks in jullie rugzak: de allesomvattende Liefde. De liefde regeert het Universum. Al Wat Is is zuivere Liefde.

Dit levenselixer is in jullie en het leven van anderen veel gemorst. En toegedekt met vuil uit andere levens en dimensies. Het wordt tijd om al het oude spul af te schudden en jullie delen van de schat te integreren zodat de liefde in jullie alles kan doorstromen.

De liefde is het grootste werktuig voor jullie verdere leven. Zonder liefde gaat alles maar half zo goed. Het is het zout in de soep en de peper in het menu van het leven. De liefde is de basis voor jullie scheppingsvreugde. Zonder de liefde is er geen heldere scheppingskracht.


Shekina Spreekt / Blauwe Straal Transmissies 23 Augustus 2013


De Frequentie Nu Handhaven-Signalen van de 5D Nieuwe Aarde

23 Ausustus 2013

Shekina Spreekt / Blauwe Straal Transmissies

Nummer reeksen die ingebed in deze channel tevoorschijn komen, zijn door spirit aan Shekina Rose gegeven om deze transmissie te activeren.

Jullie zien de signalen van de 5de-Dimensionale Nieuwe Aarde overal terwijl de sluiers naar de hogere rijken en jullie werkelijke essentie dunner aan het worden zijn. Jullie ervaren grotere synchroniciteiten en spirituele fenomenen in jullie wereld van engelen, lichten, sterrenschepen, de Deva koninkrijken, interdimensionale tijdruimte en meer. 10:10

Jullie gaan nu de niet in kaart gebrachte tijdruimte van planetaire uitlijning binnen van overgangsperioden van emotionele intensiteit en sterrenpoorten. Weet, dat de Nieuwe Aarde en deze hemelse voorvallen jullie naar jullie frequentie resonantie van thuis brengen, hier op Gaia. 13

De Ziel Essentie van jullie goddelijke IK BEN Aanwezigheid is hier om jullie te vertellen dat wat jullie zien en voelen echt is; het is de entree in/naar de Nieuwe Aarde en /jullie zijn de Nieuwe Aarde. 333

Ja, het is glorieus als jullie verschuiven in/naar jullie 5D ascentie lichamen met de Nieuwe Aarde; houd alsjeblieft wel vast aangezien jullie in de kosmische watergolfenergieën van de eb en vloed zijn. Jullie, de empathische Blauwe straal en Lichtdragers kunnen meer gevoelig in jullie lichamen en emoties zijn jegens de Aarde verschuivingen en veranderingen. Het mag er anders uitzien in bepaalde periodes; wees niet gealarmeerd aangaande de manier waarop jullie lichaam en emoties kunnen fluctueren en misschien reageren als je een hoog frequentie resonantie wezen bent. Jullie waren ontworpen om op vele niveaus en trillingen diepgaand te voelen. 333

The New Scriptures Chapter 9


The New Scriptures

as Written by
Sananda / Jesus

Chapter 9

Channel:  Kathryn E May, PsyD
August 22 2013There is a momentous event taking place on Planet Earth this day, August 21, 2013. You may not be aware of it, but that does not make it any less historic. Today is the day that all the Dark Entities which have been hiding inside human hosts are being told they must leave now, and in doing that they must choose to either give themselves up and go to the Light, or be dissolved back into the pool of molecules, as required by Prime Creator. There will be no exceptions. Any who refuse to leave, but insist on remaining with the host will be slowly dissolved by the action of the Light energy within the host. The higher the vibration, the faster the dissolution will take place.

You see, they are being given a choice whether to continue their lives as a soul or be discontinued. This is more than fair, as you might say. The are hearing my voice as this is being announced. Should they decide to turn toward the Light, they will be escorted gently by a guide who respects their individuality and their choice. The ones who are taken to the Light will be forgiven and welcomed back, for it is not the past that matters in one’s soul development. It is the state of your soul, your attitude, your intention and your Light at this very moment which matters. Nothing else. Anyone can be restored; everyone can be forgiven.


donderdag 22 augustus 2013

Peggy Black en het "Team" "De Kracht van Portalen" 14 Augustus 2013 / Peggy Black


Peggy Black en het "Team"
"De Kracht van Portalen"
14 Augustus 2013 / Peggy Black

Wij zijn hier om onze onophoudelijke ondersteuning aan te bieden aan jullie persoonlijke ontwikkeling en aan het globale floreren van het bewustzijn. Wij zouden wederom over portalen willen spreken en jullie er ook aan willen herinneren, en jullie ook uit willen nodigen, om je bewust te worden van deze energie openingen, toegangspoorten, deuropeningen en drempels die aanwezig en beschikbaar zijn. Wij weten dat als wij doorgaan te spreken over portalen wij jullie eigen begrip en besef over deze energiedrempels stimuleren.
Portalen bestaan in iedere vorm en op ieder niveau van besef. Portalen bestaan in alle tijdskaders en dimensies. Portalen kunnen subtiel zijn, overduidelijk, verborgen of heimelijk. Laat ons beginnen om jullie begrip uit te breiden jegens het woord portaal. Het portaal biedt een entree in/naar een andere ruimte aan, een andere staat van bewustzijn, een andere werkelijkheid of hologram/holospel. Portalen kunnen trillingsinformatie en persoonlijke uitbreiding aanbieden.

Emoties loslaten: 5 waardevolle tips 8 juli 2013 / Juglen Zwaan


Emoties loslaten:
 5 waardevolle tips

Juglen Zwaan • 8 juli 2013 •Het vasthouden van gedachten, gebeurtenissen of situaties kan een mentale gevangenis worden. Door leren los te laten kun je jezelf bevrijden en je handen vrijmaken voor nieuwe lessen in het leven.

De wijze mensen die op deze aarde hebben rondgelopen hadden allemaal, onafhankelijk van elkaar, één basisboodschap: leef in het NU. Door je zorgen te maken over het verleden kun je je depressief gaan voelen en door je zorgen te maken over de toekomst kun je erg angstig worden. De grootste bron van ziekte is stress. Stress heeft ook een grote invloed op het ontstaan van kanker. Als je gezondheid je lief is, kun je maar beter zorgen dat je je ontspannen voelt door de mentale bouwwerken die ons beperken los te laten.

Een Uur met een Engel - Aartsengel Michael - 19 Augustus 2013


Aartsengel Michael 

"Bereid Je voor op de Feestviering"Intro Steve Beckow: Aartsengel Michael bespreekt de Ascentie onderbreking, het opnieuw instellen van de globale valuta, welvaart programma's, algemene overvloed, de noodzaak de schuldenlast uit te roeien, vrijgevigheid en delen, het lichtwerk dat mogelijk wordt met overvloed, het werk dat er gedaan wordt aangaande de entertainment industrie en de media, de verschuivingen in het wereldbestuur, de toekomst voor rechters en ministers die falen met hun missies, en de voortgang van Paus Franciscus.  

Graham Dewyea:  Groeten en Zegeningen aan iedereen. Welkom bij een Uur Met een Engel met Steve Beckow, oprichter van de website 'Gouden Tijdperk van Gaia.com' en auteur van 'De Opbouw van Nova Aarde: Richting een Wereld die voor Iedereen Werkt' en Linda Dillon, het kanaal voor de Raad van Liefde en auteur van het boek 'De grote Ontwaking'. Het is mij een genoegen om bij jullie te zijn. Ik ben Graham Dewyea.
Onze gast van vandaag is Aartsengel Michael. Dus, hiermee, geef ik het aan jou over, Steve.
Steve Beckow:  Heel veel dank, Graham, en voordat we ons naar onze gast wenden, Aartsengel Michael, wil ik graag iets aanhalen dat ik net voordat het programma begon tegen Linda zei.
En dat is dat wij praten over het spreken met Aartsengel Michael of Sanat Kumara of St. Germaine, maar wat we niet zeggen, zeer vaak, is dat we echt via Linda Dillon met hen spreken. Zij is echt de onzichtbare persoon hierin, maar zonder haar zou niets van dit alles gebeuren.
Dus ik wil je eenvoudigweg bedanken, Linda. Ik denk dat je één van de meest onzelfzuchtige mensen bent die er zijn. En heel veel dank.
Linda Dillon: Dank je wel, Steve.
 

Sheldan Nidle 20 augustus 2013

Sheldan Nidle
20 augustus 2013 

namens de Spirituele Hiërarchie en de Galactische Federatie

 

9 Ik, 5 Uo, 10 Caban 

Selamat Balik! Wij zijn terug! Jullie wereld is geheel in beslag genomen door de laatste fase van een conflict welke begon toen de Anunnaki hun duistere aardse pionnen verliet, opdat ze voor zichzelf moesten zorgen, en zich vervolgens bij de rangen van het Licht aansloten. Deze abrupte omschakeling zorgde voor massale chaos onder de verschillende groepen van de machtige elite op jullie wereld voor bijna een half decennium. De nadering van de tweede Bush administratie gaf de pro-westerse klieken van de duistere pionnen een voorlopig voordeel boven hun Aziatische tegenhanger, maar nu is het tij gekeerd en diegenen die de macht lang voor de hegemonie van het Westen hadden, claimen nu hun voormalige autoriteit terug. Hoewel, deze keer hun focus is verschoven van elkaar verwoestende overwegingen naar een grotere arena: Het oprichten van een nieuw financieel en monetair systeem voor de gehele planeet, inclusief een nieuwe wereld regering. Verschillende verordeningen zoals NESARA zijn prototypes van dat wat gepland staat.

De intentie achter zo’n massieve verandering is om jullie rijk te transformeren in voorbereiding van onze komst, zodat wanneer wij eenmaal hier zijn, wij jullie pad naar volledig bewustzijn kunnen bespoedigen. Het eerste punt op deze agenda is om jullie te bevrijden van iedere vorm van slavernij, en daar zijn momenteel meerdere vormen van die jullie belasten. De meest openlijke vorm van slavernij is jullie juridische en financiële systemen, dus hiervoor zal eerst een oplossing gezocht worden. Het herstellen van jullie aangeboren soevereiniteit is overheersend in onze acties. Beginnende met de materiële aspecten, zal er volledige vergeving van schulden zijn, universele voorspoed, een einde aan illegale taxatie, en een formele regeringsverklaring van een nieuwe vorm van regeren. Alleen dan zullen jullie volledig gerehabiliteerd zijn naar jullie natuurlijke, door de Schepper-gegeven rechten. 


10e formatie 2013 Robbert van den Broeke 18 augustus 2013


Mais-cirkel 10e formatie 2013
Robbert ten Broeke
18 augustus 2013De hele week had Robbert al het gevoel dat er iets ‘groots’ stond te gebeuren. Uiteindelijk werd dat gevoel gisterenavond (17 augustus) zo sterk, dat hij het gevoel had om naar buiten te gaan, maar aangezien hij alleen was en het niet meer prettig vindt om ‘s avonds alleen de polders in te gaan, besloot hij zijn goede vriend Roy te bellen om te vragen of die naar hem toe wilde komen.

Roy arriveerde rond kwart voor twaalf. Het gevoel was inmiddels zo sterk dat Robbert liet weten het liefst meteen te willen vertrekken. In de auto vertelde hij Roy dat hij in een visioen had gezien hoe een ufo-achtig schip boven een mais-veld hing (al eerder die week had hij een paar keer laten vallen dat hij het gevoel had dat er weleens een formatie in mais zou kunnen verschijnen dit jaar). Ook de locatie was voor hem inmiddels duidelijk, want ze moesten naar de Palingstraat in Hoeven. Daar gearriveerd voelde Robbert dat de ufo (een soort van moederschip) nog steeds aanwezig was en hij zag deze ook met zijn geestesoog en wel direct boven het veld dat voor hen lag. De ufo was dus niet visueel zichtbaar, maar Robbert wist hierdoor wel waar ze ongeveer moesten zijn op het mais-veld. Ze liepen tussen de stengels door, die zeker zo’n 2,5 meter hoog waren. Na ruim 30 meter vonden ze een cirkel van wel 15 meter in doorsnee.Aartsengel Michael Telepathische Overdracht - 17 August 2013 / Meredith Saint-Michel


Aartsengel Michael
"De Zuiverheid van het Nieuwe Tijdperk Ontstaat"
Gechanneled door Meredith Saint-Michel http://www.expectwonderful.com
Telepathische Overdracht - 17 August 2013

Gegroet Geliefden.
Terwijl het nieuwe tijdperk in elk van jullie harten gloort, is er een vrijmaking van oude manieren van het leven in de menselijke vorm en een opening voor een nieuwe ervaring van de mensheid. Het overgaan in/naar deze nieuwe ervaringen gebeurt met horten en stoten. Je duwt voorwaarts, je ervaart een nieuw gevoel van openheid, ruimtelijkheid, mogelijkheid. Je acclimatiseert met betrekking tot dat niveau van uitbreiding, je raakt gefrustreerd en vraagt je zelfs knorrig af wat er gebeurd is, en dan breid je weer uit. Als je de draaiende aard van uitbreiding begint te beseffen vraag jij je af hoe je steeds meer in de energie waar je van geniet verder kunt gaan, in de staat van zijn die goed aanvoelt. En aldus is het met dit verlangen in gedachten dat wij vandaag met jullie spreken.
Het is zoals ik net omschreven heb, allereerst, een evolutionair proces. En binnenin dit proces moet jij jouw lichaam toestaan -- jouw fysieke lichaam -- om diens capaciteit voor de nieuwe formatie van het leven op te bouwen. Dit wordt van binnenuit jou gedirigeerd, vanuit de werkelijke zuivere staat van jouw essentie blauwdruk en de volledigheid van jouw DNA, dus is er geen noodzaak om eraan te werken, of je er zorgen over te maken. Nochtans, zijn er dingen die je actief met jouw bewustzijn kunt doen om met grotere vreugde en een gevoel van samenwerking deel te nemen aan deze uitbreiding.


Lord Emanuel: Dagelijkse Boodschappen van Wijsheid en Inspiratie 19 augustus 2013


Dagelijkse Boodschappen van Wijsheid en Inspiratie

Jij bent een Oneindig Wezen

19 augustus 2013   

Gegroet Lieve Mensen! Ik ben het, Lord Emanuel gekomen om bij je te zijn vandaag, mijn liefde voor jullie is eeuwig en als je jezelf slechts een paar minuten geeft, kan je dit voelen in je hart. Dat is het mijn Lieve Harten. Doe een paar diepe ademhalingen en kom gewoon hier, bij mij. Je hebt een drukke dag gehad vol van alle rijkdom van het leven en alles wat dat je brengt. Maar je bent nu hier, bij mij, wees nu stil en hoor mijn woorden. Want het zijn echt jouw woorden, want we zijn Eén. We zijn allemaal Kinderen van God en in die eenheid communiceert het Goddelijke met ons individueel door zichzelf, ieder van jullie broeders is Goddelijk, communicerend met jou.

Wees aandachtig Lieve Harten voor alles en iedereen in jouw ervaring want dit is de Waarheid, er wordt met je gecommuniceerd in ieder moment van iedere dag op iedere mogelijke wijze. Als je aanwezig kan zijn voor deze Waarheid en open staan voor het leven in plaats van gesloten in je geest en opgaand in je gedachten van gisteren en angst voor morgen, zodra je begint open te staan voor deze Waarheid zal je opmerken dat het zich ontvouwt op manieren waarvan je niet kan ontkennen dat ze Goddelijk zijn georkestreerd.

Manuscript van overleving - deel 346"Jullie Zijn de Uitgekozenen, Jullie Zijn de Overdragers van Deze Energie van Verandering…"
21 Augustus 2013 / Aisha North

Zoals jullie allemaal zo onderhand bewust gemaakt werd, is er veel achter de schermen gaande waar slechts een paar van jullie enige gedetailleerde kennis van bezit. Wij weten dat dit voldoende is om bij velen door merg en been te gaan, maar laat ons slechts zeggen dat alles zich in goede handen bevindt, en de reden voor deze opgelegde stilte, als het ware, is eenvoudig deze: jullie zullen aan niets blootgesteld worden dat mogelijk op wat voor manier dan ook nadelig voor jullie kan zijn, en dat omvat enige van de informatie welke momenteel op warp snelheid aan jullie voorbij flitst. Dit zal onheilspellend klinken, maar dit is in feite louter een voorzorg van onze zijde. Want zien jullie, jullie zijn nog steeds onder de diepe invloed van jullie menselijke zijde, en als zodanig, is veel van wat er nu feitelijk gaande is mogelijk moeilijk uit elkaar te houden, en door jullie allemaal, veel minder op een positieve manier.
Wij zijn ons goed bewust dat dit mogelijk meer dan een klein beetje zelfingenomen schijnt te zijn, maar vertrouw ons wanneer wij zeggen dat dit niets van dien aard is. Dit is eenvoudig iets dat vanaf het allereerste begin van deze operatie overeengekomen is, en het werd in volledige instemming met jullie gedaan. Met andere woorden, voordat jullie kwamen om in deze fysieke manifestatie te zijn, waren jullie allemaal voorafgaand grondig op de hoogte gebracht aangaande wat dit alles precies zou omvatten.

woensdag 21 augustus 2013

The New Scriptures Chapter Eight

The New Scriptures

as Written by
Sananda/Jesus

Chapter Eight

Channel: Kathryn E May, PsyD
August 19 2013


I am Sananda/Jesus.

This is going to make some people angry, others confused, still others ecstatic. The things I am saying in these New Scriptures are very different from the Scriptures that were written for the compilation which became the New Testament of the Bible. Of course, I did not write any of those chapters personally. Some of them were written by the people who were close to me - my disciples, as they were called, but many were written long after I left, and therefore were not my words, and sometimes were not my thoughts. Those who have studied the Bible should be able to identify what I am referring to. Any teachings not based in Love are not mine, or God's.

There is another problem with the Bible, however, and that is that many of the most important writings were deliberately excluded. My beloved wife Mary Magdalene taught The True Way at my side, in harmony with the ideas I had come to offer the world. She was the writer of the family, with my enthusiastic approval, and she documented some of the most important teachings, which we hoped would remain for posterity. Unfortunately, they were hidden away at the time when Emperor Constantine commissioned the volume which was to become the Bible.

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap Dinsdag 20 Augustus 2013


Aartsengel Gabriël

Dagelijkse Boodschap

Dinsdag 20 Augustus 2013Het ego zelf, het deel van je dat je tracht klein te houden, is zeer bedreigd door uw oprechte dromen. Het weet dat jouw stoutste dromen en passies je zullen leiden naar je hoogste levens expressie en je ware expressie van het Zelf. In plaats van het risico dat je er voorbij evolueert, zal het onmiddellijk proberen om je dromen te saboteren door ze dom te laten lijken, te groot of gevaarlijk. Dierbaren, je dromen en vreugden zijn wat bedoeld is om u te helpen uw levens expressie te navigeren! Voed hen, eer hen en vier ze als deel van wat jou zo'n uniek en geliefd, essentieel aspect maakt van het geheel.

~ Aartsengel Gabriel ~

http://trinityesoterics.com
Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl

Jij Bent een Pauw van Vreugde… 20 Augustus 2013 / Brenda Hoffman


Jij Bent een Pauw van Vreugde…
20 Augustus 2013 /  Brenda Hoffman

Dierbaren,
Misschien heb je wel of niet een verschil in jouw dagelijkse leven opgemerkt. Weet slechts, dat wat jullie wonderen noemen - groot of klein - op een buitengewoon snel tempo gebeuren. Misschien denk je dat een nieuwe kookwekker leuk zou zijn - of een auto - of een huis. Ja, alle opgenoemde onderwerpen zijn dingen. Dat is aldus om een reden.
De meeste mensen die nu op de Aarde zijn, zijn geïntrigeerd met Nieuwe Aarde gedachten en filosofieën. Hoewel hun interesse aangepast is, zijn zij nog niet gereed om hun huidige 3D comfortzone los te laten - ongeacht hoe oncomfortabel ook. Velen voelen zich alsof zij zich nauwelijks vast kunnen houden aan een slanke boomtak terwijl zij de diepe afgrond onder hen aanschouwen.
Jij en anderen werven klanten door te zeggen dat de Nieuwe Aarde/ het Nieuwe Tijdperk betekend dat je kunt manifesteren wat het ook is dat je wilt. Een verrukkelijke gedachte voor diegenen van jullie die voorbij jullie 3D wereld kunnen voelen of al genieten van enige van de manifesterende beloningen. Maar voor diegenen die geloven dat zij alles hebben dat zij kunnen hebben, klinken de Nieuwe Aarde filosofieën kinderlijk - zeer zeker niet iets waar zij deel van uit kunnen maken.

dinsdag 20 augustus 2013

Sheldan Nidle - 13 augustus, 2013


Sheldan Nidle - 13 augustus, 2013

namens de Spirituele Hiërarchie en de Galactische Federatie2 Men, 18 Pop, 10 Caban

Dratzo! We komen! Er is veel voortgang geboekt in jullie wereld. Allereerst hebben degenen die bezig zijn de Duisternis uit te schakelen met succes de middelen verkregen om de leiders van jullie belangrijkste regeringen aan te klagen en deze aanklacht past bij de verschillende juridische acties (zoals het recht op schadevergoeding) om een nieuw financieel systeem op te zetten en het failliete, op schulden gebaseerde systeem te beëindigen. Ondanks veel duistere tegenwerking in de rechtszalen, hebben deze juridische instrumenten de vele procedurele obstakels overwonnen die in het door de duisternis beheerste rechtssysteem geplaatst zijn. Dit belangrijke succes maakt het mogelijk dat jullie nieuwe realiteit vorm kan krijgen, bijgestaan door verschillende nieuwe organisaties die zijn gecreëerd om een nieuw geld- en regeringssysteem te vereenvoudigen. Degenen die verantwoordelijk zijn voor deze juridische en financiële manoeuvres zijn rijk, bezitten de logistieke voorzieningen, en zijn bovenal gewapend met een uitstekend doordacht en veelomvattend plan; degenen die de kans hadden hiervan delen te inspecteren zijn diep onder de indruk van de visie en het gedegen en gedetailleerde plan van uitvoering. Echter, de uitdaging bestaat er al geruime tijd in hoe de uitgebreide starre controle mechanismen waarmee de Duisternis jullie planeet beheerst, te overwinnen, en deze mechanismen kunnen niet worden overwonnen zonder de steun van de Lichtkrachten. Deze steun is nu in werking gesteld.

Het plan van de bondgenoten van de Aarde om de Duisternis en zijn handlangers hun macht te ontnemen heeft tijd gekost om in deze fase van uitvoerbaarheid te komen, en er is dank verschuldigd aan de vele moedigen die bereid waren het op te nemen tegen de toen schijnbaar onoverwinnelijke door de Duisternis beheerste regimes overal ter wereld. Om succes te hebben waren drie belangrijke juridische inspanningen nodig. De eerste onrechtmatige daad (oorspronkelijk opgezet om de noodtoestand in oorlogstijd uit te roepen maar daarna nooit terug gedraaid) is uit het door de Duisternis beheerste Statutaire Hof gesmeten. De tweede aanklacht, onderbouwd door zorgvuldig onderzocht materiaal, is ook afgeserveerd en betreft het niet naleven van zekere afgetroefde procedurele behoeften. Slechts recentelijk heeft de Hemel ons toegestaan om onze macht en invloed te gebruiken om het “spelniveau” in de rechtszalen op een hoger plan te brengen en daarmee onze bondgenoten een kans op succes te geven. Dit heeft zijn doel gediend en uiteindelijk is rechtsvervolging ingesteld. Na jaren van onfatsoenlijke maatregelen om de rijken en machtigen te beschermen is vooruitgang geboekt, en na nog meer jaren bijstand onzerzijds zijn de huidige succesvolle conclusies getrokken.